Results 751 to 765 of 875
Thread: φωτογραφιες
-
19-06-2010, 15:34 #751
να σε αγαπησεις οπως εισαι, κ οπως θα εισαι συντομα, στην καλυτερη εκδοχη σου,
να αθλεισαι κ να προσπαθεις να την κανεις ακομα καλυτερη,
αλλα να σε αγαπας, αλλιως αν βρεις που πουλαν αλλα σωματα πες μου να παω κ εγω...
χμ κ ξερεις κατι, ισως κ οταν πηγαινα να μην αγοραζα κανενα αλλο, γιατι καθε ατελεια πανω σαυτο την αγαπω!
αγαπω κ τις παναδες που εκανα στο προσωπο οταν εβαλα μαυριστικο αντι για αντιηλιακο
αγαπω κ το μαυρισμενο σωμα μου που επιτελους μπορει να κολυμπησει στη θαλασσα ξανα μετα απο χρονια
αγαπω κ τις ραγαδες μου που με συντροφευουν μια ζωη κ ειναι το "τατου μου"
αγαπω κ τα μαλλια μου που τοσο ταλαιπωρω με αλλαγες αλλα με στολιζουν
αγαπω τα μπρατσα μου που ειναι μαλακα κ χουχουλιαζει το μωρο μου
αγαπω κ την κυτταριιδα μου που μου θυμιζει οτι καποτε δεν ετρωγα σωστα καθολου συχνα
οτι καποτε ειχα προβλημα με το θυροειδη,
οτι καποτε δεν γυμναζομουν καθολου
αγαπω τα παντα στο σωμα μου,
κ αποφασισα να του συμπεριφερομαι οσο καλυτερα μπορω στο εξης!
- 19-06-2010, 15:37 #752
κ αν παρατηρησες αυθορμητα εγραψα ολα τα αρνητικα του που αγαπω,
γιατι τις ωραιες γαμπες στηθος ακρα γιατι να τα εκθειασω? το ωραιο ολοι το αγαπουν.
το υπολοιπο κομματι μου οφειλω να το αγαπησω πρωτη εγω!
19-06-2010, 15:48 #753
μακαρι να μπορουσα να δω κ γω ετσι το σωμα μου
αλλα καθε φορα που κοιτιεμαι το ματι μου πεφτει στην κοιλια , τα μπρατσα, την κυτταριτιδα κ το προγουλι.
τα θετικα οπως μαλλια στηθος κτλ τα προσεχω μονο οταν ετοιμαστω για να βγω κ μετα απο λιγο τα ξεχνω κ αυτα...
20-06-2010, 13:10 #754
Ρε παιδιά θα έχει λόξυγγα η τύπισα
Συμφωνώ, μια χαρά είναι η γυναικα όπως και όλος ο κόσμος δλδ. Ως παράδειγμα τη φέραμε εξάλλου του πως επιδρούνε τα πρότυπα στη μέση γυναίκα σήμερα.
20-06-2010, 13:12 #755
xaxaxaxaxaxa
20-06-2010, 19:48 #756
Originally posted by badgirl11
dew εχεις δικιο, δυστηχως κοντα στα 100 κιλα δεν φαινονται ακομα θεαματικες διαφορες,
μολις πας διψηφιο κ οσο πεφτεις θα βλεπεις τραγικες αλλαγες που δε θα πιστευεις καν η ιδια.
κουραγιο λοιπον (που δεν χρειαζεσαι εχεις απλετο κ για μοιρασμα κ μπραβο σου)~!!!!
οσο για τις φωτο εισαι μια χαρα κουκλα,
ευλογημενος σωματοτυπος εμφανισιακα!
(εσωτερικα κρυβει κινδυνους καρδιαγγειακους οπως ειπες κ συ κτλ)
μην ξεχνας το υψος σου κ να προβαλεις τα δυνατα σου σημεια σε καθε ευκαιρια!
οσο για κοιλια περιφερεια κτλ μην σε τρομαζει, ειναι τα πρωτα που χανονται! (εχουμε ιδιο σωματοτυπο)
αντιθετα τα σωματα που εχουν μονο περιφερεια ειναι προβλημα...
α κ μια ιδεα, επειδη μαλλον δεν φορας φορεματα λογω της κοιλιας
η φουστες "κοβουν" την κοιλια κ δειχνουν τα δυνατα μας σημεια, γιαυτο μη δισταζεις, φορα τες κ εκτος...ψυγειου!2-3 μήνες υπομονή και θα μπορώ να φοράω τα ρουχαλάκια μου..
21-06-2010, 00:38 #757
dew εισαι αστερακι κ ειμαι σιγουρα οτι θα τα καταφερεις κ θα φτασεις γρηγορα στον στοχο σου!
21-06-2010, 08:24 #758
Originally posted by dew
Originally posted by badgirl11
dew εχεις δικιο, δυστηχως κοντα στα 100 κιλα δεν φαινονται ακομα θεαματικες διαφορες,
μολις πας διψηφιο κ οσο πεφτεις θα βλεπεις τραγικες αλλαγες που δε θα πιστευεις καν η ιδια.
κουραγιο λοιπον (που δεν χρειαζεσαι εχεις απλετο κ για μοιρασμα κ μπραβο σου)~!!!!
οσο για τις φωτο εισαι μια χαρα κουκλα,
ευλογημενος σωματοτυπος εμφανισιακα!
(εσωτερικα κρυβει κινδυνους καρδιαγγειακους οπως ειπες κ συ κτλ)
μην ξεχνας το υψος σου κ να προβαλεις τα δυνατα σου σημεια σε καθε ευκαιρια!
οσο για κοιλια περιφερεια κτλ μην σε τρομαζει, ειναι τα πρωτα που χανονται! (εχουμε ιδιο σωματοτυπο)
αντιθετα τα σωματα που εχουν μονο περιφερεια ειναι προβλημα...
α κ μια ιδεα, επειδη μαλλον δεν φορας φορεματα λογω της κοιλιας
η φουστες "κοβουν" την κοιλια κ δειχνουν τα δυνατα μας σημεια, γιαυτο μη δισταζεις, φορα τες κ εκτος...ψυγειου!2-3 μήνες υπομονή και θα μπορώ να φοράω τα ρουχαλάκια μου..
παντως μια απο τα ιδια ημουν, δεν ειχα ψωνισει τιποτε 2 χρονια κ φετος 3000 ευρω δε με εφταναν....
ακομα κ τα παπουτσια, τα πεδιλα, δε μου κανουν, μικρινε το κουτουπιε κ αλλο,
ηταν που ηταν παντα μικρο, κ μου φευγαν!
21-06-2010, 10:05 #759
ρε συ dew, τί γ.....η κουζίνα είναι αυτή που έχεις;;;;; πάντα μου άρεσε το χρώμα αυτό!! με παντρεύεσαι να ρθω να μείνω μαζί σου;;;
ένα έχω να δηλώσω για την dew που την είδα κι από κοντά: οι θεικές ατελείωτες ποδάρες της είναι ο άσσος της. Κάτι για την κοιλίτσα να κάνουμε μόνο,αλλά αφήνοντας τα πόδια όπως είναι, μπορούμε;;
21-06-2010, 10:32 #760
Ευχαριστώ μπομάκι μου!
Να'ναι καλά η κυρά-ικέα..
Σε περιμένω και για καφεδάκι παρεπιπτόντως (για να μη ξεχνιόμαστε :P )
Ας φτάσω στα 85-80 και ας μου μείνει κοιλιά (που θα μου μείνει :P), έτσι και αλλιώς μόνο με κοιλιοπλαστική θα ηρεμήσω...
21-06-2010, 14:46 #761
Originally posted by dew
Τα κιλά μου φαίνονται κανονικότατα, η κοιλιά - μέση - περιφέρεια είναι πολύ μεγάλη (έχω τον πιο επικίνδυνο, για καρδιακές παθήσεις και όχι μόνο, τύπο σώματος).
Τα πόδια μου τα βλέπετε σε σύνολο με το σώμα μου και πολύ λυπάμαι που δεν έχω μια μεζούρα να αποδείξω σε πολλά κορίτσια ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από τα δικά τους, μήπως και σας πείσω να φορέσετε φούστα!
21-06-2010, 15:27 #762
Originally posted by bouliana
αυτό που μου τη σπάει με αυτού του είδους τον σωματότυπο είναι οτι άμα κάθομαι ΄φαίνομαι πολύ πιο παχουλή απτο αν είμαι όρθια.
Για να σου πω την αλήθεια, αν χάσω τα κιλά που θέλω και φτιάξω τη κοιλιά δεν πρόκειται να επικεντρωθώ στα μπράτσα! Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει! Μετά τα 130,
120,100 αρχίζεις να βλέπεις τον εαυτό σου με άλλο μάτι... μαθαίνεις να αγαπάς τη συνολική εικόνα σου και να μην εστιάζεις σε μικροθέματα..
Βέβαια δεν το συστήνω σε καμιά σας, να φτάσει στα κιλά μου για να το καταλάβετε.. :P
21-06-2010, 15:32 #763
Πάντως dew, είσαι πράγματι κοριτσαρος! έχουν δίκιο τα κορίτσια, νά σαι καλά !
21-06-2010, 16:42 #764
Originally posted by dew
Originally posted by bouliana
αυτό που μου τη σπάει με αυτού του είδους τον σωματότυπο είναι οτι άμα κάθομαι ΄φαίνομαι πολύ πιο παχουλή απτο αν είμαι όρθια.
Για να σου πω την αλήθεια, αν χάσω τα κιλά που θέλω και φτιάξω τη κοιλιά δεν πρόκειται να επικεντρωθώ στα μπράτσα! Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει! Μετά τα 130,
120,100 αρχίζεις να βλέπεις τον εαυτό σου με άλλο μάτι... μαθαίνεις να αγαπάς τη συνολική εικόνα σου και να μην εστιάζεις σε μικροθέματα..
Βέβαια δεν το συστήνω σε καμιά σας, να φτάσει στα κιλά μου για να το καταλάβετε.. :P
αυτο με την κοιλια τι πραγμα, ορθια μια κουκλα ειμαι κ μολις κατσω...ή ξαπλωσω πλαι τον ασσυμαζευτο εχει!
οντως μετα το τριψηφιο με βλεπω διαφορετικα κ νυφικο εβαλα ανετα με διαφανεια στο μπρατσο!
(πολυ τελεια ραμμενο κ εκανε το μπρατσο ωραιο)
κ 2 καλα φορεματα που εραψα κ ηταν υπεροχα ολα!
ενω παλια δε το συζηταμε, αν δεν ειχε κανονικο μανικι το ρουχο εγω δεν το εβαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
21-06-2010, 16:45 #765
Originally posted by bomo
ρε συ dew, τί γ.....η κουζίνα είναι αυτή που έχεις;;;;; πάντα μου άρεσε το χρώμα αυτό!! με παντρεύεσαι να ρθω να μείνω μαζί σου;;;
ένα έχω να δηλώσω για την dew που την είδα κι από κοντά: οι θεικές ατελείωτες ποδάρες της είναι ο άσσος της. Κάτι για την κοιλίτσα να κάνουμε μόνο,αλλά αφήνοντας τα πόδια όπως είναι, μπορούμε;;
χθες ειπα το ιδιο του ανδρα μου για την κοιλια μου, οτι μαρεσω σε κιλα αλλα οχι στην κοιλια κ ειπε
"κανε Θεουλη μου να φυγει το πρηξιμο της κοιλιας κ οχι το στηθος
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή