Νέα προσθήκη στην παρέα σας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Νέα προσθήκη στην παρέα σας!

Καλησπέρα κι από μένα!

Νέα στην παρέα σας αλλά καθόλου νεούδι στις δίαιτες και τις διατροφές. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν παχουλό κοριτσάκι αλλά ποτέ σε ανησυχητικό βαθμό ...
    Κι ύστερα ήρθαν οι πανελλήνιες (ανάθεμα τες ) και βάλαμε καμιά 25ριά κιλά! Κατάφερα με πολύ προσπάθεια και δίαιτες να χάσω 20 αλλά μια ερωτική απογοήτευση μ έφερε πίσω στα + 25 και βάλε .
    Από τότε ακολουθώ τη μέθοδο του ακορντεόν = χάνω κιλά και μετά από λίγο τα ξαναπαίρνω.

Πλέον η κατάσταση δεν παλεύεται κι αποφάσισα να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια με τη βοήθεια διαιτολόγου φυσικά. Οπότε ξεκινάω από σήμερα κι ελπίζω να βρω τη δύναμη να φτάσω στους στόχους μου. Έχω καταφέρει πολλά στη ζωή μου κι η αλήθεια είναι πως όταν βάζω κάτι στο κεφάλι μου δύσκολα δεν το πετυχαίνω. ʼλλωστε όλα μέσα στο μυαλουδάκι μας είναι.
    Ξεκινάω από τα 117,7 κιλά κι ελπίζω μέσα σ ένα εύλογο χρονικό διάστημα να ακουμπήσω τα 65 (μιας και το ύψος μου είναι 1,67) .Ο πρώτος βέβαια στόχος είναι μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη να έχω χάσει τουλάχιστον 20 κιλά , δηλαδή να δώ στη ζυγαριά διψήφιο αριθμούλη.

Είμαι σίγουρη ότι και οι δικές σας προσπάθειες θα μου δώσουν ακόμα περισσότερη δύναμη και πείσμα να συνεχίσω μέχρι να φτάσω στον τελικό στόχο!

Καλή μου αρχή λοιπόν και καλώς σας βρήκα !

Senior Member
    Καλωσήλθες sofaki και καλή αρχή! :grin:

Senior Member
    καλη αρχη και καλη δυναμη....

Senior Member
    μπράβο για την απόφαση σου, να έχεις αποφασιστικότητα και υπομονή, μέχρι το σεπτέμβρη θα έχεις πετάξει από πάνω σου πολλά κιλά, να είσαι συγκετρωμένη στο στόχο σου αλλά να μην κάνεις υπερβολές! καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνεχεια!

Senior Member
    sofaki καλως μας ηρθες!καλη δυναμη, καλο κουραγιο και ευχομαι να πιασεις τον πρωτο στοχο σου ευκολα και δυναμικα!

Καλημέρα σε όλους !

σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα! :starhit:

Senior Member
    καλημερα σοφακι!
    καλη αρχη και καλη δυναμη κι απο μενα!προσυλωσου στο στοχο ανεξαρτητα του χρονου που θα παρει και να εισαι σιγουρη οτι εδω θα βρεις οση στηριξη και συμπαρασταση χρειαζεσαι απο ανθρωπους που σε νιωθουν

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    μπράβο για την απόφαση σου, να έχεις αποφασιστικότητα και υπομονή, μέχρι το σεπτέμβρη θα έχεις πετάξει από πάνω σου πολλά κιλά, να είσαι συγκετρωμένη στο στόχο σου αλλά να μην κάνεις υπερβολές! καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνεχεια!
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    Καλημέρα και καλή αρχή και από μένα! Όταν κάτι το βάζουμε στόχο και δεν τα παρατάμε με το παραμικρό εμπόδιο που θα εμφανιστεί, το πετυχαίνουμε! καλή συνέχεια!

Member
    καλη αρχη και απο μενα !!!

Junior Member
    Καλή αρχή Σοφάκι.. πάμε γερά..!! ))))

Senior Member
    Καλώς ήρθες!!!!