Results 1 to 3 of 3
-
08-05-2011, 13:05 #1
Αποτοξίνωση μετά από μικρή κραιπάλη
ποια πιστεύετε οτι είναι η καλύτερη αποτοξίνωση μετά από μια μέρα απόκλισης από τη δίαιτα που ακολουθεί ο καθένας;
(αναφέρομαι σε απόκλιση όχι σε υπερφαγικό επεισόδιο)
πχ χθες το βράδυ είχα να πάω σε κάτι γενέθλια και ενώ στο φαγητό συγκρατήθηκα κ έφαγα λίγο κοτόπουλο (γεμιστό η αλήθεια είναι :tumble: ) και 1 τυροπιτάκι, στην τούρτα δεν κρατήθηκα και έφαγα ένα κομμάτι.... οπότε τώρα αναρωτιέμαι... σήμερα να την βγάλω με φρούτα και γιαούρτια ή να φάω όλη την μέρα κανονικά και το μεσημέρι να φάω ότι θα έτρωγα για βραδυ και βράδυ ένα γιαούρτι;
Εσεις τι κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις;
- 08-05-2011, 13:15 #2
εγω θα έτρωγα κανονικά ότι και στο πρόγραμμα της δίαιτας.
και θα εξηγήσω γιατί.
όταν λοιπόν μια μέρα φάω πολύ... την επόμενη σκέφτομαι κι εγω ά... θα φαω μονο φρούτα-γιαούρτι-τσάι..κ τα γνωστα!
έλα ομως που καλά προχωράει η μέρα αλλά επειδή είναι απότομη η αλλαγή κατα το απογευμα αργά με πιάνει κάτι να φάω πάλι πολυ...
οπότε τζίφος η αποτοξίνωση.
Τωρα δε ξερω αν συμβαίνει σε όλους αυτο, μιλαω για μενα.
Αν το παθαίνεις κι εσυ, καλύτερα να αποφύγεις να τη βγάλεις με φρούτα..
Εξάλλου και κανονικά να φας, θα είναι σίγουρα λιγότερο απο το χθεσινό!
08-05-2011, 13:33 #3
έχεις δίκιο..... η αλήθεια είναι ότι και μένα το βράδυ με πιάνουν οι λιγούρες μου.....απλά έχω μπερδευτεί λίγο γιατί έχω πάει σε δύο διαιτολόγους στη ζωή μου και η μία μου ελεγε να τρώω κανονικά την επόμενη και το πολύ πολύ να μην χάσω όσα θα έχανα χωρίς την απόκλιση αυτή ενώ η άλλη για 2 μέρες μετά με είχε σε αποτοξίνωση...
Βέβαια τώρα ακολουθώ τη διατροφή της πρώτης γιατί μου φαινόταν πιο ισορροπημένη κ έχανα αργά και σταθερά
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή