βοηθειααααα.....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

βοηθειααααα.....

σε 2 μηνες παντρευεται ο γιος του αντρα μου....λοιπον οπως φανταζεστε θα ειναι κ η πρωην η οποια ειναι κορμαρα θα πεσουν πολλες συγκρισεις......κ ειναι λογικο απο τους συγγενεις...τα ξερετε αυτα...πως λοιπον θα χασω τα 10 κιλα λετε να προλαβω???/βοηθηστε

Senior Member
    Αφού εσύ τον έχεις τον άντρα της εσένα τι σε νοιάζει. Τα κιλά να τα χάσεις για τον εαυτό σου και για την υγεία σου. Μην πέφτεις σε αυτή την παγίδα.

Senior Member
    ξερεις πως ειναι αυτα........ο αντρας τι σκεφτεται.....ειχα την κορμαρα κ τωρα εχω την φοραδα....

Senior Member
    μπορειτε να μου προτεινετε καποια διαιτα???/

Senior Member
    μισες μεριδες

Senior Member
    εγω θα σου λεγα θερμιδομετριτη ειναι πανφθηνος και ξερεις και τι τρως....ειδικα αν εισαι σαν εμενα που ολο νομιζω οτι τρωω λιγο και παχαινω

Member
    Υπαρχουν αρκετες διαιτες εδω που μπορεις να βρεις..υπ'ευθυνη σου παντα,γτ δεν κανουν ολες οι διαιτες για ολους!!! Το δικο μου προγραμμα παντως,περιλαμβανει ενα καλο πρωινο( συνηθως ενα τοστακι μ'ενα ποτηρι γαλα),ψητα(κοτοπουλο,ψαρι,μ� �ιφτεκια-χωρις ψωμι),2 φορες την εβδομαδα οσπρια, αφθονα λαχανικα και φρουτα,προσοχη στο λαδι,και ενα ελαφρυ βραδινο(πχ γιαουρτακι με φρυγανια)..Αυτα γενικα! Μην τρελαινεσαι, παντως :-)

Senior Member
    εγω θα δοκιμασω την διαιτα/διατροφη με τους κυκλικους υδατανθρακες απο αυριο.

Σοκολατιτσα...δε βλεπω γιατι να αγχωνεσαι. Σε δυο μηνες χαλαρα χανεις 10 κιλα. Με σωστο διατροφικο προγραμμα και λιγη ασκηση.
    Εγω που μεχρι το Σεπτεμβρη θελω να χασω 30 κιλα μου λες τι θα κανω;

Member
    Originally posted by DALIA
    Σοκολατιτσα...δε βλεπω γιατι να αγχωνεσαι. Σε δυο μηνες χαλαρα χανεις 10 κιλα. Με σωστο διατροφικο προγραμμα και λιγη ασκηση.
    Εγω που μεχρι το Σεπτεμβρη θελω να χασω 30 κιλα μου λες τι θα κανω;
    Αχχχχ...μια απο τα ιδια, Dalia μου!

Εδω που τα λεμε ο τελικος μου στοχος ειναι το τελος της χρονιας, αλλα ελα που παντρευεται ο αδελφουλης μου το Σεπτεμβρη...οποτε πρεπει να σπευσω.
    Τελος παντων δεν το βαζουμε κατω...
    Συνεχιζουμε το προγραμμα μας και τελος.
    Εγω αυτη τη φορα ειμαι αποφασισμενη .
    Μολις φυγει το καταραμενο τριψηφιο νουμερο απο τη ζυγαρια, θα ξεκινησω και περπατημα εντατικα.

Member
    Εδω που τα λεμε ο τελικος μου στοχος ειναι το τελος της χρονιας, αλλα ελα που παντρευεται ο αδελφουλης μου το Σεπτεμβρη...οποτε πρεπει να σπευσω.
    Μολις φυγει το καταραμενο τριψηφιο νουμερο απο τη ζυγαρια, θα ξεκινησω και περπατημα εντατικα.
    Ax, Dalia, και εγω εχω βαλει στοχο μεχρι Σεπτεμβρη-Οκτωβρη να 'χω χασει τα κιλα, γιατι υπαρχει συγκεκριμενος λογος. Υπολογιζω περιπου 5 κιλα το μηνα και μαζι με γυμναστικουλα..τι στο καλο? κατι θα γινει.. Με το καλο να πιασεις το "9" για να 3εκινησεις περπατημα, γτ θα σου κανει απιστευτα καλο..εγω περπαταω περιπου 1 ωρα καθημερινα κ εχω δει μεγαλη διαφορα!

Senior Member
    Originally posted by sokolatitsa
    ξερεις πως ειναι αυτα........ο αντρας τι σκεφτεται.....ειχα την κορμαρα κ τωρα εχω την φοραδα....

Sta 64 kgr (ti upsos exeis??) se parakalw min thewreis ton eauto sou forada....

Ta logia dimiourgoun sunaisthimata kai prepei na milame omorfa ston eauto mas...

Member
    Originally posted by Bourboulithroula
    Ax, Dalia, και εγω εχω βαλει στοχο μεχρι Σεπτεμβρη-Οκτωβρη να 'χω χασει τα κιλα, γιατι υπαρχει συγκεκριμενος λογος. Υπολογιζω περιπου 5 κιλα το μηνα και μαζι με γυμναστικουλα..τι στο καλο? κατι θα γινει.. Με το καλο να πιασεις το "9" για να 3εκινησεις περπατημα, γτ θα σου κανει απιστευτα καλο..εγω περπαταω περιπου 1 ωρα καθημερινα κ εχω δει μεγαλη διαφορα!

εγω θέλω 35 μέχρι 28 νοεμβριου γινεται?????? λειτουργω με τις ιδιες σκέψεις( 5 κιλα το μήνα + γυμναστικη). περπατάω 30-40 λεπτα την ημέρα ειναι λίγο??? σε ταχύτητα 5 κμ/την ωρα! έχεις δει διαφορα με μια ώρα περπάτημα??? πολυ καλα! μου έδωσες θάρρος βλέπω εχουμε περόμοιο πρόγραμμα και στόχους !!! συνοδοιπόροι λοιπόν???? χαχαχα

Member
    Γεια σου,Βικακι! 30-40' περπατημα ειναι σουπερ! Μπραβο,συνεχισε ετσι και θα δεις σιγουρα ιδιοις ομασι τα αποτελεσματα!!! Αλλωστε εδω θα ειμαστε και θα βλεπω και εγω την κατηφορικη σου προοδο! Παμε λπν,γερααααα..μαζι προς τη νικη!!!

Page 1 of 2 12 LastLast