ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Καλησπερα σε ολους ,ειμαι ο ζαχος η fatboy( για προφανεις λογους διαλεξα το συγκεκριμενο nickname) για πρωτη φορα γραφω στο συγκεκριμενο forum αφου μολις το βρηκα κανοντας μια ερευνα για το γαστρικο by pass. μεθαυριο εχω το πρωτο ραντεβου στο νοσοκομειο του ριου και δεν σας κρυβω οτι ηδη το αγχος εχει αρχισει να μου<< κοβει >>τα ποδια,εχω ακουσει ομως τα καλητερα λογια για τον κ.καλφαρεντζου και την ομαδα του και ειμαι αποφασισμενος να προχωρησω μεχρι τελους ,εχοντας πλεον βαρεθει τα <<πειραγματα>>και <<υποδειξης>καθε βλ......α

Senior Member
    γεια σου και καλή επιτυχία στην προσπαθειά σου!!!!!!καλως σε βρήκαμε!

Senior Member
    Καλώς ήρθες κοντά μας Ζάχο, σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε ότι προσπαθήσεις!

Νομίζω οτι θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις για το το πρόβλημα σου στο σχετικό τόπικ εδώ :

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1274

Ρίξε μια ματιά , είναι πολλά παιδιά εκεί που μπορούν να σου εξηγήσουν πολλά πράγματα σχετικά
    με το δικό σου θέμα.

πολλά φιλιά και καλή επιτυχία

Senior Member
    Καλωσόρισες Ζάχο!
    Όσο fatboy και αν νομίζεις πως είσαι, το θέμα σου θα διορθωθεί με τη σωστή για σένα επέμβαση. Πολλοί και πολλές το αντιμετώπισαν. Σου εύχομαι να το ζήσεις όσο πιο όμορφα γίνεται (βλέπε Ιθάκη) και του χρόνου να ανοίξεις ξανά αυτό το τόπικ και να πεις fat? Ποιός fat? Και στείλε τους ανόητους βόλτα!
    Τα παιδιά που έκαναν αυτή την επέμβαση θα σου μιλήσουν για την εμπειρία τους, ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει. Όλα θα πάνε καλά. Καλή σου επιτυχία!

Καλωσόρισες στην παρεουλα μας!!! Σιγουρα εδω θα βρεις πολλες πληροφοριες, κι εγω καινουργια ειμαι στο φορουμ αλλα εχω εντυπωσιαστει με τη στηριξη που παρεχουν τα μελη και το γενικοτερο "δεσιμο". Καλη επιτυχια !!! Θα τα καταφερεις!

Senior Member
    καλησπερα Ζαχο....
    κανε οτι ειναι καλυτερο για σενα..μια φιλη μου εκανε γαστρικο μπαι πας κι αυτη και εχασε 70 κιλα.και τωρα την προσεχουν γιατι δε πρεπει να χασει αλλα...
    το φανταζεσαι αυτο για τον εαυτο σου???
    καλο κουραγιο...
    εγω εχω 14 κιλα να χασω και εχω φρικαρει...
    υπομονη θελει τελικα!

Junior Member
    ευχαριστω για την υποστηριξη ,καλο κουραγιο σε ολους μας