Results 76 to 90 of 843
Thread: Νέο ξεκίνημα...
-
18-04-2010, 18:16 #76
Originally posted by loukoumaki
δεν το ανεφερα για να κλαφτω, απλα για να δειξω πως ο καθενας μας εχει τους δικους του λογους για το δικο του προβλημα και σιγουρα κατι που μας ενοχλει και θελουμε να το αλλαξουμε ειναι προβλημα, ανεξαρτητως πως το βλεπει ο αλλος
- 18-04-2010, 18:19 #77
loukoumaki μου!!!!!!!!!ενα μεγαλο μπραβο για τη δυναμη που δειχνεις σαν ανθρωπος.τπτ αλλο δε θα πω.πραγματικα σε θαυμαζω.οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε..σε φιλω γλυκα γλυκα!
18-04-2010, 18:36 #78
σας ευχαριστω γλυκες μου παρα πολυ! κι εγω εδω ειμαι για σας! αυτη ειναι η ουσια και χαιρομαι παρα παρα πολυ που αλληλουποστηριζομαστε! πραγματικα, μου δινετε αλλη διαθεση για ζωη, για μια νεα αρχη, και για πρωτη φορα την πεποιθηση οτι θα τα καταφερω
18-04-2010, 18:37 #79
Θαυμαζω τους δυνατους ανθρωπους που δε το βαζουν κατω.Πρεπει να ειναι για ολους προτυπο.
18-04-2010, 18:38 #80
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.ολες θα τα καταφέρουμε,ισως μια βδομαδα νωρίτερα,ισως αργοτερα αλλα το αποτελεσμα εχει σημασια.
18-04-2010, 18:51 #81
Ίσως να σας πειράξει αλλά συμφωνώ με την changes
το πρώτο ποστ της absoloute το διάβασα το πρωί...
και γυρνάω και λέω στον άντρα μου
(δυστυχώς γελώντας και ας με προσβάλει αυτό)
άκου τι γράφει αυτή η κοπέλα στα 55κ <ότι δεν βγήκε έξω το σαββατόβραδο και ότι δεν θέλει να κάνει σεξ γιατί νοιώθει χοντρή.>
και εκείνος μου λέει
ε κορόιδεψε την μπας και στρώση πες της <πω πω??.. πώς είσαι έτσι ρε χοντρή>>
και του λέω και εγώ <και όταν ακούσεις στις ειδήσεις ότι ακόμα μία κοπέλα έχασε τη ζωή της από την ανορεξία επειδή κάποιος στο διαδίκτυο την είχε πει χοντρή τι θα λες μετά?>
Αυτά είπαμε και λυπάμαι που όντος μόνο η change βρέθηκε να της τα πει αυτά,
γιατί με τους τρόπους της δυστυχώς έχασε το δίκιο της...
μη με πάρετε με τις πέτρες τώρα, και εγώ την γνώμη μου λέω...
αλλά ούτε στα 78 με ύψος 1.56 δεν έχασα την διάθεση για βόλτες και για sex...
μπορεί να ένοιωθα άσχημα με το σώμα μου αλλά αυτό δεν με κρατάει μακριά από το να χαρώ τη ζωή μου όταν μπορώ
(δουλεύω και έχω και οικογένεια)
αυτά που λέω δεν τα λέω από ζήλεια..........και εγώ θα αδυνατήσω άλλωστε αλλά να ξέρουμε τα όρια μας
αν με δείτε να φτάσω ποτέ στα 48-49 κιλά(που δεν το νομίζω)
και κλαίγομαι να πάω στα 45-44 αρχίστε τα χαστούκια
αυτά και φιλάκια
θέλω να είστε όλες καλά και πάνω απ όλα υγιείς και ευτυχισμένες....
18-04-2010, 18:59 #82
βασικα τα πηραμε γιατι ηταν επιθετικη οκ...θες να πεις κατι πες το με τακτ...ο καθενας εχει ευαισθητη ψυχολογια...θυμασαι και με μενα τι εγινε???
αν η κοπελα μια ζωη ηταν λιγα κιλα και ξαφνικα παρει 10 κιλα και δεν της πανε τα ρουχα της την πιανει αμοκ...
ηρθε εδω για να πει τον πονο της...και προβλημα να χει το να της επιτεθεις το εντινεις παρα το εξαληφεις....αν ειναι ετσι τοτε να παμε στο φορουμ με τις ανορεξικες και να τις βρισουμε να συνελθουν....
18-04-2010, 19:02 #83
ΜKEH μου κι εγω εχω σκεφτει διαφορα εδω μεσα, εχω πει ας πουμε για διαιτες οτι ειναι τελειως λαθος, εχω πει οτι καποιοι ισως αγχωνονται υπερβολικα, εχω πει οτι διαφωνω με το να περνεις φαρμακευτικα σκευασματα παντος τυπου,αλλα απο κει και περα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε κηδεμονας του καθενος για να του πω τι θα κανει.Ολοι μπορει να διαφωνουμε με καποιους, αλλα προσωπικα δε θα μπω στη διαδικασια εδω μεσα αν διαφωνω με καποιον να του κανω κυρηγμα ειτε ευγενικα ειτε αγενως οπως το εκανε κατα τη γνωμη μου η changes.Εδω μεσα ηρθα να φτιαξω εμενα, δεν ηρθα να κανω τον ψυχαναλυτη κανενος, ουτε τον κριτη επι παντος.Επισης κι εγω εκνευριζομαι με φιλες μου που ειναι 1,78 59 κιλα και λενε ειμαι μπαζο(ειναι οντως παραδειγμα μεσα απο τον κυκλο μου αυτο) αλλα τους μιλαω ευγενικα και ασχολουμαι επειδη τις εχω δει και με μαγιω και εχω παραπανω στοιχεια για να εκφρασω μια αποψη.Αυτα.Και οντως η changes ενα δικιο προφανως το ειχε αλλα το εχασε εντελως οχι μονο τωρα αλλα και σε πολλα ποστ της με τους τροπους και το υφος της.
Και κατι τελευταιο.Δε νομιζω οτι καποιος θα καταληξει να γινει βουλιμικος η ανορεκτικος, επειδη διαβασε διαφορες απαντησεις σε ενα φορουμ που γραφει ο καθενας.Και αν γινει, τοτε δε φταινε αυτοι που εδοσαν τις απαντησεις αλλα ο ιδιος που δεν απευθυνεται σε ειδικους για το προβλημα του
18-04-2010, 19:20 #84
Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια και επίσης το ξέρω από τον εαυτό μου πως η διαταραχή μου δεν είχε σχέση με το πόσα κιλά ημουν.
Και το οποιοδήποτε κακό και αγενές σχόλιο με έκανε κομμάτια. Γιατί είμαι και σε ένα χώρο που ένας άνθρωπος κανονικός δεν θεωρείται καλός, θεωρείται χάλια. Οπότε όχι δεν μπορεί να μιλάει κανείς άσχημα και απότομα σε κανέναν.Τον κάνει χειρότερα, ποτέ καλύτερα.
Η absoloute και όλες μας για να ζητάμε συμπαράσταση πάει να πει ότι τη χρειαζόμαστε. Και αυτό πρέπει να δώσουμε, με όμορφο και καλό τρόπο.
18-04-2010, 19:32 #85
Originally posted by Constance
Και κατι τελευταιο.Δε νομιζω οτι καποιος θα καταληξει να γινει βουλιμικος η ανορεκτικος, επειδη διαβασε διαφορες απαντησεις σε ενα φορουμ που γραφει ο καθενας.Και αν γινει, τοτε δε φταινε αυτοι που εδοσαν τις απαντησεις αλλα ο ιδιος που δεν απευθυνεται σε ειδικους για το προβλημα του
γιατί δεν ξέρεις αν όντος αυτός που μιλάς είναι ήδη άρρωστος ή όχι και μπορεί να μην το ξέρει ούτε ο ίδιος
18-04-2010, 19:33 #86
Originally posted by MKEH78
Originally posted by Constance
γιατί δεν ξέρεις αν όντος αυτός που μιλάς είναι ήδη άρρωστος ή όχι και μπορεί να μην το ξέρει ούτε ο ίδιος
18-04-2010, 19:35 #87
Constance
έχεις δίκιο, εγώ που το έκανα το μετάνιωσα με τη δίαιτα των υδατανθράκων. Κι στη διαιτολόγο που το είπα μου είπε ότι κακώς την έδωσα γιατί δεν πάει σε όλους
18-04-2010, 19:37 #88
συγγνωμη αλλα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.αν καποιος ητανε πχ μια ζωη 50 κιλά και παει ξαφνικα 60 μπορει να παθει σοκ κ ας φαινεται σε καποιον αλλο τπτ σπουδαιο για αυτον μπορει να ναι προβλημα.Κ δε ξερω αν πρεπει να ντρεπομαι που το λεω αλλα κ εγω απο τοτε που παχυνα δεν εχω ορεξη να βγω γιατι νοιωθω άσχημη.τοσο κακο ειναι αυτο πια?ανθρωποι ειμαστε,ο καθενας οτι νοιωθει.με την ιδια λογικη υπαρχουν ανθρωποι που εχουν τοσες αρρώστειες (οπως κ οι γονεις μου) κ εγω ασχολουμαι με τα κιλα μου.αυτο τι άνθρωπο με κανει?μαλλον κακο.αλλα δεν εχω αλλη επιλογη,η αυτο η θα τρελλαθω.
18-04-2010, 19:37 #89
Ναι Δαναη μου οντως.Εγω ρωτησα τη διαιτολογο μου κ μου ειπε οτι δεν κανει για μενα αυτο.Και ειπα να το αναφερω στο τοπικσου αλλα ειπα οτι καλυτερα να μην ανακατευτω διοτι δε μου πεφτει λογος στην τελικη.Καθενας ειναι κυριος του εαυτου του παιδια και πραττει οπως νομιζει.
semie συμφωνω.Και εγω δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα παρεπιπτοντως.Το χω πει αρκετες φορες anyway.
18-04-2010, 19:39 #90
constance
το είπα εγώ και μάλιστα εκτενώς. Δεν είχα φανταστεί όμως ότι θα γίνει τέτοιος χαμός. Γενικά είναι μια δίαιτα για λίγα τελευταία κιλά όταν κολλάς. Είναι αδύνατο να την κάνει κάποιος που έχει να χάσει πολλά κιλά, γιατί απλά δεν αντέχεται και θα πέσεις με τα μούτρα σε καμιά μακαρονάδα με κιμά.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία