Τζουλια και ραγαδες,απολαυστε... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 175
    Senior Member
    Originally posted by Constance
    Ναι η αληθεια ειναι οτι ας ημουν εγω σα την Σερλιζ η την Μπελουτσι, κι ας με βαζατε στο τοπικ.:P
    xaxxaxa κι εμένα, ας με βάζατε ρε κορίτσια, μόνο να ήμουν τόσο ....χάλια όσο αυτές!!!

Senior Member
    pennou

Πάντως η Ρϊτσι μου αρέσει και μένα να πω την αλήθεια. Μοντέρνα φατσούλα και μου αρέσει το πετίτ καλούπι. Επειδή ποτέ δεν θα μπορεσω να το αποκτήσω προφανώς

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    pennou

Πάντως η Ρϊτσι μου αρέσει και μένα να πω την αλήθεια. Μοντέρνα φατσούλα και μου αρέσει το πετίτ καλούπι. Επειδή ποτέ δεν θα μπορεσω να το αποκτήσω προφανώς

εγω εχω αυτο το σκελετο αλλα πρεπει να φυγει ολο το λιπος για να φανει.....χιχιχι :ρ....αν δεν το παρουμε και λιγο στην πλακα αλλοιμονο μας

Senior Member
    Αν έχεις αυτό το καλούπι αφενώς σε ζηλεύω αφετέρου συστήνω χορό και γιόγκα. Θα με θυμηθείς.

Senior Member
    Παιδια εγω και σα τη Τζενιφερ Λοπεζ(που κατι φιλες μου τη λενε χοντροκ*λα) να γινω δε με χαλα καθολου μπορω να πω.:P

Senior Member
    Τι είπeς καλό μου παιδί? χαχα χα δε σε χαλάει η Τζένιφερ? να σου πω ούτε εμένα!!! :P

Senior Member
    Αν έχεις αυτό το καλούπι αφενώς σε ζηλεύω αφετέρου συστήνω χορό και γιόγκα. Θα με θυμηθείς.

για την ωρα κανω kickboxing....μπας και χαθουν γρηγορα τα κιλα....μολις χασω λιγα θα το εφαρμοσω αυτο που λες μιας και ειναι ο τομεας σου...ευχαριστωωωω

Senior Member
    Α ωραία συζήτηση αυτη. Εγώ θα ήθελα το σώμα Ζιζέλ. Ε αφού όνειρα κάνουμε είπα να το χοντρύνω

Senior Member
    Ζιζελ.Αλλο μπαζο.Ρε Danai τι πας και διαλεγεις παλι, βαλε γιαλια.:P

Senior Member
    Originally posted by changes
    Το σώμα της είναι ψιλόλιγνο με απίστευτα πόδια και γυμνασμένο.
    Δεν παίζει δλδ να δεις κάπου αυτή τη γυναίκα και να μη μείνεις άφωνος.

Εσυ έχεις μπερδέψει μάλλον τα πράγματα. Στη σημερινή εποχή αυτό θεωρείται όμορφο.
    Το 50 θεωρούνταν η Σοφία Λόρεν και το 2000 πχ. η καμπυλωτή και γεματούλα Αφροδίτη της Μήλου.

Καλά για τη Μπελούτσι που έχει αυτό το σώμα μετά από μια γέννα στα 45 της δεν το συζητώ. Είναι απλά θεά!

Γενικά όμως δεν μου αρέσει να λεω κακίες για ωραίες γυναίκες. Το θεωρώ μικρόψυχο.
    ρε συ δεν εχεις καταλαβει το χριστο σου απο αυτο που λεω.
    και γενικως εισαι ατοπη.ακου κορμαρα το αβυζο κουτι ελεος.εν τω μεταξυ το γυμνασμενη που το βλεπεις.μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει γυμνασμενη και σφριγηλη γυναικα.
    γενικως εδω μεσα εχετε ενα θεμα επικοινωνιας.δε βλεπετε περα απο τη μυτη σας πολλες.

βαριεμαι να εξηγω τα αυτονοητα καθε φορα.κατανταει τραγικο.ααααντε γεια
    changes δεν χρειάζεται να εισαι τοσο επιθετικη.εμενα πχ μ αρεσει η Βeyonce που εχει καμπυλες αλλα δε θα κατσω να ασχοληθω με το αν εχει κυτταρίτιδα η οχι.Μ αρεσει αυτο που βλέπω και αυτο που βγαζει σαν γυναικα κ τελος. Σ αλλες μπορει να αρεσουν οι κοκαλιαρες η οι κοπελες που δεν εχουν στηθος. Ο καθενας μας εδω λεει την αποψή του αναλογα με τα γουστα του,δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε ολοι ουτε να ΚΡΙΝΟΥΜΕ την αποψη του αλλου.

κ στην τελικη το οτι λεμε οτι η Μπελουτσι ειναι 45 χρονων και ειναι μια χαρα με τετοιο σωμα δεν λεμε οτι ειναι η μοναδικη.Για μενα καθε γυναικα ειναι ξεχωριστη και ολες εχουμε ατελειες.Δλδ θα κατσω να δω τα γονατα της Μπελουτσι,ας ειμαι κ εγω ετσι στα 45 κ δε πειραζει ας μην φοραω σορτς. Κ εμενα η Θερον μ αρεσει κ ας μην εχει στηθος,αποψη μου.

Senior Member
    Ε κι εσύ το παραχόντρυνες! Ζιζέλ !! αυτή κι αν είναι παίδαρος!

Senior Member
    Semie πωπω καλα που μου το θυμισες.Λοιπον αλλαζω την επιλογη μου και ψηφιζω να γινω Beyonce.:P

Senior Member
    Pennou

Και το κικ μπόξινγκ φοβερό. Μπράβο βρε θηρίο!

Constance

το χόντρυνα πολύ ε; Δεν κοιτάς τα χάλια σου πες, θες και Ζιζέλ

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Ε κι εσύ το παραχόντρυνες! Ζιζέλ !! αυτή κι αν είναι παίδαρος!

την μια βδομαδα ηταν εγκυος με μια κοιλια τουρλα και την αλλη ηταν λες και δεν εμεινε ποτε εγκυος.....τι σου κανουν τα λεφτα ομως ε???

Senior Member
    αφου "μοιραζουμε" διάσημες να γινω σαν τη Shakira κοριτσια???χιχιχιχι

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast