βοηθεια!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

βοηθεια!!

εχω απελπιστει! εδω κι ενα χρονο καθε βραδυ αδειαζω ολο το ψυγειο και μετα βαζω δαχτυλα για να τα βγαλω.. εχω απομακρυνθει απ'ολους, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα ουτε να μιλησω σε κανεναν και καθε μερα μου φαινεται ολο και πιο δυσκολο να σηκωθω απ΄το κρεβατι... δεν ξερω τι να κανω πια καθε φορα λεω θα σταματησω και καθε βραδυ το ιδιο!! και το πιο χαλια απ'ολα ειναι οτι κανονικα πριν ξεκινησει ολη αθτη η ιστορια δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, δεν ξερω τι με επιασε πριν δυο χρονια και σταματησα να τρωω, εφτασα 38 κιλα και μετα ολο αυτο.. τι να κανω? παρακαλω βοηθεια!!!

Senior Member
    γεια σου και προσπαθησε να ηρεμήσεις!ποσα κιλα εισαι τωρα?εχεις προσπαθησει να μιλησεις στους δικους σου?η σε καποιον ειδικο?μην απελπιζεσαι για ολα υπαρχει λυση αρκει να το παρεις αποφαση και να βρεις μεσα σου τη δυναμη να αγαπησεις τον εαυτο σου!εμεις θα ειμαστε εδω για σενα!

Junior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλήθεια! Δεν έχω καθόλου χρόνο να πάω να δω κάποιον αν και το θέλω πολύ.. όλο το αναβάλω όμως... Είμαι 48 κιλά, αλλά δεν είναι τόσο τα κιλά όσο ότι νιώθω οτι η μεγαλύτερή μου 'ευχαρίστηση΄είναι να γυρίσσω σπίτι και να φάω! Κι όσο κι αν νιώθω απαίσια μετά και λέω τέρμα την επόμενη μέρα πάλι το 'ξεχνάω'... Νίωθω πολυ καλύτερα τώρα πάντως που βρήκα ανθρώπους να μιλήσω, πολύ πιο δυνατή και πολύ πιο έτοιμη.. ελπίζω να δουλέψει! Ευχαριστω παρα παρα πολύ!!!

Senior Member
    τι υψος εχεις?

Senior Member
    Originally posted by kk1105
    εχω απελπιστει! εδω κι ενα χρονο καθε βραδυ αδειαζω ολο το ψυγειο και μετα βαζω δαχτυλα για να τα βγαλω.. εχω απομακρυνθει απ'ολους, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα ουτε να μιλησω σε κανεναν και καθε μερα μου φαινεται ολο και πιο δυσκολο να σηκωθω απ΄το κρεβατι... δεν ξερω τι να κανω πια καθε φορα λεω θα σταματησω και καθε βραδυ το ιδιο!! και το πιο χαλια απ'ολα ειναι οτι κανονικα πριν ξεκινησει ολη αθτη η ιστορια δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, δεν ξερω τι με επιασε πριν δυο χρονια και σταματησα να τρωω, εφτασα 38 κιλα και μετα ολο αυτο.. τι να κανω? παρακαλω βοηθεια!!!
    Καλή μου , εμείς όλοι παρόλο που θέλουμε πάρα πολύ να σε βοηθήσουμε, δεν έχουμε τα μέσα και τον τρόπο. Θα πρέπει να απευθυνθείς οπωσδήποτε σε κάποιον ειδικό, για να πάρεις ουσιαστικη βοήθεια στο πρόβλημα σου. Μη το αφηνεις άλλο να μεγαλώνει και να μεγαλώνει. ...
    Κάνε μια προσπάθεια και θα δείς οτι και χρόνο θα βρείς αλλά και λύση στο πρόβλημα σου.
    Καλή τύχη σου εύχομαι.