Νέο ξεκίνημα... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 57 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 843
    Senior Member
    Originally posted by dew
    Φυσικά και θα το παλεψεις! Θα το παλέψεις και θα τα χάσεις και θα σταθεροποιηθείς μια κουκλίτσα με 4αράκι!! Αλλά θα ρίξεις και κανα δυο βουτίτσες με το μπικινάκι σου και για μας!! Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που ελπίζω όλες μας να μπορούμε να το φορέσουμε

(Το μισώ το καταραμένο ολόσωμο, προτιμώ να μη κολυμπήσω καθόλου παρά να το βάλω γιατι μου παγώνει την κοιλιά )

μην παρεις ολοσωμο dew. παρε ενα συντηρητικο μπικινι και θα εισαι σουπερ...

Senior Member
    μολις χτυπησα το 1ο μου celluase!!η φαρμακοπ.μου ειπε να μετρησω και την περιφερεια με μεζουρα γιατι λεει οτι χανεις και ποντους:ειναι στα 94 cm!

ειπε ακομη οτι σε 10-15 μερες θα αρχισει να σμιλευει το σωμα και να φαινονται τα πρωτα αποτελεσματα στην κυτταριτιδα!

Senior Member
    σε φτανω absolute ειμαι στα 98 περιφερεια...

Senior Member
    κορίτσια έχω διαβάσει και νομίζω ισχύει πώς το ολόσωμο τονίζει την κοιλιά και τα κιλά γενικότερα.

Senior Member
    penelope kai absolute μη φυγετε απο το φορουμ τωρα που θα επιτευχθει ο στοχος σας;( γιατι δινεται δυναμη και παραδειγμα και σε μας να συνεχισουμε

Senior Member
    μπραβο penelope!καλα εγω ειμαι εκ κατασκευης κωλοφ@ρδη,στα 57 κιλα καποτε ειχα περιφερεια 100!!(ευτυχως δεν το ξεπερασα ποτε αυτο το οριο)

τι λες για τα celluase gold εσυ που τα ξερεις καλα ολα αυτα??

Senior Member
    λιτσακι που να παμε να φυγουμε καλε?????περιοδοι κρισεις παντα θα υπαρχουν και θα ερχονται αλλα παντα επιστρεφουμε στον τοπο του εγκληματος!χεχε

Senior Member
    Originally posted by bomo
    κορίτσια έχω διαβάσει και νομίζω ισχύει πώς το ολόσωμο τονίζει την κοιλιά και τα κιλά γενικότερα.
    ισχύει αυτο, το εχω δει και σε εμενα αυτο και σε μια φιλη, τονιζει περισσοτερο τις ατελειες απο το μπικίνι :/

Senior Member
    χαλια ψυχολογια απο την Κυριακη...αχ,τιποτα δεν παει καλα!η διαιτα μονο παει καλα χτες και σημερα αλλα μετα τη μασα το Σαββατο με τον Αλκαιο ειχαμε τα εξης:

Κυριακη:52,400
    Σημερα:52,2
    αυριο ελπιζω 52 το πολυ!

Συνεχιζω και τα celluase και εκτος του οτι παω σχεδον τις διπλασιες φορες τουαλετα (για πιπι) σαν το δερμα να εχει γινει πολυ πολυ απαλο!αλλα η κυτταριτιδα φυσικα καλα κρατει,καλα δεν περιμενω και κατι αλλο για την ωρα!
    εκανα και αρκετο περπατημα σημερα!αντε να δουμε!

Senior Member
    52,700 μολις τωρα χωρις ρουχα...δεν ξερω αν εχω ελπιδες να ειμαι παλι 52,2 αυριο(μου αρεσει που ηθελα και 52 το πολυ)!

παντα σε αυτο το καταραμενο το 52 ξεκιναει το κολλημα.......τι να πεις...κραταει ακομη η επιδραση του Αλκαιου βλεπω τελικα και εκνευριζομαι...παιζει να φταει και η οωρηξια βεβαια γιατι παντα εγω κανω κατακρατηση οχι μονο στην περιοδο αλλα και στη μεση του κυκλου!

το σαλιγκαρι βλεπω να σκαλωνει απο δω και περα!η πιστη θα μου βγει παλι για 4 γ@μημενα κιλα!

Senior Member
    52 το πρωι ευτυχως,παλι σημερα βεβαια πρησμενη ειμαι και θα δειξει το αυριο.

Σημερα λοιπον:

~2 ρυζογκοφρετες+60 γρ τυρι λαιτ
    ~2 μπαρ σοκολατα-μπανανα
    ~1 γιαουρτι μηλο-κανελα 1%
    ~κρεας(μοσχαρι +αρνι) 170 γραμμαρια

θα υπολογισω μετα θερμιδες,θα ζυγιστω και θα δω αν με παιρνει για κατι ακομη...

Senior Member
    δεν μετραω θερμιδες,βαριεμαι!

αλλα ζυγιστικα 52,700 τωρα χωρις ρουχα!λετε να με εφαγε το αρνι????????πενεποπε αν το δεις και δε βαριεσαι κανε μια σουμα και λαβε υποψιν οτι αφαιρεσα καθε ορατο λιπος!

ο Θεος βοηθος αυριο!καις αραγε καμια θερμιδα με το αγχος ή τσαμπα αγχωνομαι τελικα?????????

Senior Member
    Originally posted by absolute
    μολις χτυπησα το 1ο μου celluase!!η φαρμακοπ.μου ειπε να μετρησω και την περιφερεια με μεζουρα γιατι λεει οτι χανεις και ποντους:ειναι στα 94 cm!

ειπε ακομη οτι σε 10-15 μερες θα αρχισει να σμιλευει το σωμα και να φαινονται τα πρωτα αποτελεσματα στην κυτταριτιδα!
    για πες μας λεπτομέρειες, ποιας μάρκας είναι , αν είναι από αυτά που καίνε, αν μυρίζει άσχημα, και αν αποροφάται γρήγορα, αν δε βαριέσαι κούκλα μου.

Senior Member
    μπετουλα ειναι της σαντ αντζελικα,καψουλες,αγευστε ς,με νερο τις παιρνω και δεν καταλαβαινω τπτ!μαλλον αποροφαται αμεσως,δε νιωθω οτι παιρνω κατι!ξεκινησα παρασκευη 28/5 και παιρνω 2 την ημερα,το κουτι εχει μεσα 80 καψουλες,οποτε 40 μερες με βγαζει!η τιμη ηταν τσιμπιμενη βεβαια,46 ευρωπουλα!περιμενω και εγω αποτελεσματα αλλα μετα το 10ημερο οπως μου ειπε η φαρμακοπ.θα αρχισω να βλεπω καποια διαφορα!

Senior Member
    α,και η penelope νομιζω τα παιρνει ας μας πει εντυπωσεις και εκεινη!

Page 16 of 57 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast