Results 676 to 690 of 875
Thread: φωτογραφιες
-
16-06-2010, 14:19 #676
Παιδια το προβλημα με το συγκεκριμενο thread ξερετε ποιο ειναι? Οτι ακομα και αν καποιο σωμα ειναι παρα πολυ ασχημο απο τακτ και ευγεεια δεν θα το πουμε ποτε. Οποτε οταν καποιος μπαινει και δεν εχει πραγματικα κανενα προβλημα και του λεμε τα ιδια που λεμε και στις κοπελες που εχουν πολλα παραπανω κιλα φυσικο ειναι να νομιζει οτι το κανουμε απο ευγεεια και μονο....
- 16-06-2010, 14:21 #677
penelope εχεις απολυτο δικιο!!!
16-06-2010, 14:28 #678
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό.
Οι διαστάσεις που παίρνει στο μυαλό της μέσης γυναίκας πια το ότι δεν είναι σαν τα μοντέλα που βλέπουμε, είναι δραματικό. Και είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί βλέπω εκατοντάδες κόσμο στο γήπεδο και το σύλλογο που δουλεύω. Κόσμο που μου μιλάει για αυτά, όπως δεν θα μιλούσε ποτέ στον περίγυρο του.
Υπάρχουν κοπέλες κανονικότατες που τα αγόρια τους τις θεωρούνε 'χοντρές'. Δέκα δέκα μου έρχονται αυτά τα κορίτσια. Και δε μιλάω μόνο για 16άχρονα, αλλά και για γυναίκες 20-35 ετών. Και το άγχος είναι φοβερό γιατί στον καθρέφτη δε βλέπεις τη Θεά του περιοδικού. Που όντως δεν τη βλέπουμε.
Ένας καθηγητής στην Αγγλία μου έλεγε πως το να πείσεις τη μέση γυναίκα πως θα έπρεπε να είναι σαν τη Ζιζέλ είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα, όσο να προσπαθείς να πείσεις όλους τους ανθρώπους πως θα έπρεπε να έχουν τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς ή το μυαλό του Αινστάιν. Εκεί κατηγορώ μόνο τα πρότυπα που ας μη γελιόμαστε κρύβουν κέρδη δις πίσω τους. Ρούχα, προιόντα ομορφιάς, γυμναστήρια, ινστιτούτα αδυνατίσματος κλπ κλπ
16-06-2010, 14:33 #679
Δαναη εχεις απολυτο δικιο! Το θεμα ειναι οτι αν πεις σε μια κοπελα εδω μεσα ποια πραγματικα ειναι η αποψη σου για το σωμα της δεν ξερεις πως θα το παρει... θα θυμαστε βεβαια πριν λιγο καιρο το περιστατικο π ειχαμε σε ακριβως αυτο το thread. Οποτε πραγματικα δεν ξερω αν εχει νοημα να το κανουμε... Εγω ο μονος λογος που ανεβασα φωτογραφια οπισθιων ειναι για να δειξω στην Ελενη οτι η διαιτα δεν φτιαχνει σωματα.... Μονο η ασκηση φτιαχνει σωματα...
16-06-2010, 14:33 #680
Προφανως και δεν ειναι απλο το θεμα.Εδω σε μενα που δεν ειμαι και γυμναστρια και εχω να πω δεκαδες παραδειγματα που ζω καθημερινα, ειτε απο φιλες ειτε απο γνωστες.Αρκει η γνωμη ενος γκομενου πχ που θα την πει χοντρη και μια κοπελα με αυτοπεποιθηση και φοβερη εμφανιση να νιωθει σα σκουπιδι.
Penelope και παλι συμφωνω.Και ηταν φανερο το point σου.Σε κοπελες που εχουν χασει πολλα κιλα ειναι προφανες οτι και οταν τα χασουν θα πρεπει να κανουν πραγματα για να βελτιωσουν την εικονα τους.Μπορει τωρα να ειμαι 73 κιλα και με ρουχα να φαινομαι σαφως ομορφοτερη απο οτι οταν ημουν 83 πχ, αλλα οταν κουναω το μπουτι μου πχ και ειναι σα νεροσακουλα δε σημαινει οτι πρεπει να χαρω ή οτι πρεπει να φτασω 50 κιλα για να πω οτι ναι τωρα ειμαι κορμαρα.
16-06-2010, 14:37 #681
Ακριβως γιατι αν δεν χασεις λιπος και δεν αυξηθει η μυικη μαζα μπορει να εισαι και στα 50 κιλα πλαδαρη... οχι εσυ... ο καθενας...
16-06-2010, 14:43 #682
Συμφωνώ απόλυτα με τη Δανάη! Το πράγμα έχει ξεφύγει τρελά...τα αγόρια θεωρούν χοντρά κορίτσια 58 κιλών και τα κορίτσια πασχίζουν να δούν το νούμερο 52..Είναι παρανοικό...είμαι καθημερινά με εφήβους και έχω ολοκληρωμένη άποψη γι'αυτό.
Επίσης, συνηγορούν σε αυτό και γνωστές μάρκες ρούχων απευθυνόμενες σε τηνς...ας πούμε η μεγάλη μου κόρη είναι 58 κιλά και 1,68 ύψους. Ε, σε κάποιες μάρκες το μήντιουμ της είναι οριακό!!!! Η ίδια τρελαίνεται αν χρειαστεί να της φέρει η πωλήτρια λάρτζ! Δεν της αρέσει η γάμπα της γιατί είναι γυμνασμένη, η πλάτη της γιατί πετάνε κόκαλα, ο αφαλός της, το φρύδι της και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...επειδή επηρρεάζεται από ότι βλέπει και ακούει! Την ισιώνω συχνά, θυμίζοντάς της ότι ήμουν μέχρι τα 37 μου χρόνια μια αδ'υνατη γυναίκα, χωρίς να με νοιάζει το φαγητό, ούτε όταν έτρωγα πολύ ούτε όταν έτρωγα λίγο...απλώς, δε με ενδιέφερε! Και ήμουν καλά και ευτυχισμένη!! Συνέρχεται για λίγο αλλά μετά την ξανακούω να γκρινιάζει και πάλι επεμβάινω και ούτω καθεξής! ε, σκεφτείτε τώρα πόσα παιδιά δεν ακούνε αυτά που ακούει το δικό μου...και πόσο επιρρεπή γίνονται!!
ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ, αυτό προσπαθώ να λέω σε όλα τα παιδιά....
16-06-2010, 14:45 #683
Εμένα με είχε πει χοντρή ένας γκόμενος όταν έπαιζε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ήμουν 58 κιλά με 1,74 ύψος και 17 χρονών. Ακόμα ψάχνει να βρει από που του ήρθε...
16-06-2010, 14:46 #684
Originally posted by tidekpe
Συμφωνώ απόλυτα με τη Δανάη! Το πράγμα έχει ξεφύγει τρελά...τα αγόρια θεωρούν χοντρά κορίτσια 58 κιλών και τα κορίτσια πασχίζουν να δούν το νούμερο 52..Είναι παρανοικό...είμαι καθημερινά με εφήβους και έχω ολοκληρωμένη άποψη γι'αυτό.
Επίσης, συνηγορούν σε αυτό και γνωστές μάρκες ρούχων απευθυνόμενες σε τηνς...ας πούμε η μεγάλη μου κόρη είναι 58 κιλά και 1,68 ύψους. Ε, σε κάποιες μάρκες το μήντιουμ της είναι οριακό!!!! Η ίδια τρελαίνεται αν χρειαστεί να της φέρει η πωλήτρια λάρτζ! Δεν της αρέσει η γάμπα της γιατί είναι γυμνασμένη, η πλάτη της γιατί πετάνε κόκαλα, ο αφαλός της, το φρύδι της και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...επειδή επηρρεάζεται από ότι βλέπει και ακούει! Την ισιώνω συχνά, θυμίζοντάς της ότι ήμουν μέχρι τα 37 μου χρόνια μια αδ'υνατη γυναίκα, χωρίς να με νοιάζει το φαγητό, ούτε όταν έτρωγα πολύ ούτε όταν έτρωγα λίγο...απλώς, δε με ενδιέφερε! Και ήμουν καλά και ευτυχισμένη!! Συνέρχεται για λίγο αλλά μετά την ξανακούω να γκρινιάζει και πάλι επεμβάινω και ούτω καθεξής! ε, σκεφτείτε τώρα πόσα παιδιά δεν ακούνε αυτά που ακούει το δικό μου...και πόσο επιρρεπή γίνονται!!
ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ, αυτό προσπαθώ να λέω σε όλα τα παιδιά....
16-06-2010, 14:47 #685
Originally posted by Danai20
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό.
Οι διαστάσεις που παίρνει στο μυαλό της μέσης γυναίκας πια το ότι δεν είναι σαν τα μοντέλα που βλέπουμε, είναι δραματικό. Και είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί βλέπω εκατοντάδες κόσμο στο γήπεδο και το σύλλογο που δουλεύω. Κόσμο που μου μιλάει για αυτά, όπως δεν θα μιλούσε ποτέ στον περίγυρο του.
Υπάρχουν κοπέλες κανονικότατες που τα αγόρια τους τις θεωρούνε 'χοντρές'. Δέκα δέκα μου έρχονται αυτά τα κορίτσια. Και δε μιλάω μόνο για 16άχρονα, αλλά και για γυναίκες 20-35 ετών. Και το άγχος είναι φοβερό γιατί στον καθρέφτη δε βλέπεις τη Θεά του περιοδικού. Που όντως δεν τη βλέπουμε.
Ένας καθηγητής στην Αγγλία μου έλεγε πως το να πείσεις τη μέση γυναίκα πως θα έπρεπε να είναι σαν τη Ζιζέλ είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα, όσο να προσπαθείς να πείσεις όλους τους ανθρώπους πως θα έπρεπε να έχουν τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς ή το μυαλό του Αινστάιν. Εκεί κατηγορώ μόνο τα πρότυπα που ας μη γελιόμαστε κρύβουν κέρδη δις πίσω τους. Ρούχα, προιόντα ομορφιάς, γυμναστήρια, ινστιτούτα αδυνατίσματος κλπ κλπ
by the way παρακολουθω τις διαφημισεις του αντεννα για τα καλλιστεια και μου γυρνανε τ' αντερα
αν ειναι δυνατον, κοριτσια 16-24 ετων με αυτα τα σωματα και τις αναλογιες να πρεπει να υποβαλλονται σε θεραπειες για τη διορθωση των "ατελειων" πινοντας διαφορα ματζουνια και υποβαλλομενες σε διαφορες αλχημειες γιατι "δε θα πρεπει να ξεφευγουν ουτε ποντο απο τις ιδανικες αναλογιες"
βαζω στοιχημα οτι η αυτοπεποιθηση αυτων των κοριτσιων θα ειναι χαμηλοτερη απο αυτη της μεσης 30αρας παχυσαρκης, εμενα δηλαδη, περνωντας τους τετοιες ιδεες για την εμφανιση τους και κατ' επεκταση μεταδιδοντας τις και σε ολα τα κοριτσια αυτων των ηλικιων και οχι μονο...
16-06-2010, 14:47 #686
E αυτα γινονται συνεχεια ρε παιδια.Κι εμενα στο σχολειο που ημουν 65 κιλα με ιδιο υψος παλι χοντρη με λεγανε.Γιαυτο και ξεκινησα χαζες διαιτες, κατεστρεψα το μεταβολισμο μου και μετα εφτασα 93.
16-06-2010, 14:47 #687
tidekpe
με έπιασες απόλυτα. Αυτό ακριβώς ήθελα να πω.
ΥΓ όπως και όλα τα κορίτσια με καταλάβατε, μην παρεξηγηθώ. Απλά η tidekpe το βλέπει περισσότερο λόγω δουλειάς και μαμαδοσύνης
16-06-2010, 16:12 #688
Originally posted by Danai20
Χτες ας πούμε βλέπαμε μια παρουσιάστρια που έχει μια μελό εκπομπή με πακέτα που μάνες βρίσκουν παιδιά, αδέρφια, πρώην γκόμενους και δεν ξέρω τι άλλο. Ξαφνικά η ξαδέρφη μου, που ήταν συμμαθήτριες με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια λέει με πόνο:'μα δεν είναι απίστευτο ότι έχουμε την ίδια ηλικία; Εγώ πως έγινα τόσο χάλια; Κοίτα αυτή κορμάρα' .
Μενεγακη "Ποσα κιλα εισαι;"
Παρουσιαστρια "Δεν ειμαι λιγα μη φανταστεις.Ειμαι 53."
16-06-2010, 16:14 #689
οκ μετα απο αυτο το διαλογο κονστανς ας παραδεχτω οτι ειμαι μπαζο, χαβουζα, σαβουρα και τοφαλος! εεεεε δεν τις αντεχω πια!!!!!!!!! :P
16-06-2010, 16:17 #690
χαχαχαχα,
καλά αυτή η τύπισα είναι το χειρότερο μου. Είναι αυτό που δεν θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή