ΧΑΣΤΕ ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

ΧΑΣΤΕ ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!! ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΥ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...

http://www.entercity.gr/content/view/5443/224/

Senior Member
    Ευχαριστουμε για το link λουκουμακι.

Senior Member
    για καποιο λογο ενω με παει στο σαιτ μετα μου βγαζει αλλα ντ αλλων γραμματα!σαν κινεζικα!

Senior Member
    ΑΑΑΑ!!!!!!!ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!ευχαριστουμε!

Member
    Πολυ ενδιαφερον το link, loukoumaki!!!

Senior Member
    Ευχαριστούμε λουκουμάκι μου λαχταριστό (αν παχύνω εσύ θα φταίς) μακάρι να τα εφαρμόζαμε όλοι αυτά!

Senior Member
    Πολύ ωραίο λουκουμάκι. Το βράδυ όμως είναι ο προσωπικός μου εφιάλτης. Δεν ξέρω τι παθαίνω και ενώ όλη τη μέρα είμαι -συνήθως- καλή, το βράδυ δαιμονίζομαι και αρχίζω να ψάχνομαι για φαγητό. Σαλάτες, γλυκά, λαδερά, ψωμιά, όλα ελκυστικά μου φαίνονται. Αρα κατευθύνω την προσπάθειά μου προς εκείνες τις δύσκολες ώρες.
    Μπορεί κανείς να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό? Τι γίνεται το βράδυ, μαγικά και μας πιάνει λύσσα?

Senior Member
    αβα μου δεν εισαι η μονη. Τα βραδια ειναι οντως βασανιστικα. ισως γιατι χαλαρωνουμε και μαζι με την κουραση μας βγαινει και ολη η πεινα που πιθανον μας προκαλει μια περιορισμενη διατροφη, α και φυσικα αν συνηθιζαμε να τρωμε βραδινες ωρες πως να κοψουμε αυτη τη συνηθεια? κι εγω ζοριζομαι, τι να λεμε και δεν υπαρχει και κανα μαγικο να κανω, αλλα οταν σκεφτομαι το τριψηφιο νουμερο στη ζυγαρια και βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεφτη, μου περναει...ξεγιελεμαι με καμια τσιχλα και νερακι και προσπαθω να κοιμαμαι και νωριτερα, κι ετσι περνανε τα ατιμα τα βραδια

Senior Member
    Αβα μου ελα για βραδυνες νηστειες στην παρεα μας κ ισως σου κατσει καλα, εγω σωθηκα.
    Κι αν δε σου κατσει θα δουμε τι θα κανουμε...θα σου βρουμε ενα καλο παιδι να σε απασχολει τα βραδυα

Πολυ ωραιο αρθρο ευχαριστουμε! ειναι ωραιο να τα διαβαζεις μαζεμενα,
    ακομα κ αν τα ξερουμε η επαναληψη δε βλαπτει, μας δινει αθρρος να συνεχισουμε κ επισημαινει τα αδυνατα σημεια μας...

Senior Member
    Παιδιά, εγώ θα το πω και ας με κράξετε.
    Ρώτησα τον εαυτό μου γιατί τρώω τα βράδυα και αυτός μου απάντησε πως τρώω γιατί έχω συνδυάσει στο μυαλό μου το φαγητό με τη χαρά. Τις βραδυνές ώρες είμαι χαλαρή, ήρεμη και συνήθως χαρούμενη. Έτσι θέλω να τις μετατρέψω σε πάρτυ!
    Μάλλον πρέπει σε μας που κάνουμε τέτοιου είδους πάρτυ τα βράδυα να μας βρει η Badgirl κάποιον να μας απασχολεί... Με τέτοια απασχόληση που υποψιάζεται το βρώμικο μυαλό μου, που καιρός και όρεξη για μασούλημα!

Senior Member
    αν ημουν ολα αυτα που λες τις βραδυνες ωρες δε θα ετρωγα οσο για το πaρτυ πες το κι εγινε!!!
    θα βρουμε τους καλυτερους! πω με κολαζεις δεσμευμενη γυναικα :P

Senior Member
    Originally posted by Ava
    έχω συνδυάσει στο μυαλό μου το φαγητό με τη χαρά.
    καλά μιλάμε έγραψες???..
    μες στο μυαλό μου είσαι
    θέλω κάθε βράδυ πάρτι?????.
    Ότι και αν είναι αυτό, είτε το λες διασκέδαση (καφεδάκι, ποτάκι, περίπατο, κοριτσοπαρέα)
    Είτε το λες σεξ είτε το λες φαγητό, έστω και μόνη μου μπροστά από τον νεροχύτη?
    όταν έβγαινα πιο συχνά δεν έτρωγα τόσο...
    ούτε που με ένοιαζε μπορώ να πω.

Senior Member
    bad μου θέλω να ξεκινήσω και εγώ βραδινές νηστείες αλλά φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω.....
    ίσως για λίγο αλλά θα ήθελα γενικά να αλλάξω στάση απέναντι στο φαγητό..... και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να το κάνω για πολύ αυτό... αν και ακούγεται σωστό...

Κοριτσια καλημερα....εχω μπει κι εγω δειλα στην παρεα των νηστειων.
    Καθιερωσα νωρις το βραδυνο μου , το αργοτερο στις 8 και συμπληρωνω περιπου 14 ωρες νηστειας.
    Στην αρχη φοβομουν οτι θα πειναω συνεχεια, ομως ειλικρινα προκειται για μεγαλη σωτηρια να ξερεις οτι τελος το φαγητο για σημερα.
    Παραδοξως δεν λιμοκτονω το επομενο πρωινο, που παντα το παθαινα οταν ετρωγα μεχρι αργα το προηγουμενο βραδυ.
    Οι μονες φορες που κανω παρασπονδια ειναι καποια βραδυα που κοβω κανα δυο μικρα αγγουρακια σε κομματακια, εκει θεωρω οτι σπαω τη νηστεια, ομως και παλι αισθανομαι περιφημα την επομενη μερα.

Senior Member
    ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 16ΩΡΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΗΣΤΕΙΕΣ. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΠΙΑ ΠΟΛΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ? ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000 ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΟΠΟΤΕ...
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ, ΠΕΙΝΑΩ, ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΩ!!!

Page 1 of 2 12 LastLast