Νέο ξεκίνημα... - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 57 FirstFirst ... 64654555657 LastLast
Results 826 to 840 of 843
    Senior Member
    manthi, καλως ήρθες ...!
    Καλή συνέχεια στη προσπαθειά σου..
    να κάνω μονο μια παρατηρηση αν μου επιτρεπεις, αν πεφτεις κατω απο τις 1000 ρίχνεις το μεταβολισμό σου..(να μη πω κατω απο 1200, αλλα επειδη κ γω καμια μερα μπορει να φαω μεχρι 1000 λεω οκ :P)
    τεσπα.. παντως και 1000 να παιρνεις με 1200 μια χαρα θα χανεις και τότε..

Junior Member
    thanksss ciciliana!!! Όσο γι αυτό με τις θερμίδες που μου είπες το ξέρω, έλα που όμως άμα φάω περισσότερο αισθάνομαι τύψεις και ότι χαλάω τη δίαιτα..Όλα στο μυαλό είναι το ξέρω..γκρρρρ

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    manthi καλή αρχή,να τονίσω πως ακόμα και αν πάς 50 κιλά δεν είναι δεδομένο πως ΔΕΝ θα έχεις κυτταρίτιδα! είναι θέμα διατροφής και όχι μόνο κιλών για αυτό πολλές φορές βλέπουμε κ κοπέλες πολύ αδύνατες που ομως κυτταρίτιδα έχουν

Junior Member
    Ευχαριστώ aggeloydaki. Είμαι σίγουρη ότι πάλι θα έχω...απλά ελπίζω να φύγει λίγο..Έχω πάρα πολύ και δεν υπερβάλλω και είναι πολύ άσχημο ρε γαμώτο ...γκρρρρ!!!

Λοιπόν σήμερα έχουμε και λέμε:
    50gr fitness με 150 ml γάλα 1,5%
    1 μουστοκούλουρο
    2 κούπες πράσινο τσάι
    230 gr κοτόπουλο ψητό (στεγνό), 30 gr φέτα milner, 1 σαλάτα (1 ντομάτα, 1 αγγούρι, 1 κρεμμύδι, 10 κρουτόν, 1 κ.σ. λάδι)
    2 λίτρα νερό
    Γυμναστική: 90' ελλειπτικό, 35' διάδρομο ([περπάτημα) και ασκησούλες και τώρα πάω για λίγο περπάτημα..Βyeeee

Senior Member
    Originally posted by manthi
    Ευχαριστώ aggeloydaki. Είμαι σίγουρη ότι πάλι θα έχω...απλά ελπίζω να φύγει λίγο..Έχω πάρα πολύ και δεν υπερβάλλω και είναι πολύ άσχημο ρε γαμώτο ...γκρρρρ!!!

Λοιπόν σήμερα έχουμε και λέμε:
    50gr fitness με 150 ml γάλα 1,5%
    1 μουστοκούλουρο
    2 κούπες πράσινο τσάι
    230 gr κοτόπουλο ψητό (στεγνό), 30 gr φέτα milner, 1 σαλάτα (1 ντομάτα, 1 αγγούρι, 1 κρεμμύδι, 10 κρουτόν, 1 κ.σ. λάδι)
    2 λίτρα νερό
    Γυμναστική: 90' ελλειπτικό, 35' διάδρομο ([περπάτημα) και ασκησούλες και τώρα πάω για λίγο περπάτημα..Βyeeee
    μια χαρααααααααα

Senior Member
    12.30 τα μεσανυχτα περπάτημα??

Junior Member
    στο διάδρομο..γιατί?? Το ξέρω ότι όσο πιο αργά τόσο λιγότερες καύσεις..αλλά δεν χάνω κάτι..δεν κάνω και τίποτα άλλο, ούτε μου είναι κόπος..οπότε..

Senior Member
    τπτ, απλα τετοια ωρα συνηθως κοιμωμαστε :/

Senior Member
    Originally posted by manthi
    New entry..xexe..Γεια σας...από χτες μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω και τις 36 (αν δεν κάνω λάθος) σελίδες..χαχα..Θέλω παρεούλα και υποστήριξη στην εκατοστή προσπάθειά μου που ξεκίνησα...να σας πω λίγα λόγια..μέχρι πριν 6 χρόνια ήμουν στα νορμάλ κιλά από 51 μέχρι 53 με ύψος 1.60 (βέβαια και τότε έλεγα θέλω να χάσω κι άλλο αλλά τουλάχιστον δεν με ενοχλούσε τόσο).. και πάντα όποτε έβλεπα να παίρνω κάποιο κιλό έκανα δίαιτα..ώσπου με πήρε η κατρακύλα...από το 2007 μέχρι το 2009 τον Μάρτη περίπου είχα φτάσει να ζυγίζω 67 κιλά και σε αυτά τα χρόνια ενώ έβλεπα ότι παίρνω κιλά δεν έκανα τίποτα για να το σταματήσω..φυσικά εξαφανίστηκαν τα παντελόνια..κυκλοφορούσα μονίμως με κολάν και φορεματάκια...άσε που εκεί που είχα πρόβλημα με τη κυτταρίτιδα το έκανα ακόμα χειρότερο..βέβαια με τόσο φαγητό που έτρωγα καθημερινώς για 2 χρόνια (1 λίτρο κόκα-κολα τουλάχιστον ημερησίως) πάλι καλά να λέω που πήρα 15 κιλά. Το 2009 αποφάσισα να το σταματήσω όλο αυτό γιατί αν έβλεπα το εφταράκι στη ζυγαριά μου θα πάθαινα εγκεφαλικό σίγουρα..συν ότι δεν μου έκανε κανένα ρούχο..συν ότι δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω..δεν μου έκανε η καρδιά να βγω έξω. Ξεκίνησα δίαιτα(δεν θυμάμαι και πολλά πάντως γύρω στις 900 θερμίδες ημερησίως) και λίγο γυμναστική (διάδρομο και ελλειπτικό).κατάφερα μέσα σε 2,5 με 3 μήνες να φτάσω τα 57..Μετά άρχισε πάλι η μάσα και πέρυσι το Πάσχα είχα πάει 60..Μπορεί να μην σας φαίνεται πολύ αλλά όλο αυτό ήταν λίπος. Αποφάσισα να κάνω πάλι δίαιτα και λίγο γυμναστική για κανά δίμηνο και μετά πρόσεχα και το Σεπτέμβρη ήμουν γύρω στα 54...Ώσπου άρχισε πάλι η μάσα και σήμερα ζυγίζω 57.8..Να σημειώσω ότι και στα 54 που πήγα διαπίστωσα ότι έπρεπε να χάσω τουλάχιστον άλλα 4..το τοπικό πάχος στη περιφέρεια παρέμενε συν το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη κυτταρίτιδα πόσο μάλλον τώρα που είμαι σχεδόν 58..Είπα δεν πάει άλλο θέλω επιτέλους να πάω για μπάνιο ένα καλοκαίρι..4 χρόνια τώρα άντε να έχω κάνει 4 μπάνια..ντρέπομαι πάρα πολύ..όχι τόσο με τα κιλά αλλά με τη κυτταρίτιδα. Έβαλα 2 στόχους..μέσα σε 1,5 μήνα με διατροφή και γυμναστική (καθημερινά) να φτάσω τα 52 και μετά σιγά-σιγά μέχρι τα 48 για να έχω λίγο περιθώριο μετά και να καταφέρω να μειώσω τη κυτταρίτιδα πίνοντας πολύ νερό και βάζοντας καμιά κρέμα(υπάρχει καμιά που να κάνει θαύματα? αυτά τα χάπια τα celluase λένε τίποτα 'η μπα?). Αυτή τη φορά θέλω να τα καταφέρω να φτάσω στο στόχο μου και να σταθεροποιηθώ...να μπορώ να κυκλοφορώ το καλοκαίρι με κανα φορεματάκι χωρίς κολάν (καημό το έχω)..Με τα κιλά που έχω δεν έπαιζε να γραφτώ γυμναστήριο(ντρέπομαι) ευτυχώς η μαμάκα μου εχει ελλειπτικό και διάδρομο και κάτι άλλα όργανα για ασκήσεις και είπα να πάω εκεί (επαρχία) και να αφοσιωθώ στον στόχο μου..Έχω ξεκινήσει εδώ και 9 μέρες..κάνω κάθε μέρα 2 ώρες γυμναστική το απογεύμα και το βράδυ λίγο περπάτημα και δεν ξεπερνάω συνήθως τις 900 θερμίδες. Δεν έχω ζυγιστεί ακόμα..θα ζυγιστώ όταν τελειώσω τη δεύτερη βδομάδα..και μετά κάθε βδομάδα..Λέω να ξεκινήσω και εγώ να γραφω εδώ τι τρώω καθημερινά και να παίρνω κουράγιο απο εσάς να συνεχίσω...

σήμερα λοιπόν έφαγα-ήπια:
    50 gr fitness με 150 ml γάλα(ελαφρύ)
    2 κούπες πράσινο τσάι
    1 τοστ με 1 φ. γαλοπούλα και 1 φ. μίλνερ και 1 αυγο βραστό
    1 σαλάτα(1 ντομάτα, 1 αγγούρι, 1 κρεμμύδι και μια κουταλιά σούπας λάδι)
    2 λίτρα νερό
    Γυμναστική: 75' ελλειπτικό και 30' διάδρομο (περπάτημα) και ασκησούλες...και τώρα θα πάω για λίγο περπάτημα και μετά ελπίζω να κοιμηθώ..
    Καλό βράδυ
    Υ.Γ : Ξέρω ότι μπορεί να σας ζάλισα αλλά κάπου ήθελα να τα πω και να με καταλάβουν και να πάρω και καμιά συμβουλή...
    καλως ηρθες και καλη συνεχεια!!μια συμβουλη!μη ριχνεις τοσο τις θερμιδες πεφτει ο μεταβολισμος και αντε μετα να σηκωθει!!!εγω μετανιωνω που ετρωγα 1000-1100-1200...
    αφου μασαμπουκιαζα 3000-4000 προ-διαιτας επρεπε να τις μειωσω σταδιακα μεχρι τις 1400 το λιγοτερο...
    τωρα παλευω να σταθεροποιηθω και οταν τρωω παραπανω απο τις 1500-1600 τρεχω και δε φτανω...

καλυτερα πολυ αργα παρα ποτε,παρα πανω κατω και συνεχες αγχος...

τελικα μεχρι και Παρασκευη(4 ημ) κρατησε η "διαιτα",χτες 1700+ και σημερα το πρωι 47,900!

τεσπα...απο σημερα 1500-1600 και βλεπουμε...
    ελεγα να ξεκινησω και κρεμες αλλα μονο η σκεψη με κανει να βαριεμαι τελικα,βλεποντας και κανοντας...εχουμε καιρο για τις διακοπες:smirk:

Member
    καλημερα και απο μενα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε,,,
    σας παρακολουθω καιρο και ειλικρινα εχω βρει τεραστια συμπαρασταση απο εδω μεσα,,εαν και ποτε μεχρι τωρα δεν τολμησα να μιλησω,,
    ηθελα απλα να σας ευχαριστησω,,και να ευχηθω τα καλυτερα για ολες σας,,
    κατα τον ποθο σας :starhit:

Junior Member
    Thanks absolute!!
    Να ρωτήσω: λόγω του ότι δεν εργάζομαι το ωράριο μου είναι λίγο περίεργο..δηλαδή θα ξυπνήσω μετά τη μία τότε θα φάω τα δημητριακά άντε μετά ένα φρούτο, το απόγευμα γυμναστική και το βράδυ 9.30 με 10 θα φάω το φαγητό που έχω(και μετά από κανά τρίωρο θα κάνω κανά μισάωρο περπάτημα στο διάδρομο..πιστεύετε ότι έτσι δεν θα χάσω κιλά (εύκολα) 'η είναι οκ?? (έχω ακούσει από πολλούς ότι το τελευταίο γεύμα πρέπει να γίνεται το πολύ μέχρι τις 9. Υπόψην ότι κοιμάμαι μετά τις 3.30)

Senior Member
    manthi, γιατι δε κοιμασαι λιγο πιο νωρις ετσι ωστε να τρως το τελευταιο γευμα στις 9, και να μη κανεις τοσο αργα γυμναστικη?
    δεν ειναι καλυτερα ετσι?

Senior Member
    παιδια ειμαι σε μια μινι φαση που εχω παλι κουραστει με το θεμα διατροφη και με το φορουμ...μπαινω που και που για λιγο αλλα βαριεμαι να γραφω...δεν ξερω γιατι...

νεα προσωπα απο το πουθενα μπαινουν και μετα χανονται,αλλα ατομα που συμπαθω ιδιαιτερα πλεον δε γραφουν ή μαλλον επισης βαριουνται να γραψουν(one,eleni,constance,penelope,granit a)...

οι μυθοπλασιες φυσικα συνεχιζονται και εχουμε γινει ΠΑΛΙ μπαχαλο...ευτυχως καποιες σταθερες αξιες(πολινακι,μιτσοκολακι ) ειναι all around, και αλλοι με το μακρυ και το κοντο τους καθε φορα...
    διαιτες απο δω και απο κει,ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ με λιγα λογια...
    τεσπα..

εγω αυτες τις μερες ειμαι σε μια φαση ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...δεν αφηνω τιποτα στο περασμα μου!!δε ζυγιζω,δε μετραω,δε ζυγιζομαι,δε θελω να βλεπω σαλατες και γιαουρτια ουτε ζωγραφιστα!!!!!!!:crazy:

γενικα ειμαι σε μια φαση που δε νομιζω οτι ειμαι εγω...

συντομα θα ζυγιστω και θα συντονιστω...ελπιζω η φαση μαλακυνσης να ειναι μικρη...(κλασσικα εγω ειμαι αναποδη,το χειμωνα διαιτα,το καλοκαιρι το καταπετασμα...:crazy: )

αυτα τα ολιγα!Σαββατο το πολυ Κυριακη φιλοδοξω να επιστρεψω στον παλιο καλο μου εαυτο!

Senior Member
    καλημερα!!μετα απο ενα διαλλειμμα 5 ημερων ζυγιστικα σημερα 50,6!!!!:crazy::dork:

καλα και παραπανω περιμενα με τοσα που σαβουρωσα!αλλα οκ,απο σημερα back to reality!

ηρθε και ο βηματομετρητης,μιλαμε για πολυ τεχνολογια!!!επρεπε να τον ειχα παρει καιρο τωρα!

ξεκινησα και τα cellulase gold απο σημερα!

με επιασε το καλοκαιρι!καιρος για δραση!!!!:starhit:

Senior Member
    absolute Καλημερα!

τι βηματομετριτής? εννοω είναι εξελιγμενος? μαρκα κλπ ξέρουμε?
    το σκέφτομαι ξανα να παρω γιατι πλεον μονο περπαταω, δε γυμνάζομαι, οπότε :\

Page 56 of 57 FirstFirst ... 64654555657 LastLast