φωτογραφιες - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 59 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 875
    Senior Member
    Παντως θα βγαλω κι εγω καμια ολοσωμη.Εχω τωρα μια παλια με μαγιο αλλα εκει ημουν 7-8 κιλα κατω.

Senior Member
    εχεις βαλει φωτο κονστανς μου??? δεν την ειδα!

Senior Member
    καλα οντως εσεις μου ανεβαζετε κ μενα την ψυχολογια οταν πεφτω..ασε γιατι σημερα νοιωθω χαλια.πηγε ο φιλος μου για μπανιο κ εγω δεν πηγα μαζι του κ τωρα δε του μιλαω..χαλια..

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    εχεις βαλει φωτο κονστανς μου??? δεν την ειδα!
    Oχι δεν εχω βαλει εδω γιατι ειναι παλιες.Πρεπει τωρα να βγαλω καμια γιατι δεν εχω αντιπροσωπευτικη για να καταλαβετε.

Senior Member
    Originally posted by semie
    καλα οντως εσεις μου ανεβαζετε κ μενα την ψυχολογια οταν πεφτω..ασε γιατι σημερα νοιωθω χαλια.πηγε ο φιλος μου για μπανιο κ εγω δεν πηγα μαζι του κ τωρα δε του μιλαω..χαλια..
    Kι εγω τα ιδια εκανα.Δυο φορες χθες και την περασμενη βδομαδα μου ειπαν φιλοι μου να παμε κι εγω το απεφυγα βρισκοντας παλι ψευτικες δικιολογιες.Δεν ξερω βασικα επειδη μου την εχει δοσει η συμπεριφορα μου (:P) νομιζω οτι θα αρχισω να πηγαινω και να πολεμήσω το κομπλεξ μου.Δεν παει αλλο.

Senior Member
    ενταξει εγω δεν εχω σκοπο να παω με τον φιλο μου πριν να γινω 58 κιλα οπου νομιζω βλεπομαι..κ αυτος αντι να παμε για καφε πχ δεν ηθελε με τπτ να αλλαξει το μπανιο του κ σκεψου οτι παει σχεδον μερα παρα μερα.σορρυ που βγηκα εκτος θεματος..

Senior Member
    εγώ αν δεν είναι κι αλλοι μαζί θα πήγαινα πάντως. Αλλά το σωστό ελιναι να πάς όποιοι κι αν είναι μαζί,όπως κι αν εισαι! Το τριπάκι είναι στο μυαλό μας,δεν ασχολούνται όλοι με το σώμα μας!

Senior Member
    Ασε με μωρε ακομα δεν μπηκε ο Μαιος μπανιο και μπανιο ολοι.Ουααααααααα!:P Cat δικιο εχεις...

Senior Member
    το θεμα ειναι να νοιωθω καλά κ δεν νοιωθω οποτε γιατι να παω κ να σκεφτομαι συνεχεια διάφορα ή να νοιωθω ασχημα.ασε που πιο πολύ με πειραξε που δεν αλλαξε το μπανιο του για να κανουμε κατι μαζι ενω ξερει οτι μονο 2 μερες μπορω να παω για καφε η βολτα το πρωι.ενω αυτος εχει κανει ηδη 30 μπανια.

Senior Member
    οταν θα πας 72 να μη χασεις αλλα! εισαι μια χαρα. ουτε κοιλια εχεις ουτε τιποτα, φτου φτου

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    οταν θα πας 72 να μη χασεις αλλα! εισαι μια χαρα. ουτε κοιλια εχεις ουτε τιποτα, φτου φτου
    Πρεπει να φτασω 64 κιλα κανονικα.Οι ειδικοι εχουν μιλισει.Και σαυτα τα κιλα που ειμαι στη φωτο δε νιωθω ανετα.Μπορει το BMI μου να ειναι κανονικο αλλα δε μπορω να φορεσω αυτα που θελω.Παντως να εισαι καλα bad μου. Θα το θεωρησω ομως μεγαλη επιτυχια αμα πεσω σε φυσιολογικο bmi (δηλαδη 73 κιλα που λεω και στο στοχο μου απο κατω.

Senior Member
    συμφωνω με την bad μια χαρα εισαι στη φωτο!τπτ δε περισσευει!χιχι

Senior Member
    Cat μου εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να χάσεις από το σώμα σου.. βέβαια όπως νοιώθει ο καθένας πιο άνετα, αλλά και ωραία χέρια είδα και ωραία μεσούλα και ωραία πόδια!!
    Αν είχες συνηθίσει να είσαι skinny είναι λογικό από τη πλευρά σου, αλλά και τώρα είσαι τέλεια.
    Constance δεν είδα ολόσωμη στο fb αλλά μόνο προσωπάκι που φυσικά είσαι θεά, αλλά αν τώρα είσαι μόνο 5-6 κιλάκια παραπάνω από αυτή τη foto είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις πολύ διαφορά μιας και είσαι ψηλή.
    Βρε σεις όλες σας είστε κανονικές και θέλετε να γίνετε αδύνατες;; Καμιά χοντρούλα να μου κάνει παρέα δεν υπάρχει; Μοναδική είμαι;!!

Senior Member
    Originally posted by semie
    συμφωνω με την bad μια χαρα εισαι στη φωτο!τπτ δε περισσευει!χιχι
    Ευχαριστω κοριτσια.Το ξαναλεω μονο εσεις μου φτιαχνετε τη διαθεση. To 7 σαν πρωτο ψηφιο με χαλαει πολυ ομως.Anyway μικρους στοχους και βλεπουμε που θα φτασουμε τελικα.

Senior Member
    Constance να γίνεις όπως νιώθεις άνετα αλλα προς θεου μην φτάσεις σε επίπεδο σκελετού! δε νομίζω πάντως πως απέχεις πολύ από αυτό που βλεπω στη φωτο!

Page 21 of 59 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast