Results 61 to 75 of 875
Thread: φωτογραφιες
-
14-04-2010, 00:01 #61
Originally posted by mtsek85
μη τρελενεσαι καλε...
καθε σωματοτυπος ειναι διαφορετικος....
εγω οταν ημουν 65 κιλα μου ελεγαν οτι δειχνω για πολυ κατω απο 60.... τωρα που λεω πως ειμαι 85, με νομιζουν για πανω απο 90...
τι να πεις....
ο καθενας οπως τα παιρνει τα κιλα...
το κακο με εμενα ειναι πως τα παιρνω σε περιφερεια και λιγο μπουτι... μεση, μπρατσα, γαμπες, προσωπο δε θα παρω....
Originally posted by pennou
Originally posted by badgirl11
αυτη η φωτο ειναι απο τους αρραβωνες μου φετος τα χριστουγεννα ειναι η πιο προσφατη φωτο που εχω και ειμαι πανω κατω στα κιλα που ειμαι τωρα αντε να ναι 4-5 λιγοτερα...
ηρθεεεεεεε επιστρεφω
που να ξερω ποσα κιλα ηταν σεκεινη την φωτο που ειχε βαλει?
απλα οταν σχολιασε οτι ενιωθε ασχημα με τα κιλα της κ εκλαιγε της ειπα οτι ετσι ημουν στα 100...κ οτι εκλαιγα...επισης!
τωρα ποσα κιλα ηταν εκεινη δεν ξερω...
κ μετα ειπε 68...
καλα μη μου πειτε οτι φταιω εγω για ολο αυτο που εσβησε τα
μηνυματα της ρε κοριτσια
τι λετε για τα u2u?της ειπε κανεις τιποτα asxhmo πριβε για τη φωτο? θα πρεπε να ντρεπεται!
- 14-04-2010, 00:03 #62
Originally posted by semie
μα ξέρεις τι με στεναχωρεί?οτι ηταν ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ!
δεν το είπε για κακό?..
14-04-2010, 00:03 #63
Εμενα αλλο με στεναχωρει.Οτι επειδη εχουν βρεθει διαφοροι -μη τους χαρακτηρισω- που μας πληγωσαν στο παρελθον, εχουμε γινει τοσο ευαισθητοι και πληγωνομαστε...Και αυτο το λεω για να το ακουσω κι εγω πρωτα απ΄ολα...Αλλα τουλαχιστον εδω σε αυτο το φορουμ πιστευω οτι ειμαστε ολοι συναδελφοι και αλληλοκαταλαβαινομαστε.
14-04-2010, 00:09 #64
Originally posted by MKEH78
Ναι ενοχλήθηκε αρκετά...
εμένα μου έστειλε u2u
αλλά πριν που της απάντησα το πείρε.....
Δεν μπορω να πω κατι αλλο μονο συγνωμη για την παρεξηγηση κ οτι θεωρω υπερβολικη την αντιδραση σου Πενου αν εχει να κανει μονο μεμενα κ οχι με καποιον αλλο που δε γνωριζω τι εγινε.
Αν τουλαχιστο φταιει καποιος αλλος πες το να ξαλαφρωσω κ γω γιατι τ παιδια λενε οτι φταιω εγω...
14-04-2010, 00:09 #65
Ειληκρινα πιστευα οτι το φορουμ ηταν μονο για υποστηριξη....
δεν παρεξηγησα τιποτα το να σου κανει quote καποιος στη φωτο σου και να λεει τα εξης λογια "Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα..."σαν να μου λεει ετσι οπως εισαι στη φωτο εισαι σαν 100+ κιλα....και να χα μεγαλο σκελετο θα λεγα...
μικροκαμωμενη ειμαι και μολις 1,63.ουτε πλατες ουτε τιποτα..
Ποσο μαλλον να λεω οτι ειναι απο τους αραβωνες μου η φωτο και να μου λεει αυτο το πραγμα...
Πρωτα απο ολα προσβαλθηκα(λιγοτερο με βγαζουν αλλα περισσοτερο πρωτη φορα ακουω και ποσο μαλλον τοσο πολυ)
οποιοσδηποτε το ιδιο θα νιωθε...
χαλασα και τη διαιτα και εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου απο τη στενοχωρια μου...
οσο για τη κοπελια αν στα 100+ δειχνει σαν εμενα τοτε στα 80 θα ειναι μοντελο τι να πω...
οσο για την διαιτα της αλεξιαδου πατα στο παρακατω link
www.albaeditions.gr/diet_by_alexia_alexiadou.pdf
ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας...αλλα ειληκρινα δεν θελω να συνεχισω να ανοιγομαι αλλο....
14-04-2010, 00:11 #66
παιδια κατι ειχε πει οτι εκλαιγα σαυτα τα κιλα που ηταν στη φωτο ή οτι ηταν για κλαμματα ή καπως αλλιως, παντως ειχε τη λεξη κλαμα μεσα.
Γιαυτο της ειπα οτι ετσι ημουν στα 100 κ "εκει να δεις κλαμα".
Δεν εκρινα το σωμα της αλλα το δικο μου. αρκετα ομως δε μπορω, ειλικρινα συγνωμη
απλα δε μαρεσει ολο αυτο να δωσω συνεχεια
14-04-2010, 00:14 #67
ακου κοπελα μου, επειδη εσυ μπορει να διαβαζεις πολυ προσεκτικα οσα λεγονται κ να εχεις προσηλωμενο το μυαλο σου, δε σημαινει οτι ολοι ειναι στην ιδια φαση γιαυτο. Προφανως παρεξηγησα κ νομιζα οτι εννοουσες οτι θεωρουσες τον εαυτο σου παχυ στην φωτο.
Επειδη λοιπον στα 100 δικα μου κιλα ναι εμοιαζα οπως στη δικια σου φωτο, με φουξια φορεμα αμανικο μαλιστα, εκανα αυτο το σχολιο.
Κ πριν ειχες πει κατι για κλαμα κ ειπα εκει να δεις κλαμα (οταν ημουν στα 100).
Αρκετα τωρα γιατι αν ψαχνεις διακιολογιες για να ξεσπασεις εγω δεν θελω να ειμαι μια απο αυτες. Συγνωμη αλλα καντο αλλου ολο αυτο, δε μπορω να παιζουν ετσι μαζι μου ψυχολογικα.
14-04-2010, 00:15 #68
Πενου μου σε καταλαβαινω αλλα ειμαι σιγουρη οτι η badgirl δεν ειχε σκοπο να σε προσβαλει.Τεσπα.Ελπιζω να ηρεμησει η κατασταση συντομα.Ευχαριστω και για το link.
14-04-2010, 00:15 #69
στηντ ελικη θα μπορουσες επιτοπου να πεις τι σε στεναχωρησε κ θα λυνοταν η παρεξηγηση. ανταυτου προτιμησες να δωσεις εκταση στο μυαλο σου, να φυγεις κ τωρα να επιρριπτεις ευθυνες. ε οχι
14-04-2010, 00:16 #70
αυτη η φωτο ειναι απο τους αρραβωνες μου φετος τα χριστουγεννα ειναι η πιο προσφατη φωτο που εχω και ειμαι πανω κατω στα κιλα που ειμαι τωρα αντε να ναι 4-5 λιγοτερα...
ηρθεεεεεεε επιστρεφω
ε με πηρε και με σηκωσε...δεν νομιζω να ειμαι παρανοικη ουτε στο μυαλο σου
14-04-2010, 00:17 #71
Ειληκρινα πιστευα οτι το φορουμ ηταν μονο για υποστηριξη....
δεν παρεξηγησα τιποτα το να σου κανει quote καποιος στη φωτο σου και να λεει τα εξης λογια "Πενου μου ετσι ημουν στα 100+...εκει να δεις κλαμα..."σαν να μου λεει ετσι οπως εισαι στη φωτο εισαι σαν 100+ κιλα....και να χα μεγαλο σκελετο θα λεγα...
μικροκαμωμενη ειμαι και μολις 1,63.ουτε πλατες ουτε τιποτα..
Ποσο μαλλον να λεω οτι ειναι απο τους αραβωνες μου η φωτο και να μου λεει αυτο το πραγμα...
Πρωτα απο ολα προσβαλθηκα(λιγοτερο με βγαζουν αλλα περισσοτερο πρωτη φορα ακουω και ποσο μαλλον τοσο πολυ)
οποιοσδηποτε το ιδιο θα νιωθε...
χαλασα και τη διαιτα και εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου απο τη στενοχωρια μου...
οσο για τη κοπελια αν στα 100+ δειχνει σαν εμενα τοτε στα 80 θα ειναι μοντελο τι να πω...
οσο για την διαιτα της αλεξιαδου πατα στο παρακατω link
www.albaeditions.gr/diet_by_alexia_alexiadou.pdf
ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας...αλλα ειληκρινα δεν θελω να συνεχισω να ανοιγομαι αλλο....
σε φιλώ γλυκα,καληνύχτα
14-04-2010, 00:17 #72
ακου κοπελα μου, επειδη εσυ μπορει να διαβαζεις πολυ προσεκτικα οσα λεγονται κ να εχεις προσηλωμενο το μυαλο σου, δε σημαινει οτι ολοι ειναι στην ιδια φαση γιαυτο. Προφανως παρεξηγησα κ νομιζα οτι εννοουσες οτι θεωρουσες τον εαυτο σου παχυ στην φωτο.
14-04-2010, 00:19 #73
γιατι πρεπει νασαι τοσο σιγουρη οτι δεν παρεξηγησα κ οτι ειπα κατι επιτηδες να σε στεναχωρησω? κ μονο αυτο με αποτρεπει νασχοληθω αλλο. εχεις κολλησει εκει, οτι τοπα επιτηδες. πιστευε ο,τι θες λοιπον. Συγνωμη παντως κ καλη συνεχεια. Εγω δεν ξαναπαντω...
14-04-2010, 00:21 #74
bad ξέρεις έχετε και το ίδιο ύψος
και της κακοφάνηκε λίγο ότι μπορεί μια άλλη κοπέλα στο ίδιο ύψος με αυτήν να έχει σχεδόν 30 κιλά διαφορά...
όντως είναι λίγο?. άτοπο να το πω......
πάντως αν εσύ μου έδειχνες αυτή τη φωτό και μου έλεγες
Μαράκι εδώ ήμουν 100+ κιλά δεν θα το πίστευα με τίποτα....
γιατί μάλλον έμοιαζε με 65 εως70 το πολύ
πείτε και εσείς ρε κορίτσια....
δεν διαφωνώ ότι κάπως έτσι ήσουν στα 100 σου....
αλλά πρέπει να έχεις και μαμώ τους σωματότυπους για να δείχνεις 30 κιλά λιγότερο
πάντως όλες οι υπόλοιπες καταλάβαμε ότι δεν έκανες κάτι εσκεμμένα??
ελπίζω να μείνει εδώ η κουβέντα?..
ξέρω ότι είσαι και κουρασμένη από το ταξίδι οπότε οκ?
14-04-2010, 00:21 #75
ηρθεεεεεεε επιστρεφω
ε με πηρε και με σηκωσε...δεν νομιζω να ειμαι παρανοικη ουτε στο μυαλο σου
δε μιλαμε καιρο, μολις ειχα συνομιλησει κ σε μια βδομαδα παντρευομαι. Οταν θα εισαι μια βδομαδα προ γαμου ελα πες μου που θαχεις το μυαλο σου! φιλια κ σκεψου τα.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία