Νέο ξεκίνημα... - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 57 FirstFirst ... 5455354555657 LastLast
Results 811 to 825 of 843
    Senior Member
    οχι,απλα τα εχω στοκ χααχχααχα!!

2 φορες την εβδ πιλινγκ,1 φορα την ημερα τριψιμο με apivita στο μπανιο,μετα κρεμα κυτταριτιδας...καπως ετσι ειναι το πλανο!

Senior Member
    ωραία!
    εγω τελευταία πινω τσαι αυτό το λινέα το κρύο, νομίζω ειναι καλό, τουλάχιστον για τα παχάκια στη μέση, αυτό που λένε "σωσήβιο".
    εχω δει διαφορα, αλλα δε ξερω αν είναι λογω διατροφης ή λόγω τσαγιου :/.

Senior Member
    α, εγω εχω το απλο σε φακελακια,με ενα δρακο απέξω:flaming::tumble:

α,εχω και λουιζα που λεει κανει για την κατακρατηση υγρων...

η λουιζα ειναι πιο ωραια παντως και ισως το παω εναλλαξ...

παντως το καλο με αυτα ειναι οτι σου ψιλοκοβουν και την ορεξη,εγω ετσι νομιζω..

Senior Member
    καλημερα!εχθες πρεπει να εφαγα και 6000 θερμιδες,και μαλιστα οτι πιο παχυντικο...
    1000+θερμιδες ειχε μονο η μερεντα που ηταν 250 γρ σχεδον γεματη(τωρα δεν υπαρχει φυσικα:bigsmile: ) την οποια ετρωγα με τσουρεκι το οποιο επισης εξαφανισα...
    μην πω για το αρνι και τα συναφη που ξαναεφαγα+σαλατα με απειρο λαδι και βουτες...
    και τα αμυγδαλα και τα φυστικια που επισης σχεδον εξαφανισα...

τεσπα,το βραδυ θα ζυγιστω που θα γυρισω Αθηνα,το στομαχι μου ποναει σαν να εχει πιαστει,αυτη η απαισια αισθηση,μαλλον χωνευα σαν το βοα ολο το βραδυ...

απο σημερα κιολας ελπιζω σε διατροφη και μετα απο το ζυγισμα το βραδυ και αυριο το πρωι που θα κλαιμε,σε διαιτα για την τελικη ευθεια προς το καλοκαιρι γιατι στανταρ τα 50 θα τα εω πιασει χαλαραα!!

δε θα πεσω στην παγιδα να μασαμπουκιασω και σημερα...

Senior Member
    απιστευτο και ομως αληθινο:χωρις ρουχα 47,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncing: (ανεβηκα 3-4 φορες για επιβεβαιωση)

βεβαια:

1.σημερα εχω φαει μεχρι στιγμης μονο 400 θερμιδες και μια σαλατα που ετοιμασα τωρα 350,αρα παμε 750
    2.ειχα ξεχασει οτι το βραδυ γιορταζει ενας φιλος μου Γιωργακης και θα βγουμε!!!

ελπιζω αυριο το πρωι το νουμερο να κυμαινεται εκει γυρω στο 48αρι!!!

Senior Member
    χμ,,,καλο πασχα!!!!!ξεκιναω και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    επισης!!καλως ηρθες!ποσα κιλα-υψος εχεις???

Senior Member
    48 ολα το πρωι!!!!τελικα η προ-Πασχα διαιτα βγηκε σε καλο μιας και οταν την ξεκινησα ημουν 48,100

και χτες ψιλο-οργιασα κιολας στη γιορτη και επιασα γυρω στις 1800,με φαγητα και κυριως ποτα!

απο σημερα ψιλοπροσοχη για λιγες μερες ως την Κυριακη,απο 1/5 κλασσικα στη συντηρηση!

επισης κατι αλλο καλο,με το που γυρισα σπιτι απο τη δουλεια πριν λιγο(και λειπω απο τις 7 το πρωι), συνηδειτοποιησα οτι η πρωτη μου σκεψη ηταν να φαω μια μεγαλη υγειηνη σαλατα με τυρι,κοτοπουλο κλπ...

ενω ο παλιος μου εαυτος στανταρ θα ειχε μετα απο τοση κουραση σημερα ηδη περασει απο το σουβλατζιδικο να εφοδιαστει...

σαν να μην ειμαι εγω ωρες ωρες και ξαφνιαζομαι τοοοοσο που επιτελους μια καλη συνηθεια εγινε λατρεια!!:starhit:

Senior Member
    ειμαι γυρω στα 72 και υψοσ στο 1.63,,ισως κ λιγο πιο ψηλη κανα ποντο χι χι,,,,,τι διατροφη κανεις?

Senior Member
    καλησπερα!+400 γρ σημερα χωρις λογο και αφορμη...το περιμενα,οκ,διατροφη και σημερα και σε λιγο ελπιζω στεπ

1/5 ξεκιναω τσαγια και κρεμα κυτταριτιδας.Ο Θεος βοηθος και φετος!

helena,δεν κανω στανταρ διατροφη,πλεον ειμαι σε συντηρηση,προσεχω πολυ την ποιοτητα και τις θερμιδες,σε αυτη τη φαση με 1500-1600 διατηρουμαι στα 48-, το Πασχα ομως οπως θα δεις και πιο πανω οι 1600 εγιναν 3500 το Μ.Σαββατο,κοντα 6000 την Κυριακη και 1800 τη Δευτερα...

γενικα εχω ψιλοφτιαξει το μεταβολισμο μου και με 1600 μια χαρα βολευομαι αλλα οταν με πιανει η κριση δε σταματαω ευκολα...
    το καλο βεβαια ειναι οτι οι κρισεις εχουν μειωθει παρα πολυ,αλλα και η "διασταση" τους,δλδ εαν ξεφυγω συνηθως(η μερα του Πασχα καμια σχεση με το συνηθως) το πολυ να φαω 2300-2500,και υγειηνα σχετικα.
    απο χτες μεχρι το Σαββατο προσπαθω για 1200-1300...we will see..

το καλοκαιρι ειναι προ των Πυλων!!

Senior Member
    ΩΧ αμαν!τωρα συνειδητοποιησα οτι αυριο εχω επισημο μηνιαιο ζυγισμα!!!5 μηνες μετα το ξεκινημα(3 διαιτα,2 μηνες συντηρηση)

γμτ και ηθελα Κυριακη να ξαναζυγιστω!!

Senior Member
    σιγά δεν ήρθε κ το τέλος του κόσμου...μονη σου δε ζυγίζεσαι?, δε θα το δει κ κανεις.
    εξαλου τα πας τελεια, μονο μια-δυο μερες έφαγες λίγο παραπάνω:P το πάσχα..

Senior Member
    οχι δεν το λεω γιατι ηρθε το τελος του κοσμου ρε συ!:bigsmile:
    απλα ειμαι ακομη πρησμενη σχετικα!και χωρις τουαλετα η δολια,απο τη Δευτερα το πρωι που δεν πιανεται μαλλον λογο...ποσοτητας!!!χαχαχα

απορω τοσα μαρουλια που εχω φαει τοσες μερες που βρισκονταιunk:uzzled:αμ το αρνι?που κατσικωθηκε το αρνι οεο???

Senior Member
    τα εχει παιξει η ζυγαρια μου και εγω μαζι,-900 γρ σημερα!!!οποτε 47,5 και ξεκιναει αισιως ο 3ος μηνας συντηρησης...

σημερα στις 1250 θερμιδες αλλα παρα πολλα πραγματα και ειμαι σκασμενη...2 μερες ακομη...
    οποτε ζυγισμα κλασσικα την Κυριακη παλι...

στο μεταξυ τα εχω παρει,πολυ χαλαρωση στους γλουτους...μπλιαξ...τπτ δεν κανει τελικα το περπατημα

παραγγειλα και βηματομετρητη απο το ιντερνετ και ειμαι σε αναμονη!

Junior Member
    New entry..xexe..Γεια σας...από χτες μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω και τις 36 (αν δεν κάνω λάθος) σελίδες..χαχα..Θέλω παρεούλα και υποστήριξη στην εκατοστή προσπάθειά μου που ξεκίνησα...να σας πω λίγα λόγια..μέχρι πριν 6 χρόνια ήμουν στα νορμάλ κιλά από 51 μέχρι 53 με ύψος 1.60 (βέβαια και τότε έλεγα θέλω να χάσω κι άλλο αλλά τουλάχιστον δεν με ενοχλούσε τόσο).. και πάντα όποτε έβλεπα να παίρνω κάποιο κιλό έκανα δίαιτα..ώσπου με πήρε η κατρακύλα...από το 2007 μέχρι το 2009 τον Μάρτη περίπου είχα φτάσει να ζυγίζω 67 κιλά και σε αυτά τα χρόνια ενώ έβλεπα ότι παίρνω κιλά δεν έκανα τίποτα για να το σταματήσω..φυσικά εξαφανίστηκαν τα παντελόνια..κυκλοφορούσα μονίμως με κολάν και φορεματάκια...άσε που εκεί που είχα πρόβλημα με τη κυτταρίτιδα το έκανα ακόμα χειρότερο..βέβαια με τόσο φαγητό που έτρωγα καθημερινώς για 2 χρόνια (1 λίτρο κόκα-κολα τουλάχιστον ημερησίως) πάλι καλά να λέω που πήρα 15 κιλά. Το 2009 αποφάσισα να το σταματήσω όλο αυτό γιατί αν έβλεπα το εφταράκι στη ζυγαριά μου θα πάθαινα εγκεφαλικό σίγουρα..συν ότι δεν μου έκανε κανένα ρούχο..συν ότι δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω..δεν μου έκανε η καρδιά να βγω έξω. Ξεκίνησα δίαιτα(δεν θυμάμαι και πολλά πάντως γύρω στις 900 θερμίδες ημερησίως) και λίγο γυμναστική (διάδρομο και ελλειπτικό).κατάφερα μέσα σε 2,5 με 3 μήνες να φτάσω τα 57..Μετά άρχισε πάλι η μάσα και πέρυσι το Πάσχα είχα πάει 60..Μπορεί να μην σας φαίνεται πολύ αλλά όλο αυτό ήταν λίπος. Αποφάσισα να κάνω πάλι δίαιτα και λίγο γυμναστική για κανά δίμηνο και μετά πρόσεχα και το Σεπτέμβρη ήμουν γύρω στα 54...Ώσπου άρχισε πάλι η μάσα και σήμερα ζυγίζω 57.8..Να σημειώσω ότι και στα 54 που πήγα διαπίστωσα ότι έπρεπε να χάσω τουλάχιστον άλλα 4..το τοπικό πάχος στη περιφέρεια παρέμενε συν το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη κυτταρίτιδα πόσο μάλλον τώρα που είμαι σχεδόν 58..Είπα δεν πάει άλλο θέλω επιτέλους να πάω για μπάνιο ένα καλοκαίρι..4 χρόνια τώρα άντε να έχω κάνει 4 μπάνια..ντρέπομαι πάρα πολύ..όχι τόσο με τα κιλά αλλά με τη κυτταρίτιδα. Έβαλα 2 στόχους..μέσα σε 1,5 μήνα με διατροφή και γυμναστική (καθημερινά) να φτάσω τα 52 και μετά σιγά-σιγά μέχρι τα 48 για να έχω λίγο περιθώριο μετά και να καταφέρω να μειώσω τη κυτταρίτιδα πίνοντας πολύ νερό και βάζοντας καμιά κρέμα(υπάρχει καμιά που να κάνει θαύματα? αυτά τα χάπια τα celluase λένε τίποτα 'η μπα?). Αυτή τη φορά θέλω να τα καταφέρω να φτάσω στο στόχο μου και να σταθεροποιηθώ...να μπορώ να κυκλοφορώ το καλοκαίρι με κανα φορεματάκι χωρίς κολάν (καημό το έχω)..Με τα κιλά που έχω δεν έπαιζε να γραφτώ γυμναστήριο(ντρέπομαι) ευτυχώς η μαμάκα μου εχει ελλειπτικό και διάδρομο και κάτι άλλα όργανα για ασκήσεις και είπα να πάω εκεί (επαρχία) και να αφοσιωθώ στον στόχο μου..Έχω ξεκινήσει εδώ και 9 μέρες..κάνω κάθε μέρα 2 ώρες γυμναστική το απογεύμα και το βράδυ λίγο περπάτημα και δεν ξεπερνάω συνήθως τις 900 θερμίδες. Δεν έχω ζυγιστεί ακόμα..θα ζυγιστώ όταν τελειώσω τη δεύτερη βδομάδα..και μετά κάθε βδομάδα..Λέω να ξεκινήσω και εγώ να γραφω εδώ τι τρώω καθημερινά και να παίρνω κουράγιο απο εσάς να συνεχίσω...

σήμερα λοιπόν έφαγα-ήπια:
    50 gr fitness με 150 ml γάλα(ελαφρύ)
    2 κούπες πράσινο τσάι
    1 τοστ με 1 φ. γαλοπούλα και 1 φ. μίλνερ και 1 αυγο βραστό
    1 σαλάτα(1 ντομάτα, 1 αγγούρι, 1 κρεμμύδι και μια κουταλιά σούπας λάδι)
    2 λίτρα νερό
    Γυμναστική: 75' ελλειπτικό και 30' διάδρομο (περπάτημα) και ασκησούλες...και τώρα θα πάω για λίγο περπάτημα και μετά ελπίζω να κοιμηθώ..
    Καλό βράδυ
    Υ.Γ : Ξέρω ότι μπορεί να σας ζάλισα αλλά κάπου ήθελα να τα πω και να με καταλάβουν και να πάρω και καμιά συμβουλή...