ΕΠΕΜΒΑΣΗ SLEEVE - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    margia θα σου προτεινα να το ψαξεις ακομη λιγο αυτο με το δακτυλιο...δεν μπορω να ξερω παραπανω πραγματα απο ενα γιατρο αλλα οι εμπειριες που εχω ακουσει και διαβασει δεν ειναι και οτι καλυτερο....Ελπιζω να παρεις τη σωστη αποφαση και να τα πας καλα σε οτι και να κανεις....Κ αν θελεις λες και το ονομα του γιατρου ετσι ωστε να ακουσεις και γνωμες ασθενων του....

O Ευαγγελος Μενενακος ειναι ο γιατρος.Μου ειπε οτι το μανικι ειναι για παρα πολλα κιλα και ειναι απανθρωπο να μου κοψει το στομαχι για 35 κιλα που θελω να χασω. Μου ειπε οτι σε ατομα πανω απο 150 κιλα ναι να το κανει αλλα σε μενα με τα 102κ. δε το επιχειρει.Μου το το προτεινε ως τη πιο ελαφρια λυση η οποια ειναι και αναστρεψιμη.

Senior Member
    margia35 o δακτιλιος μπορεί να φαίνεται πιο βολική λύση αλλά πολλά ατομα απο το περιβάλλον μου αναγκάστηκαν να μπουν ξανα στο χειρουργείο για αφαίρεση ή άλλα προβλήματα δεν είναι μόνιμη λύση

Senior Member
    Παντως αν θυμαμαι καλα υπαρχουν ατομα εδω μεσα που ο μενεκακος τα εχει χειρουργησει με λιγοτερα κιλα απο τα 102....Δεν ξερω και πανω απ ολα δεν θελω να σου χαλασω τη διαθεση αλλα θα συμφωνησω με τη χρυσα....Καλο θα ηταν να κανεις μια επεμβαση η οποια να εχει το χαμηλοτερο ποσοστο επιπλοκων.....Και αν θεωρειται απαγορευτικο το μανικι θα μπορουσες να κανεις πτυχωση..Καλο θα ηταν να μιλησεις και με αλλους γιατρους οχι αναγκαστικα για να χειρουργηθεις σε αυτους απλα για να ενημερωθεις και να παρεις γνωμες....Ειναι επεμβαση ζωης και πρεπει να το ψαξεις πολυ καλα....

Member
    margia35 γεια σου κι από εμένα. Εγώ έκανα πτύχωση στις 13 Μαίου και όχι δακτύλιο γιατί θεωρείτε πολύ επικίνδυνο. Ένας ξάδερφός μου που έκανε πέρισι, μια μέρα ήπιε απότομα νερό και αυτό το πράγμα του έσπασε με αποτέλεσμα να τρέχει στην Αθήνα και να μην φτάνει. Εδώ μέσα θα διαβάσεις πολλά και χρήσιμα πράγματα και πολλές πληροφορίες από άτομα που έχουν κάνει και sleeve και πτύχωση. Για ψάξε λίγο ακόμα πριν αποφασίσεις.

αχ παιδια τι να σας πω,δε ξερω το εψαξα οσο μπορουσα,τωρα ειμαι σε τελικη ευθεια σε 1 μηνα περναω επιτροπη και ειδωμεν,ο θεος βοηθος.οτι και να κανεις απο τη στιγμη που κοβει νυστερι εισαι εκτεθιμενος.και εκτος αυτου εχει σταματησει και η περιοδος μου εδω και 3 μηνες,προχθες πηγα στην ενδοκρινολογο και μου εδωσε να παρω για 5 μερες duphaston και εχω λαλησει...το στομαχι μου κομπος,το εντερο μου χαλι,το στηθος μου με τσιμπαει και αυπνοια τρελη.αλλα 2 εχω να παρω να τελειωνω.

Senior Member
    μου κανει τρομερη εντυπωση η τοσο μεγαλη απώλεια βαρους με αυτη την μεθοδο!!πραγματικά μπορει καποιοσ να μου εξηγησει αν εχει να κανει με τον οργανισμο ή αν ολοι χανουν τοσα πολλα κιλα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα? μηπως θα επρεπε να το σκεφτω?

Senior Member
    αν ειναι θεμα της μειωσης της προσλαμβανομενης τροφής τοτε μπορεί να το καταφερει καποιος αυτό απλά μειωνοντας το φαγητό? ή μηπως δεν εχω καταλαβει καλα? συγνωμη που ρωτάω απλά μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση τόση γρήγορη απωλεια!!!!!!

VIVIKAKI η αδυναμια μας να παλαιψουμε και ολα τα προβληματα που εχουμε στην υγεια μαζι με τις απειρες διαιτες που εχουμε κανει στο παρελθον δεν εχουν τα αποτελεσματα που θελουμε οποτε μαλλον χρειαζομαστε μια βοηθεια η εναν γκιουλεκα στο στομαχι να κανει αυτος κουμαντο στο ποσο θα φαμε τελικα.και ναι χανεις κιλα αφου αντι να φας ολο το ταψι το παστιτσιο θα φας απλα ενα κομματι στο μεγεθος ενος κινητου τηλεφωνου και θα οριεσαι περιχαρης οτι εσκασες απο το φαι.ειναι θεμα χωρητικοτητας και επιλογων ως προς τα γλυκα και τα σουβλακοπιτσοειδη!!!

Senior Member
    οποτε μαλλον πως χρειαζεται ενας μαγικος τροπος για να τρως τοσο λιγο και να δεις απωλεια 15-20 κιλα σε 2 μηνες οπως παρατηρησα σε καποια απο τα παιδια εδω μεσα!!! αν δεν κανω sleeve δεν προβλεπεται να χασω τοσα κιλα γιατι πιθανοτατα δεν θα μπορεσω να φαω τοσο λιγο!!!!! σαν να εχεις δικιο...οσο και αν αυτο δεν μου αρεσει

μαγικος τροπος δεν υπαρχει,αυτο που υπαρχει ειναι μια επεμβαση με ολες της τις επιπλοκες και επιπτωσεις αν ειμαστε αποφασισμενες να τις ανεχτουμε.ειναι μια βοηθεια στην αρρωστια του μυαλου μας που προτεραιοτητα του ειναι το φαγητο.ειχα αποφασισει να κανω το μανικι αλλα ο γιατρος μου, μου συνεστησε το δακτυλιο γιατι τα κιλα μου καθως ειπε δεν ειναι τραγικα πολλα και θα ηταν εγκλημα να ακρωτηριασω ετσι απλα ενα σημαντικο οργανο του σωματος μου απο τη στιγμη που εχει κιολας πιο σοβαρες επιπλοκες απο εναν δακτυλιο που στο κατω κατω αφαιρειται αν χρειαστει.αν δε γινομαι αδιακριτη ποσο υψος και βαρος εχεις?

Senior Member
    Originally posted by margia35
    μαγικος τροπος δεν υπαρχει,αυτο που υπαρχει ειναι μια επεμβαση με ολες της τις επιπλοκες και επιπτωσεις αν ειμαστε αποφασισμενες να τις ανεχτουμε.ειναι μια βοηθεια στην αρρωστια του μυαλου μας που προτεραιοτητα του ειναι το φαγητο.ειχα αποφασισει να κανω το μανικι αλλα ο γιατρος μου, μου συνεστησε το δακτυλιο γιατι τα κιλα μου καθως ειπε δεν ειναι τραγικα πολλα και θα ηταν εγκλημα να ακρωτηριασω ετσι απλα ενα σημαντικο οργανο του σωματος μου απο τη στιγμη που εχει κιολας πιο σοβαρες επιπλοκες απο εναν δακτυλιο που στο κατω κατω αφαιρειται αν χρειαστει.αν δε γινομαι αδιακριτη ποσο υψος και βαρος εχεις?

δεν εισαι αδιακριτη βρε! ειμαι 1,70 και τωρα πια 105,5 κιλα!!! πριν απο 10 μηνες ημουν 78??καλο??? και θελω απεγνωσμενα να κατεβψ σε 2 μηνες 15-18 κιλα!!!! εχω αρχισει και ξεπατωνομαι για τα δικα μου δεδομενα στην γυμναστικη περιπου 2,5 ωρες την ημερα και απο διατροφη ουσιαστικα φρουτα εκτος του μεσημεριανου που ειναι σαλατα με πρωτεινη και το βραδυ που τρωγω γιαουρτι!!!! που θα παει θα τα χασω!!!!!

δε πιστευω να μιλας σοβαρα,δε χανονται με διατροφη τοσα κιλα σε 2 μηνες.αν μου ελεγες για 8 αντε το πολυ 10 θα σου ελεγα οκ βουρ στο ψητο αλλα ετσι οπως το πας θα το γυρισεις μονη σου σε μπουμερανγκ.ισως και να τα χασεις αλλα θα κουραστεις τοσο πολυ που φοβαμαι οτι θα τα παρεις διπλα.και δεν ειναι αυτο το κακο μονο αλλα το οτι θα σε μαζευουν απο κατω καθε τρεις και λιγο.παντως εχεις θεσει λαθος στοχο κατα τη γνωμη μου.σε 4 μηνε ς ναι, αλλα σε 2? χλωμο το βλεπω.

Senior Member
    Originally posted by margia35
    δε πιστευω να μιλας σοβαρα,δε χανονται με διατροφη τοσα κιλα σε 2 μηνες.αν μου ελεγες για 8 αντε το πολυ 10 θα σου ελεγα οκ βουρ στο ψητο αλλα ετσι οπως το πας θα το γυρισεις μονη σου σε μπουμερανγκ.ισως και να τα χασεις αλλα θα κουραστεις τοσο πολυ που φοβαμαι οτι θα τα παρεις διπλα.και δεν ειναι αυτο το κακο μονο αλλα το οτι θα σε μαζευουν απο κατω καθε τρεις και λιγο.παντως εχεις θεσει λαθος στοχο κατα τη γνωμη μου.σε 4 μηνε ς ναι, αλλα σε 2? χλωμο το βλεπω.
    εχεις απολυτο δικιο αλλά το να βάζω έναν τόσο μεγάλο στόχο!!προς το παρόν είναι το μονο που με κρατάει σε αυτη την διαιτα, ειναι κατι που μου δινει κουραγιο - το ενδεχομενο να χασω τοσα κιλα- και ας ξερω οτι το πιθανοτερο ειναι να χασω το πολυ 10-12 κιλα!! θα ξερω σε 2 μηνες που θα ξαναζυγιστω!! τουλαχιστον εστω και λιγα κιλα να χασω ευελπιστω με την γυμναστικη να φαινεται οτι εχω χασει περισσοτερα!!

μακαρι να πανε ολα καλα και προπαντως με υγεια και προσοχη.σου ευχομαι ο στοχος σου να γινει συντομα εφικτος.οσο για μενα με τρωει το σαρακι της αναμονης.αχ ποτε θα ερθει ο ιουλιος?να βλεπω τουλαχιστον να ξυριζομαι στη περιοχη του μπικινι χωρις να μαζευω τα λιπια και να ρουφαω τη κοιλια μεχρι να σκασω!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast