βοηθειααααα..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Member
    ναι παμε!!!!!!!!!! σημερα εκανα μιση ωρα το πρωι και θα κανω αλλη μιση ωρα το βραδυ!!! δεν μπορω μια ωρα ολοκληρη συνεχεια ρε γαμωτο!!! λοιπον συνοδοιπορε σε τι ταχυτητα περπατας εσυ? εγω πανω απο 5.5 κμ/ώρα δεν μπορω!! προχωραμε λοιπον δυναμικα παρεουλα!

Senior Member
    sokolatitsa
    γιατί δεν δοκιμάζεις την κυκλική λήψη υδατανθράκων της Δανάης???
    Είναι πολύ κάλή... Το ίδιο κάνω κι εγώ....

Και μήν αγχώνσαι με τις συγκρίσεις... μπορείς να δείχνεις κούκλα με το κατάλληλο ρούχο....
    Φιλιά...

Senior Member
    Originally posted by sokolatitsa
    ξερεις πως ειναι αυτα........ο αντρας τι σκεφτεται.....ειχα την κορμαρα κ τωρα εχω την φοραδα....
    κανενας σοβαρος ανδρας δε θα σκεφτοταν αυτο, μαλιστα οι ανδρες δεν κανουν καν συγκρισεις οταν αγαπουν...εμεις κανουμε κ ψυχοπλακωνομαστε. Τι υψος εχεις? μια χαρα ειναι τα κιλα σου πρωτη εντυπωση...
    Καλη επιτυχια σο,τι κανεις, προσωπικα σου συστηνω θερμιδομετρητη, πολλα γευματα κ πληρη κ να αποφευγεις το φαγητο βραδυνες ωρες...

Member
    Bikaki, σου εχω στειλει u2u..Εαν μπορεις,ελενξε το!! Φιλια!

Member
    μολις σου απαντησα φιλια!!!

Senior Member
    Σοκολατίτσα μου γλυκειά,
    τα σχόλια του κόσμου δεν σε ενδιαφέρουν. Πού ήταν ο κόσμος αυτός όταν έβαλες τα κάποια σου κιλάκια? Σίγουρα όχι δίπλα σου. Πραγματικά το ξέρουμε πως παχαίνουμε γιατί κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία μας και μου τη δίνει ο "κόσμος", που είναι έτοιμος να κατακρίνει, να κουτσομπολέψει. Δώσε λοιπόν στον κόσμο τη θέση που του αξίζει: Στις σόλες των παλαιότερων των υποδημάτων σου!
    Εσένα σε ενδιαφέρει πάνω από όλα ο εαυτός σου και ο σύντροφός σου, γι' αυτό και θα είσαι παρούσα στη χαρούμενη στιγμή του. Τα κιλά σου δεν είναι καθόλου πολλά, σε δύο μήνες προλαβαίνεις -άνετα και όχι με υστερία- να χάσεις κάποια από αυτά.
    Καλή σου επιτυχία!

Member
    Originally posted by Ava
    Σοκολατίτσα μου γλυκειά,
    τα σχόλια του κόσμου δεν σε ενδιαφέρουν. Πού ήταν ο κόσμος αυτός όταν έβαλες τα κάποια σου κιλάκια? Σίγουρα όχι δίπλα σου. Πραγματικά το ξέρουμε πως παχαίνουμε γιατί κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία μας και μου τη δίνει ο "κόσμος", που είναι έτοιμος να κατακρίνει, να κουτσομπολέψει. Δώσε λοιπόν στον κόσμο τη θέση που του αξίζει: Στις σόλες των παλαιότερων των υποδημάτων σου!
    Εσένα σε ενδιαφέρει πάνω από όλα ο εαυτός σου και ο σύντροφός σου, γι' αυτό και θα είσαι παρούσα στη χαρούμενη στιγμή του. Τα κιλά σου δεν είναι καθόλου πολλά, σε δύο μήνες προλαβαίνεις -άνετα και όχι με υστερία- να χάσεις κάποια από αυτά.
    Καλή σου επιτυχία!
    +1000

Page 2 of 2 FirstFirst 12