Νέο ξεκίνημα... - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 57 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast
Results 796 to 810 of 843
    Senior Member
    μπα δεν ισχυει αυτο με τα κιλα, εγω εχασα 1 κιλο αυτον το μηνα, αλλα αν δεν εισαι ετοιμη μη το κοψεις ακομα, γενικα μη ζοριζεις πολυ τον εαυτο σου, οταν ερθει η ωρα του θα το κοψεις σιγουρα, απλα δεν εχει ερθει ακομα:wink2:

Senior Member
    α,μια χαρα τα πας!μπραβο!

ναι στη φαση αυτη αμα κοψω και το καπνισμα βλεπω να μου στριβει εντελως..:dork:

Senior Member
    σημερινο μενου που ελπιζω να εχει τελος εδω!

~ΤΟΣΤ:2 Φ.Μ.ΨΩΜΙ,1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ,2 Φ.ΧΟΙΡ.ΟΜΟΠΛ,1 Φ.ΤΥΡΙ DIROLO 14% 235
    ~ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛ.ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝΟ+100 ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ ΕΝ ΛΕΥΚΩ 650
    ~2 ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ+1 Φ.Μ.ΨΩΜΙ 260
    ~5 ΠΟΛΥΣΠ ΡΥΖΟΓΚ+2 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+4 ΚΓΛ ΜΕΛΙ 310
    ~1,5 Π.ΓΑΛΑ 1%(154),42 ΓΡ 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ TRESOR(188)+ 1ΦΑΚΕΛΑΚΙ CHEETOS 28 ΓΡ(119) 460

1915..
    παλι πανω απο τις θερμιδες της συντηρησης...και ο καιρος μαμηθηκε,τωρα που σταματησε η βροχη βαριεμαι να βγω για περπατημα...
    :no:

Senior Member
    καλησπερα σε ολους...σοδομα και γομορα εδω μεσα για ακομη μια φορα!!!!και ελειψα μονο 2-3 μερες...τωρα θα μπω να τα δω αναλυτικα..

στο μεταξυ μπηκα παλι σε διατροφη και σημερα με ελεγε 47,8!αντε να δουμε γιατι πλησιαζει το αρνι απειλητικα!!!:spin::spin:

αυριο μετα τη δουλεια ή μεθαυριο πρωι φευγω και θα εχω τη μανα μου να με κυνηγαει με τα τσουρεκια και τα κουλουρια κλασσικα...
    φετος βεβαια θα με κυνηγαει για το τσιγαρο και θα με ρωταει καθε 2ωρες "να σου στυψω χυμο???"

αχ,αχ,αχ!πηγα και για ψωνια,πηρα 3 τζιν και 3 μπλουζες!το τζιν Νο25 παρακαλω!!
    ελπιζω να μο χωραει μετα το Πασχα...

αντε τελευταια μερα δουλεια αυριο,δεν την παλευω αλλο!!!

αν δεν προλαβω να μπω αυριο,να περασετε ολοι καλα!!!(και ειπαμε λιγη προσοχη στο αρνι,δε βλαπτει..)

Senior Member
    καλημερα!!σημερα μεσημερι φευγω τελικα και εγω για το χωριο μου...

εφτιαξα μαλλι,,νυχια,ψιλοετοιμασα και τα πραγματα και μενει λιγο να συμμαζεψω το σπιτι(οτι προλαβω,γιατι καθε μερα με τοση δουλεια μετα ειμαι πτωμα και δεν αντεχω..)

κιλα:46,8!!!ναι,ναι,με 1300 θερμιδες σε 4 ημερες εχασα 1,300!!!!!!!!!!!(καλα αυτο δεν ξαναγινε λεμε)

οποτε η προ-Πασχα διαιατα τελειωσε σημερα και ξεκιναει η μασα:roll::roll:

ελπιζω να δειξω μια καποια εγκρατεια(πχ παλιοτερα ετρωγα 1 τσουρεκι 600 γρ στην καθισια...,ε ελπιζω με το μισο να ειμαι οκ:smilegrin: ),βεβαια θα δειξει...

το πολυ να κανω και μια μινι μετα-Πασχα διαιτα...και απο Πρωτομαγια ξανα στην κλασσικη πλεον συντηρηση 1600-1700,το βλεπουμε!:starhit:

Senior Member
    καλημερα!βρηκα ιντερνετ και εδω!!

λοιπον μεχρι χτες οκ σχετικα!αλλα εδω δεν εχουμε ζυγαρια να δω το πριν:lol::lol:

λοιπον εδω εχουμε:μπισκοτα,σοκολατες,� �ουλουρια,τσουρεκια,τυροπι� �α,παγωτο,παγωτινια,φουντου κια,ψωμι ζυμωτο,τυρια και αλαντικα 100% λιπαρα,αρνι που θα ψησουμε αυριο,μερεντα,μαρμελαδες 100% ζαχαρη,γεματη καταψυξη με διαφορα ενδιαφεροντα....γενικα 3000 πραγματα που εγω δεν εγω ποτε στο ψυγειο μου δλδ...

και ολα μου φωναζουν "φαε με"!!!!δεν ξεκινησα ακομη,ειμαι σε διλημα αν θα κανω ελευθερο 2 μερες η μονο αυριο...

γαμω τα κομπλεξ μου μεσα...

μαλλον ομως θα τα φαω ΟΛΑ τελικα..

Senior Member
    ειμαι στις 3500+θερμιδες -με εναν προχειρο και ελαστικο,με στρογγυλοποιηση προς τα κατω- υπολογισμο......

και προβλεπω και συνεχεια!!!!!

Senior Member
    δεν εφαγα πρωινο ουτε ενδιαμεσο γιατι περιμενα η λυσσαρα πανω απο το αρνι που ξεροψηνοταν:

μεχρι τωρα ειμαι ηδη τουμπανο:

σαλατα αρκετη χωρις λαδι:P
    τυρι φετα παρα πολυ
    1/2 φετα ψωμι:P:P
    γυρω στο μισο κιλο αρνι με λιγη πετσα:love:
    1/2 κομματι τουρτα
    1 παγωτο

αυτα για την ωρα,θα εει και συνεχεια....:crazy::dork::bigsmile::starhi t:

Senior Member
    Χρονια πολλα αμπς!Καλες μασες

Senior Member
    xaaaaxxa!επισης κουκλιτσα!και απο αυριο ή Τριτη μινι μετα-Πασχα διαιτα!!:smilegrin::bigsmile:

Senior Member
    Τα κεφαλια μεσα και να πλακωθουμε στις κρεμες γτ ειναι διπλα το καλοκαιρι:lol:

Senior Member
    αχ ναι ειναι και οι κρεμες!!!πιλιγκν,κ*λοτριψιμ� � με σαπουνια κατα της κυτταριτιδας και δε συμμαζευεται!!!!

α, εγω φετος θα ξεκινησω και το πρασινο τσαι συστηματικα!!!:starhit:

(καλοκαιρι σου 'ρχομαι!!!!)

Senior Member
    Ξερεις κανενα ιδιαιτερα αποτελεσματικο;Δωσε τα φωτα σου καλεεε!! Το πρασινο τσαι ειναι ωραιο σε γευση;

Senior Member
    το πρασινο τσαι σκετο(εγω σκετο το πινω ετσι κ αλλιως) ειναι ψιλοπικρο και οσο πιο πολυ αφηνεις μεσα το φακελακι πικριζει!

τωρα εγω σπιτι εχω εξοπλισμο φαρμακειου με προιοντα κυτταριτιδας-τοπικου παχους και δε συμμαζευεται...χαχαχαχα

σαπουνακι apivita,γαντι λουφα,πιλινγκ σωματος εππαγγελματικο(ειναι στην Αθηνα τωρα,δε θυμαμαι ονομασια αλλα δεν ειναι γνωστο παρ οτι ειναι τελειο),κρεμα κυτταρ. απο σεφορα,συσφιξης κορρε...κλπκλπ

εχω και τα χαπακια της σαντ αντζελικα σχεδον αχρησιμοποιητα γιατι περυσι τα διεκοψα επειδη επρεπε να παρω κατι αλλα φαρμακα και φοβηθηκα!βεβαια και φετος δεν ξερω αν θα τα παρω τελικα αν και νομιζω ειναι εντελως ασχετα με το θεμα υγειας που εχει προκυψει...

Senior Member
    absolute, θα τα παιρνεις όλα αυτα καθημερινα? μπερδεύτηκα τόσα που είναι

Page 54 of 57 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast