Results 376 to 390 of 843
Thread: Νέο ξεκίνημα...
-
02-10-2010, 09:49 #376
μολις τωρα μπηκα στο "θεμα" μιας και κοιταζω κυριως τα σημερινα μνματα και δεν ειχα δει τισ απαντησεις απο κατω...
κατι για ειρωνιες,κατι για αλαζονειες,κατι για get a life, και αλλες μαλακιες...ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
αυτη ειναι η γνωμη μου,δεν την παιρνω πισω...δεν εχω αναγκη να εκτονωθω δω μεσα και γι αυτο απλα δεν ξαναασχολουμαι...
οι χοντρες ας κανουν διαιτα,οι ανορεκτικες και οι βουλιμικες ας πανε σε ψυχολογο,οι "ανωτερες και ειρωνικες"(μεσα και εγω) ας σταματησουν να μιλανε γιατι θιγονται οι 2 πρωτες κατηγοριες...
η ζωη του καθενος του ανηκει γι αυτο μπορει αν θελει και να την καταστρεψει,δε με νοιαζει!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας!
- 02-10-2010, 14:54 #377
Originally posted by absolute
μολις τωρα μπηκα στο "θεμα" μιας και κοιταζω κυριως τα σημερινα μνματα και δεν ειχα δει τισ απαντησεις απο κατω...
κατι για ειρωνιες,κατι για αλαζονειες,κατι για get a life, και αλλες μαλακιες...ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
αυτη ειναι η γνωμη μου,δεν την παιρνω πισω...δεν εχω αναγκη να εκτονωθω δω μεσα και γι αυτο απλα δεν ξαναασχολουμαι...
οι χοντρες ας κανουν διαιτα,οι ανορεκτικες και οι βουλιμικες ας πανε σε ψυχολογο,οι "ανωτερες και ειρωνικες"(μεσα και εγω) ας σταματησουν να μιλανε γιατι θιγονται οι 2 πρωτες κατηγοριες...
η ζωη του καθενος του ανηκει γι αυτο μπορει αν θελει και να την καταστρεψει,δε με νοιαζει!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας!
03-10-2010, 08:21 #378
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
03-10-2010, 08:36 #379
ρε κορίτσια ηρεμήστε.... έχουμε όλες μας ένα κοινό σημείο αναφοράς τη λανθασμένη συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό.. Από κει και πέρα η κάθε μια από μας έχει τις απόψεις της, κάνει το ένα κι όχι το άλλο, έζησε διαφορετικές καταστάσεις και κάθε περίπτωση είναι πιο εξειδικευμένη.... Όσοι κάνουν εμετό έτσι προτιμουν να συμπεριφέρονται όσο άσχημα κι αν νιώθουν, γτ νιώθουν χειρότερα να τα κρατούν. ʼλλες/οι πάλι το βλέπουν διαφορετικά. Έφαγα καλά να πάθω, όσο συμπεριφέρομαι έτσι τόσο με τιμωρεί το σώμα μου και μου αξίζει!
""οι μαλ...σμενες σαν εσενα ας φανε μια μερεντα για να γλυκανουν την πικρα τους"" lesing μου με αυτή την κουβέντα δεν προσβάλεις την absolute καθόλου, αλλά την πλειοψηφία του φόρουμ. δεν μιλώ για το επίθετο που χρησιμοποίησες αλλά αναφέρεσαι στα κενά που καλύπτουν παρα πολλοί ανθρώποι καταφεύγοντας στην υπερφαγία. Η πλειοψηφία μας αυτό κάνουμε. Κι από αυτό παλεύουμε να ξεφύγουμε. Βρίσκοντας άλλους τρόπους να ομορφύνουμε τη ζωή μας!
δεν έχω τπτ προσωπικό με καμία ούτε παίρνω το μέρος καμιάς, αλλά άλλο είναι το περιεχόμενο κι ο σκοπός του φόρουμ, τα μέλη πολλά, οι απόψεις διαφορετικές και είναι λογικό πολλές φορές να διαφωνούμε έντονα με κάποιο μέλος αλλά τα επίθετικά και ειρωνικά θέματα πουθενά δεν αποσκοπούν...Να μπαίνει καποιος τώρα νέος με ΔΠΤ και να βλέπει τόπικ που αλληλοβρίζεστε... Η καθεμια -όχι εσείς αποκλειστικά, όλες- ας κοιτάει την προσπάθεια της και να στηρίζει αυτό που θέλει να στηρίξει.
Φιλικά
03-10-2010, 11:48 #380
Originally posted by fuxia
ρε κορίτσια ηρεμήστε.... έχουμε όλες μας ένα κοινό σημείο αναφοράς τη λανθασμένη συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό.. Από κει και πέρα η κάθε μια από μας έχει τις απόψεις της, κάνει το ένα κι όχι το άλλο, έζησε διαφορετικές καταστάσεις και κάθε περίπτωση είναι πιο εξειδικευμένη.... Όσοι κάνουν εμετό έτσι προτιμουν να συμπεριφέρονται όσο άσχημα κι αν νιώθουν, γτ νιώθουν χειρότερα να τα κρατούν. ʼλλες/οι πάλι το βλέπουν διαφορετικά. Έφαγα καλά να πάθω, όσο συμπεριφέρομαι έτσι τόσο με τιμωρεί το σώμα μου και μου αξίζει!
""οι μαλ...σμενες σαν εσενα ας φανε μια μερεντα για να γλυκανουν την πικρα τους"" lesing μου με αυτή την κουβέντα δεν προσβάλεις την absolute καθόλου, αλλά την πλειοψηφία του φόρουμ. δεν μιλώ για το επίθετο που χρησιμοποίησες αλλά αναφέρεσαι στα κενά που καλύπτουν παρα πολλοί ανθρώποι καταφεύγοντας στην υπερφαγία. Η πλειοψηφία μας αυτό κάνουμε. Κι από αυτό παλεύουμε να ξεφύγουμε. Βρίσκοντας άλλους τρόπους να ομορφύνουμε τη ζωή μας!
δεν έχω τπτ προσωπικό με καμία ούτε παίρνω το μέρος καμιάς, αλλά άλλο είναι το περιεχόμενο κι ο σκοπός του φόρουμ, τα μέλη πολλά, οι απόψεις διαφορετικές και είναι λογικό πολλές φορές να διαφωνούμε έντονα με κάποιο μέλος αλλά τα επίθετικά και ειρωνικά θέματα πουθενά δεν αποσκοπούν...Να μπαίνει καποιος τώρα νέος με ΔΠΤ και να βλέπει τόπικ που αλληλοβρίζεστε... Η καθεμια -όχι εσείς αποκλειστικά, όλες- ας κοιτάει την προσπάθεια της και να στηρίζει αυτό που θέλει να στηρίξει.
Φιλικά
03-10-2010, 12:10 #381
Απλα να μην ξεφεύγουμε. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που μίλησε ούτε κι εγώ. όπως είπε και το κοραλάκι το καλύτερο είναι να μην μπαίνει στο συγκεκριμένο φόρουμ. όταν κάτι μας ενοχλεί το αποφεύγουμε απλά.
03-10-2010, 12:16 #382
Υ.Γ.Τωρα για το αν θα μπει καποιος καινουργιος στο τοπικ εχεις δικιο.Ελπιζω να εστιασει σε αλλα θεματα κ αλλες υπεροχες στιγμες συνμπαραστασης κατανοησης κ ανθρωπιας και να κατανοησει την ιδιοσυγκρασια μου οταν εξανισταται που λειπουν καμμια φορα αυτα απο ενα χωρο που μπορει καλλιστα να ειναι καταφυγιο και εμπνευση.
03-10-2010, 16:09 #383
Κριμα ειναι παντως να μιλαμε ετσι μεταξυ μας λες και εχουμε να χωρισουμε κατι.
Ολοι οι καυγαδες ειναι ανοητοι αλλα αυτοι μεσω ιντερνετ,ακομη περισσοτερο.
Ας ριξουμε τους τονους κ ο καθενας μας να εστιασει στον στοχο του.
03-10-2010, 17:27 #384
εγω δεν ηθελα να τσακωθω, ειπα μια αποψη σε ενα θεμα στο οποιο ζητησα μαλιστα προκαταβολικα συγνωμη για το υφος μου.
η lessing πεταχτηκε απο το πουθενα να επιβαλλει την...ταξη στο φορουμ και στις αποψεις μιας "χαζογκομενας"...
οκ, καταλαβα τι παιζει και δεν ασχολουμε αλλο φυσικα μαζι της!
Αλλα το υφος μου σε ενα τετοιο θεμα μονο αυτο θα μπορουσε να ειναι γιατι δε συνιθιζω εθελοτυφλω και να "χαιδευω τα αυτια" των αλλων...και μαλιστα ολο αυτο να το βαφτιζω "συμπονια"...
03-10-2010, 18:06 #385
entaxi παιδια μηπως το παρατραβαμε το θεμα?
ειμαστε ολοι μια παρεα, αρχισε να γινεται κουραστικο ολο αυτο.
ας μην αναλωνομαστε στο να "παλευουμε" μεταξυ μας αλλα με τον κακο εαυτο μας
που μας οδηγει σε "αρρωστη" σχεση οποιασδηποτε μορφης με το φαγητο.
Οχι μονο για τους νεους χρηστες αλλα κ για παλιοτερους ειναι κουραστικο.
Ανθρωποι ειμαστε, λαθη κανουμε,
σπρωχνουμε κ αλλους σε λαθος συμπεριφορες, ας ληξει επιτελους ολο αυτο, οχι μονο το συγκεκριμενο,
αλλα η γενικοτερη αναταραχη στο φορουμ μας.
ειναι το σπιτι μας ...
03-10-2010, 18:26 #386
Originally posted by absolute
εγω δεν ηθελα να τσακωθω, ειπα μια αποψη σε ενα θεμα στο οποιο ζητησα μαλιστα προκαταβολικα συγνωμη για το υφος μου.
η lessing πεταχτηκε απο το πουθενα να επιβαλλει την...ταξη στο φορουμ και στις αποψεις μιας "χαζογκομενας"...
οκ, καταλαβα τι παιζει και δεν ασχολουμε αλλο φυσικα μαζι της!
Αλλα το υφος μου σε ενα τετοιο θεμα μονο αυτο θα μπορουσε να ειναι γιατι δε συνιθιζω εθελοτυφλω και να "χαιδευω τα αυτια" των αλλων...και μαλιστα ολο αυτο να το βαφτιζω "συμπονια"...
λες οτι δεν εθελοτυφλεις και δεν συνηθιζεις να χαιδευεις τα αυτια των αλλων, αλλα τα δικα σου αυτια μαλλον τα χαιδευεις....
γραφεις τοσο καιρο στο φορουμ της παχυσαρκιας...
εισαι σε ιδανικα κιλα, οστοσο παλευεις καθημερινα και βασανιστικα με μερικες θερμιδες, μερικα γραμμαρια, εντυπωσιακα υπερφαγικα επεισοδια και τις τυψεις σου για ολα αυτα.....
μονο σε ενα απο τα πολα σου ποστ εξεφρασες την αληθεια. ειπες καποια στιγμη "δεν αντεχω πια. ποτε θα σταματησω να βασανιζομαι με τα κιλα μου" η καπως ετσι....
μα δεν εχεις καταλαβει τοσο καιρο, εσυ που δεν εθελοτυφλεις, οτι αυτο που σε βασανιζει ειναι η βουλιμια και οχι η παχυσαρκια?
θα μου πεις, τι σημασια εχει η ταμπελα, το ειπες κι εσυ οτι δεν ξερεις πως ακριβως λεγεται αυτο που εχεις....
εχει ομως απο οτι φανηκε παραπανω...
οσο χαιδευεις τα αυτακια σου, θα γραφεις σε φορουμ παχυσαρκιας και θα παιδευεσαι να χασεις γραμμαρια αντι να προσπαθησεις να απεγκλωβιστεις απο την βασανιστικη σου σχεση με την ζυγαρια σου.
οπως θα ξερεις, η βουλιμια δεν ειναι μονο καθαρκτικου τυπου(=εμετοι και διαρροιες) αλλα ειναι γενικοτερα η λαθος σχεση με την ζυγαρια με υπερφαγικα επεισοδια, ενοχες και στερηση στην συνεχεια...
για τον ιδιο λογο, προσωπικα δεν σου χρεωνω την απαραδεκτη απαντηση σου στην μαριαπ.
στα ματια μου ειναι ολοφανερο κι απορω πως δεν το ειδε κανεις αλλος.
τον εαυτο σου σιχαινεσαι καλο μου , γιατι ξερεις οτι το επομενο βημα που μεχρι τωρα δεν επιτρεπεις ατον εαυτο σου να κανει, ειναι να αρχισεις τους εμετους η τα καθαρκτικα.....τον εαυτο σου βριζεις για να μη τολμησει να τους ξεκινησει...του θυμιζεις ποσο σιχαμενο σου φαινεται για να τον πεισεις οτι η αηδια που νοιωθεις ειναι πιο δυνατη απο την αναγκη σου να χασεις βαρος...
03-10-2010, 18:40 #387
συμφωνω με την sweet δυστηχως, απλα ειχα επιλεξει να παρατηρω χωρις να πω κατι,
γιατι φοβομουν την αντιδραση της αμπσολουτ, κ δεν ηξερα καν αν ηταν σωστο...να πω ο,τι σκεφτομουν.
03-10-2010, 20:12 #388
κοριτσια ουτε τα δικα μου αυτια χαιδευω και εδω μεσα ειμαι απολυτα ειλικρινης...δεν ειπα εγω οτι δεν εχω διαταραχη-τι ακριβως εχω δεν ξερω αλλα σιγουρα οκ δεν ειμαι...
αλλα οχι και να φτανουμε σε τετοια ακρα,οχι εμετο εγω δεν κανω ουτε το σκεφτομαι,ουτε καθαρτικα ουτε τιποτα απο ολα αυτα...
τρωω τα γλυκα μου και κατηγορω τον εαυτο μου...αλλα ξερω που παταω...δοξα το θεο
04-10-2010, 02:53 #389
OK :thumbup:
04-10-2010, 18:20 #390
θενκς κοραλακι!εγω ειπα εξ αρχης οποια καταλαβε καταλαβε!δεν θα απολογουμε και συνεχεια!!!
πλεον η υποθεση εχει καταντησει αστεια!!πραγματικα μονο να γελασω μπορω με οσα διαβασα στο τοπικ που με τοοοση αγαπη μου αφιερωσαν!!
και για να μη ξεχνιομαστε σημερα 49,5!!!αν με κανουν οντως στο φουρνο δεν ξερω πια θα πρωτοχορτασει!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....