φωτογραφιες - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 59 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 875
    Senior Member
    Originally posted by changes
    Originally posted by pennou
    παντως διαφωνω σχετικα με τις κρεμες...η αδερφη μου ας πουμε εχει μπολικη κυτταριτιδα και βαζει της garnier και σε 2 βδομαδες εχει ουτε την μιση και απο οτι μου πε το κανει και μια φιλη της 2 βδομαδες πριν βγουν παραλια...και δεν σου λεω για καμια ακριβη 10κατι ευρω κανει...απλα ειμαι καθετη σε αυτο γιατι το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ αυτο που λες.Sorry αλλα οι ιατρικες μου γνωσεις μου το αποκλειουν.Αστικους μυθους τα λεω εγω αυτα που περιγραφεις.... sorry

τι να σου πω τοτε θα το κανει ο uri και θα εξαφανιζεται....εγω παντως το δηλωνω με το χερι στην καρδια...και οποια θελει με πιστευει

Senior Member
    Originally posted by Constance
    πλακιτσα εκανα pennou.Λεω αμα ειναι της Garnier καλα ειναι γιατι δεν ειναι και τοσο ακριβες οπως πχ κατι dior που ειναι πανακριβου.:P

χαχα εγω ειπα εχω δοκιμασει και τις δυο και το ιδιο κανουν...

Senior Member
    Eμενα μου αρεσει πολυ η διαδικασια περιποιησης.Δηλαδη να κανεις μπανιο με ωραιο αρωματικο αφροντους και μετα να βαζεις την κρεμα σωματος, οτι και να ειναι αυτη.Ειναι ψυχοανεβαστικον.:P

Senior Member
    Eμενα μου αρεσει πολυ η διαδικασια περιποιησης.Δηλαδη να κανεις μπανιο με ωραιο αρωματικο αφροντους και μετα να βαζεις την κρεμα σωματος, οτι και να ειναι αυτη.Ειναι ψυχοανεβαστικον.:P
    και βαρετο.δεν ξερω να ειναι που ειμαι βαρια και κουραζομαι;
    παντως το βαριεμαι.το κανω βεβαια με το ζορι.αν δε βαλω ξηραινομαι.
    τι ωραια που ηταν οταν ημαστε παιδακια και καναμε ενα ντουζακι 2 λεπτων και αντε γεια.
    τωρα κρεμες αποτριχωσεις πατουσες νυχια και και και ατελειωτα ειναι

Senior Member
    Γουστα ειναι αυτα.Εμενα μαρεσει να βρισκω λιγο χρονο για μενα, ειναι πολυτελεια πλεον στις μερες μας.Βεβαια δε λεω θα ταν ακομα καλυτερα να ειμαι σε ενα σπα και να τα κανουνε αλλοι για μενα.χεχε

Senior Member
    τι ωραια που ηταν οταν ημαστε παιδακια και καναμε ενα ντουζακι 2 λεπτων και αντε γεια.
    +1

Senior Member
    αχ μη λετε για μπανια γιατι τωρα πρεπει να παω σπιτι (στο πατρικο) κ να κανω μπανιο βραδυατικο...κ κανω κ μια ωρα μπανιο, exei dikio i changes... vareto
    αλλες φορες το γουσταρω αλλα οσο καλοκαιριαζει με κουραζει...δεν εχω χρονο...40' για ετοιμασιες ειναι χαμενος χρονος...

Senior Member
    Originally posted by semie
    1.63 γιατι?
    παντως και στις 2 μια χαρα σε βλεπω.στην πρωτη οκ εισαι πιο σεξι(ειναι και τα ρουχα βεβαια) στη δευτερη αρχιζεις και γεμιζεις...
    ωραιο style κοβω και στις 2
    σε ευχαριστώ,στην πρωτη απλα θα βγαινα εξω ενω η δευτερη ειναι σε φιλικο σπιτι χαλαρα.βαλε κ εσυ καμια φωτογραφιουλα ε?

Senior Member
    Γουστα ειναι αυτα.Εμενα μαρεσει να βρισκω λιγο χρονο για μενα, ειναι πολυτελεια πλεον στις μερες μας.Βεβαια δε λεω θα ταν ακομα καλυτερα να ειμαι σε ενα σπα και να τα κανουνε αλλοι για μενα.χεχε
    αχ κ εμενα ειναι φορες που τρελλαινομαι κ κανω μασκες,βαζω κρεμες κλπ (ΨΩΝΑΡΑ) και ειναι φορες που βαριεμαι μεχρι κ τα μαλλια μου να στεγνωσω!!!!παντως αν μου τα κανανε αλλοι δεν θα λεγα ποτε οχι!!!!
    ασχετο αλλα εμενα μ αρεσει να κανω και των φιλων μου,κανω μασκες στις φιλες μου και στη μαμα μου,τους φτιαχνω τα νυχια,τις βαφω..πλακα εχει.

Senior Member
    Ωραιο ειναι κι αυτο semie, εμενα μαρεσει να κανω στη μαμα μου τα μαλλια της η να τη μακιγιαρω.

Senior Member
    Originally posted by pennou
    παντως διαφωνω σχετικα με τις κρεμες...η αδερφη μου ας πουμε εχει μπολικη κυτταριτιδα και βαζει της garnier και σε 2 βδομαδες εχει ουτε την μιση και απο οτι μου πε το κανει και μια φιλη της 2 βδομαδες πριν βγουν παραλια...και δεν σου λεω για καμια ακριβη 10κατι ευρω κανει...απλα ειμαι καθετη σε αυτο γιατι το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια
    αυτο για την κυτταρίτιδα που λες το κανει κ μια φιλη μου.ειναι αδυνατη αλλα εχει κυτταριτιδα και παιρνει αυτη της garnier και πλακωνεται κανα μηνα πριν κ της βελτιώνει αρκετα την εμφανιση.βεβαια μετα το καλοκαιρι ξεχνιεται κ ξανα....καθε χρονο τα ιδια!

Senior Member
    και βαρετο.δεν ξερω να ειναι που ειμαι βαρια και κουραζομαι;
    παντως το βαριεμαι.το κανω βεβαια με το ζορι.αν δε βαλω ξηραινομαι.
    τωρα κρεμες αποτριχωσεις πατουσες νυχια και και και ατελειωτα ειναι
    Επιτέλους...βρήκα μια γυναίκα που δεν ντρέπεται να πει αυτό που, πιστεύω νιώθουμε πολλές..Ναι, είναι σπαστικό και κουραστικό όλο αυτό το περί σώματος, μαλλιού, νυχιού κ.λ.π. γιατί είναι ένα πρέπει παραπάνω.....Κι εγώ το κάνω γιατί πρέπει....πολλλές φορές...λίγες το ευχαριστιέμαι....

Senior Member
    Κορίτσια τι να πω, με το ζόρι κι εγώ κάνω αυτά που πρέπει.
    Βέβαια, παίζει ρόλο και η εκάστοτε ψυχολογία μου. Αν δηλαδή είμαι καλό παιδί, να οι κρέμες, να το μακιγιάζ κοκ. Αν όμως έφαγα όλο το παριζάκι, νιώθω πως δεν υπάρχει τίποτε άξιο λόγου να φροντίσω. Οπότε μπανάκι απλό και έξω από την πόρτα. Και πολύ είναι.

Senior Member
    θελω να βαλω κ εγω φωτο.. πως μπορω..?

Senior Member
    εγω απλα βαζω τη φωτο εκει που λεει attachment οπως γραφω το μηνυμα....γτ να παιδευομαστε?

Page 17 of 59 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast