Νέο ξεκίνημα... - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 57 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 843
    Senior Member
    α το συνεχιζεις το τροπαρι με τις χοντρες?
    ε τι να κανουμε χορταινουμε δυσκολα εμεις οι χοντρες...
    καλη σου συνεχεια, αρκετα προσβαλεις κ εμενα εμμεσα...
    δεν εχει μεινει θεμα πια να γραφουμε κατι σοβαρο, ομορφο ή να νιωθουμε οικεια εδω μεσα.
    το ιδανικο θα ηταν ολα μαζι αλλα που τετοια τυχη.

Senior Member
    Βασικα για να μην αναρωτιεστε κιολας γιατι φαγατε warning, εγω εκανα το report.Συνεχιστε τον καυγα.Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος....

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    τον εαυτο σου σιχαινεσαι καλο μου , γιατι ξερεις οτι το επομενο βημα που μεχρι τωρα δεν επιτρεπεις ατον εαυτο σου να κανει, ειναι να αρχισεις τους εμετους η τα καθαρκτικα.....τον εαυτο σου βριζεις για να μη τολμησει να τους ξεκινησει...του θυμιζεις ποσο σιχαμενο σου φαινεται για να τον πεισεις οτι η αηδια που νοιωθεις ειναι πιο δυνατη απο την αναγκη σου να χασεις βαρος...
    κρατας επαξια τον τιτλο του αρχαιοτερου μελους στο φορουμ :thumbup:

Senior Member
    επιστροφη στο φορουμ μετα απο 2 μηνες...
    με νεο ξεκινημα...δυστηχως η κακη ψυχολογια δε με βοηθησε αρα ουτε και εγω εμενα...Το εριξα στο φαι και μαλιστα πολυ ανθυηγεινο...
    δυστηχως συνεχιζει να υπαρχει κακη διαθεση και οχι μονο φορτωθηκα κιλα αλλα με πηγε πολυυυ πισω..
    ξαναξεκινησα την Κυριακη 28/11, αφηνοντας πισω τα παλια.Αυτη τη φορα και με γυμναστικη θα κανω σοβαρα οτι μπορω...
    Οσες θελουν ας χαρουν!!!
    Πολλα μελη σιγα σιγα αποχωρουν βλεπωντας κλικες να δημιουργουνται,αλλες να τρωγονται με τις "αδυνατες" και αλλα μελη να απογοητευονται και να το ριχνουν στο φαι-οπως εγω πχ.
    Διαβασα και οτι η Βαd αποχωρησε...κριμα.Πιστευω οτι οταν δεν εχεις καλη ψυχολογια και σε παρει η κατω βολτα δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα, λογικο αλλωστε.
    Τεσπα, οποια θελει ας μεινει διπλα μου, να τα λεμε...
    Σημερα στη δουλεια πηγα στο γραφειο μιας συναδελφου και οταν εφευγα την ακουσα που μιλουσε σε μια αλλη χαμηλοφωνα αλλα και χαιρεκακα "καλα αυτη πηρε κιλα???????"...Δεν σκοπευω να το αφησω ετσι βεβαια και επειδη το πιστευω σχεδον γελασα απο μεσα μου οταν το ακουσα...

Μπραβο και σε οσες εισαστε πιστες και συνεχιζετε...ελενη,πηνελοπη κλπ,κλπ

Πιστευω να επανελθω κανονικα στο φορουμ οταν ειμαι λιγο πιο ετοιμη.

Senior Member
    ρε συ absolute! Mα την Παναγια μολις πριν ενα λεπτο κοιταγα οτι ειχες ανοιξει το τοπικ της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και σκεφτομουν π εχεις εξαφανισθει...

Senior Member
    Αυτα τα περι κλικας,ας τα αφησω ασχολιαστα,ουτε στο big brother να μασταν και να τσακωνομασταν για τα 200,000 ευρω.
    Καλως ηλθες ξανα!

Senior Member
    ελα ντε σχεδον 2 μηνες δεν εγραφα ουτε και εμπαινα...μμμμ,το ειχα ανοιξει σε δοξασμενες εποχες!

Senior Member
    ευχαριστω onelife!εσυ βλεπω τον επιασες το στοχο σου παντως!!!μια χαρα!

Senior Member
    Welcome back! Kαι καλο κουραγιο για την διατροφη. Αλλα για να ξαναμπεις παει να πει οτι μπουχτισες...

Senior Member
    Προσπαθω absolute, εξαλλου το δυσκολοτερο ειναι η συντηρηση!
    Εκει να δω τι θα κανω..:crazy:

Senior Member
    Μπουχτισα με τη μ@λακια που με εδειρε αλυπητα τοσο καιρο και σκεφτομουνα οτι εδω υπαρχουν ατομα που καποτε πορευομασταν μαζι ακομη και οταν καναμε πισωγυρισματα.Αυτη τη φορα πιστευω οτι δεν θα ειχα γυρισμο θα με επαιρνε η κατω βολτα για τα καλα και οταν θα ξυπνουσα θα ειχα παρει καμια 15αρια κιλα!

Senior Member
    Ε αφου το καταλαβες νωρις. Σε τι κιλα εισαι τωρα?

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Προσπαθω absolute, εξαλλου το δυσκολοτερο ειναι η συντηρηση!
    Εκει να δω τι θα κανω..:crazy:

αχ αυτη η συντηρηση ρε πο@στη μου!ποση υπομονη θελει!αλλα δεν σε φοβαμαι, ειδικα εσυ εχεις κανει μεγαλη στροφη!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Ε αφου το καταλαβες νωρις. Σε τι κιλα εισαι τωρα?
    αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ασεεεεεεεεε ,57,2 την Κυριακη και σημερα 56,4(εφυγαν τα πρωτα 800 γραμμαρια κατακρατησης).Χρονια ειχα να φτασω σε αυτα τα κιλα γμτ!

Senior Member
    Ουτε εγω με πολυφοβαμαι να σου πω την αληθεια γιατι πλεον ξερω ποτε να σταματησω να τρωω!
    Αλλα αυτο που δεν μπορω να φανταστω οτι θα κανω μια ζωη ειναι οτι παντα πρεπει να ελεγχω το τι τρωω, δηλαδη δε θα μπορω στο ασχετο να σταματαω κ να παιρνω μια σοκολατα ή μια τυροπιτα!
    Οχι δηλαδη οσο συχνα θα ηθελα!

Page 27 of 57 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast