Κυκλική λήψη υδατανθράκων - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 60 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 891
    Senior Member
    Originally posted by Pelagia1000
    Μαλλον επειδη εκοψες την ζαχαρη και τα παχυντικα αδυνατισες Δαναη μου. Αν καταφερνα και εγω να τα κοψω τα γλυκα και τα μπισκοτα και τα τσιπς θα αδυνατιζα και χωρις την διαιτα που προτεινεις
    Pelagia μου η διαιτα της Δαναης δεν εχει να κανει ουτε με θερμιδες ουτε με το κοψιμο των γλυκων..επαλαμβανω τετοιο πλανο ξυπναει το μεταβολισμο....ειναι τεκμηριωμενο απο διαιτολογους....αν θες την κανεις αν οχι κοψε τη ζαχαρη απλα

Senior Member
    Petalouditsa

καλά τα λες. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα ότι την προτείνουν και πολλοι μποντιμπιλντεράδες, που πιστεψε με κανείς δεν ξέρει καλύτερα από αυτούς να χάνει λίπος

Senior Member
    Μαλλον επειδη εκοψες την ζαχαρη και τα παχυντικα αδυνατισες Δαναη μου. Αν καταφερνα και εγω να τα κοψω τα γλυκα και τα μπισκοτα και τα τσιπς θα αδυνατιζα και χωρις την διαιτα που προτεινεις
    αν ήταν να αδυνατίζαμε κόβοντας απλά τη ζάχαρη, εγώ που πίνω σκέτο καφέ και τρώω ελάχιστα γλυκά και ψωμί θα ήμουν κόκαλο, τι λες τώρα

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    Pelagia μου η διαιτα της Δαναης δεν εχει να κανει ουτε με θερμιδες ουτε με το κοψιμο των γλυκων..επαλαμβανω τετοιο πλανο ξυπναει το μεταβολισμο....ειναι τεκμηριωμενο απο διαιτολογους....αν θες την κανεις αν οχι κοψε τη ζαχαρη απλα
    Συμφωνώ, πολύ σωστά, εδώ υπάρχουν οι πληροφορίες
    http://www.cyclingdiet.com/node/7

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Petalouditsa

καλά τα λες. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα ότι την προτείνουν και πολλοι μποντιμπιλντεράδες, που πιστεψε με κανείς δεν ξέρει καλύτερα από αυτούς να χάνει λίπος
    [i]

Ναι για αυτο ενθουσιαστηκα που εβαλες τη συγκεκριμενη διαιτα ... να περασει αυτο το δυσκολο weekend και τη ξεκιναω .....δυναμικα ελπιζω

υγ :δαναη μου ελα στο chat

Κουλούρι Θεσσαλονίκης μπορούμε να φάμε για πρωινό??

Senior Member
    Τις ημέρες των υδατανθράκων , ναι μπορούμε

Ευχαριστώ ΒettyG!

και κατι αλλο που θα ηθελα να διευκρινισω... την ημερα με υδατάνθρακες, δεν τρωμε καθόλου πρωτείνη? Εννοω , αν το πρωι μπορω να φαω μια φέτα ψωμι με λίγο τυρι π.χ. ή για μεσημεριανό αν μπορώ να φάω κρέας με πατατες ας πούμε...

Senior Member
    θέλω κι εγω u2u με τα στοιχεια της διαιτολόγου σε περίπτωση που είναι θεσσαλονίκη..αυτό νομιζώ μπορείς να το αναφέρεις σε ποιά πόλη βρίσκεται.. please

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    αν ήταν να αδυνατίζαμε κόβοντας απλά τη ζάχαρη, εγώ που πίνω σκέτο καφέ και τρώω ελάχιστα γλυκά και ψωμί θα ήμουν κόκαλο, τι λες τώρα
    συμφωνω
    Κοριττσια καλησπερα, ελειπα κ δε προλαβα το τοπικ στην αρχη, συμφωνω απο λιγο με ολους,
    πολυ ωραιο τοπικ κ σκεφτηκα χθες Δαναη να σου προτεινω να ανοιξεις ενα αφου το συζητουσαμε.
    Θα διαβαζω τις εντυπωσεις και τις μαρτυριες σας γιατι ισως να
    τη δοκιμασω κ εγω καποια στιγμη.
    Θα τολμουσα κ τωρα αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι παιζει, Δαναη εχουμε λινκ να ενημερωθουμε?
    Προς το παρον δεν ειμαι σε φαση διαιτας ή του να περιοριστω γενικα οποτε μη σας κουραζω με πολυλογιες,
    οταν τα ψαξω κ τα αρχισω να τα κανω θα σας ενημερωσω.

Ως τοτε να μας λετε τι κανετε ακριβως οσες το κανετε να βλεπουμε προοδο κ να μαθαινουμε. Χαιρετω φιλια!

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Ξηρούς καρπούς δεν μου είχε από την αρχή, στη συντήρηση μου τα έβαλε, γιατί δεν σταματούσα να χάνω.
    καλα, επαθα πλακα. μετα απο αυτο γινεται να μη τη δοκιμασω τετοια διατροφη?? α ρε και να μη σταματω να χανω!!! (μεταξυ μας, δεν πιστευω να μου συμβει κατι τετοιο αλλά αξιζει μια προσπαθεια 2-3 βδομαδες χωρις παρασπονδιες)

δαναη, αποριες δνε εχω, με καλυψαν οι 4 σελιδες σε 2-3 ωρες που γραψατε. αν μου δημιουργηθει καμια, θα σε ενοχλησω κι εγω!!
    χαχαχαχα Θεα ομως θεα! κ μονο με αυτες τις ατακες θελω να ξεκινησω κ γω μαζι σου!
    μπαρμπ μη πεσουμε με τα μουτρα ομως ρε γαμωτο αυτο φοβαμαι...
    λες να προλαβει σε 24 ωρες να μας λειψει κατι? δε μπορω την στερηση

Senior Member
    Petalouditsa

oσες φορες εχω διαβασει για την κυκλικη ληψη υδατανθρακων σε φορουμ για μποντιμπιλντιγκ ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτη που σου εδωσε η διαιτολογος και μαλλον δουλευει διαφορετικα στον οργανισμο γιατι εκεινη δεν ειναι μια μερα υδατανθρακες-μια πρωτεινες απλα αλλαζουν μονο τα ποσοστα υδατανθρακων που παιρνεις καθε μερα ενω η πρωτεινη ειναι σταθερη,η δικη σου ειναι πολυ πιο ευκολα εφαρμοσιμη και θα την δοκιμασω και εγω καποια στιγμη γιατι εχω παρει 2 κιλα μεσα στο πασχα,οποτε εχεις καιρο να γραψεις θα ηθελα να μαθω περιπου ποσοτητες που σου εχει δωσει την ημερα,ειναι πολλες η λιγες οι θερμιδες?Μπορω να τρωω για παραδειγμα 4 γευματα μεχρι να χορτασω η εχει περιορισμο?

Senior Member
    καλημέρα! βρε βρε, φωτιά πήραμε όλοι εδώ μέσα με αυτή τη μέθοδο! και πολύ καλά κάναμε γιατί την ξεκίνησα και γω θα σας ενημερώνουμε για την πρόοδό μας και μακάρι να τα καταφέρουμε και να συμπαρασύρουμε κι άλλους. Ήδη η Danai μας έχει βάλει στο τριπάκι.
    Και πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει να προσπαθήσουμε για 2 βδομαδούλες ώστε να δούμε και μόνοι μας κατά πόσο μας ταιριάζει. Που απ'τα νούμερα που μας είπε η Danai μάλλον λίγο πολύ σε όλους θα έχει καλά αποτελέσματα..

απορία: κάπου διάβασα ότι τα light προιόντα (γαλακτοκομικά-τυριά) για να είναι νόστιμα, τους προσθέτουν υδατάνθρακες.

Danai γάλα και τυριά έτρωγες πλήρη ή light;;;

Senior Member
    forty

οι μποντιμπιλντερ βαζουν παντού καθαρή πρωτεινη γιατί θέλουν να χτίσουν μεγάλο όγκο μυών. Η κυκλικη χρήση υδατανθράκων όμως (που γίνεται με διάφορους τρόπους) είναι αυτή που κρατάμε εμείς γιατί αυτή είναι που καίει το λίπος. Αν ήταν να ακολουθησουμε ακριβως τη διατροφή τους θα έπρεπε να σηκώνουμε και τα 100 κιλά στην καθισιά μας, γιατι με τόση πρωτεινη δε σου μένει και τίποτα άλλο να κάνεις

bomo

λάιτ δεν έτρωγα, γιατί όντως βάζουν αμυλο. Επίσης γενικά γάλα δεν πίνω, τρώω μόνο τυρί κατσικίσιο γιατί είναι πολύ καλύτερο από το αγελαδινό, από άποψη υγείας.

Junior Member
    καλημερα Danai..ηθελα να σε ρωτησω κατι.....τα πολλα κιλα τα εχασες με αυτη τη διαιτα....κ σε ποσο διαστημα...
    ή εχασες με καποια αλλη διαιτα κ στο τελος ακουλουθησες την κυκλικη διατροφη που περιγραφεις εδω...
    Καλημερα κ φιλακια

Page 9 of 60 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast