φωτογραφιες - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 59 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 875
    Senior Member
    εγω ειμαι αυτη με το κυπελλο πριν 2.5 χεονια περιπου..

εδω ειμαι πριν 3 χρινια. δεν ξερω γιατι δεν μπορει να μπει αλλιως..

εδω ηταν αποκριες..προσθεου δεν ειχα τετοιο μαλλι!! και γενικα καπου τοσο εφτασα ..αντε και λιγο πιο παχουλη..εννοειται οτι ειμαι η χοντρουλα ετσι!!!

Senior Member
    sanelaki moy eisai kouklitsa!!!!!!pragmatika omws!!

Senior Member
    Originally posted by semie
    ελπίζω να μην φαινομαι απαισια..
    Απαίσια ????????
    Ε όχι βέβαια??. φυσιολογική σε κόβω απλά δεν είσαι σουπερ κορμάρα?..
    όπως στην πρώτη φωτό που ήσουν και μαμώ? αλλά από ότι κατάλαβα πείσμωσες εεεεε????

Senior Member
    ευχαριστω καλο μου!!!βαριομουν να σβηνω προσωπα και τετοια...δεν τα παω και καλα με αυτα !! μκεη ευχαριστω..δεν υπηρχε περιπτωση να το ηξερα απο μονη μου..

Senior Member
    να σου πω την αληθεια τωρα νοιωθω λιγο καλυτερα απο τοτε γιατι ειμαι 4,5 κιλά πιο κατω απ τη δευτερη φωτογραφία αλλα θυμαμαι οτι κ στην πρωτη φωτογραφία ενοιωθα χοντρη.τι να πεις γυναικες είμαστε!τωρα που τη βλεπω λεω μακαρι ας φτασω εστω 56!
    εννοεις αν πεισμωσα να αδυνατισω?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!σημερ α μετα απο καιρο εκανα ολο αταξιες αλλα απο αυριο συνεχίζω δυναμικααααααα!!!!!!!!!!

Senior Member
    sanelaki Μια χαρά ήσουνα και εσύ κορμάρα?..
    και είμαι σίγουρη ότι θα τα ξανακαταφέρεις??

Senior Member
    Κοριτσια σουπερ οι φωτος σας.Ειστε κουκλες!

Senior Member
    αχ εισαι πολύ γλυκεια!σε ευχαριστώ!!!

Senior Member
    semie μου πραγματικα καλα σου λεει και η ΜΚΕΗ.Κανονικη μου φαινεσαι.Λιγα περιτα κιλακια που εχεις λογικα θα φαινονται με το μαγιο, γιατι με τα ρουχα εισαι κανονικη δε το συζηταμε.

Senior Member
    ευχαριστω πολυ γλυκουλινια μου....ολες κουκλιτσες ειμαστε....

Senior Member
    καλα μη το λεσ στη συγκεκριμενη φωτογραφία ρουφιεμαι!χαχαχααχαχαχαχα� �χαχ

Senior Member
    Πω πω τι μου λες τωρα.Σημερα στο τραινο που ημουνα σκεφτομουν οτι αμα χασω κιλα θα παψω να ρουφαω την κοιλια μου η να βαζω την τσαντα μου μπροστα στην κοιλιa μου.:P

Senior Member
    καλα κ εγω το κανω αυτο όντως!αλλα το πιο ασχημο ειναι τα μαγουλακια που εχω κανει κ με εκνευρίζουν!

Senior Member
    κουκλιτσες εισαστε....

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

μπα διαιτολογος + γυμναστης μου ειπαν οτι απο τιςλιποαποθηκες χανεις στο τελος, αφου κ χασεις το πλεονασμα λιπους απο ολα τα αλλα σημεια...ειναι η αποθηκη του οργανισμυο για ενεργεια κ την κραταει μεχρι τελους...αστα να παν...
    η ο διαιτολογος και ο γυμναστης σου ειναι ασχετοι η εσυ δεν καταλαβες καλα.
    το λιπος αγαπητη μου χανεται ισομερως απο ολο το σωμα.-
    οπως δεν υπαρχει χανω μονο απο την κοιλια ετσι δεν υπαρχει και χανω απο παντου εκτος των λιποαποθηκων.
    τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν;
    απλως οι λιποαποθηκες μας εχουν το περισσοτερο λιπος απο οπουδηποτε αλλου οποτε ενω καιγεται λιπος και απο εκει ειναι οι τελευταιες που εδειαζουν εντελως.λογικο.
    αν εχεις δυο τσαντες μηλα,η μια με ενα κιλο μηλα και η αλλη με 2 κιλα μηλα και τρως καθε μερα ενα απο καθε μια τσαντα
    πρωτα θα αδειασει αυτη με με το ενα κιλο και μετα η δευτερη ετσι δεν ειναι;
    ε αυτο ακριβως συμβαινει με τις λιποαποθηκες.

σε ο,τι αφορα τις κρεμες τωρα...οι κρεμες δεν κανουν διαφορα απο την αποψη οτι δεν υπαρχει λογος να χαλας τα λεφτα σου σε θαυματαουργες σουπερ ακριβες για να γινεις κορμαρα.δεν προκειται να σε κανουν οι κρεμες κορμαρα που να χτυπιεσαι.
    καθε φορα που κανεις μπανιο ομως πρεπει να ενυδατωνεις την επιδερμιδα σου κι αυτο κανει οντως δαφορα χανοντας κιλα συγκριτικα με το να μην το εκανες.
    ακομη και οι ανθρωποι με φυσιολογικο βαρος ειναι καλο να ενυδατωνουν την επιδερμιδα τους,ειναι μια προληψη εναντι στα γηρατεια μας.συν του οτι η επιδερμιδα ειναι πιο ελκυστικη οταν ειναι σωστα ενυδατωμενη.
    η dove firming η απλη οχι εκεινη των 10 ευρω,ειναι υπεροχη κρεμα,απορροφαται ευκολα,κανει το δερμα ιδιαιτερα απαλο και σου αφηνει μια πολυ διακριτικη υπεροχη μυρωδια.
    μια επισης καλη ειναι η mama της fissan.πολυ ωραια μυρωδια, απορροφαται πολυ καλα και μαλιστα αυτη ενυδατωνει για πολυ περισσοτερη ωρα.

Page 15 of 59 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast