Results 136 to 150 of 875
Thread: φωτογραφιες
-
14-04-2010, 13:57 #136
Ξέρεις τι να κάνεις Pennou? Την επόμενη φορά που θα σε στεναχωρήσει έτσι, χωρίς λόγο και για βλακείες, να της συστήσεις θερμά αυτό το βρωμερό λάδι. Πες της, φιλενάδα, αν αισθάνεσαι χοντρή, σου'χω το θαυματουργό σκεύασμα! Και άσε αυτή μετά να έχει ψυχολογικά λόγω βρώμας..
- 14-04-2010, 13:58 #137
Originally posted by Ava
Ξέρεις τι να κάνεις Pennou? Την επόμενη φορά που θα σε στεναχωρήσει έτσι, χωρίς λόγο και για βλακείες, να της συστήσεις θερμά αυτό το βρωμερό λάδι. Πες της, φιλενάδα, αν αισθάνεσαι χοντρή, σου'χω το θαυματουργό σκεύασμα! Και άσε αυτή μετά να έχει ψυχολογικά λόγω βρώμας..
14-04-2010, 13:59 #138
Originally posted by pennou
εν το μεταξυ αμα παρει λιγο ξεκιναει και οποπο παχυνα και θα γινω χοντρη και τετοια αλλα μετα οταν τα χανει λεει πρεπει να παρω κανα δυο κιλα ε???
μια μερα παμε στα sprider να δουμε για κανα τζινακι με την κολλητη μου και βλεπουμε ενα 36αρι και λεει οποπο αυτο δεν μου κανει ειναι για χοντρες και μενω με το στομα ανοιχτο και λεω μα αυτο δεν κανει ουτε καν σε μενα(38αρι φορουσα τοτε στα 58 κιλα να φανταστειτε)....αντε μετα να μην σου δημιουργηθουν ψυχολογικα...
14-04-2010, 14:04 #139
Ένα λάδι και στην αντιρατσίστρια, παρακαλώ!
Εμένα ευτυχώς δε μου το σύστησε κανένας, γιατί αν ήταν έτσι, θα άρχιζα να αμφιβάλλω για τις προθέσεις του...
ʼντε πάλι το βράδυ το βάσανο! Πάντως την ώρα που θα το απλώνω πάνω μου και παντού πανάθεμά με (μπράτσα, κοιλιά, πωπό, μπούτια) και θα απολαμβάνω για μία ακόμη φορά τις χαρές της αρωματοθεραπείας, θα σκέφτομαι την κουβεντούλα μας και θα γελάω!
14-04-2010, 14:09 #140
Originally posted by Ava
Ένα λάδι και στην αντιρατσίστρια, παρακαλώ!
Εμένα ευτυχώς δε μου το σύστησε κανένας, γιατί αν ήταν έτσι, θα άρχιζα να αμφιβάλλω για τις προθέσεις του...
ʼντε πάλι το βράδυ το βάσανο! Πάντως την ώρα που θα το απλώνω πάνω μου και παντού πανάθεμά με (μπράτσα, κοιλιά, πωπό, μπούτια) και θα απολαμβάνω για μία ακόμη φορά τις χαρές της αρωματοθεραπείας, θα σκέφτομαι την κουβεντούλα μας και θα γελάω!
Οι κουβεντουλες μας εχουν διπλη χρησιμοτητα.Εκτος του οτι ανακουφιζομαστε ψυχολογικα, προσωπικα με αποτρεπουν και απο το φαι.:P Δεν εχω φαει ακομα μεσημεριανο χιχι.
14-04-2010, 14:13 #141
Εγώ τώρα πάω να φάω. Δεν αντέχω άλλο. Έχω κοτόπουλο με πατάτες. Μη ζηλεύετε, είναι μαγειρεμένο με ελάχιστο λάδι. Σιγά μη χαιρόμουν.
Λάδι είπα? Όχι πάλι! χαχαχαχα! Φιλάκια κούκλες μου!
14-04-2010, 14:15 #142
φιλακια κ εγω παω να τσιμπησω κατι !!!
14-04-2010, 14:17 #143
Φιλακια κοριτσια.θα τα ξαναπουμε.
14-04-2010, 14:20 #144
Καλο μεσημερι κι απο μενα, το νεροβραστο σπανακορυζο με περιμενει...παντως μετα απο πολυωρη νηστεια με μονη διακοπη ενα μπαρ δημητριακων, delicious μου φαινεται
14-04-2010, 15:40 #145
Originally posted by Constance
Originally posted by pennou
εν το μεταξυ αμα παρει λιγο ξεκιναει και οποπο παχυνα και θα γινω χοντρη και τετοια αλλα μετα οταν τα χανει λεει πρεπει να παρω κανα δυο κιλα ε???
μια μερα παμε στα sprider να δουμε για κανα τζινακι με την κολλητη μου και βλεπουμε ενα 36αρι και λεει οποπο αυτο δεν μου κανει ειναι για χοντρες και μενω με το στομα ανοιχτο και λεω μα αυτο δεν κανει ουτε καν σε μενα(38αρι φορουσα τοτε στα 58 κιλα να φανταστειτε)....αντε μετα να μην σου δημιουργηθουν ψυχολογικα...
Χθες παλι καλα η δηθεν φιλη στο πλοιο μου ειπε ενα καλο λογο "καλη εισαι ειπε" αλλα με μια αμφιβολια! αλλιως θα ρωτουσα τη μαρκα για το λαδακι που δεν τη συγκρατησα!
Κοριτσια χθες, γυρνοντας σπιτι απο το πλοιο, μετα απο τοσο θαψιμο που ειχε ριξει στα πεθερικα κ τον αντρα της (η φιλη), μετα απο τοσες σκεψεις που μου προκαλεσε του στυλ "σκεψου τι θαψιμο κ σχολιασμο ριχνει σεμενα" ειπα του αντρα μου οτι καλα κανω κ ανοιγομαι μονο σε σας εδω.
τελικα στην αληθιννη ζωη κ σε κλειστη κοινωνια απλα δεν μπορεις να νανοιχτεις πια, να πεις τι? ο,τι κι αν πεις ή θα το μεγαλοποιησου ή θα το αλλοιωσουν. Κι αν δε πεις θα σου βαλουν λογια. Α στο καλο πια.
Η δε συγκεκριμενη κοπελα, ο,τι κι αν πω, ειτε για μενα ειτε για την οικογενεια μου, οταν μου λεει τοσα για τους δικους της, να μην ποψιαστω ποσα θα μεταφερει δικα μου κ ποσο ασχημα θα τα σχολιαζει?
Ετσι λοιπον προτιμω εσας για παρεα μου, κ ας μου φωναζουν οτι δε ξεκολλαω απο το πισι.
Ο ανδρας μου τουλαχιστο καταλαβαινει...
Και συτνομα θαχω να δινω λογαριασμο μονο σεκεινον. Καλως ή κακως. ευχομαι καλως.
14-04-2010, 15:47 #146
Originally posted by badgirl11
Χθες παλι καλα η δηθεν φιλη στο πλοιο μου ειπε ενα καλο λογο "καλη εισαι ειπε" αλλα με μια αμφιβολια! αλλιως θα ρωτουσα τη μαρκα για το λαδακι που δεν τη συγκρατησα!
Κοριτσια χθες, γυρνοντας σπιτι απο το πλοιο, μετα απο τοσο θαψιμο που ειχε ριξει στα πεθερικα κ τον αντρα της (η φιλη), μετα απο τοσες σκεψεις που μου προκαλεσε του στυλ "σκεψου τι θαψιμο κ σχολιασμο ριχνει σεμενα" ειπα του αντρα μου οτι καλα κανω κ ανοιγομαι μονο σε σας εδω.
τελικα στην αληθιννη ζωη κ σε κλειστη κοινωνια απλα δεν μπορεις να νανοιχτεις πια, να πεις τι? ο,τι κι αν πεις ή θα το μεγαλοποιησου ή θα το αλλοιωσουν. Κι αν δε πεις θα σου βαλουν λογια. Α στο καλο πια.
Η δε συγκεκριμενη κοπελα, ο,τι κι αν πω, ειτε για μενα ειτε για την οικογενεια μου, οταν μου λεει τοσα για τους δικους της, να μην ποψιαστω ποσα θα μεταφερει δικα μου κ ποσο ασχημα θα τα σχολιαζει?
Ετσι λοιπον προτιμω εσας για παρεα μου, κ ας μου φωναζουν οτι δε ξεκολλαω απο το πισι.
Ο ανδρας μου τουλαχιστο καταλαβαινει...
Και συτνομα θαχω να δινω λογαριασμο μονο σεκεινον. Καλως ή κακως. ευχομαι καλως.
14-04-2010, 15:56 #147
πιο πολυ με εντυπωσιασε ο δικος μου, που οταν του ειπα ξερεις δεν εμπιστευομαι την ταδε μαυτα που λεει για τους δικους της, κ δεν θελω να της λεω πραγματα για μας, μου ειπε στεγνα "και πολυ καλα κανεις!"
κ μετα του πεταξα μπιχτη οτι προτιμω τις ιντερνετικες φιλες κ ετσι προετοιμαζεται για το γεγονος οτι θα κανω καποιες ωρες τη μερα καταληψη στο πισι του σπιτιου χαχαχαχ
14-04-2010, 17:01 #148
Όλα καλά από ότι βλέπω, μπράβο, πολύ χαίρομαι?.
αλλά έχω μια απορία βρε κορίτσια
Καλέ καμιά δε θα βάλει φωτό στο θέμα φωτογραφίες?
Αν δεν βάλετε, θα σβήσω και εγώ τις δικές μου,
δεν νοιώθω καλά να φαίνομαι μόνο εγώ εδώ μέσα?.
14-04-2010, 17:03 #149
θα βαλω εγω αλλα επειδη ειμαι ολη μερα στη δουλεια δε προλαβαινω κ ελεγα να βαλω το σαββατο που δε δουλευω...μη τις βγαλεις μια χαρα ειναι!
14-04-2010, 17:06 #150
εντάξει καλό μου....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία