φωτογραφιες - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 59 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 875
    Senior Member
    Ξέρεις τι να κάνεις Pennou? Την επόμενη φορά που θα σε στεναχωρήσει έτσι, χωρίς λόγο και για βλακείες, να της συστήσεις θερμά αυτό το βρωμερό λάδι. Πες της, φιλενάδα, αν αισθάνεσαι χοντρή, σου'χω το θαυματουργό σκεύασμα! Και άσε αυτή μετά να έχει ψυχολογικά λόγω βρώμας..

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ξέρεις τι να κάνεις Pennou? Την επόμενη φορά που θα σε στεναχωρήσει έτσι, χωρίς λόγο και για βλακείες, να της συστήσεις θερμά αυτό το βρωμερό λάδι. Πες της, φιλενάδα, αν αισθάνεσαι χοντρή, σου'χω το θαυματουργό σκεύασμα! Και άσε αυτή μετά να έχει ψυχολογικά λόγω βρώμας..
    χαχαχαχαχαχα!!!!!δεν υπαρχεις !!τελειο το σατανικο σου σχεδιο !!!!!

Senior Member
    Originally posted by pennou
    εν το μεταξυ αμα παρει λιγο ξεκιναει και οποπο παχυνα και θα γινω χοντρη και τετοια αλλα μετα οταν τα χανει λεει πρεπει να παρω κανα δυο κιλα ε???
    μια μερα παμε στα sprider να δουμε για κανα τζινακι με την κολλητη μου και βλεπουμε ενα 36αρι και λεει οποπο αυτο δεν μου κανει ειναι για χοντρες και μενω με το στομα ανοιχτο και λεω μα αυτο δεν κανει ουτε καν σε μενα(38αρι φορουσα τοτε στα 58 κιλα να φανταστειτε)....αντε μετα να μην σου δημιουργηθουν ψυχολογικα...
    Ax τι μου θυμιζεις, τι μου θυμιζειςςςς!Pennou μου πλεον μαυτα εγω γελαω.Δεν αξιζει να τα αφησεις να σε επηρεαζουνε.Αυτες οι ιδιες που τα κανουν αυτα τους γυρνανε μπουμερανγκ.Να φανταστεις ξερω ενα τετοιο ατομο που το παιζει αντιρατσιστρια και ευαισθητη με το περιβαλλον, τα ζωα τους κατατρεγμενους ανθρωπους, τους αλλοδαπους κλπ αλλα εμενα μια χαρα με εθαβε ως χοντρη πισω απο την πλατη μου.Εκει που η υποκρισια και ο ρατσισμος ξεχυλίζει εγω απλα γελω.

Senior Member
    Ένα λάδι και στην αντιρατσίστρια, παρακαλώ!
    Εμένα ευτυχώς δε μου το σύστησε κανένας, γιατί αν ήταν έτσι, θα άρχιζα να αμφιβάλλω για τις προθέσεις του...
    ʼντε πάλι το βράδυ το βάσανο! Πάντως την ώρα που θα το απλώνω πάνω μου και παντού πανάθεμά με (μπράτσα, κοιλιά, πωπό, μπούτια) και θα απολαμβάνω για μία ακόμη φορά τις χαρές της αρωματοθεραπείας, θα σκέφτομαι την κουβεντούλα μας και θα γελάω!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ένα λάδι και στην αντιρατσίστρια, παρακαλώ!
    Εμένα ευτυχώς δε μου το σύστησε κανένας, γιατί αν ήταν έτσι, θα άρχιζα να αμφιβάλλω για τις προθέσεις του...
    ʼντε πάλι το βράδυ το βάσανο! Πάντως την ώρα που θα το απλώνω πάνω μου και παντού πανάθεμά με (μπράτσα, κοιλιά, πωπό, μπούτια) και θα απολαμβάνω για μία ακόμη φορά τις χαρές της αρωματοθεραπείας, θα σκέφτομαι την κουβεντούλα μας και θα γελάω!
    Καλα δε το συζηταμε, το λαδι θα γινει must.:P
    Οι κουβεντουλες μας εχουν διπλη χρησιμοτητα.Εκτος του οτι ανακουφιζομαστε ψυχολογικα, προσωπικα με αποτρεπουν και απο το φαι.:P Δεν εχω φαει ακομα μεσημεριανο χιχι.

Senior Member
    Εγώ τώρα πάω να φάω. Δεν αντέχω άλλο. Έχω κοτόπουλο με πατάτες. Μη ζηλεύετε, είναι μαγειρεμένο με ελάχιστο λάδι. Σιγά μη χαιρόμουν.
    Λάδι είπα? Όχι πάλι! χαχαχαχα! Φιλάκια κούκλες μου!

Senior Member
    φιλακια κ εγω παω να τσιμπησω κατι !!!

Senior Member
    Φιλακια κοριτσια.θα τα ξαναπουμε.

Senior Member
    Καλο μεσημερι κι απο μενα, το νεροβραστο σπανακορυζο με περιμενει...παντως μετα απο πολυωρη νηστεια με μονη διακοπη ενα μπαρ δημητριακων, delicious μου φαινεται

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Originally posted by pennou
    εν το μεταξυ αμα παρει λιγο ξεκιναει και οποπο παχυνα και θα γινω χοντρη και τετοια αλλα μετα οταν τα χανει λεει πρεπει να παρω κανα δυο κιλα ε???
    μια μερα παμε στα sprider να δουμε για κανα τζινακι με την κολλητη μου και βλεπουμε ενα 36αρι και λεει οποπο αυτο δεν μου κανει ειναι για χοντρες και μενω με το στομα ανοιχτο και λεω μα αυτο δεν κανει ουτε καν σε μενα(38αρι φορουσα τοτε στα 58 κιλα να φανταστειτε)....αντε μετα να μην σου δημιουργηθουν ψυχολογικα...
    Ax τι μου θυμιζεις, τι μου θυμιζειςςςς!Pennou μου πλεον μαυτα εγω γελαω.Δεν αξιζει να τα αφησεις να σε επηρεαζουνε.Αυτες οι ιδιες που τα κανουν αυτα τους γυρνανε μπουμερανγκ.Να φανταστεις ξερω ενα τετοιο ατομο που το παιζει αντιρατσιστρια και ευαισθητη με το περιβαλλον, τα ζωα τους κατατρεγμενους ανθρωπους, τους αλλοδαπους κλπ αλλα εμενα μια χαρα με εθαβε ως χοντρη πισω απο την πλατη μου.Εκει που η υποκρισια και ο ρατσισμος ξεχυλίζει εγω απλα γελω.
    ετσι ετσι.
    Χθες παλι καλα η δηθεν φιλη στο πλοιο μου ειπε ενα καλο λογο "καλη εισαι ειπε" αλλα με μια αμφιβολια! αλλιως θα ρωτουσα τη μαρκα για το λαδακι που δεν τη συγκρατησα!
    Κοριτσια χθες, γυρνοντας σπιτι απο το πλοιο, μετα απο τοσο θαψιμο που ειχε ριξει στα πεθερικα κ τον αντρα της (η φιλη), μετα απο τοσες σκεψεις που μου προκαλεσε του στυλ "σκεψου τι θαψιμο κ σχολιασμο ριχνει σεμενα" ειπα του αντρα μου οτι καλα κανω κ ανοιγομαι μονο σε σας εδω.
    τελικα στην αληθιννη ζωη κ σε κλειστη κοινωνια απλα δεν μπορεις να νανοιχτεις πια, να πεις τι? ο,τι κι αν πεις ή θα το μεγαλοποιησου ή θα το αλλοιωσουν. Κι αν δε πεις θα σου βαλουν λογια. Α στο καλο πια.
    Η δε συγκεκριμενη κοπελα, ο,τι κι αν πω, ειτε για μενα ειτε για την οικογενεια μου, οταν μου λεει τοσα για τους δικους της, να μην ποψιαστω ποσα θα μεταφερει δικα μου κ ποσο ασχημα θα τα σχολιαζει?
    Ετσι λοιπον προτιμω εσας για παρεα μου, κ ας μου φωναζουν οτι δε ξεκολλαω απο το πισι.
    Ο ανδρας μου τουλαχιστο καταλαβαινει...
    Και συτνομα θαχω να δινω λογαριασμο μονο σεκεινον. Καλως ή κακως. ευχομαι καλως.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

Χθες παλι καλα η δηθεν φιλη στο πλοιο μου ειπε ενα καλο λογο "καλη εισαι ειπε" αλλα με μια αμφιβολια! αλλιως θα ρωτουσα τη μαρκα για το λαδακι που δεν τη συγκρατησα!
    Κοριτσια χθες, γυρνοντας σπιτι απο το πλοιο, μετα απο τοσο θαψιμο που ειχε ριξει στα πεθερικα κ τον αντρα της (η φιλη), μετα απο τοσες σκεψεις που μου προκαλεσε του στυλ "σκεψου τι θαψιμο κ σχολιασμο ριχνει σεμενα" ειπα του αντρα μου οτι καλα κανω κ ανοιγομαι μονο σε σας εδω.
    τελικα στην αληθιννη ζωη κ σε κλειστη κοινωνια απλα δεν μπορεις να νανοιχτεις πια, να πεις τι? ο,τι κι αν πεις ή θα το μεγαλοποιησου ή θα το αλλοιωσουν. Κι αν δε πεις θα σου βαλουν λογια. Α στο καλο πια.
    Η δε συγκεκριμενη κοπελα, ο,τι κι αν πω, ειτε για μενα ειτε για την οικογενεια μου, οταν μου λεει τοσα για τους δικους της, να μην ποψιαστω ποσα θα μεταφερει δικα μου κ ποσο ασχημα θα τα σχολιαζει?
    Ετσι λοιπον προτιμω εσας για παρεα μου, κ ας μου φωναζουν οτι δε ξεκολλαω απο το πισι.
    Ο ανδρας μου τουλαχιστο καταλαβαινει...
    Και συτνομα θαχω να δινω λογαριασμο μονο σεκεινον. Καλως ή κακως. ευχομαι καλως.
    Aπο δηθεν φιλες ασε να φανε και οι ορνιθες.Καλα δε το συζητω οτι οσα ατομα συνεχως σχολιαζουν τους αλλους σε μας θα σχολιαζουν κι εμας στους αλλους.Εχω καει εγω απο αυτα που λες.Και εχω πληγωθει και πολυ απο υποτιθεμενες κολητες μου.Αλλα δε βαριεσαι ετσι ειναι ο κοσμος δυστυχως.Λιγοι ειναι οι ανθρωποι αξιοι της εμπιστοσυνης μας.Κι εγω ετσι νιωθω για τη σχεση μου, και γενικα οι ανθρωποι που θεωρω δικους μου πλεον ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου κυριολεκτικα.

Senior Member
    πιο πολυ με εντυπωσιασε ο δικος μου, που οταν του ειπα ξερεις δεν εμπιστευομαι την ταδε μαυτα που λεει για τους δικους της, κ δεν θελω να της λεω πραγματα για μας, μου ειπε στεγνα "και πολυ καλα κανεις!"
    κ μετα του πεταξα μπιχτη οτι προτιμω τις ιντερνετικες φιλες κ ετσι προετοιμαζεται για το γεγονος οτι θα κανω καποιες ωρες τη μερα καταληψη στο πισι του σπιτιου χαχαχαχ

Senior Member
    Όλα καλά από ότι βλέπω, μπράβο, πολύ χαίρομαι?.
    αλλά έχω μια απορία βρε κορίτσια
    Καλέ καμιά δε θα βάλει φωτό στο θέμα φωτογραφίες?
    Αν δεν βάλετε, θα σβήσω και εγώ τις δικές μου,
    δεν νοιώθω καλά να φαίνομαι μόνο εγώ εδώ μέσα?.

Senior Member
    θα βαλω εγω αλλα επειδη ειμαι ολη μερα στη δουλεια δε προλαβαινω κ ελεγα να βαλω το σαββατο που δε δουλευω...μη τις βγαλεις μια χαρα ειναι!

Senior Member
    εντάξει καλό μου....

Page 10 of 59 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast