Κυκλική λήψη υδατανθράκων - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 60 FirstFirst ... 8485657585960 LastLast
Results 856 to 870 of 891
    Senior Member
    καλη αρχη πεταλουδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin :
    δυσκολη περιοδο διαλεξες, μη σε παρει απο κατω αν δε δεις τρελες ταχυτητες, δεν τρεχει τιποτα!

Senior Member
    Originally posted by click
    καλη αρχη πεταλουδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin :
    δυσκολη περιοδο διαλεξες, μη σε παρει απο κατω αν δε δεις τρελες ταχυτητες, δεν τρεχει τιποτα!
    ευχαριστω κλικακι μου....απλα τα εχω παρει ασχημα με την ζυγαρια και λεω να της κανω π..στια :tumble:

Junior Member
    Γεια σας κοριτσια... διαβασα αρκετες απο τις σελιδες σ αυτο το θεμα... ελπιζω να με βοηθησουν και μενα οι οδηγιες με την κυκλικη ληψη υδατανθρακων, ξεκινησα απο χτες (λεμε τωρα με πολλες παρασπονδιες αλλα σημερα θα παραμεινω πιστη στο προγραμμα μου) για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω :-):grin:

Junior Member
    1.70 υψος...
    εχω φτασει βεβαια και στα 80 κιλα επειδη εκανα χρονια να ανεβω σε ζυγαρια αλλα μολις τ ειδα... εκανα απεργια πεινας για να παρω την κατιουσα...μεσα σε 5 μερες εχασα τα πρωτα πεντε κιλα, και δεν ηταν νερο γιατι νερο φροντιζα να πινω 1,5 λιτρο την ημερα...ετρωγα δυο παξιμαδια και λιγο μελι, μεγαλη μου βλακεια αλλα ειχα απελπιστει, τωρα με την υγιεινη διατροφη που προσπα8ω πολλες φορες να ακολουθησω ειδα οτι η ζυγαρια ξεκολλα πιο ευκολα...καλο κουραγιο σε ολες :thumbup:

Junior Member
    λοιπον επειδη ηδη αρχιζω να βλεπω προοδο θα σας πω τα εξης:
    τριτη ζυγιζα 65.500
    (ημερα υδατανθρακων) εφαγα:
    2 φετες ψωμι ολικης αλεσεως με μαρουλι και ντοματα
    ενα πορτοκαλι
    ρυζι με λαχανικα αρκετα μεγαλη μεριδα
    2 φετες ψωμι ολικης αλεσεως με δυο φυλλα μαρουλι
    τεταρτη ζυγιζα 65.100
    (ημερα πρωτεινης) εφαγα:
    1 φετα τυρι γκουντα και λιγο καλαμποκι
    3 κουταλιες γιαουρτακι
    ενα ψαρι ψητο
    σαλατα τονο με μαρουλι

σημερα ζυγιζω 64.400
    ας ελπισουμε πως δεν θα πεσω παλι με τα μουτρα στα γλυκα...κρατιεμαι με νυχια και με δοντια

Ενδιαφέρων μου φαίνεται θα τη δοκιμάσω , έχει το ίδιο καλά αποτελέσματα όσο και η Ατκινς ? μπορεί κάποιος που την έχει κάνει να δώσει μερικές παραπάνω πληροφορίες ?
    Στης πρώτες σελίδες νομιζω πως διάβασα ότι δε μετράμε θερμίδες και δε ζυγίζουμε ποσότητες . κατάλαβα σωστά ?

Senior Member
    η Δαναη ειχε τονισει απειρες φορες οτι η διαιτα αυτη ειναι για να χασει καποιος τα λιγα,τελευταια κιλα του,για ξεκολλημα,για μια ωθηση πως να το πω...

δεν υπαρχει διαιτα που να τρως οτι και οσο θελεις,το εχω ψαξει:cool2:

absolute Διαφωνώ κάθετα μαζί σου , υπάρχει είναι η Ατκινς την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και πράγματι (δε ζυγίζεις δε μετράς ποσότητες και θερμίδες)και τρως όσο θέλεις από αυτά που επιτρέπονται και έχει πάρα μα πάρα πολύ θεαματικά αποτελέσματα . απλά αν δε έχεις χρόνο να μαγειρεύεις μερικές φορές κατανταει μονότονη και αυτό είναι ένας λόγος που κάποιος μπορεί να την εγκαταλείψει .

ενδιαφέρων μου φαίνεται κι εμένα και αυτή εδω η διατροφή με την κυκλική λήψη υδατανθράκων γιατί βάζεις ανά μια μέρα ποικιλία στην τροφή . υπάρχει κάποιος κάποια που την έκανε να μας πει αποτελέσματα και καμία περεταίρω πληροφορία σχετικά με της ποσότητες και της ομάδες τροφών ?.

ΥΓ: πληροφοριακά έχω χάσει πάρα πολλά κιλά με ατκινς τρώγοντας πολύ . είναι ιδανική για κάποιους που δεν αντέχουν με της κλασικές αρχές διατροφών: ζύγισμα ποσότητας , μέτρηση θερμίδων και στέρηση ποσότητας τροφής .

Senior Member
    Originally posted by doil
    absolute Διαφωνώ κάθετα μαζί σου , υπάρχει είναι η Ατκινς την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και πράγματι (δε ζυγίζεις δε μετράς ποσότητες και θερμίδες)και τρως όσο θέλεις από αυτά που επιτρέπονται και έχει πάρα μα πάρα πολύ θεαματικά αποτελέσματα . απλά αν δε έχεις χρόνο να μαγειρεύεις μερικές φορές κατανταει μονότονη και αυτό είναι ένας λόγος που κάποιος μπορεί να την εγκαταλείψει .

ενδιαφέρων μου φαίνεται κι εμένα και αυτή εδω η διατροφή με την κυκλική λήψη υδατανθράκων γιατί βάζεις ανά μια μέρα ποικιλία στην τροφή . υπάρχει κάποιος κάποια που την έκανε να μας πει αποτελέσματα και καμία περεταίρω πληροφορία σχετικά με της ποσότητες και της ομάδες τροφών ?.

ΥΓ: πληροφοριακά έχω χάσει πάρα πολλά κιλά με ατκινς τρώγοντας πολύ . είναι ιδανική για κάποιους που δεν αντέχουν με της κλασικές αρχές διατροφών: ζύγισμα ποσότητας , μέτρηση θερμίδων και στέρηση ποσότητας τροφής .
    doil καλησπέρα,
    εγώ διαφωνώ κάθετα μαζί σου Νομίζω πως όποιος κάνει 'Ατκινς, ή οποιαδήποτε δίαιτα, ή οποιαδήποτε επέμβαση νομίζοντας ότι θα τρώει όσο θέλει από αυτά που επιτρέπονται πλανάται πλάνην οικτράν. Δεν μπορείς να τρως περισσότερο από αυτό που χρειάζεται το σώμα σου και να παραμένεις σε υγιειές βάρος. Η λογική του "α, τέλεια, θα τρώω μεν αυτά αλλά θα τα τρώω σε ότι ποσότητα θέλω" είναι κατ' εμέ λογική υπερφάγου που ψάχνει να βρει τρόπο να χάσει κιλά ικανοποιόντας ταυτόχρονα τον εθισμό του στο φαγητό. Μπορεί για ένα διάστημα να δουλέψει, αλλά μόλις χάσεις τα κιλά και εκλείψει το κίνητρο αρχίζει η αντίστροφη πορεία. Και αυτό γιατί? Γιατί είναι μονότονη η δίαιτα¨? Γιάτί ξαφνικά δεν είχες χρόνο να μαγειρεύεις? ΟΧΙ! Πολύ απλά γιατί δεν αντιμετώπισες ποτέ το πραγματικό πρόβλημα, την τάση/επιθυμία να τρως περισσότερο από όσο χρειάζεται το σώμα σου.

Senior Member
    Originally posted by faidra7
    Originally posted by doil

doil καλησπέρα,
    εγώ διαφωνώ κάθετα μαζί σου Νομίζω πως όποιος κάνει 'Ατκινς, ή οποιαδήποτε δίαιτα, ή οποιαδήποτε επέμβαση νομίζοντας ότι θα τρώει όσο θέλει από αυτά που επιτρέπονται πλανάται πλάνην οικτράν. Δεν μπορείς να τρως περισσότερο από αυτό που χρειάζεται το σώμα σου και να παραμένεις σε υγιειές βάρος. Η λογική του "α, τέλεια, θα τρώω μεν αυτά αλλά θα τα τρώω σε ότι ποσότητα θέλω" είναι κατ' εμέ λογική υπερφάγου που ψάχνει να βρει τρόπο να χάσει κιλά ικανοποιόντας ταυτόχρονα τον εθισμό του στο φαγητό. Μπορεί για ένα διάστημα να δουλέψει, αλλά μόλις χάσεις τα κιλά και εκλείψει το κίνητρο αρχίζει η αντίστροφη πορεία. Και αυτό γιατί? Γιατί είναι μονότονη η δίαιτα¨? Γιάτί ξαφνικά δεν είχες χρόνο να μαγειρεύεις? ΟΧΙ! Πολύ απλά γιατί δεν αντιμετώπισες ποτέ το πραγματικό πρόβλημα, την τάση/επιθυμία να τρως περισσότερο από όσο χρειάζεται το σώμα σου.
    σωστη

Όταν επί πολλά χρόνια αποτυγχάνουν όλα αυτά που κάνεις για να χάσεις κιλά ,είτε διαιτολόγοι είτε ψυχολόγοι είτε ?σωστά- προγράμματα διατροφής , μεσογειακής πορτογαλικής ισπανικής και δε ξέρω και γω τι άλλο . τότε για να φύγεις από τα πάρα πολλά κιλά που είσαι (μιλώ για μένα που παίζω κοντά στα 180) τότε είναι καλύτερο να κάνεις ατκινς η ότι άλλο μπορείς να ακολουθησεις ,για να μπορέσεις να χάσεις 40-50 η και παραπάνω κιλά . προσωπικά δε πιστεύω πλέον στους ψυχολόγους ,αλλά πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση υπάρχει παραπανίσια η πανάρχαια εντολή για επιβίωση που είναι το φαγητό , δε τρώω για να ευχαριστηθώ η για να καλύψω κάτι άλλο , δεν είμαι binch τρώω 2 η 3 φορές τη μέρα σε φυσιολογικές ώρες δεν ανοίγω ψυγεία δε καταπίνω την τροφή μου, απλά πεινώ μη τα ρίχνουμε όλα στη ψυχολογία , θα δοκιμάσω ότι μπορεί να με βοηθήσει μιας και τα άλλα απέτυχαν, και είμαι έτοιμος να προχωρήσω και σε επέμβαση (προσπαθώ να επιλέξω τη σωστή για εμένα) ώστε να μπορέσω να φτάσω στο στόχο μου

Η ερώτηση είναι: γνωρίζει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για την κυκλική λήψη υδατανθράκων να δώσει μερικές πληροφορίες άσχετα αν είναι καλό η κακό σύμφωνα με τη δικια του κρίση please stay on topic

Senior Member
    Υπαρχει βιβλιο για την κυκλικη λ.Υ.δεν το εχω διαβασει αλλα το εχω δει μαλιστα εχει βγει χρονια τωρα.ΝΤΟΙΛ ειπες οτι τρως 2 -3 φορες τη μερα χωρις να κανω τον ειδημονα εχεις προσπαθησει με τα 2 σνακς ενδιαμεσα;Παιζει να πεινας γι αυτο;

Senior Member
    οκ παιδια, ο καθενας μπορει να κανει τη διατροφη που του ταιριαζει, αλλα η λογικη ειναι οτι προσπαθουμε να απεξαρτηθουμε απο την εμμονη με φαγητο και τη συναισθηματικη πεινα(αποκλειεται να πεινας 24ωρες το 24ωρο...)

ειναι ψυχοφθορο να μετρας θερμιδες ή ποσοτητες και αλλο τοσο να τρως 1 κιλο κρεας και 9 αυγα(:lol: ) και την αλλη 1 κιλο ψωμι και 2 πιατα μακαρονια και να νομιζεις οτι κανεις διαιτα.(ελευθερη ως προς τις ποσοτητες δεν ειπαμε ειναι η συγκεκριμενη διατροφη??)
    Δεν ξερω αν λειτουργει ουτε θα τη δοκιμαζα αλλα δεν τη θεωρω υγειηνη σαν τροπο διατροφης και δεν πιστευω οτι μακροχρονια θα σε απαλλαξει απο το προβλημα σου(με τα κιλα).

εχω ακουσει απειρες ιστοριες σχετικα με ατομα που ξεκινησαν στα κιλα μου και λιγο παραπανω,με τη διαιτα του ατκινς,του ανανα,της λαχανοσουπας,του αστροναυτη και δεν ξερω εγω τι αλλο και εχουν παρει τα τριπλασια...

τυχαιο?δε νομιζω....

Στην περιπτωση της πεινας τωρα, ενας καλος διατροφολογος ειναι απαραιτητος για να σου βαλει πολλα και υγειηνα πραγματα να τρως ωστε να χορταινεις, σιγουρα δε θα σου βαλει 1200 θερμιδες ουτε θα σου μετραει το μαρουλι...

ειναι πολυ δυσκολο βεβαια,μιλαω εγω που ειχα λιγα κιλα να χασω και μου βγηκε η πιστη αναποδα και παλι ζω με τον φοβο οτι θα ξαναπαχυνω.

δεν το παιζω ειδημον,δεν μου αρεσει που βγηκα off topic αλλα απλα θελω να πω οτι δεν υπαρχουν ευκολες λυσεις και ειμαι σιγουρη οτι καταβαθος το γνωριζετε.
    Δεν θα πω αλλα πανω στο θεμα,τα λογια της Δαναης υπενθυμισα(κριμα που δεν ειναι εδω....)

Senior Member
    Ηelp : Την ημερα των πρωτεινων τι γινεται με τα φρουτα και ειδικοτερα τα πορτοκάλια ? Πιάνονται υδατανθράκες και απαγορευονται ?
    Επίσης πινω μονο γαλλικο γαλα την ημερα των υδατανθράκων άραγε μπορω να βαλω γαλα ρυζιου που αγοράσα απο βιολογικά προιοντα?uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:

Senior Member
    την ημέρα των πρωτεινών οι μόνοι υδατάνθρακες που θα πάρεις είναι από τη σαλάτα(πράσινη).

Την ημέρα των υδατανθράκων προτίμα γάλα σόγιας ή ρυζιού στον καφέ!