Results 721 to 735 of 875
Thread: φωτογραφιες
-
18-06-2010, 14:31 #721
Αυτή είναι η ανθρώπινη ζωντανή φύση...ποθεί και ονειρεύεται το ωραιότερο, καλύτερο...ας μην το επικεντρώνουμε στους άνδρες μόνο..
- 18-06-2010, 14:35 #722
οχι,εννοειται οτι ισχυει και για εμας τις γυναικες! αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι και το καλοσκεφτομαι και εγω εαν ημουν αντρας δεν υπηρχε περιπτωση να μην κανω τη μοιραια συγκριση........
18-06-2010, 14:45 #723
Originally posted by tidekpe
Το ότι οι φωτο είναι φτιαχτές...το έχετε σκεφτεί; δεν είναι δυνατό να είχε τέτοιο πρόβλημα και να φορούσε τόσο κοντό μπλουζάκι, η γυναίκα. Και,μας αρέσέι ή όχι, έχει ωραίο σώμα.Ας μην αμφισβητούμε τα αυτονόητα, ας επικεντρωθούμε η κάθε μία στο πρόβλημά μας. Εξάλλου, σίγουρα έχει υιοθετήσει συνήθειες υγιεινές πολύ πιο νωρίς από εμάς, άρα δικαίως απολαμβάνει..όχι μόνο αυτή αλλά όλες όσες τα έχουν καταφέρει καλύτερα από εμάς....
ναι συμφωνώ οτι ζηλεύω το ζηλευτό κορμί της αλλά η πεποίθηση οτι αυτό είναι το παν έτσι όπως το μοστράρουν με έκανε να φέρω τον εαυτό μου σε τέτοιο σημείο.γιατί να μην τονίζουν τις ακαδημαίκές της γνώσεις ,τα λοιπά ταλέντα της και να βλέπουμε μόνο το κορμί και το βόλευ,σαν να μας λένε οτι αυτό φτάνει για να γίνεις ταλαντουχα και να ταχεις όλα.η πειθαρχία δηλ, του να διατηρεις τέτοιο κορμί είναι το κλειδί για όλα.έτσι πίστευα αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό.δεν φτάνει ή και δεν είναι απαραίτητο.κατάλαβες γιατί με εκνευρίζει. κ αν είναι να μου φάει κάποια καλύτερη το γκόμενο και μπορούσα να χα την επιλογή να διαλέξω, δεν θα διάλεγα την συγκεκριμένη ,την βαριέμαι. φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι δικό της αλλά μάλλον αυτών που τα προωθούν ,μπορώ να τη ζηλέψω και μόνο που την βλέπω,δεν χρειάζομαι ειδικό ρεπορτάζ
18-06-2010, 14:47 #724
θίχτηκε η ...λειου που δεν την θέλω να μου φάει το γκόμενο!
18-06-2010, 15:01 #725
μακαρι οι γκομενοι να μας κερατωναν ή να μας χωριζαν για καποια καλυτερη,το θεμα ειναι οτι και αυτοι μαλακες ειναι και τους τρεχουν τα σαλια για κατι τσολια(τζουλιες α,β,γ,και ω κατηγοριας)...τεσπα αυτο το θεμα αν το ανοιξουμε δεν θα εχει τελος!
το δικο μας θεμα ειναι να εστιασουμε στο δικο μας εγω και πως θα το αναδειξουμε!πτυχιο εχω και εγω και η κολλητη μου αλλα δουλεια βρηκα πιο ευκολα εγω η οποια αντικειμενικα θεωρουμε και καλλιγραμη και πιο ομορφη(τυχαιο?δε νομιζω),
το ιδιο και οταν βγαινουμε εξω,για μενα ειναι πολυ πιο συνηθισμενο να μου την πεσουν...
το θεμα ειναι οτι στην κωλοκοινωνια που ζουμε εχουν ολα ισοπεδωθει,και δεν σου αρκει το πτυχιο,δεν σου αρκει το προφισιενσι,ουτε καν το μεταπτυχιακο και οι καλοι τροποι...
εαν δεν εχεις το "πακετο" κοινως την εχεις γ@μισει...
σε κανεναν δεν αρεσει αλλα ολοι τον ιδιο χορο χορευουμε..
18-06-2010, 15:21 #726
Δεν ήταν το θέμα αν είναι άσχημος κάποιος ή όχι. Αλλά τα πρότυπα που πλασαρονται πια στο μεσο έλληνα και που είναι παρα πολύ μακριά από τον ίδιο. Εννοείται ότι η μέση 40φεύγα δεν είναι σαν την παρουσιάστρια, η μέση 30άρα σαν τη Βικυ Καγιά κλπ.
Ακριβώς αυτό είπα εγώ, ότι όλο αυτό δημιουργεί μεγάλα ψυχολογικά κενά στους κανονικούς ανθρώπους πια, γιατί θεωρούν πως δεν τα έχουν καταφέρει αρκετά. Και ειδικά στις νέες κοπέλες και αγόρια που το βάρος της εμφάνισης και της επιτυχίας είναι πια ασήκωτο. Όλα αυτά τα λέω γιατί έρχομαι σε επαφή με τέτοια παιδιά καθημερινά.
Αν θες να το πάμε και πιο μακριά όμως για να καταλάβεις την αντιπάθεια που βγάζουν κάποιοι στον κόσμο. Υπάρχει μια συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων που πρωταγωνιστεί σε τηλεοράσεις και περιοδικά, με φοβερά σπίτια και αυτοκίνητα, με γυαλιστερές φώτο οικογενειακής ευτυχίας, με εξοχικά στη Μύκονο, που δεν εχουν σπουδάσει, δεν κάνουν κοπιαστική δουλειά, ειναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα, αόρατες επιδοτήσεις και περίεργες δοσοληψίες με το δημόσιο. Ο μέσος έλληνας λοιπόν, που δουλεύει ατελείωτες ώρες, είναι έντιμος και έχει τρελαθεί για να τα φέρει βόλτα, αναρωτιέται γιατί είναι τόσο μαλ...που δεν έγινε κ αυτός λαμόγιο ή δεν παντρεύτηκε ένα λαμόγιο. Ε και εκεί αρχίζει και βρίζει, γιατί τι άλλο να κάνει κιολας στη μπανανία που ζει.
18-06-2010, 15:38 #727
Originally posted by absolute
το δικο μας θεμα ειναι να εστιασουμε στο δικο μας εγω και πως θα το αναδειξουμε!πτυχιο εχω και εγω και η κολλητη μου αλλα δουλεια βρηκα πιο ευκολα εγω η οποια αντικειμενικα θεωρουμε και καλλιγραμη και πιο ομορφη(τυχαιο?δε νομιζω),
το ιδιο και οταν βγαινουμε εξω,για μενα ειναι πολυ πιο συνηθισμενο να μου την πεσουν...
..
18-06-2010, 21:57 #728
Και.. μιας και το θέμα μας είναι οι φωτογραφίες :P
Στην πρώτη είμαι στα 117 (την περίοδο που πρωτομπήκα στο φόρουμ) και στη δεύτερη είμαι στα 102,3 (σήμερα δηλαδή). Αν και 15 κιλά διαφορά, θα δείτε ότι η διαφορά στο σώμα δεν είναι αρκετά μεγάλη για να την παρατηρήσει κάποιος.. μόνο λίγο τα πόδια, αν σκεφτείτε ότι φοράω την ίδια φούστα που είναι κολλητή στη 1η φώτο. Είναι όμως μια καλή ιδέα, την επόμενη φορά (στα 90) να κολλήσω από δίπλα την καινούρια πάλι με τα ίδια ρούχα
Y.Γ. Όχι, το γεγονός ότι στέκομαι μεταξύ ηλεκτρικής κουζίνας-ψυγείου ΔΕΝ είναι τυχαίο
18-06-2010, 22:02 #729
E ειναι εμφανέστατη η διαφορα!Το ποδι-ποδι ομως!χιχιχι!Μπραβο dew συνεχισε ετσι!
18-06-2010, 22:11 #730
Ευχαριστώ constance μου. Δυστυχώς τα 15κιλά δεν είναι αρκετά για να πει κάποιος : είσαι άλλος άνθρωπος.. Αλλά αυτός είναι και ένας λόγος να μη το βάλω κάτω!
Σκέφτομαι να αρχίσω να βγάζω συχνά ολόσωμες (κάθε 5-10 κιλά) ώστε κάποια στιγμή όταν φτάσω το στόχο μου, να έχω κάθε στάδιο!
Και για να παίρνετε κουράγιο και οι υπόλοιπες!!! Ειδικά όσες είστε πολύ κοντά στο στόχο!!
18-06-2010, 22:15 #731
dew να το κανεις.Πιστευω θα σε βοηθησει πολυ στην προσπαθεια.
18-06-2010, 22:15 #732
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΔΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!
18-06-2010, 22:16 #733
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!!
18-06-2010, 22:19 #734
Πραγματικά έχω πάθει πλάκα... με τιποτα δεν φαινεσαι για 100 κιλά..εχεις απίστευτα πόδια!
18-06-2010, 22:21 #735
τι λες τωρα κοριτσαρα μου οτι δε φαινεται η διαφορα??? μην τρελαθουμε!!!!!!! ειδικα στον κορμο εχεις μεγαλη διαφορα!!!!
και τι ποδι!!! respect!!!!!!!
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....