φωτογραφιες - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 59 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 875
    Senior Member
    αξιζε πιστευω γιατι εστρωσα το καλουπι μου και ετσι αμα αδυνατισω θα εχω καλες αναλογιες.γιατι και το υψος μου καλο ειναι οκ!

αυτο για τα πλαινα το ειπα οχι για τη φωτο εννοειται..αλλα γιατι καπου/καποια ειπε οτι βαζει στα πλαινα και στην κοιλια.εσυ Pennou νομιζω...Στη φωτο οπως σου ειπα μοιαζεις αδυνατη κιολας.απλα δεν ειχα καταλαβει και νομιζα οτι ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.δε καταλαβα οτι ειναι πιο παλια φωτο...

η επεμβαση κοστισε 3.000 ευρω.. που βεβαιως οταν την εκανα μου περισσευαν.τωρα δε μου περισσευουν για τετοια εχω αλλες υποχρεωσεις αλλα και δε θελω κατι αλλο..απλα να χασω 15κιλα.τα υπολοιπα τα εχω δεχτει επανω μου...και δεν ειναι και ασχημο το συνολο αμα αδυνατισω...οκ!!!

απο τη φωτο μου που ποσταρα και σας ασρεσε(ευχαριστω για τα καλα σας λογια οπως και να χει) αυτη τη στιγμη ειμαι 2-3 κιλα πιο πανω..τα οποια φαινονται πολυ στο προσωπο μου...το οποιο μουτζουρωσα και δε μπορειτε να δειτε...αλλα δεν εχω μεγαλη διαφορα..

Senior Member
    κ εγω παίρνω στα πλαινα.. πολύ βλακεία!

Senior Member
    http://i41.tinypic.com/oiakap.img

βαζω αλλη μια που ειμαι με κατι φιλες μου και κανουμε τρενακι(παραβλεψτε τη χαζομαρα που μας δερνει)..
    αλλη δεν εχω γιατι αποφευγω τις ολοσωμες...χαχαεχω πολλες με το κεφαλι μου, που δεν εχει νοημα ...
    ελπιζω να φαινεται..

Senior Member
    εεε ειμαι η τελευταια στο τρενακι...πισω πισω χαχαχαχα

Senior Member
    ρε κικα μας δουλευεις? αμα χασεις 15 κιλα θα εισαι σαν ανορεξικη... χασε 5! αλλα 15?

Senior Member
    kika

ή εγώ είμαι τρελή ή εσύ, αλλά αυτό δεν είναι απλά ένα κανονικό σώμα, είναι ένα ΠΟΛΥ ωραίο σωμα.
    Γιατι να χάσεις; Από που; Είναι πολύ γυναικείο και σφιχτό.
    Αν θες να νιώθεις πιο άνετα χάσε 1-2, για να σου φύγει ο καημός, αλλά προς Θεού 15 κιλά, ειναι εντελώς έξωπραγματικό.

Με σύγχησες απογευματιάτικα με αυτά που λες, αλλά και με το ότι εγώ ποτέ δεν θα γίνω έτσι σέξι, πάντα θα είμαι σαν στέκα από μπιλιάρδο!

Senior Member
    δικιο εχει η Δαναη...

Senior Member
    τωρα η με δουλευετε ή εγω ειμαι κομπλεξικια...
    καλα ρε...και ο γιατρος που παω τωρα μου ειπε οτι το ιδανικο ειναι 12-15 κιλα μειον...
    και οι διατροφολογοι που εχω παει κατα καιρους μου τα ειπανε το ιδιο..και ο γιατρος για τη μεση μου μου ειπε το ιδιο.αλλα αυτοι με ειδανε απο κοντα και γυμνη..
    εσεις με ειδατε σε μακρυνες φωτος...μαλλον γιαυτο τα βλεπετε ολα ωραια...

εγω και 10 να χασω ικανοποιημενη θα μαι..δε λεω...
    αλλα οχι 1-2 που λες βρε Δαναη μου..

απλα εχω ενα ικανοποιητικοτατο (για μενα ) υψος που δεν αφηνει να φαινομαι ανομοιομορφη...αυτο ειναι το παραπλανητικο....καταλαβατε τωρα?
    θα βγαζω φωτος οσο αδυνατιζω..και θα σας δειχνω ..για να καταλαβετε ποιο ειναι το ωραιο σωμα με τα δικα μου δεδομενα και προφανως και των ...γιατρων..χαχα

πρεπει να συναντηθουμε καποια στιγμη... βρε κοριτσια.... πρεπει!!

Senior Member
    ααααα εσυ δαναη εισαι και γυμνασμενη.... αυτο δεν ειναι και λιγο!!!ρωτα κι εμας που δεν εχουμε τετοια χομπυ...οπως η γυμναστικη..κι εσυ αν δε κανω λαθος το εχεις επαγγελμα?!!!

Senior Member
    κικα θα μας τρελανεις τελειως.ελεις να μ πεις οτι αν ανεβεις αυτη τη στιγμη στη ζυγαρια θα εισαι 80? δεν το πιστευω με τπτ

Senior Member
    ναι να συναντηθουμε!πλακα θα χει..

Senior Member
    kika

είμαι γυμνασμένη λόγω δουλειάς. Αλλά ο σωματότυπος μου δεν είναι καθόλου σεξι ρε παιδί μου, ή θα είμαι σκίνυ ή κάτι θα πετάει από λίπος. Φέρνω πιο πολύ σε Κέιτ Μος δλδ ενώ εσύ είσαι σαν ιταλίδα ηθοποιός με το φουστανάκι και αυτό το ζηλεύω πάρα πολύ!

Senior Member
    Δανάη μην τρελαίνεσαι, ο Τζόνι Ντεπ με την Κειτ Μος τα έφτιαξε......

Senior Member
    ααα τωρα το ειπες καλα.."με το φουστανακι"... αμα βγει το φουστανακι ομως...!!
    τι εχει η Kate Mos?
    εμενα μου αρεσει.
    δεν ειδα φωτο σου..εχεις βαλει φωτο?
    σκινυ?τι ωραια λεξη????
    οι ιταλιδες μου αρεσουν..με κολακευεις!

semie σε λιγο εχω ραντεβου με το βελονιστη/ιατρο μου και σημερα θα με ζυγισει... οποτε...
    βασικα πριν 14 μερες ημουν 82,350...τα εσχατα κιλα που εχω φτασει ποτε...!!πιο βαρια δεν υπηρξα...!
    τωρα ειμαι 80 και ελπιζω να κατεβηκα κανενα γραμμαριο σημερα...
    αυτες τις 14 μερες με ζυγιζει ο γιατρος ετσι?για να ξερετε!
    εγω μονη μου δεν ανεβαινω...εχω ζυγαρο-φοβια...!χαχαχαχ

να κανονισουμε βρε κοριτσια μια συναντηση στο μελλον..οντως πλακα θα χει!

Senior Member

χαχαχαχαχ

Originally posted by bomo
    Δανάη μην τρελαίνεσαι, ο Τζόνι Ντεπ με την Κειτ Μος τα έφτιαξε......
    χαχαχαχαχχαχαχ

Page 31 of 59 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast