Results 16 to 18 of 18
Thread: ΧΑΣΤΕ ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ...
-
11-05-2010, 21:43 #16
Originally posted by loukoumaki
ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 16ΩΡΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΗΣΤΕΙΕΣ. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΠΙΑ ΠΟΛΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ? ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000 ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΟΠΟΤΕ...
ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ, ΠΕΙΝΑΩ, ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΩ!!!
Το νοημα της νηστειας δεν ειναι να μειωνουμε τις θερμιδες αλλα να μηην τρωμε για 15 ωρες τιποτε, αφου προηγουμενως εχουμε φαει οσες θερμιδες πρεπει τις προηγουμενες ωρες. Κ σιγουρα οι θερμιδες που πρεπει δεν ειναι 1000!
Βασικα η ΙΦ δεν εχει σχεση ουτε με θερμιδες αλλα απαραβατος κανονας ειναι να μην υποσιτιζεσαι! οποτε ξεχαστηκε τα 1000αρικα κ τρωτε!
Νηστεια = δεν τρωω τιποτα για καποιες ωρες χωρις να εχω αισθημα πεινας αφου ειχα φαει πριν σωστα!
η πεινα σημαινει οτι δεν τα κανετε καλα, κ πολυ με προβληματιζει αυτο!
- 11-05-2010, 21:45 #17
Originally posted by DALIA
Κοριτσια καλημερα....εχω μπει κι εγω δειλα στην παρεα των νηστειων.
Καθιερωσα νωρις το βραδυνο μου , το αργοτερο στις 8 και συμπληρωνω περιπου 14 ωρες νηστειας.
Στην αρχη φοβομουν οτι θα πειναω συνεχεια, ομως ειλικρινα προκειται για μεγαλη σωτηρια να ξερεις οτι τελος το φαγητο για σημερα.
Παραδοξως δεν λιμοκτονω το επομενο πρωινο, που παντα το παθαινα οταν ετρωγα μεχρι αργα το προηγουμενο βραδυ.
Οι μονες φορες που κανω παρασπονδια ειναι καποια βραδυα που κοβω κανα δυο μικρα αγγουρακια σε κομματακια, εκει θεωρω οτι σπαω τη νηστεια, ομως και παλι αισθανομαι περιφημα την επομενη μερα.
ακομα κ το οτι θεωρεις οτι την σπας (οντως σπαει) αλλα δεν καταβροχθιζεις ολο το συμπαν, σημαινει οτι σε βοηθα!
οταν κανω σερι νηστειες μετα απλα δεν μπορω να φαω το βραδυ...παλιες καλες εποχες, ελπιζω να επανελθουν!
11-05-2010, 21:48 #18
βαζω το λινκ της IF για οποιον θελει να διαβασει πως γινεται η νηστεια.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1954
εδω στο πρωτο πρωτο μηνυμα κατεβαζετε το ebook κ τα λεει αναλυτικα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση