φωτογραφιες - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 59 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 875
    Senior Member
    penelope σωστη.Και οντως ωραιες γαμπες.Και ολα ωραια.Μην παιζετε με τον πονο μας ωρε.:P

Senior Member
    ελενη κοριτσι μου ειμαι μολις 3 χρονια μεγαλυτερη σου και στην ηλικια σου ειχα το σωμα σου!και σκεφτομουν κι εγω οτι πρεπει να χασω κι αλλο,γιατι υπηρχαν συμφοιτητριες πιο αδυνατες και τις ζηλευα! τωρα θυμωνω με τον εαυτο μου! λοιπον αν θες ακου με. δε σου χρειαζεται διαιτα! να αγαπησεις το σωμα σου σου χρειαζεται γιατι ειναι υπεροχο!και σε παρακαλω να εχεις παρα πολλη αυτοπεποιθηση γιατι αξιζει με ενα τετοιο σωμα!
    κι αν δεν πιστευεις εμας...ρωτα και καναν αντρα! ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσες και στους πιο αυστηρους!

Member
    ελένη μου, θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες!μια χαρά σε βρίσκω...να συνεχίσεις τη δίαιτα σου αφού το θέλεις, αλλά μην συγκρίνεις και μην περιμένεις να αποκτήσεις το εφηβικό σου σώμα..είσαι γυναίκα πια και όχι έφηβη,λογικό να μην δείχνεις έτσι πλέον αφού το σώμα μας αλλάζει κατά τη μετάβαση...λίγη γυμναστική ίσως σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, και κατά τη γνώμη μου είναι το μόνο που χρειάζεσαι, λίγη γυμναστική για να σφίξεις και όλα τέλεια!

Member
    πες τα βρε κοριτσάκι...εγώ μια ζωή με θυμάμαι (ακόμα και όταν είχα σωματάρα λόγω αθλητισμού) να θεωρώ τον ευατό μου αρκετά "τσουπωτό" επειδή ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει μία πιο αδύνατη και πιο γυμνασμένη...μεγάλωσα και κατάλαβα ότι πρέπει να θέτεις ως στόχο "τον καλύτερο ευατό σου" και όχι μια συμμαθήτρια, μια φίλη ή χειρότερα το κορίτσι του περιοδικού
    πλέον βλέπω φωτογραφίες και νευριάζω με το πόσο "χαζή" υπήρξα

Senior Member
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ. Ελενη παω να βγαλω φωτο τον κωλο μ να στον δειξω μετα απο 26 κιλα απωλεια..

Member
    και επειδή βλέπω ότι είσαι και φοιτήτρια, καλή εξεταστική και καλά αποτελέσματα! αχ καλά είμασταν ως φοιτήτριες!
    τα τελευταία 7 κιλά τα έβαλα λόγω δουλειάς, γιατί στο γραφείο δεν πρόσεχα καθόλου τι έτρωγα..πραγματικά, επειδή ποτέ δεν είχα ζυγαριά στο σπίτι (προτιμούσα να καταλαβαίνω τις αυξομειώσεις από τα ρούχα μου χαχα), αν με ρωτούσες πόσα κιλά είμαι θα σου έλεγα 67-68 και όχι 75 (όσα ήμουν πριν ξεκινήσω δίαιτα)..τα βάζω και με καλή κατανομή τα άτιμα και δεν κατάλαβα ότι βάζω βάρος ανεξέλεγκτα!

Senior Member
    Ιδου!

Senior Member
    Απεφευγα σθστηματικα να δειξω την πισω οψη αλλα καποιες φορες you have to make a point...

Senior Member
    πηνελοπη! το πες και το κανες!
    ξερεις τωρα τι πρεπει να κανεις...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!και ολα θα ειναι τελεια! μπραβο για την απωλεια! και στα δικα μας οι χοντρες!

Member
    penelope γυμναστική χρειάζεσαι και όλα οκ...αν πάρω θάρρος θα σας κάνω και τα δικά μου αποκαλυπτήρια χαχα

Member
    αχ άσε ελένη...το μόνο που χάρηκα από τα κιλά που έβαλα ήταν το στήθος το οποίο μεγάλωσε...και τώρα με τα πρώτα 5 κιλά που έχασα είναι το πρώτο που φεύγει!χαχα....θα μου λείψει, αλλά δεν πειράζει...στο άπειρο και ακόμα παραπέρα αν είναι να φτάσω στον στόχο μου!

Senior Member
    Ελένη, γιατί χρησιμοποιείς τα μάτια των χαπακωμένων και δυστυχισμένων προτύπων που σου προβάλλουν και όχι, τα καταπληκτικά, δικά σου; ΔΕΣ ΣΕ με τα μάτια σου και αφού είσαι έτσι όπως είσαι (δε σε χαρακτηρίζω ως αδύνατη...είναι τόσο αυτονόητο) μάθε να αντιστέκεσαι σε ότι σου πετάνε και ζήσε ξένοιαστα, πουλάκι μου! Εμείς, βέβαια, εξακολουθούμε να σε θέλουμε εδώ, κι ας είσαι τζίρος!

Senior Member
    Περιμετρος αγυμναστης γαμπας μου τωρα 44 εκατοστα.(Γιατι προφανως στα παραπανω κιλα που υπηρξα ηταν μεγαλυτερη).Μη μου μιλατε για γαμπες τη στιγμη που εχω να βαλω ενα κοντο ρουχο απο το λυκειο (πανω απο 10 χρονια δηλαδη).Penelope η φωτο που εβαλες θα μπορουσε να ειναι και δικη μου.Αυτα.

Senior Member
    αχ απο ακρα εχω τελεια, ολο σορτσακια κ φορεματα φοραω φετος!
    κ παλια μπορουσα, παντα αδυνατα ακρα οσα κιλα κι αν ειμαι,
    αλλα που να βαλεις φορεμα αμα πεταει η κοιλια σαν εγγυμονουσας οεο? χαχαχχα

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Ελένη, γιατί χρησιμοποιείς τα μάτια των χαπακωμένων και δυστυχισμένων προτύπων που σου προβάλλουν και όχι, τα καταπληκτικά, δικά σου; ΔΕΣ ΣΕ με τα μάτια σου και αφού είσαι έτσι όπως είσαι (δε σε χαρακτηρίζω ως αδύνατη...είναι τόσο αυτονόητο) μάθε να αντιστέκεσαι σε ότι σου πετάνε και ζήσε ξένοιαστα, πουλάκι μου! Εμείς, βέβαια, εξακολουθούμε να σε θέλουμε εδώ, κι ας είσαι τζίρος!
    +1000!!!!!!!!!!!!

Page 44 of 59 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast