Τζουλια και ραγαδες,απολαυστε...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 175
    Senior Member

Τζουλια και ραγαδες,απολαυστε...

Senior Member
    Εμενα προσωπικα δε μ αρεσει η συγκεκριμενη.Σαν τραβελι ειναι.Δεν εχει καθολου θηλυκο σωμα.Γνωμη μου.Οχι οτι δεν ειναι ωραια η κοπελα αλλα δε μου λεει κατι ως θηλυκο.

Senior Member
    συμφωνω απολυτα.... μου βγαζει κατι το φτηνιαρικο το αθλιο αυτη η κοπελα.... χειροτερη απο τα τραβελια στην συγγρου... δεν το λεω απο κακια η επειδη ειμαι χοντρη αλλωστε οταν βλεπω μια ωραια κοπελα την θαυμαζω κι εγω... αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι στο διαολο της βρισκουν οι αντρες και τους τρεχουν τα σαλια...

Senior Member
    προσεξτε καλε τι λετε μη σας κανει καμια μηνυση ο μενιος....χαχαχαχα

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑ pennou εισαι θεαααα!

Eγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν και η Αλεξανδρατου που το φυσαει απο αποψη χρηματων εχει τετοιες ραγαδες, τοτε οι δικες μου που ειναι τρεις χειροτερες δε θα φυγουν ποτε.

Senior Member
    Originally posted by Constance

Eγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι αν και η Αλεξανδρατου που το φυσαει απο αποψη χρηματων εχει τετοιες ραγαδες, τοτε οι δικες μου που ειναι τρεις χειροτερες δε θα φυγουν ποτε.

αγαπη μου ολες εχουμε ραγαδες....ακομα και η κολλητη μου που ειναι μια ζωη τα ιδια κιλα λογω γονιδιων (1,77 και 58 κιλα) ειναι γεματη ραγαδες....

Senior Member
    Ναι ρε γμτ.Και δεν ξερω τελικα αν υπαρχει καποια θεραπεια με αποτελεσματα...

Senior Member
    Ναι ρε γμτ.Και δεν ξερω τελικα αν υπαρχει καποια θεραπεια με αποτελεσματα...

μπα...η μαμα μου που δουλευε σε ινστιτουτο μου λεει οτι δεν....

Senior Member
    χριστε μου τι τσολι που εισαι!
    (στην τζουλια μιλαω, μην παρεξηγηθω)

Senior Member
    κοριτσια το μονο που ζηλευω απο αυτην ειναι οι ροζ οι γοβες....θελω και γω ροζ και δεν βρισκωωωω

Senior Member

Senior Member
    σαν ανδρας ντυμενος γυναικα ειναι...το μαλλι σαν περουκα και τα ποδια μονο λιγες τριχες να χανε....αν δεν εχεις και λιγο θηλυκοτητα πανω σου τι να το κανεις το ανορεξικο σωμα....
    πιστευω βρισκουν ελκυστικο το στυλ και καλα οτι ειναι ντιβα και απροσιτη....και οσο για το προσωπο της τα ματια την κανουν ομορφη ολα τα αλλα ειναι θεμα πλαστικης...λιγο η μυτη λιγο το στομα και φυγαμε....μην τρελαθουμε κιολας...

Senior Member

Senior Member
    Ναι changes θα συμφωνησω.Επισης η Αλεξανδρατου ηταν ωραια τοτε που πρωτοβγηκε, και πιο πολλα κιλα ειχε και το μαλλι ηταν δικο της (τωρα το χει καψει) και το στυλ δεν ηταν και τοσο φτηνιαρικο οπως εχει καταντησει να ειναι πλεον.

Senior Member
    Originally posted by changes
    Originally posted by pennou

αγαπη μου ολες εχουμε ραγαδες....ακομα και η κολλητη μου που ειναι μια ζωη τα ιδια κιλα λογω γονιδιων (1,77 και 58 κιλα) ειναι γεματη ραγαδες....
    ρε κοριτσια εχετε παρατηρησει ομως οτι στις μεγαλυτερες γενιες (γιαγιαδες μας κ μαμαδες)δεν ειναι τοσο συνηθες το φαινομενο οπως ειναι στη γενια τη δικη μας που ακομη και κοπελες που δεν ειχαν ποτε διακυμανσεις βαρους εκαναν ραγαδες(Οι περισσοτερες στην εφηβεια τους κατα την αναπτυξη);
    Ισως αυτα που τρωμε,το περιβαλλον...Tι να πω;
    Το εχετε παρατηρησει εσεις αυτο που λεω η ειναι η ιδεα μου,λετε;
    Πχ εμενα οι γιαγιες μου δεν εχουν ραγαδες.Η μαμα μου εχει μονο στην κοιλια της λογω των γεννων.Πουθενα αλλου.

στο μυαλο μου εισαι...ακριβως αυτο....ηταν αλλες εποχες δεν τρωγαν πιτσες και goody's και διαφορες τετοιες αηδιες...
    τρωγαν τα χορτα τους τα τα οσπρια τους και σπανια κρεας και τετοια

Page 1 of 12 12311 ... LastLast