φωτογραφιες - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 59 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 875
    Senior Member
    sta 101...me thn koilara san eggumonousa.....

Senior Member
    πως ανεβασατε φωτος ρε κοριτσια?με ποιο τροπο?

Senior Member
    κικα πατας ποστ reply κατω δεξια ανοιγει ενα παραθυρο καπου γραφει attachment πατα αναζητηση για να ανεβασεις τη φωτο που θες και ξανα ποστ reply.ευκολο ειναι και εγω που ειμαι ασχετη εντελως το βρηκα.

Junior Member
    Ενα εχω να πω, ειστε ολες υπεροχες!
    Ετσι πηρα το θαρρος να βαλω κι εγω μια δικια μου περιπου ενα μηνα πριν στα 100 κιλα. Ελπιζω σε μερικους μηνες να ειμαι σε θεση να βαλω και μια που να δειχνει το μετα.

Senior Member

περισυ το καλοκαιρι

εδω ειμαι περισυ το καλοκαιρι με μαγιω (ειδατε?ολα στη φορααα,χαχαχα)
    και ειμαι στα 78.
    τωρα ειμαι 80 κιλα.
    μια 15 εχω να χασω μεσα στο νερο....!!

ευχαριστω για τις οδηγιες για το πως να ανεβασω φωτο...!!

Senior Member
    δεν το καταφερα ομως παλι..θα ξαναπροσπαθησω...τι αχρηστη..μια φωτο δε μπορω να ανεβασω..χαχα

Senior Member

εγω!

εγω!

Senior Member
    κοριτσια δεν παιζει κατι κανω λαθος, δε μπορω να την ανεβασω..
    παταω post reply και μετα κανω αναζητηση.βρισκω τη φωτο και μετα οταν παταω για δημοσιευση δεν εμφανιζεται....δε ξερω τι κανω λαθος....οποια ξερει ας μου πει.

Senior Member
    Originally posted by dew
    Litsaki δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι αλλά δεν φαίνεται να έχεις και πολλά να χάσεις . Μόνο λίγα μπουτάκια.
    Badgirl ούτε στα 100 σου δεν είχες κοιλίτσα (έχω κόλλημα με αυτή τη περιοχή το ξέρετε), φαντάζομαι τώρα είσαι θεά!
    δυστηχως στην φωτο δε φαινεται καλα αλλα ηταν τοο μονο που ειχα προχειρο.
    Ισως οταν καταφερει ο ανδρας μου να συνδεσει τη μηχανη στο πισι ναχω μεσα αλλη ναναι πιο εμφανεις οι διπλες στην κοιλια...

γενικα ειχα προβλημα γιατι προεξειχε κ ελεγα τωρα θα πουν οτι ειμαι εγγυος...
    η περιφερεια μου δεν ειχε αυξηθει πολυ, εκει που μου φαινοταν το παχος ηταν στο προγουλι, στηθος κ κοιλια.
    απτη μεση κ πανω δηλαδη που σας εδειξα.
    αχ ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου, αλλα ξερεις κατι? εμαθα πολλα. Αξιζε τελικα! Καθε εμπειρια μας κανει πιο δυνατες κ με πιο ορθη κριση.

Ανυπομονω να μου φερει την φωτογραφικη να δω τι εχει στη μνημη,
    τωρα που σας εδειξα μια θελω να σας τιςς δειξω ολες,
    τελικα ξεθαρρευει κκανεις σιγα σιγα. Παντως χλωμο ναχω σωματος, του απαγορευα να με βγαζει γενικα, ποσο μαλλον σωμα!

Ποτε δε μααρεσαν οι φωτο μου κ το απεφευγα αλλα ξερετε κατι? τελευταια κ μετα το γαμο, που θελοντας κ μη επρεπε να βγαλω, αρχισα να το διασκεδαζω!
    Θα τον βαλω να με τραβηξει ολοσωμη να με δειτε

Senior Member
    Originally posted by kika*
    κοριτσια δεν παιζει κατι κανω λαθος, δε μπορω να την ανεβασω..
    παταω post reply και μετα κανω αναζητηση.βρισκω τη φωτο και μετα οταν παταω για δημοσιευση δεν εμφανιζεται....δε ξερω τι κανω λαθος....οποια ξερει ας μου πει.
    αλλαξε τις διαστασεις της σε μικροτερες. πηγαινε στα προηγουμενα μηνυματα, ειχα το ιδιο προβλημα κ με βοηθησαν, ριξε μια ματια δε τα θυμαμαι απεξω...νομιζω 640 επι 480 πρεπει ναναι η φωτο για να τη παρει.

Rena εισαι κουκλα! κ εις...κατωτερα! (κιλα)
    dew εχεις φωτο ανεβασει? sorry lla ειμαι με το νοτμπουκ στη δουλεια κ τις πολυ μεγαλες φωτο δε τις βγαζει. exw k asta na pane μνημη
    alexandra δεν ξερω τι λες εσυ κοιλαρα ξεκοιλαρα εριξες τον χορο σου κ το καταφχαριστηθηκες! κ αυτο ειναι που μετραει τελικα!
    τι να το κανειις το σωμα αν δε μπορεις να το χαρεις?
    εδω οι μοντελες κ @@
    litsaki μια χαρα εισαι, με λιγο πεισμα θα τα χασεις!
    Originally posted by Renaa
    Στο συγκεκριμενο μαγαζι δουλευε για πολυ καιρο μια κολλητη μου και οποτε πηγαιναμε μας εφερνε ολα τα καλουδια, σε οση ποσοτητα θελαμε και τα τσακιζαμε ολες μαζι. Εννοειται τωρα οτι οποτε κατεβαινω Κρητη δεν περναω ουτε απ'εξω γιατι αν μπω δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθω.
    Προτεινω σε οσες ειναι Κρητη, οταν φτασει η καθε μια στο στοχο της να κανονισουμε ενα ραντεβουδακι στο εν λογω μαγαζι και να παρουμε απο ενα φοντι σοκολατας η καθε μια, ετσι για το γαμωτο!
    k οσες δεν ειναι, καλη ωρα εγω, ερχονται με χιλια λεμε!
    φοντι ναι ετσι λεγοταν, ασχετη, θελω να γινω κ μαγειρισσα χαχαχα
    απο γλυκα δε σκαμπαζω μια, ουτε κουλουρι δεν ξερω να κανω
    το χειμωνα πια, τωρα εχουμε δουλειες κ διαιτα! ωστε να χυμηξω στο φοντι συντομα!

Senior Member
    dew imai σιγουρη οτι θυμηθηκα την φωτο σου αλλα ειναι αδυνατο να τη βρω...την εβγαλες?

Junior Member
    Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Κι εγω μην νομιζεις Αθηνα μενω μονιμα αλλα ειμαι απο Κρητη και κατεβαινω συχνα.
    Αν ομως το κανονισουμε ενα ταξιδακι το κανω ανετα, αυτο το φοντι νομιζω αξιζει τον κοπο. Και μην ανησυχεις δεν εισαι μονη, ουτε εγω ηξερα τι ηταν το φοντι εκει το εμαθα.

Senior Member
    Ετσι ημουν το καλοκαιρι στα 84

Senior Member
    Ετσι ειμαι σημερα στα 61,5

Senior Member
    Και ετσι:

Page 26 of 59 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast