Κυκλική λήψη υδατανθράκων - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 60 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast
Results 106 to 120 of 891
    Senior Member
    semie μου η μαγιονέζα και η κέτσαπ έχουν ζάχαρη. Δυστυχώς!

Το φιλαδέλφεια αν δεν έχει άμυλο(γιατί μερικά σπρεανττυριά έχουν) στις μερες πρωτεινης

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    mcan

οι υδατάνθρακες των λαχανικών είναι αφενώς υπερβλικά λίγοι, αφετέρου δεν είναι απλά σάκχαρα όπως των φρούτων και δεν έχουν άμυλο όπως τα σιτηρά.

Η μία μέρα χωρίς υδατάνθρακα αδειάζει τις αποθήκες γλυκογόνου και εκεί πάνω του δίνουμε υδατάνθρακα και τον σοκάρουμε. Μια ολόκληρη εβδομάδα απλά μας εξαντλεί και φέρνει τον οργανισμό σε κατάσταση άμυνας. Η μια εβδομάδα υδατάνθρακες είναι σίγουρο ότι θα τσιμπήσουμε το κιλό μας.
    δαναη μου συγνωμη που σε διορθωνω αλλα οταν εκανα εγω μια παροιμοια διαιτα εχανα 2 κιλα την βδομαδα και ετρωγα την πρωτη βδομαδα υδατανθρακες και την δευτερη πρωτεινες το θυμαμαι καλα ειχα χασει 8 κιλα σε ενα μηνα αρα δεν παιζει να τσιμπας κιλακι κατι γινεται δεν ξερω τι ....παντως η δικη σου ισως να ειναι πιο αποτελεσματικι λογο του περα παρα μερα...θα την ξεκινησω δευτερα.....μπας και ξεκολλησω

Junior Member
    γεια! γραφω πρωτη φορα αν και σας διαβαζω καιρο.!σκεφτομαι να κανω τη διαιτα της δαναης..μπορεισ να μ πεις αλλες ιδεες για το πρωινο της ημερας των πρωτεινων..και κανενα σνακ για αυτη τη μερα..ειμαι πολλεσ ωρεσ στη σχολη και μονο το γαλα μπορω να σκεφτω για σνακ(και δν μαρεσει κιολασ ) to σοκολατουχο 0% λεσ να επιτρεπεται?

Senior Member
    Δαναη μου σε ζαλισαμε, αλλα κανε λιγη υπομονη μεχρι να το καταλαβουμε πληρως.
    Τα μανιταρια μπορω να τα βαλω την μερα της πρωτεινης?
    Μαζι με κοτοπουλο η στην ομελετα?

Senior Member
    petalouditsa

μπορεί να έχεις δίκιο. Προσωπικά θα βαριόμουν λίγο να τρωω όλη τη βδομάδα το ένα ή το άλλο. Ετσι όπως μου εχει δώσει η διαιτολόγος τα γεύματα, το νιώθεις ότι το σώμα σου αδειάζει και γεμίζει και αυτό το κάνει να καίει. Αυτή ηταν η αίσθηση.
    Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω και εγώ.

Senior Member
    astralon

εγώ τη μέρα υδατάνθρακα είχα τοστ με ταχίνι και χούμους. Της πρωτεινης έπαιρνα τάπερ με σαλάτα με κοτόπουλο ή τόνο ή ζαμπόν αυγό κλπ.

Senior Member
    Βασιλική τα μανιτάρια είναι στα λαχανικά με όλα τα τρως

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    petalouditsa

μπορεί να έχεις δίκιο. Προσωπικά θα βαριόμουν λίγο να τρωω όλη τη βδομάδα το ένα ή το άλλο. .
    Γιαυτο σου ειπα οτι η δικια σου διατροφη ειναι η καλυτερη επιλογη

Καθως αναρωτιομουν ποια τροφιμα ανηκουν στις πρωτεινες και ποια στους υδατανθρακες διαπιστωσα κατι. Το γαλα το εβαπορε το νουνου το light που βαζω στον καφε μου τι ειναι; Η πρωτη σκεψη ειναι οτι ειναι γαλα αρα ειναι πρωτεινη. Ελα ομως που κοιταξα τα συστατικα του και ειδα οτι εχει την εξης συσταση:στα 100 ml ετοιμου γαλακτος οι πρωτεινες ειναι 3,9γρ και οι υδατανθρακες 5,9. Και με τα οσπρια επισης εχουν πολυ πρωτεινη για αυτο λεγονται και κρεας του φτωχου

Αλλα και με την ζαχαρη που απαγορευεται; Η ζαχαρη υπαρχει σε πολλα τροφιμα δυστυχως. Στις φρυγανιες, στο παστελι, στο ταχινι (ακομη και το ταχινι με το μελι εχει πιο πολυ ζαχαρη παρα μελι). Για τα δημητριακα πρωινου δεν το συζηταω ειναι μες στη ζαχαρη. Αρα το ενα κουταλακι ζαχαρη στον καφε δεν νομιζω να πειραζει. Το λεω στην κοπελα που το ρωτησε γιατι την καταλαβαινω απολυτα καθως και εγω ειμαι λατρης του καφε.

Senior Member
    οι περισσοτερες τροφες περιλαμβανουν και πρωτεινες και υδατανθρακες απλα στη περιπτωση μας ειναι αμελητεο των ενα εκ το δυο

Senior Member
    λοιπον απο λεω να τη δοκιμασω, και να σας πω νεα. Τι οριο υπαρχει στην ληψη θερμιδων?

Senior Member
    Η ζάχαρη απαγορεύεται είτε στον καφέ είτε στα δημητριακά είτε οπουδήποτε αλλού. Όποιος θέλει τη χρησιμοποιεί, αλλά δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι μερίδες κανονικές. Δεν μετράμε θερμίδες.

Senior Member
    thanks θα γραψω σε καμια εβδομαδα την προοδο

Μαλλον επειδη εκοψες την ζαχαρη και τα παχυντικα αδυνατισες Δαναη μου. Αν καταφερνα και εγω να τα κοψω τα γλυκα και τα μπισκοτα και τα τσιπς θα αδυνατιζα και χωρις την διαιτα που προτεινεις

Page 8 of 60 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast