Νέο ξεκίνημα... - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 57 FirstFirst ... 414950515253 ... LastLast
Results 751 to 765 of 843
    Senior Member
    καλημερα!τελικα δεν ειχε φαγοποτι αλλα απειρα ποτα!και ειχα φαει μονο 900 θερμιδες μεχρι που βγηκα με το σκοπο να ξεσαλωσω εκει,αλλα ξεσαλωσα στα ποτα και στους χορους.

το περιεργο ειναι οτι περιμενω περιοδο απο στιγμη σε στιγμη και τωρα που ξυπνησα ημουν 46,5...............:shocked2::shocked2:

δηλαδη υπολογιζιζοντας το συνολο των θερμιδων Κυριακη-Σαββατο,9800 θερμιδες εχασα 0,9...

καλα μαλλον ειναι αφυδατωση,αλλιως ανεξηγητο γιατι διαιτα πλεον δεν κανω,α ρε πο@υτανα ζυγαρια,οταν επρεπε δεν επεφτες..

παμε για νεα αυξηση των θερμιδων 1500 +-...:starhit::smirk:

Senior Member
    πινε νερα αβερτα, ατιμο αλκοολ! καταρραμενο αροξολ που ελεγε κ η διαφημιση :P
    μια χαρα! εγω δε ζυγιζομαι γιατι ηρθε η περιοδος. πριν με ανταμειψε με μεγαλη απωλεια! ο,τι ναναι. πριν ξεφουσκωτη κατα τη διαρκεια πρισμενη...

Senior Member
    ασε και εγω αδιαθετησα χτες το απογευμα και ειναι χαλια τα νευρα μου,ΧΑΛΙΑ!!

Α,και χτες βραδυ με τη γνωστη πυτζαμα 48,300,οτι να ναι δλδ!κατα τ`αλλα αυριο κλεινω μισο μηνα συντηρησης με επιτυχια!!!γιουπιιιι:bouncy::boun cy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy :

Senior Member
    σημερινο μενου:

~1 ΠΟΤ ΓΑΛΑ 1,5%+ΚΕΙΚ ΒΡΩΜΗΣ+1ΚΛΓ ΜΑΡΜΕΛ ΛΑΙΤ 215
    ~1 ΤΟΡΤΙΓΙΑ+2 ΚΓΛ ΦΙΛΑΔ ΛΑΙΤ,2 Φ.ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛ,1 ΒΡ ΑΥΓΟ,1 Φ.ΤΥΡΙ ΦΙΝΑ,1 ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ 0-3%, ΝΤΟΜΑΤΑ,ΠΙΠΕΡΙΑ 450
    ~2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ+1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ 190
    ~1,5 ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑ ΨΗΤΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ+ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ+50 ΓΡ ΦΕΤΑ ΛΑΙΤ+1 Φ.Μ. ΨΩΜΙ 490

ΟΛΑ 1345 αλλα ειμαι σκασμενη μαλλον επειδη ειμαι αδιαθετη.
    και 1/2 ωρα περπατημα
    α,και σε λιγο θα φτιαξω ομελετα να παρω αυριο στη δουλεια...

Senior Member
    Μια χαρα ! Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο!

Senior Member
    ευχαριστω!!αντε και εσυ πλησιαζεις,υπομονη και συνεπεια θελει,τιποτα αλλο!:starhit::starhit:

Senior Member
    ολο πλησιαζω και δεν φτανω με τπτ.. αλλα θα επιμεινω... δεν αποθαρρυνομαι. και οσο για τη συνεπεια .. μεγαλη λεξη

Senior Member
    εχεις ηδη χασει 7 κιλα,τα τελευταια ειναι αυτα που μας βγαζουν την πιστη!εμενα μου πηρε 3 ολοκληρους μηνες να τα χασω..

μονο την πρωτη εβδομαδα πηγα γρηγορα και μαλλον επειδη ειχα φαει πααααρα πολυ πριν ξεκινησω, μετα πηγε μπιπ....(με την αντιθετη ομως εννοια)

Senior Member
    ναι , παρακολουθουσα και την πορεια σου γιατι εχουμε πανω κατω τον ιδιο στοχο. να σε ρωτησω.. εισαι ευχαριστημενη απο το σωμα σου τωρα? εχω υπαρξει και 45 και παλι δεν μου αρεσα

Senior Member
    αν εξαιρεσεις τη χαλαρωση ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη!πιο κατω δεν μου παει γιατι εξαφανιζεται και το στηθος(καλα ποτε δεν ειχα πλεονασμα).

με ρουχα θα ελεγα παρα πολυ ικανοποιημενη,χωρις μετρια ικανοποιημενη...πρεπει να σφιξω και το περπατημα δεν αρκει αλλα για την ωρα ειναι το μονο που μου αρεσει και δε με καταπιεζει!

Senior Member
    καταλαβαινω.. εγω στα 45 μου απο πανω κοκκαλα αλλα τα μπουτακια και ο πωπος στη θεση τους.. ειναι το σκαρι μου ετσι που οσο και να φτασω παλι γεματουλα θα με βλεπω

Senior Member
    τι υψος εχεις?

και εγω αχλαδι...τι να κανουμε ειναι ο σωματοτυπος...και φυσικα το καταραμενο το gum...γιατι μην ξεχνιομαστε παιζει ρολο και τι % λιπους εχουμε..μαζευει αλλιως το σωμα με τη γυμναστικη πως να το κανουμε...

Senior Member
    1.62 ειμαι... και δεν κανω καθολου γυμναστικη η τεμπελα

Senior Member
    ε οκ,κατω απο 50 μην πεσεις!δεν θα γινουμε και κοκαλα πια!βλεπω μερικες μερικες και αναρωτιεμαι...ειναι ωραιο τωρα αυτο?εγω αν ημουν αντρας δεν θα μου αρεσαν...ασε που χαλαει και το προσωπο μετα,κοβει,δεν φαινεται υγιες...ουτε με μακιγιαζ δε σωζεται...

εγω ηδη εχω χασει πολυ στο προσωπο και ας εκανα προγραμμα με φουλ βιταμινες και πολυ υγειηνο γενικοτερα.πιστευω τωρα με τη συντηρηση να επανελθει...

Senior Member
    εμενα στο προσωπο μου πηγε γιατι εκανα γωνιες.. και θελω να φτασω τα 49 ετσι για το γαμωτο.. να βλεπω 4 μπροστα.. κολλημα κια υτο

Page 51 of 57 FirstFirst ... 414950515253 ... LastLast