Νέο ξεκίνημα... - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 57 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 843
    Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Ουτε εγω με πολυφοβαμαι να σου πω την αληθεια γιατι πλεον ξερω ποτε να σταματησω να τρωω!
    Αλλα αυτο που δεν μπορω να φανταστω οτι θα κανω μια ζωη ειναι οτι παντα πρεπει να ελεγχω το τι τρωω, δηλαδη δε θα μπορω στο ασχετο να σταματαω κ να παιρνω μια σοκολατα ή μια τυροπιτα!
    Οχι δηλαδη οσο συχνα θα ηθελα!

με τον καιρο θα εισαι πιο ανετη να ξερεις, οκ δε σημαινει οτι θα μπορεις να ξεσκιζεσαι και εντελως καθε μερα, αλλα οσο να ναι οσο προσαρμοζεται το σωμα για καιρο στα ιδια κιλα δεν ξαναπαχαινει το ιδο ευκολα!:starhit:

Senior Member
    57 κιλα! Μια χαρα εισαι!

Οne ακου! Το θεμα δεν ειναι να σταματησεις να φας τη σοκολατα. Και ποιος χεστηκε! Το θεμα ειναι να φας τη σοκολατα και μετα να πας και σπιτι σου και να φας και μπισκοτα π εχεις στο ντουλαπι επειδη: Ε αφου εφαγα τωρα τη σοκολατιτσα και τη χαλασα τη διατροφη ας φαω κι αλλο!

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Absolute καλή αρχή και πάλι! Εγώ είμαι η αρχόντισσα του σκαμπανεβάσματος:lol:, οπότε μην απελπίζεσαι, υπάρχουν και χειρότερα...:bouncy: Και καλή δυναμη!!!

θενκς ελενιτσα!!καλα τα πας βρεεεεεε,εσυ ευκολα χανεις αν κανεις προσπαθεια!:smirk:τι λεει τοσο καιρο το περπατημα???βλεπω συνεχιζεις!αληθεια σφιγγει καθολου τελικα?βλεπεις διαφορα οπως οσοι γυμναζονται?και εγω περπατημα ξεκινησα αλλα λεω Δευτερα να ξεκινησω κανονικα γυμναστηριο...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    57 κιλα! Μια χαρα εισαι!

Οne ακου! Το θεμα δεν ειναι να σταματησεις να φας τη σοκολατα. Και ποιος χεστηκε! Το θεμα ειναι να φας τη σοκολατα και μετα να πας και σπιτι σου και να φας και μπισκοτα π εχεις στο ντουλαπι επειδη: Ε αφου εφαγα τωρα τη σοκολατιτσα και τη χαλασα τη διατροφη ας φαω κι αλλο!

:thumbup:!!εκει την παταμε δυστηχως!αν ξεκινησει χαλια διατροφικα η μερα τελειωνει ακομη χειροτερα!

Senior Member
    Εγω σε αυτη τη φαση τρωω κανονικα μονο οταν ειμαι εξω με παρεα. Ποτε μονη στο σπιτι σαν το ζωο...

Ετσι εχω να θυμαμαι το φαι που εφαγα για ολη τη φαση. Για την παρεα και την στιγμη... οχι για το φαι και μονο!

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Ακριβώς, άμα προσπαθώ σοβαρά χάνω, αλλά μερικές φορές φαντάζει τοσο δύσκολο να πειθαρχήσω... Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το περπάτημα, δεδομένου κιόλας ότι ανεβοκατεβαίνω στα κιλά... Αλλά θέλει σε αρκετά γρήγορο βηματισμό...

ααααα ,ναι ειναι και αυτο...καλα εγω με μετρια ταχυτητα παω παντως:no::no:...ακομη να παρω βηματομετρητη εν τω μεταξυ....:smug:

Senior Member
    οντως οταν τρωμε μονες μας σπιτι σαν τα ζωα το μονο που μας μενει ειναι απογοητευση...

Senior Member
    57 κιλα! Μια χαρα εισαι!

Αυτο ακριβως! Πολυ σωστα τα λες!
    Κ εχθες μπορει να εφαγα ελευθερα το μεσημερι ομως οταν πηγα σπιτι δεν εφαγα ουτε γαλακτομπουρεκο ουτε βλακειες αλλες διαφορες!

Η διατροφολογος μου ειχε προτεινει κ μια συντηρηση του τυπου:
    1 μερα διαιτα κανονικα
    1 μερα με ελευθερα τα 3 απ'τα 5 γευματα της ημερας
    πχ πρωινο μεσημεριανο βραδινο ελευθερα, απογευματινο και δεκατιανο τα φρουτα κανονικα ή οτι αλλο εχω

Και οταν λεμε ελευθερα οχι σε ανεξελεγκτες ποσοτητες αλλα λογικα.
    Στεκει;Πως σας φαινεται;

Senior Member
    Δεν ξερω ρε συ! Παιζει παρα πολυ η ζωη που κανεις. Εγω ας πουμε τα σ/κ βγαινω εξω και τρωω αρκετα... οποτε με βολευει περισσοτερο να κανω ολες τις καθημερινες μαζεμα... Η καθεμια νομιζω οτι πρεπει να βρει τον τροπο που ταιριαζει στη ζωη της...

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    57 κιλα! Μια χαρα εισαι!

Αυτο ακριβως! Πολυ σωστα τα λες!
    Κ εχθες μπορει να εφαγα ελευθερα το μεσημερι ομως οταν πηγα σπιτι δεν εφαγα ουτε γαλακτομπουρεκο ουτε βλακειες αλλες διαφορες!

Η διατροφολογος μου ειχε προτεινει κ μια συντηρηση του τυπου:
    1 μερα διαιτα κανονικα
    1 μερα με ελευθερα τα 3 απ'τα 5 γευματα της ημερας
    πχ πρωινο μεσημεριανο βραδινο ελευθερα, απογευματινο και δεκατιανο τα φρουτα κανονικα ή οτι αλλο εχω

Και οταν λεμε ελευθερα οχι σε ανεξελεγκτες ποσοτητες αλλα λογικα.
    Στεκει;Πως σας φαινεται;

λογικα στεκει γιατι οσο να ναι εχεις θερμιδικο ελλειμα απο την πρωτη μερα κατα την ποια κανεις διαιτα..αλλα φανταζομαι δεν εννοει πρωινο πεινιρλι, μεσημεριανο:2 τιγκα πιατα και βραδυνο πιτσα!ε????θελει μια καποια σχετικη προσοχη και το ελευθερο νομιζω

Senior Member
    πω πω κοριτσια εν τω μεταξυ θελω να φτιαξω τικερ αλλα φοβαμαι οτι θα απογοητευτω κι αλλο!θα λεει οτι εχω να χασω 8 κιλα!!!!την ωρα που και το 1 δυσκολο μου φαινεται!!!πως θα αντεξω???

Senior Member
    Ναι εννοειται μου ειχε τονισει το γεγονος <<με προσοχη>>
    Επισης ειχε πει, αν θελω μισες μερες διαιτα μισες ελευθερα,οχι απαραιτητα μερα-παρα μερα

Senior Member
    Originally posted by absolute
    πω πω κοριτσια εν τω μεταξυ θελω να φτιαξω τικερ αλλα φοβαμαι οτι θα απογοητευτω κι αλλο!θα λεει οτι εχω να χασω 8 κιλα!!!!την ωρα που και το 1 δυσκολο μου φαινεται!!!πως θα αντεξω???
    να το κανεις για να δεις την αληθεια καταματα. Ας σταναχωρεθεις και αυριο το πρωι να πεισμωσεις και να μπεις ξανα στην προσπαθια...

Senior Member
    xexee εχετε δικιο!καλε ξεχασα πως μπαινει!!!προσπαθω τοση ωρα και τπτ!:crazy::crazy:

Senior Member
    σωστη εισαι. Τι υψος εχεις και θες να πας 48?

Page 28 of 57 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast