Νέο ξεκίνημα -- νέοι αγώνες!!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 181
    Junior Member
    geia kai apo mena pou eimai kainouria stin parea kai sthn prospatheia

Ρια καλη συνεχεια...διαβασα το θεμα σου και θα θελα και γω να σου συμπαρασταθω λέγοντας σου οτι σιγουρα δεν εισαι η μονη που ξεκινας ενθουσιωδως την προσπαθεια σου και στη συνεχεια καπου σταματας. Κι εγω στα ιδια, καθε βραδυ δινω την ιδια υποσχεση, οτι την επομενη μερα δε θα κανω ατασθαλία, αλλα σχεδον παντα κατι σαμποταρει την υποσχεση μου. Κι αυτο δεν ειναι οι δεκαδες πειρασμοι που υπαρχουν εντος και εκτος σπιτιου, αλλά η ελλειψη αυτοελέγχου που εχω....να ξερω οτι κανω κακο στον εαυτο μου κι ομως να συνεχιζω να σαβουριαζω πραγματα ετεροκλητα μεταξύ τους.
    Πραγματι χρειαζεται πρωτιστως πολυ δουλεια με τον εαυτο μας...
    Σου ευχομαι καλη δυναμη, και σε ολους μας επισης.

Senior Member
    Να πω κι εγω μια ιδεα???

Κι εγω εδω και παρα πολυ καιρο δεν μπορουσα να ξεκινησω διαιτα και να το κρατησω. Και ξερετε τι εκανα?? Βρηκα μια φωτογραφια μου απο καποια χρονια πριν, που ημουν μια θεα (οχι να το παινευτω...) και την εβαλα στο ψυγειο. Και βλεπω αυτην την "θεα" που ειναι 13 κιλα λιγοτερο να με κοιταει οποτε παω να κανω ατασθαλια. Οποτε συγκρατουμαι!!!

Senior Member
    το πιο μεγαλο μου προβλημα, ηταν πως εκανα την αρχη μονη μου, βαση οσων διαβαζα αποδω κ αποκει, δεν ειχα σειρα, πειναγα και δεν εχανα... αποτελεσμα ηταν εντονη απογοητευση, αγχος, θλυψη και παυση της προσπαθειας... ετσι με την πεινα ερχονταν και οι τασεις υπερτοφιας... και οτι εκανα πηγαινε στο βροντο....

ημουν κατα των διαιτολογων, γιατι σαν εικονα ειχα πως ενας διαιτολογος θα σε βαλει να τρως φαγητα που δε σου αρεσουν, που ειναι ακριβα και οι ποσοτητες ειναι μικρες.... τελικα ομως με τη βοηθεια καποιων ατομων απο εδω (μπορει να μη καταλαβαν καν πως με βοηθησαν..!) αρχισα να πηγαινω κ εγω σε διαιτολογο...

τα βασικα και πολυ σημαντικα πραγματα που με κανουν να χανω και να θελω να συνεχισω με τη διαιτολογο ειναι:

1. δεν πειναω
    2. τρωω φαγητα που μου αρεσουν
    3. μαγειρευω οπως μου αρεσει
    4. τρωω συνεχεια και δεν πειναω
    5. δεν εχω στερηθει τπτ απο λιχουδιες, γλυκα, φαγητα, αναψυκτικα, καφε
    6. μαθαινω συνεχως νεους τροπους σωστης διατροφης
    7. μαθαινω συνδιασμους τρωφων που με βοηθουν να χασω βαρος
    8. μαθαινω νεες τροφες (πολλα που δεν ετρογα πλεον τα θελω)
    9. δε βαριεμαι γιατι τρωω οτι θελω και δε με περιοριζει (στανταρ εχω 1 φορα ψητο κοτοπουλου, 1 ψαρι, 2 λαδερο οτι θελω, 1 μαγειρευτο οτι θελω και 2 μερες να φαω απλα οοοοοτι θελω -μουσακα, καρμποναρα,πιτσα κλ)
    10 . ακολουθω τη μεσογειακη διατροφη, διατροφη κατατεθεν για τη χωρα μας

πιστευω πως αν πιστεψεις σε αυτα, θα εχεις σουπερ αποτελεσμα...! για την ωρα δε με εχει κουρασει η ολη φαση. ισα ισα που πλεον δε πειναω και βλεπω τον εαυτο μου να ομορφαινει!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    welcome back
    thank you!!!!

Senior Member
    Originally posted by alejandra
    geia kai apo mena pou eimai kainouria stin parea kai sthn prospatheia
    καλώς μας ήρθες!!!!! καλές απώλειες εύχομαι!!!!! κι ο,τι θες ...εδω είμαστε η μία να στηρίζει την αλλη... και που θα μας πάει!!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Να πω κι εγω μια ιδεα???

Κι εγω εδω και παρα πολυ καιρο δεν μπορουσα να ξεκινησω διαιτα και να το κρατησω. Και ξερετε τι εκανα?? Βρηκα μια φωτογραφια μου απο καποια χρονια πριν, που ημουν μια θεα (οχι να το παινευτω...) και την εβαλα στο ψυγειο. Και βλεπω αυτην την "θεα" που ειναι 13 κιλα λιγοτερο να με κοιταει οποτε παω να κανω ατασθαλια. Οποτε συγκρατουμαι!!!
    Brazilianaki μου, έχω κάνει τα πάντα!!!! ακόμη κι αυτο...

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    το πιο μεγαλο μου προβλημα, ηταν πως εκανα την αρχη μονη μου, βαση οσων διαβαζα αποδω κ αποκει, δεν ειχα σειρα, πειναγα και δεν εχανα... αποτελεσμα ηταν εντονη απογοητευση, αγχος, θλυψη και παυση της προσπαθειας... ετσι με την πεινα ερχονταν και οι τασεις υπερτοφιας... και οτι εκανα πηγαινε στο βροντο....

ημουν κατα των διαιτολογων, γιατι σαν εικονα ειχα πως ενας διαιτολογος θα σε βαλει να τρως φαγητα που δε σου αρεσουν, που ειναι ακριβα και οι ποσοτητες ειναι μικρες.... τελικα ομως με τη βοηθεια καποιων ατομων απο εδω (μπορει να μη καταλαβαν καν πως με βοηθησαν..!) αρχισα να πηγαινω κ εγω σε διαιτολογο...

τα βασικα και πολυ σημαντικα πραγματα που με κανουν να χανω και να θελω να συνεχισω με τη διαιτολογο ειναι:

1. δεν πειναω
    2. τρωω φαγητα που μου αρεσουν
    3. μαγειρευω οπως μου αρεσει
    4. τρωω συνεχεια και δεν πειναω
    5. δεν εχω στερηθει τπτ απο λιχουδιες, γλυκα, φαγητα, αναψυκτικα, καφε
    6. μαθαινω συνεχως νεους τροπους σωστης διατροφης
    7. μαθαινω συνδιασμους τρωφων που με βοηθουν να χασω βαρος
    8. μαθαινω νεες τροφες (πολλα που δεν ετρογα πλεον τα θελω)
    9. δε βαριεμαι γιατι τρωω οτι θελω και δε με περιοριζει (στανταρ εχω 1 φορα ψητο κοτοπουλου, 1 ψαρι, 2 λαδερο οτι θελω, 1 μαγειρευτο οτι θελω και 2 μερες να φαω απλα οοοοοτι θελω -μουσακα, καρμποναρα,πιτσα κλ)
    10 . ακολουθω τη μεσογειακη διατροφη, διατροφη κατατεθεν για τη χωρα μας

πιστευω πως αν πιστεψεις σε αυτα, θα εχεις σουπερ αποτελεσμα...! για την ωρα δε με εχει κουρασει η ολη φαση. ισα ισα που πλεον δε πειναω και βλεπω τον εαυτο μου να ομορφαινει!!!!!!!!!!
    mtsek85, το καλόκαιρι του 2009 ήμουν 69,5.... το Σεπτέμβρη πήγα σε 20 μέρες 76 κιλά.... και πήγα σε διαιτολογο... για άλλη μια φορά στο ζωή μου. Ε, αντι να χάσώ εγώ πάχυνα!!!! δε κατάφερα να σταματησω την υπερφαγία ούτε με τον διαιτολογο... αφού στο τελος μου είπε απέξω απέξω... μη πας κι έρχεσαι αδικα... αν το αποφασίσεις πάρε τηλ για το επόμενο ραντεβού..... φυσικά τότε σταμάτησα ...(πριν τα Χριστούγεννα δηλ.) 75 κιλά... και έφτασα 82 σε χρόνο dt ..... δυστυχώς δε ξέρω τι θα με έκανε να σταματήσω τις κρίσεις... μήπως λοβοτομή? τι να πω ρε γμτ... δεν μπορω να καταλαβω τι φταίει.... δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχω χάσει τον έλεγχο του εαυτού μου.... εγω που μια ζωή ότι βάλω σκοπό το πετυχαινω..... δεν μπορώ να καταλάβω.....

Senior Member
    σήμερα

πρωι
    1κουπα γάλα+1 μπανανα

δεκατιανο
    1 κουπα γάλα

μεσημεριανο
    4 φις στικς+ντοματα+πιπερια +2 φρυγανιες σικαλεως

απόγευμα
    1 φρουτο

βράδυ
    150γρ γιαούρτι+ 30 γρ γλύκισμα μύρτιλο

Senior Member
    Μην απογοητευεσαι Ρια μου! Απο οτι φαινεται η διατροφη σου ειναι κατι παραπανω απο σωστη πλεον και αφου κανεις και πισινα, τι φοβασαι?? Ολα θα πανε καλα!!

Senior Member
    καλησπερα σας και παλι!!!!

σχετικα με την υπερφαγια Ρια μου, δε νομιζω πως μπορει κανενας διαιτολογος να σε βοηθησει... εγω απλα με οσα μου εχει γραψει η διαιτολογος μου, τρωω συνεχεια και ειμαι φουσκουμενη, οποτε πιεζω τον εαυτο μου να μην φαει κατι παραπανω, γιατι πολυ απλα σαν πρωτη φαση θα εχω το στομαχι μου κ φυσικα για να μη κλαιω τα λεφτα μου (στο διαιτολογο, στα τροφημα κλπ..)

ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ. ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΖΗΣΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Μην απογοητευεσαι Ρια μου! Απο οτι φαινεται η διατροφη σου ειναι κατι παραπανω απο σωστη πλεον και αφου κανεις και πισινα, τι φοβασαι?? Ολα θα πανε καλα!!
    brazilanakiiii τι γλυκειά που είσαι!!!!!!! (τι να φοβάμαι? μόνο τον εαυτό μου φοβαμαι.... που δεν συνεργαζεται )
    ξέρω έχω γίνει κουραστική.... σε ολο το κύκλο μου.... ακόμη κι εδώ ίσως... ολο λόγια είμαι κ πράξεις μηδέν!!

Senior Member
    mtsek85 τα είπες ολα.... αυτο θέλω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου.... να ζησω να με δω οπως θέλω να ειμαι... χωρις συμβιβασμους κ υποχωρησεις.... (μήπως τελικά το ευρος της ψυχικής μου αντοχής έχει μπει στο πλύσιμο?????? ίσως.....)

Senior Member
    κουραγιο ρια μην αογοητευεσαι. χασε 2-3 κιλα να παρεις τα πανω σου

Senior Member
    πηνελόπη μου αυτο προσπαθω η αλήθεια είναι..... σήμερα δεν έκανα ουτε μιση παρασπονδια στη διατροφη + 1 ωρα κολύμπι.... αυριο θα δειξει η παλιοζυγαρια

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast