φωτογραφιες - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 59 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 875
    Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Καλύτερα μήλο και αχλάδι, παρά αγγούρι σαν εμένα...

Εγώ παιδιά έχω πάει τα χειρότερα του πατέρα μου. Αδύνατα άκρα, αλλά που και ένα κιλό να πάρεις το βάζεις στο εσωτερικό του μπουτιού και καθόλου μέση!

Γενικά όμως τα βάζω με τη μάνα μου. Χάθηκαν τόσοι κουμπάροι, ο γαλατάς, ο χασάπης, που τον βρήκε αυτό τον άντρα;;;;;
    χαχαχαχα ξεσηκωσαμε ολο το μαναβικο! αγγουρι εσυ, ανανα θελω εγω

litsaki μια χαρα τα 75 κιλα!

Senior Member
    Εγώ μάλλον για καρπούζι με κόβω...παίρνω παντού!!

Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    μεχρι τα 65-66 ειχα το σωμα της μανας μου,μπουτακια και στηθος αλλα επιπεδη κοιλια,στητο κολο και ναι ειχα λεπτα μπρατσα.τωρα που ειμαι συν 10 κιλα ειναι χοντρα ολα.χαχαχα,ειναι κοιλαρα,μπουταρες μπρατσαρες ολα ρε -αρες;
    τωρα να μη πω τι θα εβαζε ο αντρας μου μπροστα στο αρες...
    (καλο νοημα κακια λεξη) πιπερι!

Senior Member
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa.καλοοοοοοο!!!λολ

Senior Member
    κοριτσια εμενα μου αρεσετε παρα πολυ.
    Κονστανς εγω εκει θα σταματουσα, βεβαια οκ οι γιατορι ξερουν.
    Αρα εχω ελπιδες στα 73 που θελω να σταματησω να ειμαι καλη.
    Βεβαια καμμια σχεση, θα πρεπει να πλακωθω στο γυμνααστηριο για να δεσει το σωμα μου.
    Κι αν μαρεσει κατι πιο πολυ στα σωματα σας απο αλλα σημεια σας ειναι οτι εχετε δεμενα σωματα.

α κ κατι ασχετο,
    μου λεει χθες οδικος μου ενω κοιτουσα μια κρεμα που ειχα παρει για κυτταριτιδα
    "μα δεν εχεις κυτταριτιδα"
    εκει τον κοιταξα απορημενη,
    θυμηθηκα τι ελεγε σενα περιοδικο να μη λεμε διαρκως τι εχουμε κ τι δεν εχουμε γιατι οι ανδρες δε τα βλεπουν, το βουλωσα, κ δεν ειπα τιποτε! χαχαχαχα
    μετα με τσιμπησε κ λεει να εχεις πολυ λιγη.
    εντωμεταξυ το μπουτι μου ειναι κανονικα στολισμενο με κυτταριτιδα κ βαθουλωμα!
    αυτα για να δειτε τι σκεφτονται καποιοι ανδρες,
    κ πιστευω τελικα ισως να μη πρεπει ναλλαξουμε σωματα αλλα...ανδρες!

Senior Member
    γιατορι = γιατροι
    κατι τετοια κινεζικα θα τα γραφω απτην κουραση

Originally posted by Βάσω26
    Εγώ μάλλον για καρπούζι με κόβω...παίρνω παντού!!
    πω αντε να καλοκαιριασει να τρωμε καρπουζακιααααααααααααααα αα
    αμα εισαι κ χυμωδης σαν καρπουζι εισαι τελεια!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    κοριτσια εμενα μου αρεσετε παρα πολυ.
    Κονστανς εγω εκει θα σταματουσα, βεβαια οκ οι γιατορι ξερουν.
    Αρα εχω ελπιδες στα 73 που θελω να σταματησω να ειμαι καλη.
    Βεβαια καμμια σχεση, θα πρεπει να πλακωθω στο γυμνααστηριο για να δεσει το σωμα μου.
    Κι αν μαρεσει κατι πιο πολυ στα σωματα σας απο αλλα σημεια σας ειναι οτι εχετε δεμενα σωματα.

α κ κατι ασχετο,
    μου λεει χθες οδικος μου ενω κοιτουσα μια κρεμα που ειχα παρει για κυτταριτιδα
    "μα δεν εχεις κυτταριτιδα"
    εκει τον κοιταξα απορημενη,
    θυμηθηκα τι ελεγε σενα περιοδικο να μη λεμε διαρκως τι εχουμε κ τι δεν εχουμε γιατι οι ανδρες δε τα βλεπουν, το βουλωσα, κ δεν ειπα τιποτε! χαχαχαχα
    μετα με τσιμπησε κ λεει να εχεις πολυ λιγη.
    εντωμεταξυ το μπουτι μου ειναι κανονικα στολισμενο με κυτταριτιδα κ βαθουλωμα!
    αυτα για να δειτε τι σκεφτονται καποιοι ανδρες,
    κ πιστευω τελικα ισως να μη πρεπει ναλλαξουμε σωματα αλλα...ανδρες!
    Δεμενο σωμα δεν εχω με την καμια.Εχω και χαλαρωση, εχω και κυτταριτιδα, και ραγαδες.Θελω σιγουρα να κανω ενταντικη γυμναστικη για να σφιξω.Θελω το καλυτερο που μπορω να κανω για μενα (τα 64 κιλα αλλα ωραια 64 γυμνασμενα).Γιατι τοσο ημουν πριν παρω τις ανηφορες.Ειναι θεμα ιδανικου βαρους.Σιγουρα στα 72 δεν ειμαι υπερβαρη, αλλα υπαρχει και καλυτερο απο αυτο.Αχ αυτο που λες για την κυτταριτιδα.Οι αντρες δεν ξερουνε συνηθως και τι ειναι.Ο δικος μου ειμαι σιγουρη οτι δεν καταλαβαινει τι ακριβως ειναι αλλα δε μπαινω στον κοπο να του το εξηγησω.:P Eνα θα πω μονο...εχω κυτταριτιδα μεχρι και στη γαμπα.(λογικο ειναι ετσι οπως ειναι σα μπουτι.:P) Να σκεφτειτε εχω χασει κιλα ωστε το ενα παντελονι απο τα 3 που μου κανουν να ειναι αρκετα φαρδυ στην περιφερεια, και στη γαμπα στουμπωνει καθε φορα χοροπιδώντας το βαζω.:P

Senior Member
    κοριτσια μην αγχωνεστε η χαλαρωση η κυτταριτιδα και οι ραγαδες δεν εχουν καμια σχεση με τα πολλα κιλα.εχουν και οι κοκαλιαρες,η αδρερφη μ ειναι 48 και εχει και απο τα 3.

Senior Member
    Iσχυει λιτσακι αυτο που λες.Καλα ειδικα οι ραγαδες απο οσο εχω ψαξει δε φευγουν κιολας.Αμα εκανες, εκανες.Η κυτταριτιδα σιγουρα μπορει να βελτιωθει αμα τρωει κανεις υγιηνα, αλλα η χαλαρωση φτιαχνει με γυμναστικη στανταρ.Θελω να αποκτησω εναν υγιηνο τροπο ζωης (που τον ειχα παλια και ξεφυγα) αλλα θα το κανω σιγα σιγα, γιατι για χρονια ειχα εκτροχιαστει.

Senior Member
    ναι οντως,
    απλα ολα αυτα + τα πολλα κιλα = ενα χαλι

ρε συ λιτσακι ολο μου διαφευγει, συγνωμη δεν εχω καθολου καλη μνημη, ποσα κιλα εισαι κ τη διαιτα κανεις αν κανεις?
    σορυ σεχω κουρασει να ρωταω αλλα μου εισαι συμπαθης κ τσαντιζομαι που δε θυμαμαι!

Senior Member
    76 ειμαι τωρα και εχω συμπληρωσει απωλειο 2 κιλων μεσα σε 6 μερες διατροφης
    κανω διατροφη που μου δινε παλια διαιτολογος οταν ειχα παει σε ινστιτουτο 4 μηνες και ειχα χασει και με μηχανηματα 14 κιλα τα οποια ξαναεβαλα στον επομενο χρονο αυτα και αλλα πολλα,χαχα

Junior Member
    Κika εχεις απιστευτο σωμα και πολυ ωραιες καμπυλες! Ας εφτανα εγω στα κιλα τα δικα σου και να ειμαι οπως εσυ και δεν θα ξαναεκανα διαιτα ποτε ομως.
    Constance η φωτο που εχεις βαλει ειναι απιστευτη. δεν ξερω τι βλεπεις εσυ οταν την κοιτας εγω παντως βλεπω μια πολυ ωραια γυναικα. Επισης αυτο που λες με τις φωτο δεν παιζει και ειδικοτερα αν ειναι κακης ποιοτητας. Τα μοντελα οταν βγαζουν φωτο με μπικινι χρειαζεται πολυ ρετουσαρισμα για να ειναι καλο το αποτελεσμα και εσυ πιστεψε με και στα 72 κιλα εισαι κορμαρα.

Senior Member
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΛΩΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩΩΩ ΑΔΥΝΑΤΗΗΗΗΗΗ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ¨

Senior Member
    Litsaki μου καλο, μια απο τα ιδια.Ειχα παει κι εγω σε ινστιτουτο ενα καλοκαιρι ολοκληρο με ειχαν λιωσει στη γυμναστικη και τη διαιτα εχασα 10 κιλα (μονο απο αυτα ειμαι σιγουρη οτι τα μηχανηματα ειναι αχρηστα) και φυσικα τα ξαναπηρα γιατι ηταν αρκετα εξαντλητικο ολο αυτο.

Senior Member
    Originally posted by Renaa
    Κika εχεις απιστευτο σωμα και πολυ ωραιες καμπυλες! Ας εφτανα εγω στα κιλα τα δικα σου και να ειμαι οπως εσυ και δεν θα ξαναεκανα διαιτα ποτε ομως.
    Constance η φωτο που εχεις βαλει ειναι απιστευτη. δεν ξερω τι βλεπεις εσυ οταν την κοιτας εγω παντως βλεπω μια πολυ ωραια γυναικα. Επισης αυτο που λες με τις φωτο δεν παιζει και ειδικοτερα αν ειναι κακης ποιοτητας. Τα μοντελα οταν βγαζουν φωτο με μπικινι χρειαζεται πολυ ρετουσαρισμα για να ειναι καλο το αποτελεσμα και εσυ πιστεψε με και στα 72 κιλα εισαι κορμαρα.
    Σε ευχαριστω πολυ Rena μου κι εσενα και ολες.Μακαρι να ηταν ολοι οι ανθρωποι ετσι κακοπροαιρετοι οπως εσεις αλλα δυστυχως....Τεσπα.Αμα φτασω 73 θα κανω το πρωτο παρτυ το εχω δηλωσει.5 κιλακια ακομηηηη!

Page 33 of 59 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast