Results 91 to 105 of 843
Thread: Νέο ξεκίνημα...
-
18-04-2010, 19:40 #91
Originally posted by Danai20
constance
το είπα εγώ και μάλιστα εκτενώς. Δεν είχα φανταστεί όμως ότι θα γίνει τέτοιος χαμός. Γενικά είναι μια δίαιτα για λίγα τελευταία κιλά όταν κολλάς. Είναι αδύνατο να την κάνει κάποιος που έχει να χάσει πολλά κιλά, γιατί απλά δεν αντέχεται και θα πέσεις με τα μούτρα σε καμιά μακαρονάδα με κιμά.
- 18-04-2010, 19:42 #92
Το ξέρω. Όλοι την έχουμε πάθει μέσα στην απελπισία μας. Εγώ πάντως πολλές φορές.
Το καλό είναι ότι γρήγορα καταλαβαίνει κάποιος πόσο δύσκολη είναι και την εγκαταλείπει
18-04-2010, 19:46 #93
Δαναη μην ανησυχεις δε νομιζω οτι πιστευει καποιος εδω μεσα οτι θα χασει πολλά κιλα ετσι γιατι ειναι λογικο να βαρεθεις.Εγω την ηθελα για αλλαγη γιατι ενα μηνα εκανα το ιδιο πραγμα και βαρεθηκα,θα δοκιμασω γιατι μου φαινεται οτι μου ταιριάζει για λιγο καιρο κ μετα θα συνεχίσω κανονικα διατροφη.εξαλλου το θεμα ειναι να αλλαξουμε τον τροπο που τρεφομαστε προς το καλύτερο,οχι απλα να χάσουμε κιλά και ν τα ξαναπάρουμε.
18-04-2010, 19:49 #94
semie μου δίκιο έχεις.
Μεγάλο στοίχημα να τρεφόμαστε σωστά. Εγώ συνεχώς φοβάμαι ότι θα ξαναπέσω στα ανθυγιεινά
18-04-2010, 19:50 #95
Originally posted by Danai20
semie μου δίκιο έχεις.
Μεγάλο στοίχημα να τρεφόμαστε σωστά. Εγώ συνεχώς φοβάμαι ότι θα ξαναπέσω στα ανθυγιεινά
18-04-2010, 20:08 #96
καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!
το καναμε το θεμα λιγακι τραγικο,οχι δεν θα αυτοκτονησω αν με πει καποιος χοντρη,οκ,θα στεναχωρηθω και θα με πειραξει αλλα ως εκει...
το θεμα ειναι να παψουν ολα να περιστρεφονται περα απο τα κιλα και τη ζυγαρια...
οσο για το αν καποιος το ριξει στα ανθυγεινα κανεις δεν μπορει να το προβλεψει ουτε να το αποτρεψει!εγω πχ.που "τρελενομαι" για τα κιλα μου δεν ειχα φανταστει πριν 2 μηνες που ημουν τοσο προσεχτικη οτι θα τρωω πιτσα ολοκληρη μαυρα μεσανυχτα...ειναι οπως ενος τυπου "αρρωστεια",δεν ξερεις ποτε θα σου επιτεθει και θα σε νικησει...
Αν ειχαμε καταφερει να ελεγχουμε μονιμα τη σχεση μας με το φαγητο πιστευω δεν θα ημασταν εδω...
αυτα!!οσο για το σεξ,αν και πιστευω οτι φταιει οτι δεν μου αρεσει οπως ειναι τωρα το σωμα μου,δεν θεωρω οτι ειναι κατι μονιμο μιας και προεκυψε προσφατα σε συνδιασμο και με καποια πολυ πιο σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζω και με τη δουλεια και με το αγορι μου σε σημειο να ξενερωνω(οσο γραφω συνειδητοποιω οτι μαλλον δεν ειναι τυχαιο).
keep going κοριτσια μου!εγω παντως οπως ειπα και το πρωι Ι ΑΜ ΒΑCK!
18-04-2010, 20:28 #97
Πολυ τραγικο εχει γινει το θεμα κι αυτο γιατι συνεχισαμε να απανταμε και να "απολογουμαστε" στη changes. Ας σταματησουμε εδω γιατι με τον τροπο αυτο διαιωνιζεται το θεμα και δινουμε και αξια σε κατι που δεν ειναι καθολου μα καθολου καλοπροαιρετο. Πως τα παμε absolute? Δυσκολη η αρχη? Ηπια φρεσκο χυμο τελικα στο καφε, ολα καλα. Βεβαια αρχισα να πειναω λιγακι τωρα που βραδιαζει αλλα θα το παλεψω.. και εχω να παω και επισκεψη σε λιγο αλλα δε θα ενδωσω σε "γλυκους" πειρασμους!
18-04-2010, 21:07 #98
Αυτο είναι πολύ δύσκολο. Να μην ενδώσεις. Το φαγητό πάντα υπάρχει και πάντα θα υπάρχει γύρω μας. Εμείς τι κάνουμε!κ γω βλέπω άτομα που τρώνε μπροστά μου ποσότητες ή γλυκά και είναι αδύνατα και αναρωτιέμαι.. Αλλά δεν ξέρουμε αν έχουν φάει τιποτα άλλο όλη μέρα ή για μέρες. Στο λεωφορείο ακούω συζητήσεις που λένε οτι έχουν να φάνε απο την προηγούμενη το μεσημέρι και είναι η επόμενη στις οκτώ. Η άτομα που για μεγάλα διαστήματα δεν τρώνε τίποτα για κάποιο λόγο. Τι ξέρουμε όμως για την υγεία τους και τις αρρώστειεσ που έχουν ή μπορούν να αποκτήσουν στο μέλλον. Μόνο η εικόνα τους μας αρέσει. Μια φίλη μου έχει σάκχαρο, διατηρείται καλά στα κιλά της αλλά βάζει 7 κουταλιές ζάχαρη στον καφέ. Εχει λογική αυτό:
18-04-2010, 22:09 #99
fairy μου οκ προς το παρον σημερα!δεν εφαγα πολυ,λιγο θα ελεγα περιπου 1000 θερμιδες γιατι ειμαι και πρησμενη γενικοτερα και προσπαθω παλι να συνηθισω τις υγειηνες τροφες!η πρωτη μερα περασε!!θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!
18-04-2010, 23:07 #100
Originally posted by absolute
fairy μου οκ προς το παρον σημερα!δεν εφαγα πολυ,λιγο θα ελεγα περιπου 1000 θερμιδες γιατι ειμαι και πρησμενη γενικοτερα και προσπαθω παλι να συνηθισω τις υγειηνες τροφες!η πρωτη μερα περασε!!θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!
υπολογιζε στις 1200 γιατι διαφορετικα θα κολλησεις
18-04-2010, 23:10 #101
Originally posted by pennou
Originally posted by absolute
υπολογιζε στις 1200 γιατι διαφορετικα θα κολλησεις
19-04-2010, 19:24 #102
καλησπερα σε ολες τις κουκλες!!
χτες βγηκα εκτακτως απο το φορουμ γιατι ηρθε και μου εκανε εκπληξη το αγορι μου και μου εφερε και σοκολατες!!!ε,εφαγα λιγακι αλλα πραγματικα δεν με πειραξε τοσο γιατι μπροστα σε οσα ετρωγα αυτο δεν ηταν τιποτα και αλλωστε δεν ηθελα για αλλη μια φορα να ξεκινησω τη γκρινια και να πω οτι ειμαι σε διαιτα,οκ καψαμε κιολας μετα!!
Σημερα ειμαι οκ προς το παρον,θερμιδες δεν μετραω-αποφασισα- μεχρι τελος του μηνα να εχω αρχισει να ξεπρηζομαι και να χασω 1-2 κιλα χωρις αγχος και απο Πρωτομαγια να μπω στο κλιμα πιο δυναμικα!
21-04-2010, 20:46 #103
Μπραβο absoute, το αγχος στη διαιτα ειναι ο,τι χειροτερο, χαλαρα, μικροι και εφικτοι στοχοι και ι επιτυχια ερχεται !
22-04-2010, 20:42 #104
σε ευχαριστω κουκλα μου!εσυ πως τα πας??εγω καλα νομιζω,σημερα εφαγα βεβαια την αλαδωτη μου πιτα με γυρο πατατες κλπ(1 ομως) και λαιτ coka cola και μου επεσε και βαρια αλλα ηδη ξεκινησα να ξεπρηζομαι και πριν λιγο που ζυγιστικα 53,8!!αλλα επισημο ζυγισμα εχω κυριακη,ας με λεει και 54 δε με νοιαζει,θα ειμαι και παλι μειον 1,200!!
22-04-2010, 20:54 #105
αχ κοριτσια επεσα με τα μουτρα στο φαι
2 βδομαδες 1200 θερμιδες και εχασα μονο 2 κιλα...αν ειναι δυνατον...κατι κανω λαθος...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια