φωτογραφιες - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 59 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 875
    Senior Member
    Originally posted by dew
    loukoumaki που πήγε η κοιλίτσα σου;;;; Και εγώ θέλω!!!΄
    dew μου βαρεθηκε να γουργουριζει και ειπε να την κανει σιγα σιγα μια που την αφηνω νηστικη χαχαχαχα ελπιζω να παει χιλιομετρα μακρια και να μην την ξαναδω!!

Senior Member
    σας ευχαριστω κοριτσια! τα κιλα μου ειναι σε ζιπ μορφη για αυτο δε φαινονται χαχαχα! παντως, καταλαβαινω την παρουσια τους οταν παω να βαλω ενα ρουχο ειδικα τα παλια μου ρουχα τα βλεπω και με πιανει καταθλιψη

Κοριτσια μπραβο για το θαρρος σας να ανενασετε φωτο...αντε να παιρνουμε κι εμεις οι πιο δειλες κουραγιο.

Dew δεν μπορω να μη σχολιασω οτι εχεις φοβερο σωμα και φοβερα ποδια...οντως με τιποτα δεν φαινονται τα πραγματικα κιλα σου, ουτε ακομη και τα 130. Αληθεια σε αυτα τα κιλα πως στο καλο εφτασες;
    και σε ποσο διαστημα καταφερες να φτασεις εδω που εισαι;

Loukoumaki μου κι εσυ εισαι πολυ ωραια, ουτε σε σενα δειχνουν τα κιλα σου. Και η απωλεια ειναι εμφανης.

Καλη καθοδο σε ολες.

Senior Member
    καλα εγω πως δε το σκεφτηκα αυτο με το κινητο κ ψαχνω σκανερ? αρα βγαζω με το κινητο κ τις περναω στο πισι κ σας τις δειχνω?
    αλλα το κινητο ειναι καινουργιο κ αντε να βγαλω ακρη, με κοβω να με βγαζω απο το νοτμπουκ κ ο,τι φαινεται αλλα θαναι πολυ κοντα. γκρρρρρρρρρρρρρρρρ
    τελευταια εναλλακτικη να βρω ψηφιακη φωτογραφικη!
    κ η πιο μεγαλη γκαντεμια, πηραμε καμερα (που βγαζει κ φωτογραφιες) στο μηνα του μελιτος κ ειναι αδυνατο να τη δεχτει το πισι κ χω σκασει

Senior Member
    Originally posted by alexandra79
    Λουκουμακι να ξερεις πως δεν σου φαινονται τα κιλα σου....με τιποτα δεν θα σε εκανα πανω απο 100 με βαση τις φοτο...μολις βρω ευκαιρια θα ανεβασω κι εγω μερικες αν βρω ολοσωμες γιατι τις αποφευγω...
    Οσο για σενα τζορτζια τα κιλα σου οπως προειπαν και οι αλλες ειναι σωστα κατανεμημενα οποτε τωρα με τα χαμενα πρεπει να εισαι αρκετα καλη...ανεβασε μας καμμια προσφατη...
    συμφωνω παιδια ειστε κουκλες αν κ με το νοτμπουκ δε φαινεται καλα. απο το σπιτι θα σας θαυμασω! θελω να βαλω κ γω ουααααααααααααααααααααααα αα κ θελω να σκαναρω κ μια παλια μου φωτο να δειτε πως θελω να γινω...αλλα δε ξερω τα τοτε κιλα μου δυστηχως...

Senior Member
    ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ η πιο ωραία μανούλα...όσο βλέπω και το μπιμπερό της κίκο στη φωτο .....πεθαίνω!!!!!!!!Να γιατί αξίζει να έχουμε λίγα κιλά παραπάνω...για να γεμίζει το σπίτμμπομπερί, πιπίλες, πάμπερς και μωρουδένια ρουχάκια....
    Να είσαι πάντα καλά μανουλολουκουμάκι!!!!!!!Και το μωρολουκούμι σου!

Senior Member
    Κορίτσια, δε βάζω φωτο γιατί δεν ξέρω η άσχετη...αν βρω κν εθελοντή..είμαι περίπου σαν την κονστάνς με ....ενισχυμένη ζώνη, όμως (ε, δυο γέννες είναι αυτές) και πιο κοντή.....
    Αν βρω τρόπο θα ανεβάσω
    φιλιά

Senior Member
    Κι εχω και απορία...από το κινητό πώς τις βάζω στο πισι;

Senior Member
    Σαν εμενα εννοεις οταν ημουν κι εγω 71.χιχι. Κι εγω τα ιδια κιλα με σενα θελω να φτασω, 64.Θα γινει κι αυτο που θα παει.Παντως για να βαλεις φωτογραφια ειναι ευκολο.Κατω απο εκει που γραφεις το ποστ σου καθε φορα, εχει τη λεξη Attachment στα αριστερα.Πατας το κουμπι browse βρισκεις την εικονα που εχει αποθηκευμενη στο pc σου και αυτο ηταν.Απο το κινητο εγω στελνω με bluetooth, αλλα πρεπει να εχει bluetooth και το pc σου.Καθε περιπτωση κινητου και pc ειναι διαφορετικη.

Senior Member
    constance, dew , louloumaki καλέ τι παίδαροι είσαστε! ούτε που φαίνονται τα κιλά σας!
    μπράβο σούπερ η ομάδα!

για κάντε κανένα μαθηματάκι πως ανεβαζουμε φωτο μήπως τα καταφέρω κι εγώ η ασχετοσύνη!

constance εκεί που είσαι 72, είμαι κι εγώ περίπου, φαντάσου με με μαύρο μαγιο χιχι

Senior Member
    Betty μου σευχαριστω.Οσο για τις φωτογραφιες πως μπαινουν το λεω πιο πανω αλλα αν δεν καταλαβαινεις κατι μου ξαναλες.Σας μιλω εδω και παραλληλα φτιαχνω την ντουλαπα μου.Απο βδομαδα θα πιασουν οι ζεστες και θελω να ξεθαψω πιο δροσερα ρουχα(τι θα μου κανει βεβαια απο αυτα αλλο θεμα.:P)

Senior Member
    Αληθεια σε αυτα τα κιλα πως στο καλο εφτασες;
    και σε ποσο διαστημα καταφερες να φτασεις εδω που εισαι;
    DALIA μου, μου πήρε μόλις 4 χρόνια να βάλω περίπου 50κιλά.. 'Ολα άρχισαν σιγά σιγά έχοντας χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά, αισθανόμουν όμορφα, πολύ όμορφα, άρχισα να τρώω λίγο παραπάνω, λίγο πιο λιπαρά.. και στο τέλος οι νυχτερινές υπερφαγίες γίναν καθημερινές. Έτσι απλά.. χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα.. το αντίθετο, μόλις είχα γνωρίσει και το φίλο μου (είμαστε ακόμα μαζί),ερωτευμένη, ευτυχισμένη.. Μετά φύγαμε στο εξωτερικό και γυρνούσα από τη δουλειά κουρασμένη πλακωνόμουν στις πίτσες και στα burgers..΄Σε 3μιση χρόνια φρέσκο λαχανικό δεν έφαγα να φανταστείς! Στη φωτογραφία στα 130 έχω έρθει στην Ελλάδα για διακοπές του Πάσχα.. να φανταστείς η μάνα μου τρόμαξε όταν με είδε. Από τα 130 στα 120 δεν έκανα απολύτως τίποτα! Απλά γυρίσαμε μόνιμα στην Ελλάδα και λίγο ο ήλιος, λίγο η σαλάτα με το burger, το πολύ πρήξιμο έφυγε σε ένα χρόνο χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα! Χωρίς καν να το σκέφτομαι. Και τους τελευταίους μήνες πάνω κάτω από τα 120 μέχρι τώρα που το πήρα απόφαση να ξαναρχίσω..
    Τα υπόλοιπα τα βλέπεις στην υπογραφή μου :P

Senior Member
    κορίτσια σας ευχαριστώ και εγώ για τα καλά σας λόγια.
    Ψηλή δε λέγομαι, κανονική ναι. είμαι 1,60.
    Ναι τώρα είμαι σαφώς καλύτερη, θα βγάλω καινούρια φωτο να σας δείξω.

Senior Member
    Καλά λουκουμάκι όντως έχει φανεί η διαφορά και με τίποτα δε φαίνεσαι 100. Πρέπει να έχεις και εσύ βαρύ σκελετό.
    Καλά βέβαια και η κονστανσ είναι καταπληκτική, όσο για τα πόδια της dew τι να πω είναι για προσκύνημα (ευτυχώς δε ματιάζω, αλλά αν θες ρίχνω και ένα ξεμάτιασμα)
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα να έχουμε

Senior Member
    κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!! μου ανεβαζετε πολυ το ηθικο!!!
    tidekpe οντως, μπροστα στο θαυματακι μου δεν ειναι τιποτα τα κιλα που πηρα στην εγκυμοσυνη! να χαιρεσαι κι εσυ τα ζουζουνια σου, οπως και ολες οι μανουλες και χρονια μας πολλα για σημερα!!!
    georgiap μου, θελω να πιστευω κι εγω οτι εχω βαρυ σκελετο (!) αν και το προβλημα μου το βρισκω μπροστα μου σε ολο του το μεγαλειο οταν παω να δοκιμασω καποιο καινουργιο ρουχο, σε μεγεθος βεβαια πρωτογνωρο για τα δεδομενα μου. παντως, στα 83 μου κιλα φορουσα 14 νουμερο παντελονι m & s και ηταν και μεγαλο μου (τωρα, εχω ενα τζιν απο το ιδιο μαγαζι 22! νουμερο και παθαινω οποτε το βλεπω, ευτυχως ομως μου πλεει ηδη)
    τις φωτο κοριτσια μπορειτε ευκολα να τις περασετε στον υπολογιστη απο το κινητο αν το κινητο σας συνδεεται με usb (τα περισσοτερα συνδεονται) δεν χρειαζεται καποιο προγραμμα, απλα το αναγνωριζει σαν μοναδα δισκου και εμφανιζει τα περιεχομενα

Page 23 of 59 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast