φωτογραφιες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 59 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast
Results 106 to 120 of 875
    Senior Member
    Έχει, αλλά μάλλον κάνουν δουλειά και τα αγγούρια που προανέφερα. Αν δεν το φας το αγγούρι σου, χαίρι και προκοπή δεν θα δεις! χαχαχα!
    Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να το παρατήσω. Μου τη δίνει αυτή η μυρωδιά. Κάνω μπάνιο με τα φοβερά μου αφρόλουτρα (κρέμα καραμελέ και ζαχαρωτό παίζει αυτή τη στιγμή), βάζω την κωλονίτσα μου και μετά έρχεται αυτό το σίχαμα και μου χαλάει τη διάθεση. Χθες έβλεπα τηλεόραση και μου ερχόταν αυτή η μυρωδιά από παντού. Πήγα να ξαπλώσω, μία από τα ίδια. Το μυρίζω και στον ύπνο μου, το πιστεύετε?

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    ειμαι στην τσιτα αυτο το καιρο κ κλαιω με το παραμικρο τι να πω...
    λογικο ειναι αφου εχεις τον γαμο σου οπου να ναι!μην ανησυχεις και μην στεναχωριεσαι κουκλα μου!ολα θα πανε τελεια!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
    Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
    Αχ τι τραβάμε για τα ρημαδοκιλά! Και πληρώνουμε κιόλας για να βασανιστούμε!
    λεει μασκα αλλα δεν ξεβγαζεται κ απορροφαται τελειως σε ενα λεπτο οποτε δεν μ ενοχλει καν!ψαχνω καιρο κατι για το στηθος αλλα δεν εχω καταληξει καπου!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
    Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
    Αυτο το προιον της Apivita το εχω ξανακουσει ως καλο προιον και προσητο.Αλλα εχει να κανει και με το δερμα του καθενος.Αλλος εχει ευαισθησια αλλος οχι.Οσο για μασκα στηθους εγω πιο πολυ αυτο σκεφτομαι να παρω ενα προιον για το στηθος μου το οποιο οσο αδυνατιζω μικραινει δυστυχως.Το μονο καλο δηλαδη οταν ημουν 93 κιλα ηταν που το στηθος μου ηταν σχετικα κανονικο ενω τωρα μικραινει και φοβαμαι οτι οταν θα χασω τα κιλα που θελω θα ειμαι πλακα.

Χαιρομαι που τα βρηκατε.Ηταν παρεξηγηση καθαρα περασμενα ξεχασμενα να ειναι.Ava μιλησες πολυ σωστα πριν σαυτα που ελεγες στα κοριτσια.

Senior Member
    Έλα βρε κακό μου κοριτσάκι,
    άσε τα κλάμματα και κοίτα να χαρείς το νέο σου κορμάκι. Να το χαρείς, ε? (κλείσιμο ματιού)! Κατάλαβες τι εννοώ...

Senior Member

εγω να δεις κλαμα που εριξα χθες...οπως και να χει απλα ειμαι υπερευαισθητη με τετοια θεματα...συγνωμη που σε στεναχωρησα και σενα...και γενικα σας εκανα ανω κατω....
    απλα δεν αντεχα την κριτικη οπως φαινεται και δεν επρεπε να ανεβασω φωτο...

Senior Member
    ενταξει τη μιακλαιω την αλλη γελαω, τι να πω. αντε να γινει ο γαμος να τελειωνω, εχω κουραστει απο ολα αυτα. Εγω ηθελα να κοιμαμαι με το μωρο μου κ το τιμημα ειναι πολυ μεγαλο χρηματικα κ οχι μονο!
    Κ ποιος ειπε οτι ειναι μονο χαρες? ολα του γαμου δυσκολα!

Senior Member
    Originally posted by semie
    λογικο ειναι αφου εχεις τον γαμο σου οπου να ναι!μην ανησυχεις και μην στεναχωριεσαι κουκλα μου!ολα θα πανε τελεια!
    Γιατί, βρε καλοκακοκόριτσο, τόσο άγχος;;;;;;;;;μήπως υπερβάλλεις...λίγο; Για χαλάρωσε κι απόλαυσέ το..γιατί θα σου μείνει η γεύση του άγχους, τελικά.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Originally posted by Ava
    Αυτο το προιον της Apivita το εχω ξανακουσει ως καλο προιον και προσητο.Αλλα εχει να κανει και με το δερμα του καθενος.Αλλος εχει ευαισθησια αλλος οχι.Οσο για μασκα στηθους εγω πιο πολυ αυτο σκεφτομαι να παρω ενα προιον για το στηθος μου το οποιο οσο αδυνατιζω μικραινει δυστυχως.Το μονο καλο δηλαδη οταν ημουν 93 κιλα ηταν που το στηθος μου ηταν σχετικα κανονικο ενω τωρα μικραινει και φοβαμαι οτι οταν θα χασω τα κιλα που θελω θα ειμαι πλακα.

Χαιρομαι που τα βρηκατε.Ηταν παρεξηγηση καθαρα περασμενα ξεχασμενα να ειναι.Ava μιλησες πολυ σωστα πριν σαυτα που ελεγες στα κοριτσια.
    οταν βρεις κατι να δουλευει για το στηθος πες μου κ μενα!!αχ εμενα μακαρι να μικρυνει λες??λες αν χασω αλλα 10 κιλα να μικρυνει??ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!δεν μ αρεσει να ναι μεγαλο,τα μισω τα σουτιεν.

Senior Member
    Πενου απλα στεναχωρηθηκα πολυ γιατι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος να πω κατι επιτηδες, με στοχο να πληγωσω. σε καμμια περιπτωση ομως..
    κ αυτο το θεωρω δεδομενο επειδη με ξερω αλλα δεν μπορω κ να μπω στη διαδικασια να το αποδεικνυω μεσω νετ...
    ηταν οντως βλακεια αυτο που ειπα αλλα πιστεψε με κυριολεκτικα καταλαβα λαθος, δεν βλεπω οσα νομιζεις, μπορει να διαβασω κ κατι κ την αλλη στιγμη να το ξεχασω, θυμαμαι μονο αυτα που λεμεε με οσες κοπελες μιλαμε αρκετες μερες, μεσενα οχι συχνα...θα μου πεις δεν ειδες τη λεζαντα...ε οχι ρε γαμωτο κ το τικερ σου δε το εβγαλε...

τιντεκπε ε κ ο γαμοςνα μην ηταν ειναι πολυ στρεσογονα περιοδος για μενα...

Senior Member
    Το στήθος είναι μεγάλο πρόβλημα στην απώλεια βάρους. Όχι τίποτε άλλο, αλλά απαγορεύεται και η πλαστική. Και πως θα το ήθελα να κάνω πρώτα το κορμί και μετά το στήθος το τέλειο! Αλλά αρκούμαστε σε αυτό - το λίγο ή πολύ- που έχουμε, τι να κάνουμε? Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για μέγεθος, να μην πέσει άλλο, αυτό με ενδιαφέρει.

Ενταξει , απλα νομιζω οτι η badgirl ηταν λιγο υπερβολικη και με το δικιο της η Pennou να
    στεναχωρηθει.Την καταλαβαινω απολυτα ,ολοι μας πιστευω την καταλαβαινουν.
    Και λεω υπερβολικη , γιατι αν ηταν ετσι η badgirl στα 100[γιατι την ειδα τη φωτο]τοτε πραγματικα
    πιστευω οτι δε χρειαζεται να χασεις αλλο , θα εισαι ηδη πολυ αδυνατη.Με ολη την καλη προθεση το λεω
    αυτο .Aλλωστε πολλες φορες εχουμε λανθασμενη εντυπωση του σωματος μας.
    Ελπιζω το θεμα να ληξει εδω .Pennou χαιρομαι που δεν διεγραψες τον λογαριασμο σου.Μηπως εισαι
    καρκινακι εισαι μωρε;

Senior Member
    Συμφωνω με semie κοριτσια πειτε κατι για στηθος.
    Και δε θελω κλαματα γιατι απο την πεινα μου θα σας φαω εεε!:P

Senior Member
    Κάτσε κάτω από τη μπάρα!!
    (στο στήθος μου μιλάω).

Senior Member
    Χεχε.Ava εχεις δικιο για τη χαλαρωση του στηθους δελεω, αλλα το δικο μου θα τοσο πολυ που δε θα γινεται να χαλαρωσει κιολας.Ουααααα!

Page 8 of 59 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast