Νέο ξεκίνημα... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 57 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 843
    Senior Member
    Originally posted by changes
    Originally posted by karamela
    changes εν μερει θα συμφωνήσω μαζί σου για αυτα που γραφεις, όμως θα σου μιλήσω προσωπικά, υπάρχουν καποια ατομα όπως το λες αλλα και αυτα θελουν να χασουν καποια κιλά, όντως ειναι πολύ λίγα καποια κιλά που ακούγοντα μπροστα σε άλλα όμως και αυτά ειναι καποιο πρόβλημα για τα συγκεκριμένα ατομα γιατι δε τους αρεσει ο εαυτος τους και δεν νιωθουν καλα με αυτα τα 5 ή 10 κιλα παραπάνω, προσωπικά όμως η αλήθεια ειναι οτι προσβλήθηκα κάπως γιατι κι εγω ειμαι απο τα ατομα όπως ειπες που απο άσχημη ψυχολογία και στρες απο 63 64 κιλα που ημουν πήρα 80 κιλά, δεν εχω κάποια διατροφική διαταραχή, αυτό δεν νομίζω όμως να ειναι κριτηριο στο να μην μπορω να γραφω και να λεω την γνωμη μου εδω επειδή δεν εχω καποια διατροφικη διαταραχη, συγνώμη αλλα στεναχωρήθηκα πολύ με αυτα που διάβασα.
    εχεις διατροφικη διαταραχη καραμελα.απλως δεν το εχεις συνειδητοποιησει.80 κιλα δεν τα παιρνει ενας ανθρωπος για πλακα ουτε λογω κακης ψυχολογιας. 80 κιλα.ξερεις τι ειναι 80 κιλα;;;;;;;;;;ειμαι σιγουρη πως ξερεις...τα κουβαλας.ειναι ενας ανθρωπος ΑΚΟΜΗ.δεν παιρνει κανεις υγιης ψυχοπνευματικα ανθρωπος 80!!!!!!! κιλα λογω κακης ψυχολογιας. αν οργανικα εισαι υγιης και δεν εχεις καποιο μεταβολικο προβλημα,πασχεις απο διατροφικη διαταραχη.η τροφη εγινε εχθρος σου και ψαχνεις ενα φιλο. και γι αυτο ακριβως ανηκεις δικαιωματικα στο φορουμ αυτο.
    Δεν εχω κάποια διατροφικη διαταραχη, το εχω ψάξει και το εχω γραψει κι εδω, και στο τεστ ακομα που εχιε εδω δνε με βγαζει οτι εχω καποια διαταραχη και γινεται απο κακη ψυχολογια να παρεις κιλά,το λενε και οι ειδικοί, εδω οταν η ψυχολογια μας ειναι χαλια δεν χανουμε κιλα και γινεται και κατακρατηση, συγκεκριμενα χθες ρωτησα αυτο το πραγμα την ψυχολογο μου.
    Επίσης οτι δεν τρως ολη την ημερα και στις 12 ή 1 ο βραδυ θα φας ενα κλαμπ σαντουιτς το οποιο δεν καιγεται ποτε δεν ειναι διατροφικη διαταραχη ουτε υπερφαγία, οταν σε απασχολουν διαφορα και με την δουλεια δεν προλαβαινεις γιατι δουλευεις ως πολυ αργα το βραδυ και ολη την ημερα τρεχεις για διαφορα αλλα και προλαβαινεις να καθησεις να φας μονο αργα και βλακειες τα παιρνεις τα κιλα.

Senior Member
    καραμελα σε ποσο καιρο τα πηρες τα 80 κιλα????

Senior Member
    τα πρωτα 30 σε 2,5 μηνες πριν 8 χρόνια μετα εχασα 12 και ειχα σταθεροποιηθει μετα αρρωστησα και πηρα 20 έπαιρνα εχανα και γινοταν συνεχεια αυτο 4 χρόνια και τους τελευταιους 3 μηνες πήρα 30 κιλα αλλα εχω αρχισει δυναμικο ξεκινημα αυτη την φορα οπως εχω κανει και θεμα με αυτο τον τιτλο.

Senior Member
    ναι το εχω δει το θεμα σου με το δυναμικο ξεκινημα!!καλη επιτυχια ολοψυχα!!!

irenep
    Guest
    καραμελα που ειναι αυτο το τεστ? με ενδιαφερει.

Senior Member

irenep
    Guest
    Originally posted by irenep
    σου εχω τρομερη ιδεα. γιατι δεν φτιαχνεις ενα τοπικ να βριζεις οσες ειναι πιο αδυνατες απο εσενα? θα σε εκφρασει απολυτα.

παρεπιπτοντως υπαρχει ηδη το τοπικ. αυτο που κραζει την τζουλια...τωρα ειδα ποιος το εφτιαξε...

Senior Member
    Originally posted by absolute
    ναι το εχω δει το θεμα σου με το δυναμικο ξεκινημα!!καλη επιτυχια ολοψυχα!!!

σε ευχαριστω παρα παρα πολυ κοριτσαρα μου

Senior Member
    καραμελα που ειναι αυτο το τεστ? με ενδιαφερει.

εδώ
    http://www.eatingdisorders.gr/content/view/43/55/

Senior Member
    ωχ,εχεις δικιο και εγω τωρα που το ειπες εσυ προσεξα ποιος το εφτιαξε!!!

irenep
    Guest
    καραμελιτσα ξερεις που ειναι το τεστ για τις διατροφικες διαταραχες?

Senior Member
    καραμελιτσα ξερεις που ειναι το τεστ για τις διατροφικες διαταραχες?
    ναι δες 2 ποστ πριν στο εγραψα

Senior Member
    Δεν το ηξερα να βαλω ολοκληρη εκθεση στο τικερ μου με την ιστορια της ζωης μου και τις εξετασεις υγειας μου.Και καραμελακι μου ασφαλως δεν ειναι απαραιτητο να ειναι τροφικη διαταραχη.Δεν μπορω να ξερω την περιπτωση σου αλλα μπορει να ειναι και ορμονικο πχ.Μονο τους ειδικους θα ακους και κανεναν αλλο.Εδω μεσα δεν ηρθαμε για να γινουμε ψυχιατροι, διαιτολογοι ή γυμναστες κανενος.Ειμαστε για συζητηση.Αλλοι μπορει να βοηθηθουν απο αυτη τη συζητηση αλλοι οχι.Σε οποιους δεν αρεσει το επιπεδο των μελων του φορουμ και τον παραπεμπει σε επιπεδο cosmopolitan μπορει να βρει αλλο μερος να γραφει, δοξα το θεω απο φορουμ εχει πολλα πλεον.

irenep
    Guest
    σε ευχαριστω!

Senior Member
    ειναι πολυ ασχημο να κρινεις τους αλλους...ο καθενας εχει τα στανταρ του....εμενα η κολλητη μου 1,77 και 58 κιλα μου δειχνε την αλλη φορα ενα τζιν νουμερο 36 στα σπριντερ και μου λεγε οτι ειναι για χοντρες...εγω τωρα 42 φοραω...μπορεις να την κατηγορησεις οτι ειναι δηθεν?ο καθενας μιλαει με βαση τον εαυτο του...το πως εχει μεγαλωσει τα προτυπα του...δεν ειναι δυνατον changes επειδη εσυ εχεις μεγαλυτερο προβλημα(προφανως) να υποβιβαζεις του αλλουνου...οκ εσενα ειναι ζητημα σωματικης υγειας της absolute ομως ειναι ψυχικης υγειας..που ειναι εξισου σημαντικη..και οπως λενε οτι δεν σ'αρεσει αλλαξε το...

Page 4 of 57 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast