Results 91 to 105 of 875
Thread: φωτογραφιες
-
14-04-2010, 08:37 #91
Originally posted by badgirl11
ΜΚΕΗ μου δε το πιστευω!εκτος του οτι σε συμπαθω μοιαζουμε κιολα! νταρντανες!
σε σωματοτυπο εννοω.
αν μπορεις να φαντασεις ακριβως το σωμα σου στο πιο πλαδαρο, ετσι ειμαι γω...οπως στη φωτο σου του 2007...
Έτσι άρχισε η εγκυμοσύνη μου για αυτό και το θυμάμαι καλά
Κατά τη διάρκεια πήρα 29 κιλά και γέννησα στα 81 κιλά?.
Περίπου όσο είσαι εσύ τώρα??
Originally posted by mkeh78
μετά απο διαιτολόγο και ινστιτούτο
λίγο πριν μάθω για το μωρό.... αρχές του 2007
...
- 14-04-2010, 08:50 #92
Originally posted by badgirl11
Παροτι ειμαι ιντερνετοφοβικος τυπος λογω προιστοριας με το νετ θα σας βαλω κ γω στο μελλον, να τις δειτε κ θα τις βγαλω...
14-04-2010, 10:01 #93
Καλημέρα παιδιά!
Τώρα διάβασα τι έγινε και στενοχωρήθηκα. Νομίζω πως γίναμε υπερευαίσθητοι εδώ μέσα. Ναι, σίγουρα κάποιοι μας έχουν πληγώσει στο παρελθόν (και ήθελαν να το κάνουν) με κακόβουλα σχόλια, με επικριτικές ματιές, με άσχημες συμπεριφορές, ξέρουν αυτοί.
Εδώ όμως είμαστε μία ομάδα με κοινό στόχο. Κανένας δεν έχει πρόθεση να προσβάλει κάποιον. Για να αναρτήσεις φωτογραφία σου θέλει θάρρος και πιστεύω πως είσαι ανοιχτός στην κριτική. Αν δε μπορείς να το διαχειριστείς, μην το κάνεις καθόλου. Κανένας μας δεν πιστεύει πως είναι μοντέλο, αν το πιστεύαμε, δεν θα συζητούσαμε καν το κοινό μας πρόβλημα. Ας έρθει λοιπόν κάποιος και ας μου πει πως είμαι χοντρή. Είμαι, και λοιπόν? Λέτε να μην το ξέρω? Αφήστε που τα 100 κιλά τα άγγιξα και έχω δει και πιο πολλά, οπότε δε φρικάρω αν κάποιος πει πως είμαι εκατό κιλά.
Με δυο λόγια λέω πως η bad δεν είχε κακή πρόθεση. Και το ξέρουμε όλοι. Ζήτησε συγνώμη. Τι άλλο να κάνει πια?
Παρόμοιο θέμα δημιουργήθηκε σε άλλο site παχυσαρκίας. Ένα παιδί έβαλε φωτογραφίες του πριν και μετά την επέμβαση και η μεταμόρφωση ήταν εκπληκτική. Χαιρόταν το παιδί -και ποιος τον αδικεί- και ανέρτησε κάποιες φωτό του με εσώρουχα. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Από ενήλικες, όχι παιδάκια που σοκαρίστηκαν. Μέχρι ζιγκολό τον είπαν τον άνθρωπο. Γιατί παρακαλώ? Γιατί ήθελε να μοιραστεί με συμπάσχοντες το προσωπικό του θαύμα?
Αυτό ακριβώς είναι και αυτό το site. Μοιρασιά. Ας το αντιμετωπίσουμε έτσι.
14-04-2010, 11:03 #94
ναι θελει θαρρος και ανοιχτοι στην κριτικη...
αλλα φαντασου το εξης φτανεις τα 68 κιλα με το καλο και στο ευχομαι και σου λενε οτι μοιαζεις σαν 100+.απλα θα αδιαφορησεις??δεν ηταν καν ουτε στη σφαιρα φαντασιας οτι θα μπορουσα να το ακουσω αυτο...και φαντασου πως το 75 ειναι το περισσοτερο που εχω ανεβει....
οπως και να χει η κοπελα εχει τις δικες τις ανησυχιες... παντρευεται και ας ληξει το θεμα εδω...
αρχικα ειναι λαθος μου που ενθουσιαστηκα και ανεβασα και γω φωτο χωρις να το πολυσκεφτω...ειμαι ευαισθητη και την πατησα...
ισως να μου κανει και καλο...που ξερεις.
14-04-2010, 11:12 #95
pennou καλο ειναι να το παιρνεις τοσο σοβαρα..... ειναι μια απροσωπη επικοινωνία που μας κρατα συνντροφια.. δεν αξιζει να χαλαμε τις καρδιες μας....
σωστα?
14-04-2010, 11:13 #96
Το σώμα της bad αυτή τη στιγμή στα ~ 80κ
Είναι όπως ήμουν εγώ στα 52κ
Οπότε λογικό είναι να το βλέπει από την δική της την πλευρά?..
Αυτή στα 100 ήταν σαν και σένα?.
Αυτό είναι όλο?.. εγώ δεν το πείρα όπως εσύ όμως
Ότι και καλά μοιάζω με 80 όταν ήμουν 52
Δεν υπήρχε πρόθεση να σε πληγώσει βάζω το χέρι μου στη φωτιά?.
Κακιά στιγμή ήταν
14-04-2010, 11:43 #97
οκ....
περασμενα ξεχασμενα...ειχα κολλησει κ στα 72,9 για 4 μερες και εφαγα χθες οτι βρηκα μπροστα μου και σημερα με εδειξε 72,2.....-700 δηλαδη...εγινε και ενα καλο
14-04-2010, 11:54 #98
καλημέρα!!!!αντε βρε μπραβο, κ εγω κατεβηκα σημερα αν κ νοιωθω ενα φουσκωμα κ ας μην εφαγα χτες τπτ "κακο"!
14-04-2010, 12:21 #99
Σήμερα συνάντησα κάποιον που είχα να δω καιρό και φυσικά δεν το είπε σε μένα -αλλίμονο, μην πούμε καμιά καλή κουβέντα και χαρεί κανένας- το είπε σε φιλαράκι μου πως έχω αδυνατίσει πάρα πολύ.
Πάρα πολύ όχι θα πω εγώ, έχασα 13 κιλά. Χάρηκα τόσο πάρα πολύ που άρχισε να φαίνεται που, καλή μου Pennou, δε πα να έλεγε πως είμαι και 200 κιλά? Εμείς και μόνον εμείς ξέρουμε τι καλό κάνουμε στο σώμα μας και στην ψυχολογία μας με την απώλεια βάρους.
Και το αντίστροφο τώρα: Αν κάποιος μου έλεγε πως μοιάζω με 60 κιλά, δεν θα τον πίστευα, ούτε και θα χαιρόμουν.
Τα καλά αυτά νέα μου δίνουν τη δύναμη και συνεχίζω να τρώω αγγούρια (πέρα από τη μεταφορά, κυριολεκτώ, έτσι ξεκινώ το βραδυνό μου για να χορταίνω κάπως) και να πασαλείβομαι με ένα βρωμερό λάδι της apivita, ποιος εγώ, που ακούω λάδι και στραβώνω τα μούτρα μου.
14-04-2010, 12:27 #100
κ εγω βαζω μασκα της για το στηθος!εσυ τι λαδι βαζεις? (ασχετο με το θεμα αλλα αφου μου ρθε ρωταω)!
14-04-2010, 12:49 #101
Παλι καλα Πενου, καλη καθοδο ευχομαι.
Αβα μου επρεπε να γινει παρεξηγηση για να σε δουμε? καλωσηρθες κ μη ξαναεξαφανιστεις ε!
ΜΚΕΗ σευχαριστω, εγω δεν ειχα τη δυναμη για ξεκαθαρισμα, πνιγομαι τοσο που οσο κ να θελω δεν ειναι στο χερι μου...
αφου αλλαξες γνωμη στην Πενου εισαι αξιεπαινη.
Εισαι κ η μονη που ενω δε συμφωνει με τον τροπο σκεψης μου καταφερες να το καταλαβεις κ να το σεβαστεις, φυσικα κ δεν ειμαι κουκλαρα σαν κ σενα στη φωτο με τα 52 κιλα, ειμαι πολυ πλαδαρη, ομως ο σωματοτυπος ειναι ιδιος. Παλι καλα που δεν παρεξηγηθηκες κ εσυ, τοτε ποιος θα σας εξηγουσε τι εννουσα!
Με βαρυα καρδια πατησα να δω τι ειπωθηκε σστο τοπικ, ευτυχως τελος κκαλο ολα καλα ελπιζω.
Παντως Πενου μου δε ξαναμιλω...
ουτε ανοιγομαι κ εεγω ξανα, ειναι δυσκολη περιοδος για μενα μεχρι το χειμωνα κ το μονο που δε θελω ειναι να μπαινω εδω να στεναχωριεμαι επειδη στεναχωρησα καποιον με βλακεια που ειπα κ να πρεπει να δινω εξηγησεις...
γιαυτο το βουλωνω
14-04-2010, 12:50 #102
ενταξει badgirl μη στεναχωριεσαι!πραγματικα μια παρεξήγηση ηταν και περασε!ολα καλα!
14-04-2010, 12:58 #103
To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
Αχ τι τραβάμε για τα ρημαδοκιλά! Και πληρώνουμε κιόλας για να βασανιστούμε!
14-04-2010, 12:58 #104
ειμαι στην τσιτα αυτο το καιρο κ κλαιω με το παραμικρο τι να πω...
14-04-2010, 13:01 #105
Originally posted by Ava
To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
Αχ τι τραβάμε για τα ρημαδοκιλά! Και πληρώνουμε κιόλας για να βασανιστούμε!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή