Results 16 to 18 of 18
Thread: καλως σας ξαναβρικα
-
25-04-2010, 02:44 #16
Μαιρη, μην μασασ ρε συ ολα στο προγραμμα ειναι....ολα θα πανε καλα...αρκει να προσπαθεισ κ να αγαπασ τον εαυτο σου,,,τωρα οσο αναφορα την δουλεια κ το συμβαν με το μηχανακι συμβαινουν δυστ9χωσ..περαστηκα κιολασ..να ξερεισ,οταν εχεισ ενα προβλημα κ το αφηνεισ να σε ((κανει)) οτι θελει δεν θα παψεισ ποτε να το χεισ.......πατα στα ποδια σου κ γραψ τα ολα στα @@ σ...δεν χρειαζεται να φρικαρεισσσ αν εχεισ το ενα κ το αλλο,μαθε να κοιτασ τον εαυτο σου στο καθρεφτι κ να γουσταρεισ,,,να τρωωσ λιγο παραπανω κ να λεσσ οκ δεν πειραζει ...σιγαααα το εκγλημα...αυριο λιγοτερο,,,,,τελικα η ζωη ειναι λιγη κ οχι στρωμενη με ροδοπεταλα....γιαυτο ΖΗΣΕ ΤΗΝ... απλα μην μασασ...δεν εχουμε διαφορα στην ηλικια εγω εμαι ενα χρονο μικροτερη σου...αλλα με τοσα προβληματα απο μικρο παιδι,βαρεθηκααααααααα κ το χω ριξει στη τρελη που λενε....δεν θα κατσω να σκασω..........ελεοσσσσσ ...αμα κανεισ απολογισμο σε καποια πραγματα κ τα ζυγησεισ...τοτε,,,,θα δεισ τι ακριβωσ πρεπει να κανεισ.......ευχομαι να σου πανε ολα καλα !!!!
- 26-04-2010, 14:09 #17
εχεις απολυτο δικιο......απολυτο........αυτο ακριβως θα κανω........θα βαλω την ζωη μου σε μια ταξη.........
26-04-2010, 14:18 #18
αχ κουκλιτσα μου!ελπιζω πραγματικα να γινεις ευτυχισμενη!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση