φωτογραφιες - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 59 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 875
    Senior Member
    Originally posted by dew
    Cat μου εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να χάσεις από το σώμα σου.. βέβαια όπως νοιώθει ο καθένας πιο άνετα, αλλά και ωραία χέρια είδα και ωραία μεσούλα και ωραία πόδια!!
    Αν είχες συνηθίσει να είσαι skinny είναι λογικό από τη πλευρά σου, αλλά και τώρα είσαι τέλεια.
    Constance δεν είδα ολόσωμη στο fb αλλά μόνο προσωπάκι που φυσικά είσαι θεά, αλλά αν τώρα είσαι μόνο 5-6 κιλάκια παραπάνω από αυτή τη foto είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις πολύ διαφορά μιας και είσαι ψηλή.
    Βρε σεις όλες σας είστε κανονικές και θέλετε να γίνετε αδύνατες;; Καμιά χοντρούλα να μου κάνει παρέα δεν υπάρχει; Μοναδική είμαι;!!
    dew μου ημουν και 93 κιλα απλα εχω καταφερει τα τελευταια χρονια να μην παω πανω απο 83-85.
    Ειχα απειρα σκαμπανευασματα στη ζωη μου.Αλλα οταν ημουν στο σχολειο (65 κιλα τοτε) μονο τοτε ηταν ωραια τα ποδια μου με φουστα.Τωρα βλεπετε μια φωτο που ναι ολα φαινονται συμμετρικα.Αλλα κοντες φουστες που ειναι το μαραζι μου δε μου πανε καθολου.Χωρια οτι τα ποδια μου ειναι τιγκα στην κυτταριτιδα (αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:P).

Κανονικη σιγουρα δεν ειμαι τωρα θεωρουμαι υπερβαρη.Στη φωτο αυτη ειμαι κανονικη μεν αλλα μπορω και καλυτερα.
    Και μην ακουω τετοια.Ολες εχουμε παθει πλακα εδω με το ποδι που εχεις,χιχιχιχι!

Senior Member
    cat μου σε επιπεδο σκελετου δεν παιζει ποτε να φτασω.:P Σε καμια περιπτωση δε θα κανω οτι καποιες φιλες μου που ειναι πιο ψηλες απο μενα, 57-58 κιλα και λενε οτι θελουν να χασουν 5-6 κιλακια ακομα.
    Στα 64-65 κιλα λεω θεωρητικα οτι θα φτασω γιατι μου εχει πει και ο γιατρος και ο διαιτολογος οτι ειναι το ιδανικο μου βαρος.Ειδομεν.

Senior Member
    Originally posted by dew

Βρε σεις όλες σας είστε κανονικές και θέλετε να γίνετε αδύνατες;; Καμιά χοντρούλα να μου κάνει παρέα δεν υπάρχει; Μοναδική είμαι;!!
    dew μου κατσε να ανεβασω κ γω φωτο να δεις πως ειναι οι χοντρουλες!!! χαχαχα! ψαχνω αλλα δε βρισκω αντιπροσωπευτικη μια που παντα αποφευγω τις ολοσωμες. αν δε βρω θα τραβηξω μια να δειτε πως ειναι τα τριψηφια...
    κονστανς μου μια χαρα κουκλαρα σε βρισκω, βεβαια ειναι και το πως αισθανεσαι εσυ με το σωμα σου, αλλα αντικειμενικα δεν υπαρχει κατι ασχημο στη φωτο σου, εισαι και απο τις τυχερες που εχουν ομοιομορφο, αρμονικο σωμα..
    καλες απωλειες να χουμε ολες, και να ανεβασουμε συντομα και τις "μετα" φωτο μας!

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    Originally posted by dew

dew μου κατσε να ανεβασω κ γω φωτο να δεις πως ειναι οι χοντρουλες!!! χαχαχα! ψαχνω αλλα δε βρισκω αντιπροσωπευτικη μια που παντα αποφευγω τις ολοσωμες. αν δε βρω θα τραβηξω μια να δειτε πως ειναι τα τριψηφια...
    κονστανς μου μια χαρα κουκλαρα σε βρισκω, βεβαια ειναι και το πως αισθανεσαι εσυ με το σωμα σου, αλλα αντικειμενικα δεν υπαρχει κατι ασχημο στη φωτο σου, εισαι και απο τις τυχερες που εχουν ομοιομορφο, αρμονικο σωμα..
    καλες απωλειες να χουμε ολες, και να ανεβασουμε συντομα και τις "μετα" φωτο μας!
    Eιναι και το πως πρεπει να ειμαι για την υγεια μου επισης.Αλλα ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και σενα και ολες.Και ναι ειμαι απο τις τυχερες σαυτο που λες γιαυτο και εκνευριζομαι μαζι μου οταν κανω βουλιμικα.Θελω να τρωω υγιηνα για να μην παθω κατι.Εχω φοβηθει τελευταια με το θεμα της υγειας μου γιατι εχουμε και ιστορικο στην οικογενεια και πρεπει να κανω κατι τωρα πριν ξαναφτασω 93 κιλα.Και ναι κι εγω ανυπομονω για φωτος "μετα".

Senior Member
    Originally posted by dew
    Cat μου εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να χάσεις από το σώμα σου.. βέβαια όπως νοιώθει ο καθένας πιο άνετα, αλλά και ωραία χέρια είδα και ωραία μεσούλα και ωραία πόδια!!
    Αν είχες συνηθίσει να είσαι skinny είναι λογικό από τη πλευρά σου, αλλά και τώρα είσαι τέλεια.
    στα παντελόνια, φούστες στα m&s ας πουμε, φοράω το 14, [επάνω από 10-12], αλλά δεν είναι όλα τα ρούχα ωραία σε αυτό το μέγε8ος,ειδικα αν δεν έχεις μεγάλο ύψος.πχ σορτσάκια δε φοράω με τίποτα,παντελόνια+jeans μόνο στα αδύνατα μου...μη κοιτάς που με τα φορεματάκια οι καμπύλες δείχνουν καλύτερα...
    σίγουρα όμως το μεγαλύτερο προβλημα μου δεν ειναι τα πολλά κιλά αλλά η αγυμνασιά!

Senior Member
    Καλησπέρα σας. Ειπα και εγω να μπω στην παρέα σας.
    Διαλεξα λοιπον μία φωτογραφία στην οποία ζυγίζω 95 ολόκληρα κιλά.
    Τώρα ειμαι 82,4 και κατεβαίνω.
    Ολα τα σχόλια δεκτά

Senior Member
    γιατί βγήκε τεράστια η εικόνα? τι έκανα λάθος?????

Senior Member
    Μπραβο για την απωλεια σου ειναι πολυ μεγαλη. Καλη καθοδο και δυναμη.

Δεν ξερω γιατι βγηκε μεγαλη.Εμενα η φωτο μου ηταν απο τη μανα της μικρουλα.Αλλα δε νομιζω να πειραζουν οι μεγαλες φωτογραφιες.

Senior Member
    Originally posted by GeorgiaP
    γιατί βγήκε τεράστια η εικόνα? τι έκανα λάθος?????
    ήταν μεγάλη εικόνα, δεν έκανες κάτι λάθος. είσαι τυχερή και συμμετρική! σίγουρα τώρα θα είσαι πολύ καλά,φαίνεσαι και ψηλή!

Senior Member
    Έχεις πολύ ισορροπημένο σώμα, τα κιλά σου είναι σωστά κατανεμημένα και δεν φαίνεται να περισσεύει κάτι!! Έίμαι σίγουρη τώρα που έχασες πάνω από 10 κιλά έχεις μαζέψει γενικά και δείχνεις κουκλάρα

Senior Member
    οπως προειπα δεν βρισκω καποια αντιπροσωπευτικη να ποσταρω, αν και καπου υπαρχουν αλλα ποιος ξερει που, αν τι βρω θα τις ανεβασω!
    για την ωρα δειτε δυο που τραβηξα με το κινητο, οχι και τοσο καλες αλλα θα παρετε μια ιδεα.
    με το ριγε ειμαι πριν 3 βδομαδες περιπου στα 114
    με το μαυρο σημερα, 108 και κατι.

Senior Member
    shmera

Senior Member
    loukoumaki που πήγε η κοιλίτσα σου;;;; Και εγώ θέλω!!!΄

Senior Member
    Λουκουμακι να ξερεις πως δεν σου φαινονται τα κιλα σου....με τιποτα δεν θα σε εκανα πανω απο 100 με βαση τις φοτο...μολις βρω ευκαιρια θα ανεβασω κι εγω μερικες αν βρω ολοσωμες γιατι τις αποφευγω...
    Οσο για σενα τζορτζια τα κιλα σου οπως προειπαν και οι αλλες ειναι σωστα κατανεμημενα οποτε τωρα με τα χαμενα πρεπει να εισαι αρκετα καλη...ανεβασε μας καμμια προσφατη...

Senior Member
    loukoumaki φαινεται οτι εχεις χασει!Και ναι οντως δε φαινεται οτι εισαι στα 3ψηφια!Μπραβο συνεχισε ετσι.

Page 22 of 59 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast