φωτογραφιες - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 59 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 875
    Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΛΩΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩΩΩ ΑΔΥΝΑΤΗΗΗΗΗΗ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ¨
    petalouditsa μου με τη διατροφη σου πως πας; Μη σε πιανει ο πανικος ειναι κακος συμβουλος.Εχει αρχισει η ζεστη νωρις και ξενερωσαμε ολες μου φαινεται....και τωρα το ειδα οτι εχεις χασει και 25 κιλα.Κατορθωμα ειναι!θα τα χασεις σα νερο και τα υπολοιπα, στο ευχομαι.

Senior Member
    λιτσακι xaxaxa
    Κοριτσια οποτε δεν νιωθω τυψεις που δεν καταφερα ποτε να δοκιμασω τι κανουν στα ινστιτουτα...
    Πεταλουδιτσα μου να εκτιμησεις οσα εχεις χασει, πριν 2 χρονια ημουν ιδια κιλα με τωρα κ δε μου αρεσα κ ελεγα τα ιδια με σενα...
    οταν παχυνα περυσι ελεγα Θεουλη μου ας γινω ξανα οσα ημουν κ δε θα ξαναπαραπονεθω...
    εχεις χασει τοσα κιλα, απολαυσε τα, σκεψου οτι θαναι παιχνιδακι να χασεις κ αλλα,
    το εχεις ηδη αποδειξει οτι μπορεις!
    οχι μαυριλες, οχι σκουπιδια, σε θαλασσα και καρδιες!

Senior Member
    Μη νιωθεις καμια τυψη bad μου.Καλα εκανες και δεν παρασυρθηκες απο τις σειρηνες των ινστιτουτων.:P

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana

η κοινωνια φταιει όμως πολυ με τα προτυπα που εχει προβαλει τα τελευταια χρονια με αποτελεσμα να μη βρισκουμε ανταποκριση και αποδοχη οχι μονο σε φιλους αλλα κ στον ιδιο μας τον εαυτο.
    +1!Ετσι ειναι οπως τα λες.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Originally posted by petallouditsaa
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΛΩΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩΩΩ ΑΔΥΝΑΤΗΗΗΗΗΗ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ¨
    petalouditsa μου με τη διατροφη σου πως πας; Μη σε πιανει ο πανικος ειναι κακος συμβουλος.Εχει αρχισει η ζεστη νωρις και ξενερωσαμε ολες μου φαινεται....και τωρα το ειδα οτι εχεις χασει και 25 κιλα.Κατορθωμα ειναι!θα τα χασεις σα νερο και τα υπολοιπα, στο ευχομαι.
    Τωρα κανω διατροφη απο διαιτολογιο αρκετα δυσκολη για να ξεκολλησω θα τα χασουμε βρε αλλα ποση υπομονη πιαααααααα ουφφφφφφ

Senior Member
    τα ινστιτουτα ειναι μουφα,δεν λεω χανουμε πολλα κιλα αλλα δεν μας λενε μετα οτι πρεπει να σκοτωνομαστε στα γυμναστηρια και στις διαιτες για να κρατησουμε
    koritsia σας αφηνω προς το παρον,μια που ειμαι επισημως πια ανεργη και εχω απεριοριστο χορο παω να τριφτω στο μπανιο με τα αλατια να βαλω και τις κρεμες να τυλιχτω με μεμβρανες μπας και δω επιτελους καμια διαφορα.φιλουρεεεεεεεεεεε� �εεεες!!!!!!!!!!

Senior Member
    Petalouditsa μου αμα βρισκεις δυσκολη τη διατροφη αλλαξε τη λιγακι, πες στο διαιτολογο να σου βαλει νεες τροφες μεσα για να σπασει η μονοτονια.Βοηθαει και να κουνηθει κι ο μεταβολισμος πιο γρηγορα αυτο, απο οσο ξερω.

litsaki μου να εισαι καλα...ασχημα τα νεα για τη δουλεια σου λυπαμαι πολυ.Ελπιζω να σε δουμε συντομα καλη συνεχεια.

Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    τα ινστιτουτα ειναι μουφα,δεν λεω χανουμε πολλα κιλα αλλα δεν μας λενε μετα οτι πρεπει να σκοτωνομαστε στα γυμναστηρια και στις διαιτες για να κρατησουμε
    koritsia σας αφηνω προς το παρον,μια που ειμαι επισημως πια ανεργη και εχω απεριοριστο χορο παω να τριφτω στο μπανιο με τα αλατια να βαλω και τις κρεμες να τυλιχτω με μεμβρανες μπας και δω επιτελους καμια διαφορα.φιλουρεεεεεεεεεεε� �εεεες!!!!!!!!!!
    καλο μπανακι!
    δε θα εισαι ανεργη για πολυ, θετικη σκεψη!

Senior Member
    Κοριτσια αφιερωμενο για να ξεχαστουμε

Οντως τα κιλα δεν τα χω χασει
    οντως η κοιλια καρπουζι μοιαζει
    οντως στην προκυμενη φαση
    διαιτα εχω αναγκη επειγοντως !

τραβαω λοιπον στο βαρος μια κοκκινη γραμμη
    για ενα παχος που ειχε λαθος διαδρομη
    αφου το θελω αυτη θα ειναι η πιο μεγαλη μου στιγμη

τραβαω ζορι με διαιτες πολλες
    και δεν θα ξαναφαω ζαμπονοτυποπιττες
    θα πολεμαω με πεινες πολλες

φιλακια κουκλες

Senior Member
    χιχιχιχι καλοοο πεταλουδιτσα, ετσι σε θελουμε.

Senior Member
    Παιδιά μακριά από τα ινστιτούτα.

Όταν τέλειωσα τη σχολή ψάχνοντας για δουλειά πήγα σε ενα τέτοιο και μου είπαν τα εξής. 'Θα τις ταράξεις στα όργανα, σαουνα και στην αεροβική ώστε να χάνουν νερά και να νομίζουν ότι είναι λίπος'.
    Όταν έφερα αντιρήσεις για την παθητική γυμναστική και πως μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κάποιες περιπτώσεις μου είπανε, τι σε νοιάζει; το θέμα είναι να φύγουν από δω 10 κιλά πιο αδύνατες.
    Αντί για λιπομετρητή δε, είχαν ένα ψεύτικο μηχάνημα που έδειχνε αλλα ντ άλλων και κοροιδεύανε τον κόσμο. Να σκεφτείτε εμένα με έδειξε με λίπος 0,5%. Κλινικά νεκρή δλδ.

Senior Member
    Αστα Δαναη μου ακομα τα κλαιω τα λεφτα μου.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    γιατορι = γιατροι
    κατι τετοια κινεζικα θα τα γραφω απτην κουραση

Originally posted by Βάσω26
    Εγώ μάλλον για καρπούζι με κόβω...παίρνω παντού!!
    πω αντε να καλοκαιριασει να τρωμε καρπουζακιααααααααααααααα αα
    αμα εισαι κ χυμωδης σαν καρπουζι εισαι τελεια!
    Ναι ομολογώ πως το χυμώδης μου αρέσει περισσότερο απτο παχουλοχοντρούλα...μου φαίνεται τελικά πως αντί για δίαιτα πρέπει να αγοράσω αποχυμωτή!!

Senior Member
    xaxaxaxa εχω λυθει

Senior Member
    Το παχουλοχοντρούλα αντέχεται.. αν μπορούσα να διαγράψω μια λέξη από το λεξιλόγιο είναι Νταρντάνα. Δε μπορώ να την ακούω!!!!

Page 34 of 59 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast