φωτογραφιες - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 59 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 875
    Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    Originally posted by pennou
    αχχχχ τι να κανω μπορω να κανω και αλλιως?????
    σε ευχαριστώ πολύ........
    εγω σε ευχαριστω που ελυσες και την παρεξηγηση με τη φιλη μας την bad...μπορω να σου χαλασω χατηρι???

Senior Member
    μωρε μπαντ μου, θα θελα να φτασω στα φυσιολογικα μου κιλά. μονο αυτο. πιθανο να δειχνω λιγοτερα απ οσο ειμαι επειδη εχω φαρδια πλατη και φαρδια περιφερεια, αλλα τοσο λεει η ζυγαρια μου! (αυτη του μπανιου με δειχνει 78.. του καλυτερου μου φιλου 79.. κ.ο.κ ανάθεμά με ποια να πιστέψω!!) θέλω να γίνω για μια φορά μία κανονικότατη κοπέλα και όχι να αρκεστω στο να "εχω καποια κιλακια". δεν εχω υπαρξει ποτε φυσιολογικη στο βαρος και θελω να το πετυχω

τιποτα λιγοτερο τιποτα παραπάνω!

αναμενω φωτο δεκαετιας!!

Senior Member
    δυστηχως πρεπει ναχω λιποαποθηκες μπρατσ αμπουτια κ ειναι πολυ χαλαρα. Αν ειχα το μπρατσο σου οχι διαιτα δε θα εκανα, μια βδομαδα σωστη διατροφη να εξαφανιστει η κοιλια κ μετα ΤΙΠΟΤΑ! ξερω θελει συντηρηση αλλα λεμε τωρα...

Παντως μεγαλη δουλειανασαι οσα κιλα πρεπει...κ στη ζυγαρια. Μετραει σε θεματα υγειας λογικα...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    δυστηχως πρεπει ναχω λιποαποθηκες μπρατσ αμπουτια κ ειναι πολυ χαλαρα. Αν ειχα το μπρατσο σου οχι διαιτα δε θα εκανα, μια βδομαδα σωστη διατροφη να εξαφανιστει η κοιλια κ μετα ΤΙΠΟΤΑ! ξερω θελει συντηρηση αλλα λεμε τωρα...

Παντως μεγαλη δουλειανασαι οσα κιλα πρεπει...κ στη ζυγαρια. Μετραει σε θεματα υγειας λογικα...

γυμναστικη κανεις????κ τιποτα κρεμες?

Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    πάω και εγώ να μαζέψω λιγο το σπίτι και μετά νανάκια....
    φιλάκια
    συμφωνω με Πενου!
    επισης να πω οτι σε ζηλευω που εισαι ελευθερη σπιτι σου! κ ας εχεις του κοσμοου της υποχρεωσεις κ εκει...
    ειναι σπιτι σου!
    τυχερουλααααααααα με τον αντρουλη σου. αχ απορω αν θα νιωθω ετσι κ μετα το γαμο χαχαχ

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

γυμναστικη κανεις????κ τιποτα κρεμες?
    αρχισα πρωη φορα στη ζωη μου το Σεπτεμμβρη στα 99 κιλα...δεν μπορουσα να μειωσω το φαγητο κ ετσι με υποχρεωσα σε γυμναστικη...
    με βοηθησε τρελα, εχω αλλαξει ττελειως σωμα, οι λιποαποθηκες παραμενουν ομως πιο πλαδαρες απο το υπολοιπο...(σκεψου υοτι ειναι τιγκα στο λιπος λογικο ειναι...) ουφ δε πειραζει απλα δε θα βαλω ποτε αμανικο ουτε πολυ μινι φουστα...

κρεμεσ ολο αρχιζω κ ποτε δε βαζω...η ιστορια της ζωης μου...

Senior Member
    κοιτα οι κρεμες βοηθουν αλλα οχι τοσο οσο η γυμναστικη....διαλεξε 5 ασκησεις για αυτα τα σημεια και πες θα τα κανω για τα αμανικα και τις φουστες ρε γαμωτο...

Senior Member
    μπα μωρε δεν ειμαι τετοιος τυπος δυστηχως... ή κανω ολικη γυμναστικη ή καθολου...γενικα σολα τοχω αυτο, ειμαι τον ακρων
    οι κρεμες δεν νομιζω να κανουν κατι, κανουν?

Senior Member
    ευτυχως που μου αρεσει να χτυπιεμαι καθε μερα στη γυμναστικη και εχω τουλαχιστον τα κιλα μου αλλα ειμαι σφιχτη...
    η γυμναστικη ειναι το παν...κανε κατι που να σ αρεσει...βαλε την αγαπημενη σου μουσικη και χορεψε μονη στο δωματιο...και μετα θα δεις τις λιποαποθηκες να σου λενε αντιο...

Senior Member
    οι κρεμες ναι κανουν αλλα οχι θαυματα....θελει και γυμναστικη και διατροφη...

Senior Member
    ευτυχως που μου αρεσει να χτυπιεμαι καθε μερα στη γυμναστικη και εχω τουλαχιστον τα κιλα μου αλλα ειμαι σφιχτη...
    η γυμναστικη ειναι το παν...κανε κατι που να σ αρεσει...βαλε την αγαπημενη σου μουσικη και χορεψε μονη στο δωματιο...και μετα θα δεις τις λιποαποθηκες να σου λενε αντιο...
    μπα διαιτολογος + γυμναστης μου ειπαν οτι απο τιςλιποαποθηκες χανεις στο τελος, αφου κ χασεις το πλεονασμα λιπους απο ολα τα αλλα σημεια...ειναι η αποθηκη του οργανισμυο για ενεργεια κ την κραταει μεχρι τελους...αστα να παν...καλο ξημερωμα, ξεπαγιασα εδω...παω σπιτι!
    ευχαριστω γγια την παρεα, δεν εφαγα ουφ

Senior Member
    στα ποδια δεν παιρνω με τιποτα....δυστυχως παιρνω κοιλια πλατη και στηθος....δες διαφορα στηθους να καταλαβεις....
    ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    πως τις βαζεις τις φωτο?
    sanelaki σου έχω γράψει τον τρόπο στην πρώτη σελίδα..
    τι λες θα μας κάνεις παρέα?????

Senior Member
    Ανοίγεις την εικόνα από την ζωγραφική αυτό το κάνεις και για να σβήσεις ότι θέλεις..
    Πχ. Πρόσωπο

Μετά πατάς Εικόνα

Και μετά αυξομείωση / παραμόρφωση

Και στα 2 κουτάκια με το 100% βάζεις μία άλλη τιμή π.χ. 30%

Και μετά επεξεργάζεσαι την εικόνα σου και την αποθηκεύεις με άλλο όνομα μην χάσεις την πρώτη?

Senior Member
    εδώ ειμαι περίπου 56-57 κιλά

κ εδώ 69-70 κιλά δε θυμαμαι ακριβως.

ελπίζω να μην φαινομαι απαισια..

Page 14 of 59 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast