φωτογραφιες - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 59 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 875
    Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by bubble84
    Originally posted by kika*
    πλακα μου κανετε ετσι??ελατε πειτε την αληθεια...
    στα σχεδον 80 κιλα και να εχεις ωραιο σωμα ενω ο γιατρος σου λεει οτι πρεπει να χασεις 15 κιλα πως γινεται??
    είσαι τρελή???????????????????????????????????????? ?????

είσαι κούκλα...έχεις σφιχτο σωμα και ομοιόμορφο.....δεν κρέμεται τίποτα....΄

μωρε λες????δεν το χα σκεφτει ετσι...μαλλον ενα γενικο ρεκτιφιε στη μεση θα με σωσει τελικα..σαν το ΑΜΑΝ Telemarketing μιλας....χαχχαχαα καλο!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!
    θεα! εχεις προβλημα υγειας κ πρεπει να χασεις κιλα, εκτος απο τη μεση>?
    αν ειναι μονο για τη μεση σου αλλαξε μεση, οχι κιλα

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Καλύτερα μήλο και αχλάδι, παρά αγγούρι σαν εμένα...

Εγώ παιδιά έχω πάει τα χειρότερα του πατέρα μου. Αδύνατα άκρα, αλλά που και ένα κιλό να πάρεις το βάζεις στο εσωτερικό του μπουτιού και καθόλου μέση!

Γενικά όμως τα βάζω με τη μάνα μου. Χάθηκαν τόσοι κουμπάροι, ο γαλατάς, ο χασάπης, που τον βρήκε αυτό τον άντρα;;;;;
    ενταξει Δαναη, κλαιωωωω απο το γελιο... χθες εφυγα για βελονισμο και σημερα διαβαζω τις τελευταιες 2 σελιδες..
    "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙ, ΠΑΡΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ"??? μα τι γελιο εκανα οταν το διαβασα!να σαι καλα!!

Senior Member
    [quote]Originally posted by badgirl11

α κ κατι ασχετο,
    μου λεει χθες οδικος μου ενω κοιτουσα μια κρεμα που ειχα παρει για κυτταριτιδα
    "μα δεν εχεις κυτταριτιδα"
    εκει τον κοιταξα απορημενη,
    θυμηθηκα τι ελεγε σενα περιοδικο να μη λεμε διαρκως τι εχουμε κ τι δεν εχουμε γιατι οι ανδρες δε τα βλεπουν, το βουλωσα, κ δεν ειπα τιποτε! χαχαχαχα
    ΄

Πέρα απ'το ότι δεν βλέπουν, πολλοί δεν ξέρουν καν τί ακριβώς είναι...Εμένα ο δικός μου με έψαχνε και μάλλον δεν ήξερε τί έψαχνε! Μέσα στα μάτια του και δεν έβλεπε. ίσως έψαχνε κάτι σπυράκια..ίσως κάτι εγκαύματα.. καλά λένε ότι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν και πολύ απ'αυτά. Αν χαλαρώσουμε και μεις λίγο όλα θα είναι καλύτερα

Senior Member
    Originally posted by Renaa
    Κika εχεις απιστευτο σωμα και πολυ ωραιες καμπυλες! Ας εφτανα εγω στα κιλα τα δικα σου και να ειμαι οπως εσυ και δεν θα ξαναεκανα διαιτα ποτε ομως.
    Constance η φωτο που εχεις βαλει ειναι απιστευτη. δεν ξερω τι βλεπεις εσυ οταν την κοιτας εγω παντως βλεπω μια πολυ ωραια γυναικα. Επισης αυτο που λες με τις φωτο δεν παιζει και ειδικοτερα αν ειναι κακης ποιοτητας. Τα μοντελα οταν βγαζουν φωτο με μπικινι χρειαζεται πολυ ρετουσαρισμα για να ειναι καλο το αποτελεσμα και εσυ πιστεψε με και στα 72 κιλα εισαι κορμαρα.
    βρε Ρενα μου, η Constance στη φωτο που ειναο στα 70 οκ ειναι σουπερ... αλλα εγω στα 80....δυσκολα..ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα μαλλον τελικα φταιει το οτι ειναι μακρυνη η φωτο και δε φαινομαι κακη.θα βγαλω μια κοντινη...να δω αν θα λετε τα ιδια....χαχαχααχ

Senior Member
    badgirl...δεν υπαρχεις!μηπως να σε προσλαβουμε για κανα σοου?τα λες πολυ πετυχημενα...ατακες τελειες!

χθες λοιπον διεκοψα την ωραια κουβεντα που ειχα με ολες σας και πηγα στο γιατρο (βελονιστη) και αφου τελειωσα τη συνεδρια μου, με ζυγισε...και ειμαι 78,900 γραμ.
    επαθα σοκ.
    Απο το 8αρι που ειχα μπροστα στα κιλα μου εδω και 1 χρονο ξαφνικα πεφτω στο 7αρι....
    δεμε χαλασε καθολου!!!νιωθω περιφημα.δεν ειναι πολλα αυτα που εχασα αλλα φανηκε στο προσωπο και στην κοιλια οτι εμπασα λιγο .μου το λενε και οι γονεις μου και ο καλος μου.αρα...μαλλον κατι γινεται επιτελους!!
    θα αλλαξω και το τικερακι μου....

Senior Member
    Originally posted by nina76

Πάντως κορίτσια σε σχέση με μένα μια χαρά σας βρίσκω όλες, εγώ στα 104 κιλά με ύψος 1.65 είμαι πολύ πιο παχιά από τα 130 κιλά της dew που είδα. Κι εσύ loukoumaki με τίποτα δε φαίνεσαι για 100, με τίποτα όμως, εγώ δείχνω τουλάχιστον διπλάσια.
    Θα σας βάλω κι εγώ φωτο από το σπίτι, στη δουλειά δεν έχω καμία.
    ʼλλαξα γνώμη, δε βάζω φωτογραφία, ντρέπομαι κορίτσια... Θα περιμένω κάποιο διάστημα (μήνες δηλαδή..) να κατέβω κάποια κιλά και μετά... Φιλιά, και μια χαρά είστε όλες βρε, αχ αν βλέπατε εμένα πόσο θα το εκτιμούσατε που είστε όπως είστε.. Καλημέρα και όλα καλά!

Senior Member
    nina μου κι εγω ζαβολια εκανα εβαλα φωτο που ειμαι πιο αδυνατη απο τωρα χιχι.Να κανεις οπως νιωθεις εσυ παντως δεν ειναι υποχρεωτικο να βαλεις αφου δε νιωθεις καλα.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    nina μου κι εγω ζαβολια εκανα εβαλα φωτο που ειμαι πιο αδυνατη απο τωρα χιχι.Να κανεις οπως νιωθεις εσυ παντως δεν ειναι υποχρεωτικο να βαλεις αφου δε νιωθεις καλα.
    ναι καλή μου, ντρέπομαι, ας κάνω κάποια σοβαρή προσπάθεια να πέσω λίγο και μετά..
    σ'ευχαριστώ

Senior Member
    παντως νινα δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι..τουλαχιστον οχι εδω μεσα στο φορουμ..γιατι εδω μεσα μπορει αλλη να εχει να χασει 5 αλλη 10 αλλη 30 κιλα...αλλα αισθανομαστε ολοι το ιδιο πραγμα...ΔΥΣΦΟΡΙΑ...
    το συναισθημα του ανεκπληρωτου και της απογοητευσης το νιωθουμε ολες..και δεν τιθεται θεμα συγκρισης καλη μου.Δηλαδη εμενα δε με παρηγορει το αν εσυ εχεις να χασεις 200 κιλα κι εγω μονο 50 για παραδειγμα...γιατι απλα ξερω πως ειναι να πρεπει και να θες για χ λογους να χασεις και να μην μπορεις ή να μην θες ή να μην προσπαθεις ή να τα παρατας καθε λιγο κ λιγακι ή να χρειαζεσαι ψυχολογικη στηριξη ή να κλαις ή να μην εχεις τι να βαλεις ή να κλεινεις την τηλεοραση για να μη βλεπεις αυτα που δεν μπορεις να εισαι κλπ κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα τα ξερεις ολααααα αυτα που γραφω...
    μπορει καποιος που εχει να χασει μονο 10 κιλα για παραδειγμα να αισθανεται οπως καποιος που εχει να χασει 40 κιλα.Ολα ειναι στο μυαλο...και στη θεληση!!!
    Εγω τοσα χρονια θεληση δεν ειχα...μεχρι που καταφερα να βρω αυτο που μου ταιριαζει...ειναι νωρις ακομα..αλλα πιστευω οτι και τα 3,5 κιλα που εχασα ειναι μια πολυ καλη αρχη!!
    Μην μου ντρεπεσαι μονο!!Φωτο ανεβασε αν θες και οποτε εισαι ετοιμη...ή και ποτε!

Senior Member
    Νινα εγω πιστευω οτι αν ανεβασεις φωτογραφια θα απελευθερωθεις. Θα πεις ετσι ειμαι... και προσπαθω να με αλλαξω. Ειναι οπως οι ναρκωμανεις οι οποιοι πρεπει πρωτα να παραδεχθουν οτι εχουν προβλημα για να μπορεσουν να αρχισουν την αποτοξινωση. Αυτα βεβαια τα λεω εκ του ασφαλους γιατι ανεβασα φωτο μ μετα απο 22 κιλα απωλεια...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985Ειναι οπως οι ναρκωμανεις οι οποιοι πρεπει πρωτα να παραδεχθουν οτι εχουν προβλημα για να μπορεσουν να αρχισουν την αποτοξινωση. Αυτα βεβαια τα λεω εκ του ασφαλους γιατι ανεβασα φωτο μ μετα απο 22 κιλα απωλεια...
    ετσι ειναι, αν κ δε νομιζω στα 100 να ανεβαζα φωτο οπως ενιωθα τοτε,
    αλλα ακομη κ τωρα που το εκανα με βοηθησε πολυ.
    Ευχομαι να ειχα ξυπνησει νωριτερα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!
    Παντως μολις ειδα μια φωτο μου με νεγκλιζε που τραβηξε ο φιλος μου σε ανυποπτο χρονο, τοτε αρχισα διαιτα. Ηταν σα να εφαγα μια μεγαλη σφαλιαρα.

Πλεον οποτε παω να ξεσπασω στο ψυγειο σκεφτομαι οτι δε θελω να γινω ετσι ποτε ξανα.
    Με βοηθα κ στο τσιγαρο αφου σκεφτομαι οτι εν μερει φταιει αυτο που παχυνα οταν το εκοψα
    οποτε τωρα που αδυνατιζω γιατι να το ξαναρχισω...

Senior Member
    Νίνα μου, εγώ παρόλο που ανέβασα φωτογραφία των 120 πίστεψε με δεν έχω αισθητή διαφορά τώρα.. Τα κιλά που χρειάζεται να χάσω για να φανεί μεγάλη διαφορά είναι τουλάχιστον 20.. Προσωπικά ένοιωσα μεγάλη ανακούφιση και δύναμη να τη μοιραστώ με κάποιον (δεν θα την έβαζα ποτέ στο facebook π.χ.) που θα τη δει καλοπροαίρετα!
    Φυσικά ο καθένας μας είναι διαφορετικός οπότε καταλαβαίνω ότι μπορεί να κολλάς.. Ίσως κάποια στιγμή να μας δείξεις το πριν και το μετά (το αγαπημένο μου).

Senior Member
    Originally posted by dew
    Ίσως κάποια στιγμή να μας δείξεις το πριν και το μετά (το αγαπημένο μου).
    ελπίζω να είμαι σε θέση κάποια στιγμή να το κάνω αυτό φιλιά σε όλες

Junior Member
    λοιπόν
    αυτή είναι μια photo Μου στα 86 κιλά
    η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ρούχα φόραγα όταν ήθελα να φαίνομαι πιο αδύνατη...
    και λόγω φωτισμού δεν φαίνεται η κυταρίττιδα σε μπρατσάκια...
    επίσης η αλήθεια είναι ότι έχω εξαφανίσει όσες φωτογραφίες με δείχνουν χειρότερη..(συνήθως η κοιλιά μου φαίνεται -και είναι- τεράστια) για να καταλάβετε δεν κάθομαι ποτέ χωρίς να πάρω κανένα μαξιλάρι αγκαλιά lol
    αν βρω καμία πιο αντικειμενική θα την ανεβάσω!

Junior Member
    εγώ έχω και θράσσος με το ντυσιμό...πίνω και μπύρα lol

Page 36 of 59 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast