φωτογραφιες - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 59 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 875
    Senior Member
    πηλελοπη μου και τι δεν θα δινα να εχω την κοιλια σου....κατα τη γνωμη μου γυμναστικη χρειαζεσαι να σφιξουν τα ποδια και τιποτα αλλο...μπραβο για την υπομονη στο να πετυχεις αυτο το αποτελεσμα

Senior Member
    ναι εχω πολυ μεγαλο θεμα χαλαρωσης... ειδικα στα ποδια... δεν εβαλα και καμια κωλο γιατι θα τρομαζατε οι δολιες...

Senior Member
    Πω πω πολλα post οσο ελειπα.litsaki οντως μπουτακια θες να χασεις.alexandra μου βλεπω οτι εχεις κανει sleeve και ηδη εχεις χασει πολλα κιλα μπραβο σου.Renaki μου ολα καλα θα πανε θα τα χασεις και θα τα πεταξεις τα μαυρα.penelope δεν εχω λογια οι φωτος σου τα λενε ολα μπραβο!

Senior Member
    ευχαριστω Constance!

Senior Member
    το να σφιξεις δεν ειναι τιποτα χαλαρη γυμναστικουλα καθημερινα
    μπραβο ρε κοπελια εχεις μεινει μιση και δινεις κουραγιο και σε μας οτι θα τα χασουμε ρε γαμωτο καποια στιγμη με πεισμα και προγραμμα

Και εγω πιστευω οτι δε πρεπει να χασεις αλλο παρα μονο να κανεις γυμναστικη για να
    δεσει το σωμα σου.Τα πλαινα της κοιλιας [τα ανυπαρκτα] ολα τα λεφτα!Φοβερη κατανομη
    βαρους!Ερωτηση:Στα 80 κιλα πεταγαν πλαινα; Γιατι τωρα εισαι αψογη

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    ναι εχω πολυ μεγαλο θεμα χαλαρωσης... ειδικα στα ποδια... δεν εβαλα και καμια κωλο γιατι θα τρομαζατε οι δολιες...
    Κι εμενα ετσι ειναι τα ποδια μου παντως συν οτι ειναι πιο χοντρα δλδ αλλα τωρα μιλαω για τη χαλαρωση...εξου και εχω να βαλω κοντη φουστα απο το σχολειο....

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    Και εγω πιστευω οτι δε πρεπει να χασεις αλλο παρα μονο να κανεις γυμναστικη για να
    δεσει το σωμα σου.Τα πλαινα της κοιλιας [τα ανυπαρκτα] ολα τα λεφτα!Φοβερη κατανομη
    βαρους!Ερωτηση:Στα 80 κιλα πεταγαν πλαινα; Γιατι τωρα εισαι αψογη
    Θα στο θεσω ετσι: στα 80 κιλα ολα πεταγαν

Senior Member
    Αλεξάνδρα ήσουν μία από τις παχουλές κοπέλες που πραγματικά χαίρομαι να βλέπω! Στα @@ μας όλοι, εμείς θα κάνουμε το κέφι μας και δεν μασάμε πουθενά! ΄Περιμένω να δω αποτελέσματα του sleeve.
    Badgirl οι φωτογραφίες μου είναι στις σελίδες 18κάτω κάτω και 19 :P
    Penelope Θεά!! Δε πα να χάσω τα 100 και να μείνω 11,9; Τέτοια πλάκα κοιλιά δε πρόκειται να δω Φοβερή αλλαγή! Τα 3-4 κιλάκια που προσπαθείς να χάσεις τώρα να είναι τα τελευταια!

Senior Member
    παιδια μην τρελενεστε ολες με την κοιλια μου. θα σας την βγαλω και προφιλ που ειναι μια κανονικη πεταχτη κοιλια..

Senior Member
    dew μου μολις χασω μερικα ακομη θα ανεβασω κι αλλες...βασικα λεω να ανεβαζω σε ολα τα σταδια της απωλειες...Οσο για το οτι χαιρεσαι να με βλεπεις....οταν εισαι με ανθρωπους που ξερεις οτι σ αγαπανε γι αυτο που εισαι και θα χορεψεις και θα τα σπασεις και θα τα κανεις ολα μπιπ.....και στην τελικη Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε ....Και χοντρουλες και αδυνατουλες εμεις θα περναμε καλα ..γιατι πολυ απλα ξερουμε να περναμε καλα....

Senior Member
    πολυ σωστα!

Senior Member
    penelope μια χαρα η κοιλια σου καθολου πεταχτη!
    Αλεξανδρααααααααααααα δεν καταλαβ οτι χειρουργηθηκες! μπραβο αγαπη μου, πως εισαι? τωρα το διαβασα το ζωον
    dew ok ηρθα στο κανονικο πισι

Senior Member
    bad εισαι σουπερ.

Senior Member
    δε φαινεται τιποτα, ασε ειμαι να σκασω, οχι φυσικα γιαυτο αλλα που
    πηραμε πρωτη φορα καμερα (καινουργια) κ τραβουσαμε ολο βιντεο κ τελικα ειναι τραβηγμενα πολυ γρηγορα ολο, ζαλιζεσαι να τα βλεπεις.
    Περιμενω πως κ πως να συνδεσει κ τη φωτογραφικη μηχανη να δω εκει μηπως ειναι πιο καλα τα βιντεο κ οι φωτο.
    (κ η φωτογραφικη κ η καμερα τραβανε κ τα δυο)
    Δε πειραζει παντως , το πολυ πολυ να μεινουμε με 10 φωτο κ βιντεο...
    αλλα ρε γμτ εγω νομιζα τραβουσα με σταθερο χερι κ τελικα πως βγηκαν ετσι!

Page 27 of 59 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast