Τζουλια και ραγαδες,απολαυστε... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 175 of 175
    Senior Member
    Δεν ειναι καλα καλε ο κοσμος.Γιατι το κανανε αυτο ελεος.:-S

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    pennou

να σας πω τι έπαθα με το φμπ
    Ανοίγω το λογαριασμό μου εμαιλ κανονικά και ξαφνικά αρχίζω και δέχομαι προσκλήσεις από φίλους για να με κανουν αντ στο φμπ. Δλδ μου ανοίξαν λογαριασμό από μόνοι τους!
    Γενικά είμαι ήρεμος ανθρωπος αλλά αυτό με τσάτισε πολύ. Του ξεχ... λοιπόν και μου τον κλείσανε. Και από τότε δεν θέλω να το κάνω, μου έκατσε στραβά.

χμμ καλα τοτε δαναη μου...

Senior Member
    Παιδιά ειλικρινά δεν είμαι παράξενη, αλλά κάτι τέτοια μαρκετίστικα που με το ζόρι σε βάζουν να γραφτείς καπου κλπ με εκνευρίζουν.

Τέσπα, σήμερα έκανα το τρέξιμο μου και μετά πήγα γιόγκα και τώρα έφαγα μια σαλατάρα. Τι ωραία που έφτιαξε ο καιρός και έρχεται το καλοκαίρι. Την άλλη βδομάδα λέω να αρχίσω θάλασσα.

Senior Member
    Παιδιά ειλικρινά δεν είμαι παράξενη, αλλά κάτι τέτοια μαρκετίστικα που με το ζόρι σε βάζουν να γραφτείς καπου κλπ με εκνευρίζουν.

Τέσπα, σήμερα έκανα το τρέξιμο μου και μετά πήγα γιόγκα και τώρα έφαγα μια σαλατάρα. Τι ωραία που έφτιαξε ο καιρός και έρχεται το καλοκαίρι. Την άλλη βδομάδα λέω να αρχίσω θάλασσα.

δεν ειπα οτι εισαι παραξενη....απλα δεν πολυκαταλαβα γι αυτο...
    οντως εφτιαξε ο καιρος...αλλα για θαλασσα απο τωρα το σκεφτομαι νωρις μου φαινεται

Senior Member
    Όχι βρε Πεννούλα, δεν το είπα για σένα. Οι φίλοι μου συνήθως με βρίζουν που δεν κάνω λογαριασμό

Έχω μια φίλη που δε σταματάει ποτέ τα μπάνια και της έχει κάνει πολύ καλό. Δεν αρρωσταίνει ποτέ. Η Κέρκυρα βέβαια έχει κρύα νερά, είναι αλήθεια. Θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις. Και λίγο χρώμα να πάρω καλό θα είναι. Σαν κουραμπιές είμαι

Senior Member
    Όχι βρε Πεννούλα, δεν το είπα για σένα. Οι φίλοι μου συνήθως με βρίζουν που δεν κάνω λογαριασμό

Έχω μια φίλη που δε σταματάει ποτέ τα μπάνια και της έχει κάνει πολύ καλό. Δεν αρρωσταίνει ποτέ. Η Κέρκυρα βέβαια έχει κρύα νερά, είναι αλήθεια. Θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις. Και λίγο χρώμα να πάρω καλό θα είναι. Σαν κουραμπιές είμαι

χαχα και γω το ιδιο πολυ ασπρη ρε παιδι μου...οντως και το καλοκαιρι παλι κρυα ειναι....για κανε δοκιμη και πες μας....

Senior Member
    Τα χειμερινα μπανια εχω ακουσει οτι ειναι οτι καλυτερο.Αλλα τωρα που ανοιγει κι ο καιρος οποιος εχει τη δυνατοτητα λεει να πηγαινει για μπανακι.Εγω αμα χασω 10 κιλα θα το τολμησω τοτε.χεχε.

Senior Member
    Το καλό με τις παραλίες τώρα είναι ότι δεν έχουν κόσμο.
    Να είχα και ένα αυτοκίνητο να πηγαίνω. Βαρέθηκα τα λεωφορεία.

Junior Member
    hi

url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url]

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112