Νέο ξεκίνημα... - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 57 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast
Results 781 to 795 of 843
    Senior Member
    μιας και δε βλεπω να μου καθεται κατι αλλο ας μου κατσει τουλ.η συντηρηση..:lol:
    47,100 σταθερη!εκλεισε λοιπον ο 1ος μηνας συντηρησης και πολυ καλυτερα απο οτι ειχα προβλεψει!

Senior Member
    καλημερα σε ολους,εχω μερες να γραψω τελικα..

ειμαι χαλια μαυρα οχι λογο κιλων,προεκυψε ενα σοβαρο θεμα υγειας...εχω πεσει σε μαυρη καταθλιψη...

απο τοτε που εγινε αυτο η διαθεση μου εχει πεσει στα ταρταρα και δεν αφηνω κανεναν να βοηθησει,αλλωστε δεν το εχω πει και σε κανεναν περα απο τη μητερα μου γιατι ντρεπομαι υπερβολικα,δεν θελω να το λεω ουτε εγω στον εαυτο μου.εχω κλειστει στο σπιτι και βγαινω μονο αναγκαστικα για να παω στη δουλεια,εκανα και μερικα υπερφαγικα αλλα οκ,καμια σχεση με παλια,και εχω και το περιθωριο πιστευω...

σημερινο ζυγισμα 47,6....

δεν ξερω πως μου ηρθε και τα γραφω εδω αυτα,δεν πιστευω οτι το φορουμ με βοηθαει,ολοι στη κοσμαρα τους ειναι και εδω και εξω απο εδω,μαλλον για να τα βλεπω εγω...

πρεπει να ενισχυσω το ανοσοποιητικο μου,να κοψω το καπνισμα,να..να..να...

και δεν εχω τη διαθεση για να κανω τιποτα απο ολα αυτα.

βλεπω απο την μπαλκονοπορτα την ομορφη μερα και με πιανει μεγαλυτερη θλιψη...........

Και πολυ καλα εκανες που το μοιραστηκες μαζι μας, οπως γραφεις εχει ενημερωθει μονο η μητερα σου....
    Λογικο ειναι να αντιδρας ετσι, εχω βρεθει αρκετες φορες στη θεση σου, απο ενα δικο μου προβλημα, μα περισσοτερα απο το γιο μου που στα 4 του χρονια ειχε 9 χειρουργεια.
    Τις αντοχες του ανθρωπου δεν τις γνωριζει ουτε τις υπολογιζει κανενας, στο λεω απο πειρα...ουτε εγω περιμενα οτι θα αντεξω....
    Διαβασε ξανα το mood σου γιατι πολυ σωστα το εγραψες.....
    Καλη δυναμη απο εμενα....και αν μπορω να βοηθησω σε κατι.....ειμαι στη διαθεση σου

Senior Member
    Abs χθες εψαχνα το τοπικ σου και ειδα πως ειχες να γραψεις απο 28/3
    Ελπιζω να ειναι κατι περαστικο και οσο το δυνατον πιο ανωδυνο για σενα αν και τα λογια αυτη τη στιγμη δεν βοηθουν σε κατι..
    Καλη σου μερα.

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!ευχαριστω για την υποστηριξη, δυστηχως ειναι κατι που πλεον θα υπαρχει μαζι μου και πρεπει να το προσεχω διαρκως...η διαθεση μου ειναι λιγο καλυτερη αλλα παραμενει σκ@τα...

παραδοξως η διατροφη συνεχιζεται,η συντηρηση παει μια χαρα,κανω και πολυ περπατημα...δεν εχω ξεπερασει τα 47,6 ουτε με περιοδο..

θελω να γραφω ξανα στο φορουμ, δεν μου παραβγαινει ομως...θα δειξει...

σας φιλω ολες,να ειστε καλα!

Senior Member
    καλημερα!χθες παλι υπερφαγικο κοντα 4000 θερμιδες και φτασαμε τα 9 διατροφικα ξεσσαλωματα σε 1,5 μηνα...

48,100 το πρωι...(περιμενα και 50 βασικα)

τεσπα,ελπιζω απο σημερα σε μαζεμα γιατι ερχεται και το Πασχα και πεθαινω για το αρνι,μπορω να το φαω ΟΛΟ!!

ηδη εκανα 45'στεπ και αν δε βρεχει μετα θα βγω και για περπατημα!ο Θεος βοηθος........................

Senior Member
    ελπιζω να αισθανεσαι λιγο καλυτερα μη στεναχωριεσαι τοσο για τα κιλα -τα οποια ειναι πολυ καλα για το υψος σου και το ξερεις- και προσεξε την υγεια σου, ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο, τα κιλα χανονται με λιγη προσπαθεια και το ξερεις και αυτο η υγεια ομως αν χαθει αντε μετα να τη ξαναφερουμε πισω - μη νομιζεις πιο πολυ για να τα ακουσω και εγω τα λεω-

Senior Member
    ναι καλυτερα ειμαι ναταλια μου,σε ευχαριστω...οκ,για τα κιλα δεν ανησυχω,οταν με πιανουν κρισεις υπερφαγιας τοτε ομως ανησυχω..το θεμα της υγειας το εχω παγωσει στο μυαλο μου,δε θελω να το σκεφτομαι..αναγκαστικα πρεπει να το παρακολουθω,να τρωω υγειηνα,να εχω καλη ψυχολογια και να μην καπνιζω!

αυτα τα λιγα και απλα,εγω προς το παρον μονο το "τρωω υγειηνα" ακολουθω γιατι ουτε ψυχολογια εχω και καπνιζω και πολυ παναθεμα με,μη σου πω πιο πολυ τωρα απο αντιδραση...

και στα υπερφαγικα που ανεφερα πχ στις 4000 θερμ.οι 3000 ηταν με υγειηνα...γενικα αυτο το ξεσπασμα σαν το χθεσινο ειχε να γινει απο τον περασμενο Νοεμβριο..

τα υπερφαγικα τετοιου τυπου ειναι πλεον αγνωστα για μενα,αντε να φαω 2.000-2.500 στο τσακιρ κεφι...

χτες λιγο η βροχη,λιγο η μοναξια,το θολωμενο μου μυαλο δεν αντεξε...

τουλαχιστον προς το παρον ελπιζω σε μια καλυτερη μερα!:starhit:

Senior Member
    εγω δε καπνιζω εδω και ενα μηνα, αν πας στο skeftomai.gr εχει ενα βιβλιο που το κατεβαζεις δωρεαν εμενα με βοηθησε πολυ. γενικα προσπαθησε να μη μενεις πολυ ωρα μονη σου και διωχνε με καθε τροπο τις κακεσ σκεψεις, οταν βλεπεις οτι θα σκεφτεις κατι ασχημο σταματα ΑΜΕΣΩΣ. οι μαυρες σκεψεις τουλαχιστον σε εμενα οταν τις αφηνω, με κατακλυζουν γινονται θηρια και με καταλαμβανουν σκοτωσε τις οσο ειναι μικρες ακομα

Senior Member
    ναι το ξερω το σαιτ,και το βιβλιο εχω κατεβασει και το quit Counter αλλα δεν ειμαι σε φαση να το κοψω ρε γμτ...

εσυ πως πηρες αποφαση και το εκοψεςκαι ποσο χρονων εισαι εαν επιτρεπεται?

Senior Member
    εγω παιδια ειμαι μεσα στην τρελα...

καταρχην μου την εχει δωσει η βροχη εξω...

επισης εχω 2 τσιγαρα και μου τελειωνει το πακετο αλλα ξερω οτι θα βγω μεσα στη βροχη να αγορασω..

και πλεον μας τα εχουν κοψει ολα,τα λεφτα,το φαι,το σεξ,το τσιγαρο,αν ειναι να πεθανουμε απο τωρα να τελειωνουμε ρε κοριτσια...τι να πω πια...

Senior Member
    επεστρεψα- μαγειρευω ταυτοχρονα-, ειμαι 33 χρονων.
    τωρα για το καπνισμα, λοιπον και εγω ειχα θυμωσει και ελεγα μας τα εκοψαν ολα ρε γαμωτο και το ειχα αυξησει ΑΛΛΑ ενα βραδυ μετα απο πολυ τσιγαρο-ποτο και χμμ χορο σε κλαμπ ξυπνησα το πρωι και κοιταχτηκα στο καθρεπτη και τρομαξα!!!! η κοπελα που βγηκε χθες το βραδυ δεν υπηρχε πια, στη θεση της ηταν ενα πλασμα με πρισμενα ματια, κιτρινη οψη και βρωμερη αναπνοη. σιγουρα ολοι οι αντρες που με φλερταραν το προηγουμενο βραδυ, αν με εβλεπαν σε αυτα τα χαλια θα ετρεχαν χιλιομετρα μακρυα!!!
    την επομενη ημερα, πηγα φυσικα στη δουλεια μου, ειχα συνελθει απο το ξενυχτι και ολα καλα, στο δρομο συναντησα καποιους ναρκομανεις, μια κοπελα ηταν αναμεσα τους, ζαλισμενη και με ενα τσιγαρο στο χερι. την λυπηθηκα που ηταν σε αυτα τα χαλια και τη τραβολογουσαν ολοι αυτοι οι τυποι. και τοτε μου ηρθε μια φλασια, πως και εγω δε διαφερα και πολυ στην ουσια απο αυτη τη κοπελα. και εγω δυο νυχτες πριν ημουνα ¨"φτιαγμενη" απο το αλκοολ, σιγουρα θα παραπαταγα και με ενα τσιγαρο στο χερι. σκεφτηκα μαλιστα πως αν νομιζω πως διαφερω πολυ απο αυτη τη κοπελα κοροιδευω τον εαυτο μου.και επειδη τον εαυτο μας δεν μπορουμε να τον κοροιδεψουμε και επειδη φετος αποφασισα να αναλαβω τις ευθυνες μου και να παψω να ριχνω το φταιξιμο για τη κακη μου μοιρα στους αλλους ειπα πως εγω αποκλειεται ξανα να επιτρεψω στον εαυτο μου να αποτελεσει ξανα αυτη τη θλιβερη εικονα. δε ξερω πως θελω να ειμαι αλλα σιγουρα ξερω πως ΔΕΝ θελω να ειμαι. και ετσι απλα δεν ξανακαπνισα. αν καταφερω να ρεγουλαρω λιγο και το ποτο οταν βγαινω εξω θα ειμαι σουπερ:bouncy:

Senior Member
    δεν εχεις και αδικο,και εγω πολλες φορες εχω νιωσει αβολα και αντιαισθητικη καπνιζοντας...

φυσικα βεβαια βγηκα τελικα να παρω τσιγαρα...τεσπα,μια ψυχη που ειναι να βγει...(τωρα μιλαει η καταθλιψη)

δε βαριεσαι...

Senior Member
    ενας συναδελφος παντως εκανε βελονισμο και το εκοψε... 1 φορα πηγε,120 ευρω και απλα δεν ξανακαπνισε.αλλα ηθελε να το κοψει...

Senior Member
    παιδια το παν ειναι να το θελεις...

εγω περυσι το εκοψα γυρω στον 1 μηνα και κατι και ειχα γινει αλλος ανθρωπος,βεβαια το ξαναρχισα...

παντως εαν το εκοβα στανταρ θα επαιρνα 10κιλα+....:no::no:

Page 53 of 57 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast