φωτογραφιες - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 59 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 875
    Senior Member
    συγνωμη αλλα αν εχετε προβλημα εσεις που βαλατε φωτο με τα οπισθια σας,ειστε απαραδεκτες!
    αντε πια! γιατι μπροστα σε αυτα που ειδα,ο δικός ειναι γιγάντιος, ειδικα με τη φωτο της κοπέλας με τον τελειο κωλο, που εχω παρόμοιο ΒΜΙ και κιλα!
    κατα τ'άλλα να τους χαιρεστε και να προσπαθειτε πάντα για το καλύτερο,είστε πολύ τυχερές!

Eλενη κοριτσι μου , δε σου εχει πει κανεις αντρας ποσο υπεροχο κωλο εχεις;!
    Αν δε στο εχει επισυμανει κανεις τι να πω;;;!!
    Κοριτσι μου ΜΗΝ χασεις αλλο!!!Εχεις καταπληκτικες καμπυλες , δεν πεταει τιποτα!
    Εισαι Α Ψ Ο Γ Η. Στη θεση σου δεν θα ηθελα να χασω αυτον τον θεσπεσιο κωλο
    χανοντας κι'αλλα κιλα.Καμια ατελεια.

Member
    ελενη αν είχα την ηλικία σου και τα κιλά σου δεν θα φορούσα μονο σορτσάκι αλλά και πολύ ....λιγότερα! Συγνώμη αλλα και εγω νομίζω οτι στα 52 θα είσαι πολύ αδύνατη και όχι ωραία αδύνατη. Μεινε εκει που εισαι και απλά συντηρήσου!

Senior Member
    Ελενη μου, ενα ταπεινο σχολιο κι απο μενα .Εχεις φοβερο κορμι κοριτσι μου, ασε τις "υστεριες"....ΔΕΝ εχεις λογο να κανεις ετσι!!! Οπως και ολα τα κοριτσια σου ειπαν πριν, δε χρειαζεσαι τιποτε απολυτως!!Απλα μια συνειδητοποιημενη σταση απεναντι στο σωμα και τη διατροφη σου, κατι που ειναι δθσκολο μερικες φορες, αλλα πιστεψε με, εχεις ολα τα υπερ μαζι σου!! Ηλικια, διαθεση, ηδη καλοσχηματισμενο σωμα και πολυ θηλυκο, οποτε φροντισε να διατηρησειος απλα αυτα που εχεις και νομιζω πως θα το κανεις χωρις κοπο!

Απλα, μην αυθυποβαλλεις τον εαυτο σου κοριτσι μου, οτι" εκεινο" και" τουτο "και "το αλλο"...καταλαβαινεις τι λεω.

Τα κοριτσια εδω μεσα εχουν πειρα, ακουσε τα!! Κοινως, "μην τρελενεσαι"!! Ζησε και απολαυσε τις στιγμες και τη χαρα που σου προσφερει ενα κορμι σαν το δικο σου.Εδω εμεις, που εχουμε περισσοτερα κιλα απο σενα, ειμαστε τιγκα στην κυτταριτιδα και τη χαλαρωση και το παλευουμε! Εσυ???Απλα διατηρησε το!!!

Με αγαπη σου τα ειπα ολα αυτα, σα να ημουν η μεγαλη σου αδερφη,

Πολλα φιλια και καλη δυναμη στην εξεταστικη σου!!!(αν δεν τελειωσε ηδη)

Senior Member
    Penelope!!!!! ο πισινουλης σου ομοιαζει πολυ με τον ιδικον μου!!! φοβερο???

αχαχαχαχα!! αχ...τι θα κανω??? οι λακουβιτσες επιμενουν, αλλα...κι εγω θα τους δειξω!!!

Θ α παει το πασαλλειμα συννεφο! Οσο αντεξω!! Υπερ...πατριδος!!

Καλη δυναμη κοριτσια σε ολες!!

Senior Member
    θα συμφώνησω με το marou_laki, τη chrys και όλα τα άλλα
    κορίτσια που σου λένε eleni μου οτι είσαι ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!
    μακάρα να είμασταν όλες έτσι. έχεις ένα υπέροχο κορμί....
    με ΤΕΛΕΙΕΣ αναλογίες!!!!!!!!!!!! κοίτα να το χαρείς και
    άσε τα κομπλεξ στην άκρη...... είσαι ΚΟΥΚΛΑ!

irenep
    Guest
    βρε ελενη μου μην ψαχνεις για κοπλιμεντα. πες μου σε παρακαλω απο που ακριβως θα χασεις αλλα 11 κιλα? απο την επιπεδη κοιλια σου ή απο τα ανυπαρκτα μπουτακια? να μας ελεγες οτι θες να αποκτησεις πιο γυμνασμενη σιλουετα ολοι θα το καταλαβαιναμε και θα σε στηριζαμε. στο κατω κατω καλο θα εκανες στην υγεια σου. αλλα να χασεις 11 κιλα απο ενα ηδη αδυνατο σωμα μου φαινεται απο απιθανο εως και επικινδυνο. νομιζω πως το πρωτο βημα για την επιτυχια ειναι οι ρεαλιστικοι στοχοι.

Senior Member
    Εμένα και τα 2 κορίτσια μια χαρά μου φάνηκαν. Και μαγιό μπορούνε να βάλουνε και ωραία ρούχα και να απολαυσουν τη ζωή τους.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανονικοί άνθρωποι πια νιώθουν άσχημα με τον εαυτό τους. Εκεί φταίνε όμως τα πρότυπα που λαμβάνουμε και τίποτα άλλο.

Χτες ας πούμε βλέπαμε μια παρουσιάστρια που έχει μια μελό εκπομπή με πακέτα που μάνες βρίσκουν παιδιά, αδέρφια, πρώην γκόμενους και δεν ξέρω τι άλλο. Ξαφνικά η ξαδέρφη μου, που ήταν συμμαθήτριες με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια λέει με πόνο:'μα δεν είναι απίστευτο ότι έχουμε την ίδια ηλικία; Εγώ πως έγινα τόσο χάλια; Κοίτα αυτή κορμάρα' .

Καταρχήν να πω ότι η ξαδέρφη μου φαίνεται πολύ πιο γλυκιά και φυσική, ενώ η παρουσιάστρια σα φουσκωτό με μακιγιάζ επιδαύρου. Εκεί είπε τον πόνο της και η μάνα μου "τι να πω και εγώ που είμαστε ίσα με τη Βίσση", μετά τις πήρε και τις δύο από κάτω και παραγγείλανε πίτσα!

Παιδιά δεν είναι αστείο. Η μάνα μου σε κάποια φάση αναρωτήθηκε μήπως πρέπει να κάνει ότι η Ντέμι Μουρ. Να βρει ενα γκόμενο στα 30!

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Εμένα και τα 2 κορίτσια μια χαρά μου φάνηκαν. Και μαγιό μπορούνε να βάλουνε και ωραία ρούχα και να απολαυσουν τη ζωή τους.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανονικοί άνθρωποι πια νιώθουν άσχημα με τον εαυτό τους. Εκεί φταίνε όμως τα πρότυπα που λαμβάνουμε και τίποτα άλλο.

+1000
    και συγχωρειστε με αν μεροληπτω αλλα προσωπικα δε μπορω να παρω το ιδιο σοβαρα την προσπαθεια ενος ανθρωπου 100+ η 70+ η 80+ (η εν πασει περιπτωσει ενος πραγματικα υπερβαρου/παχυσαρκου) να χασει βαρος οπου φυσικα συντρεχουν σοβαροι λογοι, υγειας κυριως και οχι μονο εμφανισης, με αυτη ενος κανονικου, υγιους ατομου που απλα θελει να φτασει τα ανορεξικα προτυπα της εποχης.
    ειναι κριμα

Senior Member
    Βασικά ,ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό:Το φόρουμ απευθύνεται και σε μια κατηγορία ( τη μεγαλύτερη , θαρρώ ) που έχει ΔΠΤ,οπότε αυτό το λογικό,που δικαίως,λέτε,φαίνεται εντελώς παράλογο σε άτομα που έχουν διαταραχή.

Αν οι ανορεκτικοί είχαν υγιή σκέψη δε θα είχαν διαταραχή...

ΥΓ:Οι φωτογραφίες είναι προσβάσιμες προς όλη τη διαδικτυακή κοινότητα:μέλη και έπισκέπτες της σελίδας(το υπενθυμίζω καλοπροαίρετα σε περίπτωση που κάποιος είναι άπειρος με τις κοινότητες )

Senior Member
    Καθε προσπαθεια ειναι σεβαστη.Ειτε καποιος εχει να χασει 5 ειτε 10 ειτε 30 κιλα.Και μαλιστα καλυτερα να ξυπνας αμα εχεις να χασεις λιγα κιλα παρα οταν μαζευτουν 30 και 40 να το περνεις αποφαση (οπως εγω καλη ωρα).Αυτο το λεω γιατι προσωπικα δε θα εκρινα ποτε απο ενα τικερακι που συνηθως δεν αναφερει υψος αν η απωλεια του καθε ατομου ειναι θεμιτη ή δε χρειαζεται.Μετραει και η κατανομη και ο σωματοτυπος και ο σκελετος πραγμα το οποιο δε μπορει κανεις να ξερει απο ενα ξερο τικερακι.Ομως στην περιπτωση της Ελενης που ειδα φωτογραφια ειναι αλλιως.Οι φωτος μιλανε απο μονες τους.Δε μπορω να δεχτω απο μια κορμαρα να λεει οτι ειναι χαλια, δε νιωθει ομορφα, δε θελει να φοραει σορτσακι επειδη νιωθει χοντρη κλπ.Μου θυμιζει καταστασεις που εχω ζησει και ενιωθα σκουπιδι.Με κοπελες πανεμορφες να μου κλαιγονται οτι εχουν παρει 2-3 κιλα (ενω εχουν σωμα μοντελου) και εγω να θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει.Συγνωμη κιολας που εξεφρασα γνωμη, αλλα πιστευω οτι αρκετες κοπελες θα νιωσουν ασχημα αμα δουν οτι ουτε στα 64 κιλα καποιος δε νιωθει ωραια.Και παλι συγνωμη ελπιζω να μη με παρεξηγησεις Ελενη αλλα οσες γνωμες ειπαμε ηταν οντως για να σε κανουμε να ξυπνησεις και να δεις ποσο ομορφη εισαι.Διατηρησε το υπεροχο σωμα σου με καλη διατροφη και γυμναστικη.Και φορεσε σορτσακι για μενα σε παρακαλω.:P (Πως λεμε πιες ενα ποτακι και για μενα, ενα τετοιο πραγμα!)

edit: Κleanthi σωστο το σχολιο σου.

Senior Member
    κονστανς ετσι ακριβως που τα λες ειναι. Κι εγω εξεφρασα τη γνωμη μου βασει των φωτο που ειδα
    κλεανθη εχεις δικιο επισης, αλλα επισημαινοντας σε καποιο το λαθος, ισως το δει απο αλλη σκοπια...

Senior Member
    loukoumaki μου ακριβως.Μονο φωτογραφιες μπορω να κρινω.Και αποφευγω να κανω online διαγνωση απο τι διαταραχη πασχει καποιος, αν πασχει (δε μπορω να το ξερω!).Δεν θελω να το κανω και δε με αφορα να το κανω γιατι δεν ειναι δουλεια μου.Αλλα γνωμη για τις φωτος ολοι μπορουμε να εχουμε και να την εκφρασουμε.

Senior Member
    φυσικα και δε μπορουμε να το ξερουμε, εγω τουλαχιστον ουτε γιατρος ειμαι, ουτε ψυχολογος, αλλα και να ημουν, αν ειναι δυνατον να εκανα ποτε ονλαιν διαγνωση! ομως, οπως προανεφερα, εκφεροντας την αποψη μας ως αντικειμενικοι κριτες (δε μιλαω για τη συγκεκριμενη κοπελα, ετσι? μην παρεξηγηθω! γενικολογω) ισως μπορεσει καποιος να δει οτι πραγματικα κανει λαθος...

Senior Member
    loukoumaki συμφωνω.

Page 45 of 59 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast