φωτογραφιες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 59 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 61 to 75 of 875
    Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    μη τρελενεσαι καλε...
    καθε σωματοτυπος ειναι διαφορετικος....
    εγω οταν ημουν 65 κιλα μου ελεγαν οτι δειχνω για πολυ κατω απο 60.... τωρα που λεω πως ειμαι 85, με νομιζουν για πανω απο 90...

τι να πεις....
    ο καθενας οπως τα παιρνει τα κιλα...

το κακο με εμενα ειναι πως τα παιρνω σε περιφερεια και λιγο μπουτι... μεση, μπρατσα, γαμπες, προσωπο δε θα παρω....

Originally posted by pennou
    Originally posted by badgirl11
    αυτη η φωτο ειναι απο τους αρραβωνες μου φετος τα χριστουγεννα ειναι η πιο προσφατη φωτο που εχω και ειμαι πανω κατω στα κιλα που ειμαι τωρα αντε να ναι 4-5 λιγοτερα...
    Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα...
    ηρθεεεεεεε επιστρεφω
    ναι μονο που εγω ειμαι στη φωτο στα 68 ετσι
    με βαλατε σε σκεψεις τωρα...στα 68 κιλα και δειχνω 100+????
    συγνωμη παιδια απο τη βλακεια που ειπα εξαφανιστηκε η Πενου?
    που να ξερω ποσα κιλα ηταν σεκεινη την φωτο που ειχε βαλει?
    απλα οταν σχολιασε οτι ενιωθε ασχημα με τα κιλα της κ εκλαιγε της ειπα οτι ετσι ημουν στα 100...κ οτι εκλαιγα...επισης!
    τωρα ποσα κιλα ηταν εκεινη δεν ξερω...
    κ μετα ειπε 68...
    καλα μη μου πειτε οτι φταιω εγω για ολο αυτο που εσβησε τα
    μηνυματα της ρε κοριτσια
    τι λετε για τα u2u?της ειπε κανεις τιποτα asxhmo πριβε για τη φωτο? θα πρεπε να ντρεπεται!

Senior Member
    Originally posted by semie
    μα ξέρεις τι με στεναχωρεί?οτι ηταν ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ!
    αυτό είδε και η badgirl προφανώς και σύγκρινε τον εαυτό της με την κοπέλα.....
    δεν το είπε για κακό?..

Senior Member
    Εμενα αλλο με στεναχωρει.Οτι επειδη εχουν βρεθει διαφοροι -μη τους χαρακτηρισω- που μας πληγωσαν στο παρελθον, εχουμε γινει τοσο ευαισθητοι και πληγωνομαστε...Και αυτο το λεω για να το ακουσω κι εγω πρωτα απ΄ολα...Αλλα τουλαχιστον εδω σε αυτο το φορουμ πιστευω οτι ειμαστε ολοι συναδελφοι και αλληλοκαταλαβαινομαστε.

Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    Ναι ενοχλήθηκε αρκετά...
    εμένα μου έστειλε u2u
    αλλά πριν που της απάντησα το πείρε.....
    α καλα ειχε κ συνεχεια? παιδια συγνωμη εγω δεν ειμαι σε φαση για τετοιου ειδους παρεξηγησεις. Νομιζω ξεκαθαρισα πολυ καλα στο προηγουμενο μηνυμα μου (χωρις να εχω δει αυτο) τι συνεβη.

Δεν μπορω να πω κατι αλλο μονο συγνωμη για την παρεξηγηση κ οτι θεωρω υπερβολικη την αντιδραση σου Πενου αν εχει να κανει μονο μεμενα κ οχι με καποιον αλλο που δε γνωριζω τι εγινε.

Αν τουλαχιστο φταιει καποιος αλλος πες το να ξαλαφρωσω κ γω γιατι τ παιδια λενε οτι φταιω εγω...

Senior Member
    Ειληκρινα πιστευα οτι το φορουμ ηταν μονο για υποστηριξη....
    δεν παρεξηγησα τιποτα το να σου κανει quote καποιος στη φωτο σου και να λεει τα εξης λογια "Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα..."σαν να μου λεει ετσι οπως εισαι στη φωτο εισαι σαν 100+ κιλα....και να χα μεγαλο σκελετο θα λεγα...
    μικροκαμωμενη ειμαι και μολις 1,63.ουτε πλατες ουτε τιποτα..
    Ποσο μαλλον να λεω οτι ειναι απο τους αραβωνες μου η φωτο και να μου λεει αυτο το πραγμα...
    Πρωτα απο ολα προσβαλθηκα(λιγοτερο με βγαζουν αλλα περισσοτερο πρωτη φορα ακουω και ποσο μαλλον τοσο πολυ)
    οποιοσδηποτε το ιδιο θα νιωθε...
    χαλασα και τη διαιτα και εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου απο τη στενοχωρια μου...
    οσο για τη κοπελια αν στα 100+ δειχνει σαν εμενα τοτε στα 80 θα ειναι μοντελο τι να πω...
    οσο για την διαιτα της αλεξιαδου πατα στο παρακατω link
    www.albaeditions.gr/diet_by_alexia_alexiadou.pdf

ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας...αλλα ειληκρινα δεν θελω να συνεχισω να ανοιγομαι αλλο....

Senior Member
    παιδια κατι ειχε πει οτι εκλαιγα σαυτα τα κιλα που ηταν στη φωτο ή οτι ηταν για κλαμματα ή καπως αλλιως, παντως ειχε τη λεξη κλαμα μεσα.
    Γιαυτο της ειπα οτι ετσι ημουν στα 100 κ "εκει να δεις κλαμα".
    Δεν εκρινα το σωμα της αλλα το δικο μου. αρκετα ομως δε μπορω, ειλικρινα συγνωμη
    απλα δε μαρεσει ολο αυτο να δωσω συνεχεια

Senior Member
    ακου κοπελα μου, επειδη εσυ μπορει να διαβαζεις πολυ προσεκτικα οσα λεγονται κ να εχεις προσηλωμενο το μυαλο σου, δε σημαινει οτι ολοι ειναι στην ιδια φαση γιαυτο. Προφανως παρεξηγησα κ νομιζα οτι εννοουσες οτι θεωρουσες τον εαυτο σου παχυ στην φωτο.
    Επειδη λοιπον στα 100 δικα μου κιλα ναι εμοιαζα οπως στη δικια σου φωτο, με φουξια φορεμα αμανικο μαλιστα, εκανα αυτο το σχολιο.
    Κ πριν ειχες πει κατι για κλαμα κ ειπα εκει να δεις κλαμα (οταν ημουν στα 100).
    Αρκετα τωρα γιατι αν ψαχνεις διακιολογιες για να ξεσπασεις εγω δεν θελω να ειμαι μια απο αυτες. Συγνωμη αλλα καντο αλλου ολο αυτο, δε μπορω να παιζουν ετσι μαζι μου ψυχολογικα.

Senior Member
    Πενου μου σε καταλαβαινω αλλα ειμαι σιγουρη οτι η badgirl δεν ειχε σκοπο να σε προσβαλει.Τεσπα.Ελπιζω να ηρεμησει η κατασταση συντομα.Ευχαριστω και για το link.

Senior Member
    στηντ ελικη θα μπορουσες επιτοπου να πεις τι σε στεναχωρησε κ θα λυνοταν η παρεξηγηση. ανταυτου προτιμησες να δωσεις εκταση στο μυαλο σου, να φυγεις κ τωρα να επιρριπτεις ευθυνες. ε οχι

Senior Member
    αυτη η φωτο ειναι απο τους αρραβωνες μου φετος τα χριστουγεννα ειναι η πιο προσφατη φωτο που εχω και ειμαι πανω κατω στα κιλα που ειμαι τωρα αντε να ναι 4-5 λιγοτερα...
    ηρθεεεεεεε επιστρεφω
    κοιτα το μηνυμα σου....τωρα αν εννοουσες αλλο εγω δεν μπορω να ξερω...σχολιασες αυτο που χα γραψει πανω απο τη φωτο...
    ε με πηρε και με σηκωσε...δεν νομιζω να ειμαι παρανοικη ουτε στο μυαλο σου

Senior Member
    Ειληκρινα πιστευα οτι το φορουμ ηταν μονο για υποστηριξη....
    δεν παρεξηγησα τιποτα το να σου κανει quote καποιος στη φωτο σου και να λεει τα εξης λογια "Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα..."σαν να μου λεει ετσι οπως εισαι στη φωτο εισαι σαν 100+ κιλα....και να χα μεγαλο σκελετο θα λεγα...
    μικροκαμωμενη ειμαι και μολις 1,63.ουτε πλατες ουτε τιποτα..
    Ποσο μαλλον να λεω οτι ειναι απο τους αραβωνες μου η φωτο και να μου λεει αυτο το πραγμα...
    Πρωτα απο ολα προσβαλθηκα(λιγοτερο με βγαζουν αλλα περισσοτερο πρωτη φορα ακουω και ποσο μαλλον τοσο πολυ)
    οποιοσδηποτε το ιδιο θα νιωθε...
    χαλασα και τη διαιτα και εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου απο τη στενοχωρια μου...
    οσο για τη κοπελια αν στα 100+ δειχνει σαν εμενα τοτε στα 80 θα ειναι μοντελο τι να πω...
    οσο για την διαιτα της αλεξιαδου πατα στο παρακατω link
    www.albaeditions.gr/diet_by_alexia_alexiadou.pdf

ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας...αλλα ειληκρινα δεν θελω να συνεχισω να ανοιγομαι αλλο....
    κουκλίτσα μου πραγματικα κανεις δεν ήθελε να σε θίξει ή να σε προσβάλει.το αν πρεπει να ανοιγεσαι η οχι θα πρεπε να το καταλαβεις απ το οτι με το που ελειψες υπήρχαν άτομα που το πρόσεξαν!κ σκέψου οτι εμεις δεν εχουμε καποια επαφή και παλι στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκες χωρίς λόγο.μια παρεξήγηση ήταν απλα ειμαστε ευαλωτες με τα κιλά μας δυστυχως και εγω το παθαινω πολύ συχνα.ειναι δυνατον να πιστεψες οτι καποιος θα σε εκανε 100 κιλά????σε παρακαλώ ηρέμησε,μη στεναχωριέσαι άλλο, ήταν μια παρεξήγηση και απο αυριο συνέχισε κανονικά τον στόχο σου!

σε φιλώ γλυκα,καληνύχτα

Senior Member
    ακου κοπελα μου, επειδη εσυ μπορει να διαβαζεις πολυ προσεκτικα οσα λεγονται κ να εχεις προσηλωμενο το μυαλο σου, δε σημαινει οτι ολοι ειναι στην ιδια φαση γιαυτο. Προφανως παρεξηγησα κ νομιζα οτι εννοουσες οτι θεωρουσες τον εαυτο σου παχυ στην φωτο.

Senior Member
    γιατι πρεπει νασαι τοσο σιγουρη οτι δεν παρεξηγησα κ οτι ειπα κατι επιτηδες να σε στεναχωρησω? κ μονο αυτο με αποτρεπει νασχοληθω αλλο. εχεις κολλησει εκει, οτι τοπα επιτηδες. πιστευε ο,τι θες λοιπον. Συγνωμη παντως κ καλη συνεχεια. Εγω δεν ξαναπαντω...

Senior Member
    bad ξέρεις έχετε και το ίδιο ύψος
    και της κακοφάνηκε λίγο ότι μπορεί μια άλλη κοπέλα στο ίδιο ύψος με αυτήν να έχει σχεδόν 30 κιλά διαφορά...
    όντως είναι λίγο?. άτοπο να το πω......
    πάντως αν εσύ μου έδειχνες αυτή τη φωτό και μου έλεγες
    Μαράκι εδώ ήμουν 100+ κιλά δεν θα το πίστευα με τίποτα....
    γιατί μάλλον έμοιαζε με 65 εως70 το πολύ
    πείτε και εσείς ρε κορίτσια....
    δεν διαφωνώ ότι κάπως έτσι ήσουν στα 100 σου....
    αλλά πρέπει να έχεις και μαμώ τους σωματότυπους για να δείχνεις 30 κιλά λιγότερο
    πάντως όλες οι υπόλοιπες καταλάβαμε ότι δεν έκανες κάτι εσκεμμένα??
    ελπίζω να μείνει εδώ η κουβέντα?..
    ξέρω ότι είσαι και κουρασμένη από το ταξίδι οπότε οκ?

Senior Member
    ηρθεεεεεεε επιστρεφω
    κοιτα το μηνυμα σου....τωρα αν εννοουσες αλλο εγω δεν μπορω να ξερω...σχολιασες αυτο που χα γραψει πανω απο τη φωτο...
    ε με πηρε και με σηκωσε...δεν νομιζω να ειμαι παρανοικη ουτε στο μυαλο σου
    και που να ξερω εγω ποσα κιλα εισαι τωρα? κ ακομα κ αν ειπες ποσα κιλα ησουν γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να μη το ειδα καν ή να το ξεχασα επιτοπου?
    δε μιλαμε καιρο, μολις ειχα συνομιλησει κ σε μια βδομαδα παντρευομαι. Οταν θα εισαι μια βδομαδα προ γαμου ελα πες μου που θαχεις το μυαλο σου! φιλια κ σκεψου τα.

Page 5 of 59 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast